פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כ"ס - קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כ"ס - קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם כ"ס - קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 5

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/04/2013 :  22:03:08  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא אף אחד לא רוצה. שי אהרון לא רוצה, גם עידן שמש על 13 שעריו לא רוצה. עוז צבאג? הוא רוצה? גם המאמן לא רוצה שיהיה כתוב על שמו שעלה ליגה. גם האוהדים לא רוצים. אף אחד לא רוצה.
יא רבאק, מה יהיה איתך מה? ועוד ביום השואה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 07/04/2013 :  22:58:45  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוצים, בטוח שרוצים. רק צריך, כרגיל, לזכור, שגם היריב רוצה. מאוד רוצה.
הלחם והחמאה של נצחון ספורטיבי עשויים מזה. אני מקווה ומאמין שביום שישי נרצה יותר.
זה מין הרצאה טקטית שאני נותן לעצמי לפני משחקים חשובים באמת, רק שהפעם ההרצאה דלפה לפורום.... תעשה לי טובה, אחי, אל "תחפש" אותי,
אנחנו, כולנו (חוץ מטוטח אולי), רוצים את אותו הדבר בדיוק.

נערך על ידי - davidkipod ב-07/04/2013 23:00:20
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 07/04/2013 :  23:49:21  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון - מה לו"ז האימונים השבוע?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  11:17:13  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפתח וכולם
הקבוצה מקיימת את שגרת האימונים הקבועה
וכל האימונים היו נותרו פתוחים

אני מציע שמי שרוצה לחזק לתמוך לחבק לאהוב
לאהוד להגיד מילה טובה לנשק לספר כמה שהקבוצה
חשובה לנו
יבוא לאימון המסכם לקראת המשחק החשוב
ביותר בתולדותיו של המועדון המדהים הזה

יום חמישי הקרוב בשעה ארבע
מבט
מפגן של תמיכה בשחקנים, בצוות המקצועי, בקבוצה
ובעצמנו

ירון
עבור לתחילת הדף

קטמוניסט12 קטמוניסט12 מנותק

79 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  11:21:04  הצג פרופיל שלח ל- קטמוניסט12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חייבים למלא בשישי את לויטה באדום!!
הפועל מול בית''ר בכל מובן המילה! מכאן אין דרך חזרה.. לשלוח לכל מי שאפשר ושישלח הלאה...
http://www.youtube.com/watch?v=cinjGQZH6BI
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  11:33:39  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהמשך הממיל שהוצאתי לאנשי המעגל ה 3+ שלי.
בבקשה לא לבלבל לי את המוח על מנחוסים ודיוקים הסתברותיים, אנשי המעגל ה 3+ לא מבינים בזה.

שלום לכולכם,
נשארו לי רק עוד 4 מחזורים לטחון לכם על הפועל קטמון העונה, אז תתרכזו טוב!
הליגה עומדת להסתיים, הפועל קטמון מובילה את הטבלה בפער של 3 נקודות (שזה הניקוד שמקבלים על ניצחון בודד) מהמקום השני.
ביום שישי הקרוב, משחק העונה! מקום ראשון –הפועל קטמון נגד מקום שני- בית"ר כפר סבא. המשחק הכי גורלי בתולדות המועדון!
ניצחון פירושו עליית ליגה, קבוצת האוהדים הראשונה בארץ בליגה מקצוענית! עם הקצבות מההתאחדות והטוטו, חשיפה תקשורתית ופוטנציאל אדיר להעברת המסרים של המועדון לקהל רחב יותר.
המשחק יהיה בכפר סבא. עיר ואם בישראל, הוקמה ב 1892, כ 95000 תושבים, 14 קמ"ר, שהאטרקציה היחידה בה היא הגעת הפועל קטמון ירושלים למשחק העונה......זו הזדמנות פז לכל התל-אביבים ושוכני המרכז לבוא למשחק.
הנה טעימה: http://www.youtube.com/watch?v=cinjGQZH6BI
למתקשים להגיע, יהיה שידור חי בערוץ הספורט.
ועכשיו, לפתוח יומנים ולסמן את ה 19-04-2013 יום שישי, בו הפועל קטמון ירושלים תארח בטדי את מכבי ב"ש. מה שעשוי להיות משחק הבית האחרון העונה.
יאללה הפועל!

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  11:55:00  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדעון, זה נראה לי נהדר!
אולי כדאי להוסיף, לאנשי המעגלים 1, 2, 3 ומעלה - לבוא בזמן.
זה אומר, לטעמי - כחצי שעה לפני - ככה מרוויחים את כל הכיף של "חימום המנועים".
כמו כן - לבוא לבושים אדום שחור, רק במכוניות אדומות וללקק במחצית רק ארטיק תות או פטל. ולהשתמש רק בחייכנים אדומים בבקשה
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  12:07:56  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=7284
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  12:21:57  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לניצחון

לפי הכתבה שלום עקיבא חוזר להרכב.מעניין.
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  12:33:37  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ואני אהבתי את השורה: "..נבוא צנועים..".
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  14:49:02  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד יוסה

ציטוט:

לפי הכתבה שלום עקיבא חוזר להרכב.מעניין.

מעניין במקום מי.רק לא פנסו.הוא חייב לנו גול עליה.

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  14:50:59  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המקומונים הירושלמים בד"כ מאוד אמינים כשהם מדווחים על ההרכב הצפוי שלנו, אבל אני לא בטוח שהייתי סומך על דאבלפס בהקשר הזה, בודאי לא בתחילת השבוע.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  15:38:16  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצב הפצועים? המתיחה של שמש לא נראתה טוב.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  16:04:22  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום אולי במקום חי?
בכל אופן, כתוב שהשידור יעלה את המוטיבציה של השקנים ואני אומר - הם אמורים להיות במוטיבציית שיא בלי קשר לשידור מה גם שמשדרים רק חלק..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 08/04/2013 :  16:29:06  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

שלום אולי במקום חי?
בכל אופן, כתוב שהשידור יעלה את המוטיבציה של השקנים ואני אומר - הם אמורים להיות במוטיבציית שיא בלי קשר לשידור מה גם שמשדרים רק חלק..

אני דיי בטוח ששלום חי אבל אולי כדאי לבדוק שוב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם כ"ס - קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07