פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שעריים - קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שעריים - קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שעריים - קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 5

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  21:31:34  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עושים כדי לנצח את קרית גת ביום שישי? זה בערך הצ'אנס האחרון שלנו.
רזרבת הנקודות כמעט נגמרה.
עבור לתחילת הדף

guprxy guprxy מנותק

159 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  21:43:18  הצג פרופיל שלח ל- guprxy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד כמה פעמים כפר - סבא תאבד נקודות??? עוד כמה פעמים לא ננצל את זה???!!!
היינו יכולים להבטיח עוד שניים - שלושה מחזורים עלייה!

עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  21:59:16  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע

אחרי שראיתי את כל הקבוצות בליגה הזאת, אין לי ספק שיש לנו את הסגל הכי מוכשר וטוב, וכל אחד משחקני ההרכב שלנו היה פותח בהרכב של שאר הקבוצות (למעט אבולעפיה כמובן) וגם בספסל ישנם שחקנים מוכשרים.
אבל אדי הכישרון הולכים ומתמעטים במהירות וזה לדעתי המחזור האחרון שאנחנו יכולים להסתמך על הכישרון בלבד ועדיין להשאר במקום הראשון.

אם לא יחול שינוי בעמדת המאמן, אנחנו פשוט לא נעלה ושוב עונה שלמה תיזרק לפח, ביחד עם מאות אלפי השקלים שהשקיעו בקבוצה הזאת. אין ברירה- ההנהלה חייבת לזעזע את הקבוצה הזאת ולהיכנס לאווירת חירום שבה יכריעו לכאן או לשם, כי במצב הזה הנוכחי, אי אפשר להמשיך כבר.

חלוט
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  22:20:40  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

יורקים לנו בפנים! אנחנו לא נעלה ליגה חד וחלק ואתם גם יודעים את זה. ולא, לא בגלל שאנחנו לא קבוצה טובה, אין לי מילים לתאר את תחושת התסכול
כל השבוע אנחנו חיים ונושמים את הקבוצה ובסוף שמים עלינו אתם יודעים מה.
ואיך אפשר לבוא בטענות לשי אהרון? שיהיה מצדי הכי חלש במגרש, שי בין הבודדים בקבוצה שיש לי בו אמונה בלב שלם ואני אצא איתו לכל מלחמה בעולם..אני מאמין שהוא יודע יותר טוב מכולם מי לא ראוי ללבוש את המדים האדומים ויעשה סדר.
הרסו לי את החג! וזה לא בגלל ההפסד חוויתי ב25 שנות חיי מספיק הפסדים...אני מרגיש שבוגדים בנו!

ההסברים שלכם ילדותיים האחד אומר מכרו אותנו אתה אומר לא מתאמצים חלאס דיי שטויות. הקבוצה לא מאורגנת ,לא מאומנת ולא מאוזנת זהו הסיבה שאנחנו נמצאים בתסבוכת הזו. לגבי שי ,כן רצוי שאחוזי השלמת המסירה שלו יעברו את 20 אחוז זה מביך לראות את הטיקי טאקה הזה.

חשיפה: לא ראיתי את המשחק. אם כי נשמה יקרה במיוחד עדכנה אותי.

קבוצה שממוצע ההבקעות שלה עומד על גול אחד למשחק ,נותנת לך רביעיה במשחק הכי חשוב של קטמון????!! לא תבדוק לעומק ? לא מדליק לך נורה ?
גם בסיבוב הראשון היינו לא מאוזנים(עם זה אני מסכים) ולא נראית ככה.

עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  22:46:38  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

יורקים לנו בפנים! אנחנו לא נעלה ליגה חד וחלק ואתם גם יודעים את זה. ולא, לא בגלל שאנחנו לא קבוצה טובה, אין לי מילים לתאר את תחושת התסכול
כל השבוע אנחנו חיים ונושמים את הקבוצה ובסוף שמים עלינו אתם יודעים מה.
ואיך אפשר לבוא בטענות לשי אהרון? שיהיה מצדי הכי חלש במגרש, שי בין הבודדים בקבוצה שיש לי בו אמונה בלב שלם ואני אצא איתו לכל מלחמה בעולם..אני מאמין שהוא יודע יותר טוב מכולם מי לא ראוי ללבוש את המדים האדומים ויעשה סדר.
הרסו לי את החג! וזה לא בגלל ההפסד חוויתי ב25 שנות חיי מספיק הפסדים...אני מרגיש שבוגדים בנו!

ההסברים שלכם ילדותיים האחד אומר מכרו אותנו אתה אומר לא מתאמצים חלאס דיי שטויות. הקבוצה לא מאורגנת ,לא מאומנת ולא מאוזנת זהו הסיבה שאנחנו נמצאים בתסבוכת הזו. לגבי שי ,כן רצוי שאחוזי השלמת המסירה שלו יעברו את 20 אחוז זה מביך לראות את הטיקי טאקה הזה.

חשיפה: לא ראיתי את המשחק. אם כי נשמה יקרה במיוחד עדכנה אותי.

קבוצה שממוצע ההבקעות שלה עומד על גול אחד למשחק ,נותנת לך רביעיה במשחק הכי חשוב של קטמון????!! לא תבדוק לעומק ? לא מדליק לך נורה ?
גם בסיבוב הראשון היינו לא מאוזנים(עם זה אני מסכים) ולא נראית ככה.

לא מדליק נורה מצטער. גם בסיבוב הראשון מה שבד"כ הציל אותנו מספיגה רבתית היה מר סנשיין ,זהו המזל אזל. היום במגרש מחורבן לכל הדעות מול שעריים מלאת בטחון שהתאבדה על המגרש זה פשוט קרה ,במיוחד שהפועל נראתה חסרת מושג וחסרת מבנה והבנה טקטית.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  22:59:42  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה זבל היינו היום. איזה זבל .
צריך זעזוע בהרכב . אנחנו לא נראים כמו קבוצה שיכולה לעלות ליגה .
נשבר הזין מהאיטיות בהגנה , מהמגן השמאלי הזה שלא יודע להעביר מהלך התקפי נורמאלי , מהאדישות של עוז וכל הקטע הזה שהוא מתעקש להחרים את האגף השמאלי.
מסקנה - להשתמש בספסל הרעב שלנו . חוץ מאיסלם . יש לנו שם שחקנים בכושר טוב יותר מאלה שבהרכב . ג'וני בלם חכם הרבה יותר מהיר ומחויב מאבולעפיה , ניסים אזרזר יודע לפרוץ באגף השמאלי בניגוד לדנן , מור אפריים ויאן נראים כאלה שיכולים לשבור רגליים לחלוצי היריבה . ככה זה . לעלות רק עם לוחמים , זה האופציה הכי טובה שלנו.
עבור לתחילת הדף

bony bony מנותק

62 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  23:46:31  הצג פרופיל שלח ל- bony הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסקנה: עופר הביתה
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 25/03/2013 :  00:07:45  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?v=oCTUWOTfX5g
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 25/03/2013 :  00:59:17  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש להדליק נורות. אדומות !
החשדנים את נורת הקונספירציה, הטקטיקנים את נורת ההרכב, הפסיכולוגיסטים את נורת תיסמונת אימת ההצלחה, ההיסטוריונים את נורת החזרה המפחידה על העבר, האוהדים למודי הסבל את נורת הבעיטה בדלי.
הדליקו נורות . ושיהיו אדומות !
עבור לתחילת הדף

רוני רוני מנותק

85 הודעות

נשלח - 25/03/2013 :  01:43:10  הצג פרופיל שלח ל- רוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למר בוני תשלח את סאסי שלך הביתה קודם!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 25/03/2013 :  09:52:11  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

1. יומיים אחרי שאתה רואה את שפונגין כושל בהרחקת כדור ואומר "לפחות זה לא הפועל", ציון הביא אותה בהרחקה הכי עלובה שראיתי.
2. ולמרות ההגנה הרפויה, אתה חוזר באורח נס למשחק, והקוונית הורגת אותך. אופסייד של טריליון אחוז ברביעי של שעריים, שכמעט לא עשתה כלום עד אז במחצית השנייה. זו אותה הקוונית שניסתה לדפוק אותנו בערד, ודפקה אותנו בקריית גת?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 25/03/2013 :  10:12:59  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

1. יומיים אחרי שאתה רואה את שפונגין כושל בהרחקת כדור ואומר "לפחות זה לא הפועל", ציון הביא אותה בהרחקה הכי עלובה שראיתי.
2. ולמרות ההגנה הרפויה, אתה חוזר באורח נס למשחק, והקוונית הורגת אותך. אופסייד של טריליון אחוז ברביעי של שעריים, שכמעט לא עשתה כלום עד אז במחצית השנייה. זו אותה הקוונית שניסתה לדפוק אותנו בערד, ודפקה אותנו בקריית גת?

זאת אותה אחת שהייתה נגד אילת ונגד קרית גת. בשני המשחקים דפקו אותנו.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 25/03/2013 :  10:51:35  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אופסייד בגול, מגרש מזעזע, אלה יכולים להיות תירוצים כשאתה מפסיד 1:0, לא כשאתה מקבל רביעייה ובנס לא חוטף עוד איזה שלוש.

בשורה התחתונה אנחנו הולכים ונראים יותר חרא משבוע לשבוע, והשחקנים אפילו לא אדישים בעיניי, הם פשוט לא מוצאים את עצמם על המגרש, אין שיטת משחק, אין כלום.

קבוצות אחרות באות מולנו, חותכות מהאגפים, יוצאות למתפרצות מהירות, שוברות קו נבדל. אנחנו לא הצלחנו לייצר התקפה אחת נורמלית אתמול.

אבל אם יש משהו יותר גרוע מאיך שאנחנו נראים, זה להתחיל לדבר על מכירות פה בפורום, ולתת לתקשורת לחגוג ולשחקנים להרגיש שאנחנו יורקים להם בפנים.

אם מישהו יודע משהו, חושד במשהו, שמע משהו, שיתכבד ויעביר את זה בצינורות המקובלים, לפרסם את זה פה סתם, מעבר לזה שזה נשמע בכייני, זה פשוט לפגוע בקבוצה ולחבל במאמצי העלייה (הנואשים, יש לציין).
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 25/03/2013 :  11:32:27  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ולשחקנים להרגיש שאנחנו יורקים להם בפנים.

אנחנו יורקים בפנים??? הפוך גוטה הפוך!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/03/2013 :  11:38:49  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

אופסייד בגול, מגרש מזעזע, אלה יכולים להיות תירוצים כשאתה מפסיד 1:0, לא כשאתה מקבל רביעייה ובנס לא חוטף עוד איזה שלוש.

בשורה התחתונה אנחנו הולכים ונראים יותר חרא משבוע לשבוע, והשחקנים אפילו לא אדישים בעיניי, הם פשוט לא מוצאים את עצמם על המגרש, אין שיטת משחק, אין כלום.

קבוצות אחרות באות מולנו, חותכות מהאגפים, יוצאות למתפרצות מהירות, שוברות קו נבדל. אנחנו לא הצלחנו לייצר התקפה אחת נורמלית אתמול.

אבל אם יש משהו יותר גרוע מאיך שאנחנו נראים, זה להתחיל לדבר על מכירות פה בפורום, ולתת לתקשורת לחגוג ולשחקנים להרגיש שאנחנו יורקים להם בפנים.

אם מישהו יודע משהו, חושד במשהו, שמע משהו, שיתכבד ויעביר את זה בצינורות המקובלים, לפרסם את זה פה סתם, מעבר לזה שזה נשמע בכייני, זה פשוט לפגוע בקבוצה ולחבל במאמצי העלייה (הנואשים, יש לציין).

מסכים לחלוטין. בעיקר עם ענין המכירות. אם רוצים לבדוק בשקט לא עושים את זה פה בפורום.
דיבורים על עופר הביתה לא ממש רלוונטים או מועילים בשלב הזה. הוא הביא אותנו למקום הראשון. הוא צריך לדאוג שנשאר שם גם אחרי המחזור ה-30. צריך לשנות תפקודים של כמה שחקנים, להעלות מהספל או מהנוער, לשנות. אבל צריך להזהר לא להטביע לגמרי את הספינה. ברור לכולם שזו היתה תצוגה מזעזעת אבל אסור לפרק את כל מה שנבנה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם שעריים - קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07