משתמש |
שעריים - קטמון  |
babiji
286 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 11:42:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
ולשחקנים להרגיש שאנחנו יורקים להם בפנים.
אנחנו יורקים בפנים??? הפוך גוטה הפוך!
מה אתה עיתונאי או מה? תקרא שוב ותנסה להבין את ההקשר של הציטוט ששמת |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 11:48:48
|
היה מצחיק לראות את כל הניאנדרטלים של שערים צובאים על הגדר וצועקים שהם יזיינו אותנו ואז אותם אנשים בסוף המשחק הם באים ללחוץ ידיים ולהגיד לנו שנמאס לראות אותנו בליגה הזאת. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 12:15:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אופסייד בגול, מגרש מזעזע, אלה יכולים להיות תירוצים כשאתה מפסיד 1:0, לא כשאתה מקבל רביעייה ובנס לא חוטף עוד איזה שלוש.
בשורה התחתונה אנחנו הולכים ונראים יותר חרא משבוע לשבוע, והשחקנים אפילו לא אדישים בעיניי, הם פשוט לא מוצאים את עצמם על המגרש, אין שיטת משחק, אין כלום.
קבוצות אחרות באות מולנו, חותכות מהאגפים, יוצאות למתפרצות מהירות, שוברות קו נבדל. אנחנו לא הצלחנו לייצר התקפה אחת נורמלית אתמול.
אבל אם יש משהו יותר גרוע מאיך שאנחנו נראים, זה להתחיל לדבר על מכירות פה בפורום, ולתת לתקשורת לחגוג ולשחקנים להרגיש שאנחנו יורקים להם בפנים.
אם מישהו יודע משהו, חושד במשהו, שמע משהו, שיתכבד ויעביר את זה בצינורות המקובלים, לפרסם את זה פה סתם, מעבר לזה שזה נשמע בכייני, זה פשוט לפגוע בקבוצה ולחבל במאמצי העלייה (הנואשים, יש לציין).
מסכים לחלוטין. בעיקר עם ענין המכירות. אם רוצים לבדוק בשקט לא עושים את זה פה בפורום. דיבורים על עופר הביתה לא ממש רלוונטים או מועילים בשלב הזה. הוא הביא אותנו למקום הראשון. הוא צריך לדאוג שנשאר שם גם אחרי המחזור ה-30. צריך לשנות תפקודים של כמה שחקנים, להעלות מהספל או מהנוער, לשנות. אבל צריך להזהר לא להטביע לגמרי את הספינה. ברור לכולם שזו היתה תצוגה מזעזעת אבל אסור לפרק את כל מה שנבנה.
אפי מחמל נפשי הבעיה שתקופה ארוכה ,דה פאקטו, הפועל משחקת ללא מאמן...אני גם לא מאמין בפיטורי מאמן כשיטה אבל בתכל'ס ,כפי שכתבתי אין ספור פעמים ,למעט כישורי סקאוטינג טובים עופר הוא מאמן חלש ביותר.. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 12:19:50
|
עופר לא הביא אותנו למקום הראשון. גם כשניצחנו בתחילת העונה שיחקנו בלי מאמן. היום פשוט גם מי שהסתנוור מהניצחונות רואה את זה. לא צריך לפטר אותו עכשיו כי זה לא יעזור. נתנו לו את המנדט לעונה אז הוא צריך לקבל את כל המנדט. בסוף העונה בלי קשר לתוצאות צריך להיפרד ממנו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 12:28:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
עופר לא הביא אותנו למקום הראשון. גם כשניצחנו בתחילת העונה שיחקנו בלי מאמן. היום פשוט גם מי שהסתנוור מהניצחונות רואה את זה. לא צריך לפטר אותו עכשיו כי זה לא יעזור. נתנו לו את המנדט לעונה אז הוא צריך לקבל את כל המנדט. בסוף העונה בלי קשר לתוצאות צריך להיפרד ממנו
לא נראה לי שהרבה "הסתנוורו". קטמון רוב הזמן לא שיחקה מלהיב אבל היתה יעילה והביאה את הנקודות. אני באמת לא חושב שעכשיו זה הזמן לדבר על מי יהיה המאמן בעונה הבאה. רק תזכרו ששנה שעברה הסיבוב השני היה יותר מחליא מהסיבוב הנוכחי עד כה. אין לי מושג מה קרה שנה שעברה ומה קורה עכשיו. המאמן ורוב הסגל התחלף והנה אנחנו תקועים עם תסריט די דומה של העונה שעברה ולכן אין לי מושג אם זה המאמן או השחקנים או האוהדים או ההנהלה או מזג האויר.. |
I am City till I cry |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 12:38:45
|
קצת מבאס לפני החג, חייבים לצאת מזה איך שהוא אני לא מסוגל לעוד עונה בליגה הזאת, גם אם צריך איזה זעזוע בהרכב או על הקווים.
והכי חשוב - חג שמח וכשר |
נערך על ידי - פועל ותיק ב-25/03/2013 12:39:25 |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 12:49:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
היה מצחיק לראות את כל הניאנדרטלים של שערים צובאים על הגדר וצועקים שהם יזיינו אותנו ואז אותם אנשים בסוף המשחק הם באים ללחוץ ידיים ולהגיד לנו שנמאס לראות אותנו בליגה הזאת.
אותי כבר מזמן הפסיק להצחיק שקוראים כאן לאוהדים של קבוצות אחרות "ניאנדרטלים". כמה מתנשאים אפשר להיות כמה ? |
נערך על ידי - קראנקו ב-25/03/2013 12:50:33 |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 12:56:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
היה מצחיק לראות את כל הניאנדרטלים של שערים צובאים על הגדר וצועקים שהם יזיינו אותנו ואז אותם אנשים בסוף המשחק הם באים ללחוץ ידיים ולהגיד לנו שנמאס לראות אותנו בליגה הזאת.
אותי כבר מזמן הפסיק להצחיק שקוראים כאן לאוהדים של קבוצות אחרות "ניאנדרטלים". כמה מתנשאים אפשר להיות כמה ?
מסכים איתך קראנקו, אם כי חלק מהם היו פשוט חארות... |
I am City till I cry |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 12:59:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אותי כבר מזמן הפסיק להצחיק שקוראים כאן לאוהדים של קבוצות אחרות "ניאנדרטלים". כמה מתנשאים אפשר להיות כמה ?
כי להיות יפי נפש מיצינו כבר אני מבין....זה שחבורת אנשים מתקשרים רק באמצעות ההטיה/שורש ז י נ מדבר בפני עצמו. ובשפה צחה שילכו לחרבן על עצמם. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 13:14:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אופסייד בגול, מגרש מזעזע, אלה יכולים להיות תירוצים כשאתה מפסיד 1:0, לא כשאתה מקבל רביעייה ובנס לא חוטף עוד איזה שלוש.
בשורה התחתונה אנחנו הולכים ונראים יותר חרא משבוע לשבוע, והשחקנים אפילו לא אדישים בעיניי, הם פשוט לא מוצאים את עצמם על המגרש, אין שיטת משחק, אין כלום.
קבוצות אחרות באות מולנו, חותכות מהאגפים, יוצאות למתפרצות מהירות, שוברות קו נבדל. אנחנו לא הצלחנו לייצר התקפה אחת נורמלית אתמול.
אבל אם יש משהו יותר גרוע מאיך שאנחנו נראים, זה להתחיל לדבר על מכירות פה בפורום, ולתת לתקשורת לחגוג ולשחקנים להרגיש שאנחנו יורקים להם בפנים.
אם מישהו יודע משהו, חושד במשהו, שמע משהו, שיתכבד ויעביר את זה בצינורות המקובלים, לפרסם את זה פה סתם, מעבר לזה שזה נשמע בכייני, זה פשוט לפגוע בקבוצה ולחבל במאמצי העלייה (הנואשים, יש לציין).
מסכים לחלוטין. בעיקר עם ענין המכירות. אם רוצים לבדוק בשקט לא עושים את זה פה בפורום. דיבורים על עופר הביתה לא ממש רלוונטים או מועילים בשלב הזה. הוא הביא אותנו למקום הראשון. הוא צריך לדאוג שנשאר שם גם אחרי המחזור ה-30. צריך לשנות תפקודים של כמה שחקנים, להעלות מהספל או מהנוער, לשנות. אבל צריך להזהר לא להטביע לגמרי את הספינה. ברור לכולם שזו היתה תצוגה מזעזעת אבל אסור לפרק את כל מה שנבנה.
אפי מחמל נפשי הבעיה שתקופה ארוכה ,דה פאקטו, הפועל משחקת ללא מאמן...אני גם לא מאמין בפיטורי מאמן כשיטה אבל בתכל'ס ,כפי שכתבתי אין ספור פעמים ,למעט כישורי סקאוטינג טובים עופר הוא מאמן חלש ביותר..
ידידי היקר קופיקו, אני לא מאמין שבליגות האלו לרוב הקבוצות יש "שיטה" ואולי עופר הוא לא בדיוק פפ אבל מבחינתי כל עוד הוא הביא תוצאות, זה בסדר. אנשים רוצים לעלות ליגה בכל מחיר. עכשיו אין תוצאות וזו אכן בעיה.. לי בטח שאין פתרון ואני לא בטוח שהמאמן זו הבעיה, זה כל מה שאני אומר. |
I am City till I cry |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 14:40:27
|
עזבו שיטה, עזבו פפ, מדברים כאן על עניין פשוט בהרבה, דהינו - ציוות והרכב. גם בלי להיות סירוטקין, כל העולם ואחותו כבר זיהו מזמן שהקושי הגדול שלנו מתרכז במרכז ההגנה. אנחנו מדברים על זה כאן בפורום שבוע אחרי שבוע, והכתבים החיצוניים של דבלפס, גולר וכיו"ב כבר מסמנים את הבעיה בברור, וכנראה שגם כל המאמנים שמשחקים מולנו הבינו את זה. וגם אם לא הבינו, זה לא משנה לעניין הבטן הרכה שלנו. אז מה ההתעקשות הזאת על אבולפיה? ולמה אזרזר לא עולה? למה?? עופר, בבקשה, אנא ממך... כואב הלב.
|
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 14:48:49
|
אני מחסידיו של עופר באופן כללי, אבל הזוועה בהגנה עברה כל גבול. אפשר להוריד אחורה את כל קו ההגנה. אפשר ורצוי להחליף את אבולעפיה בג'וני או אפילו סמיר - כפי שנוסה בהצלחה מול בת ים - אי אפשר ככה יותר. קשה לי קצת להאמין באופציית המכירה, אבל לעשות קצת רעש לא יזיק, והרי נכווינו בעבר. והשחקנים צריכים לדעת שהם לא מוגנים, שעריים רצו יותר מאיתנו לנצח וזאת בושה. נקודה. |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 15:16:10
|
יפתח, שנה שעברה המצב לא היה חמור יותר. המצב היה זהה. הבאנו את הנקודות אז הגיע חודש "מרץ השחור" עם שבעה משחקים בלי ניצחון. בוא לא נהיה פופוליסטיים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 16:26:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
יפתח, שנה שעברה המצב לא היה חמור יותר. המצב היה זהה. הבאנו את הנקודות אז הגיע חודש "מרץ השחור" עם שבעה משחקים בלי ניצחון. בוא לא נהיה פופוליסטיים
בעונה שעברה הפסדנו שישה משחקים רצופים.. זה יותר גרוע עובדתית אלא אם כן נפסיד עד המחזור ה-29. באופן כללי, נראה לי לא הוגן לקרוא לי פופוליסט (אני בחור די רגיש סה"כ). אגב, אני בכלל לא מתווכח על כך שצריך לשנות את ההרכב ומסכים עם כל מי שכתב על כך מעליי.
|
I am City till I cry |
 |
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 25/03/2013 : 17:24:59
|
אנחנו רגילים "לרדת" על אבולעפיה (שלא אשם בכלום. המאמן הביא אותו ואמר לו לשחק בהרכב, אז הוא מנסה לטוב ובעיקר לרע) אבל במשחק מול שעריים רואים בבירור בתקציר שדווקא עזו משמש על תקן סטטיסט וצופה מהצד בחוסר עניין.
אם יש לי אכזבה אחת גדולה השנה והיא באחריות הבלבדית שלו (הפעם אי אפשר להאשים את עופר) היא עזו. מתחילת השנה הוא לא משרה בטחון על ההגנה, עושה המון המון חורים ושטויות, והוא מאוד רך ועדין. אולי צריך לחזור לשחק כקשר אחורי.
חשבתי כשהוא הגיע אלינו שהוא בלם ברמה של ליגה לאומית, אבל הרבה חלוצים בליגה א' מפרפרים אותו על ימין ועל שמאל. אמנם יש לו מסירות עומק מדוייקות ויפות והוא מכסה פעמים רבות על הטעויות של יוסי, אבל אין לו שום ערך מוסף מעבר למצופה מבלם בליגה א'.
גם דנן לא בכדי משחק בליגה א' ולא בלאומית. מילא כבר התרגלנו לתרומה האפסית שלו מבחינה התקפית, אבל גם הגנתית הוא מזייף לא פעם ולא פעמיים. גם ההצגות סטייל פניני לא מוסיפות לו ולנו כבוד.
לעומת זאת, אני אישית מאוד אוהב את ציון ושמח שנותנים לו לשחק כמגן ימני לאורך רוב השנה והוא מוכיח שמקומו בהרכב בלתי ניתן לערעור. ראינו גם במשחק מול שעריים שהוא לוקח באמת ללב והוא נכס ולדעתי סמל של קטמון מכל הבחינות- שקט, בלי פוזות, משחק עם הנשמה, ולמרות מגבלות שכולנו מכירים, ממצה את עצמו למקסימום האפשרי. |
 |
|
שעריים - קטמון  |
|
|
|