פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שעריים - קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שעריים - קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שעריים - קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 5

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  19:44:23  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

שש מילים צריך כדי לסכם את המשחק הזה - אביעד דנן, יוסי אבולפיה, וייצמן יער.

שני העלובים האלה צריכים לעוף לספסל ולא לראות יותר דשא עד סוף העונה. ואם אפשר להטיס אותם לפוליגרף על הדרך, מה טוב.

ההחלטה הגאונית לקנוס את דנן, שהוא כנראה איש ש"חרא של אופי" זה מילים עדינות לתאר אותו, התפוצצה לנו היום בפרצוף בגדול. לגבי אבולפיה, הבאנקר של עופר להזכירכם, כבר אין מילים.

אינעל העולם והליגה הזו, זה כל מה שנותר להגיד.

קצת מוגזם כל תאוריות הקונספירציה האלו...ההגנה של הפועל כל השנה חדירה בטרוף ואלמלא משחקים הרואיים של עמית אנחנו היום מקום חמישי-שישי. כל עוד לא ספגנו יותר משער ההתקפה המוכשרת שלנו הספיקה להחזיר ולנצח. אני כבר תקופה ארוכה לא מזהה בהפועל טביעת אצבע של מאמן. סקאוט מוכשר אין ספק ,מאמן יצירתי אין סיכוי. מה שבטוח שחייבים שינוי. פרסונאלי אבל יותר מכל מבני בקבוצה.
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  19:45:42  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יורקים לנו בפנים! אנחנו לא נעלה ליגה חד וחלק ואתם גם יודעים את זה. ולא, לא בגלל שאנחנו לא קבוצה טובה, אין לי מילים לתאר את תחושת התסכול
כל השבוע אנחנו חיים ונושמים את הקבוצה ובסוף שמים עלינו אתם יודעים מה.
ואיך אפשר לבוא בטענות לשי אהרון? שיהיה מצדי הכי חלש במגרש, שי בין הבודדים בקבוצה שיש לי בו אמונה בלב שלם ואני אצא איתו לכל מלחמה בעולם..אני מאמין שהוא יודע יותר טוב מכולם מי לא ראוי ללבוש את המדים האדומים ויעשה סדר.
הרסו לי את החג! וזה לא בגלל ההפסד חוויתי ב25 שנות חיי מספיק הפסדים...אני מרגיש שבוגדים בנו!
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  19:55:03  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי idans

יורקים לנו בפנים! אנחנו לא נעלה ליגה חד וחלק ואתם גם יודעים את זה. ולא, לא בגלל שאנחנו לא קבוצה טובה, אין לי מילים לתאר את תחושת התסכול
כל השבוע אנחנו חיים ונושמים את הקבוצה ובסוף שמים עלינו אתם יודעים מה.
ואיך אפשר לבוא בטענות לשי אהרון? שיהיה מצדי הכי חלש במגרש, שי בין הבודדים בקבוצה שיש לי בו אמונה בלב שלם ואני אצא איתו לכל מלחמה בעולם..אני מאמין שהוא יודע יותר טוב מכולם מי לא ראוי ללבוש את המדים האדומים ויעשה סדר.
הרסו לי את החג! וזה לא בגלל ההפסד חוויתי ב25 שנות חיי מספיק הפסדים...אני מרגיש שבוגדים בנו!

ההסברים שלכם ילדותיים האחד אומר מכרו אותנו אתה אומר לא מתאמצים חלאס דיי שטויות. הקבוצה לא מאורגנת ,לא מאומנת ולא מאוזנת זהו הסיבה שאנחנו נמצאים בתסבוכת הזו. לגבי שי ,כן רצוי שאחוזי השלמת המסירה שלו יעברו את 20 אחוז זה מביך לראות את הטיקי טאקה הזה.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  19:57:23  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בושה!
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  20:09:09  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבלי לראות את המשחק הזה אבל אחרי עונה שלמה - אבולעפיה הביתה
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  20:09:50  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק- מעולם לא שמעתי או קראתי שטות כזאת ועצה עלובה כמו מה שכתבת. שיפשפתי עיני בתדהמה, להחליף את עמית שמש כדיי לזעזע??????? את עמית???? שישה מחזורים לסיום להוריד לספסל את השחקן הכי טוב העונה בגלל שני משחקים בינוניים. זה לא פחות בושה מהתצוגה על הדשא
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  20:17:24  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ורק אני מרוב אהבה- שותק
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  20:20:29  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

ותיק- מעולם לא שמעתי או קראתי שטות כזאת ועצה עלובה כמו מה שכתבת. שיפשפתי עיני בתדהמה, להחליף את עמית שמש כדיי לזעזע??????? את עמית???? שישה מחזורים לסיום להוריד לספסל את השחקן הכי טוב העונה בגלל שני משחקים בינוניים. זה לא פחות בושה מהתצוגה על הדשא

איש בדעתו יחיה. ורק שיהיה ברור - עמית הוא אולי השחקן הכי יעיל בקבוצה ובוודאי ש"שווה" הרבה מאד נקודות - עד היום.
אבל היום עמית, לצערי הרב, הפגין יותר מדי מקרים של חוסר אחריות. ואני בעד לומר את הדברים כהוויתם.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  20:39:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בדרך כלל משתדל להיות עדין, אבל הפעם זה באמת מוגזם. אפשר להפסיד, זה גם לא סוף העולם להפסיד פעמיים ב24 משחקים. אבל חד משמעית, אסור לחטוף 3 שערים בפחות ממחצית, לא רק לקבוצה שרוצה לעלות אלא לכל קבוצה עם מינימום של כבוד. זה לא שהרחיקו לנו את השוער או משהו, פשוט חתכו לנו את ה"הגנה" בלי שום בעיה. ועוד יצאנו בזול מהמחצית הראשונה, היה להם גם עוד קורה, וגם שני השערים שלנו הגיעו בעזרתם של הקוונת והשוער של היריבה בהתאמה. וגם המחצית השניה הנסבלת (בקושי) לא מנחמת אף אחד.

לפני פחות משבוע חטפנו 2 שערים מטופשים תוך כמה דקות. אז מה עשה המאמן שלנו כדי שזה לא יקרה שוב? עלה שוב בדיוק עם אותו הרכב. אז למה שלא נחטוף שוב? אני מבין את המגבלות של הספסל שלנו, אבל לא יכול להיות שאנחנו חוטפים שני שערים מכלום ואין שום תגובה. יש לך את אזרזר, יש לך את ג'וני, יש לך את מור אפרים, אפילו חנוכייב. תעשה שינוי, תנסה קצת לנער את הקבוצה. מה כבר יכול לקרות? מקסימום נחטוף שער או שניים. זה לא שככה אנחנו לא חוטפים.

לדעתי הבעיה העיקרית שלנו כרגע היא לא שחקן זה או אחר, אם כי יש כמה שחקנים חלשים במיוחד. הבעיה שלנו היא מאמן שמרן ומקובע, על גבול המטומטם, שסומך על ההגנה שלנו למרות שאין לו שום סיבה לעשות את זה. ואני מקווה שחברי ההנהלה שלנו יבהירו לו שככה זה לא יכול להימשך.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  20:45:22  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לנו מאמן. כל העונה גם כשניצחנו וגם כשהפסדנו חזרתי על המנטרה. עופר מאמן בינוני לקבוצות בינוניות. העפנו את המאמן הטוב בליגה בשביל הבלוף הזה. אין שיפור משבוע לשבוע, אין למידה מטעויות, אין תגובות נכונות למשחק תוך כדי תנועה. עשר דקות אחרי סוף העונה, לא משנה באיזה מקום מסיימים (!) צריך להיפרד ממנו ולמצוא מאמן אמיתי. הבלוף של "פעם היינו מפסידים משחקים כאלה" התפוצץ בפרצוף. רוצים לערוך השוואה לשנה שעברה, הגענו שוב לחודש מרץ, איך המשבר הזה לעומת שנה שעברה? קבוצה טובה יותר? ההגנה שלנו חלשה כל העונה ועמית בעל כורחו נאלץ לשחק כבלם כל העונה, לכן הפתרון ההגיוני ביותר כדי לפתור את הבעיה- מאור בן יעקוב בשער ועמית בלם במקום אבולעפיה. גם ככה אנחנו נראים רע, אולי משהו הזוי כזה יעזור?
ולא, אף אחד לא מוכר אותנו, תפסיקו עם הגועל נפש הזה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  20:47:43  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאריץ

איש בדעתו יחיה. ורק שיהיה ברור - עמית הוא אולי השחקן הכי יעיל בקבוצה ובוודאי ש"שווה" הרבה מאד נקודות - עד היום.
אבל היום עמית, לצערי הרב, הפגין יותר מדי מקרים של חוסר אחריות. ואני בעד לומר את הדברים כהוויתם.

על איזה חוסר אחראיות אתה מדבר? הבחור שבלעדיו היינו היום אולי רודפים אחרי המובילה הוא הבעייה שלנו? חוסר האחראיות שאתה מדבר עליו זה שוער שמשחק מאחורי בלמים איטיים שלא יודעים להחזיק קו נבדל ולכן הוא צריך לחפות עליהם? דעתך שלא לומר המסקנה הנגזרת ממנה לוקה בחסר אם להתבטא בעדינות.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  20:50:38  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אין לנו מאמן. כל העונה גם כשניצחנו וגם כשהפסדנו חזרתי על המנטרה. עופר מאמן בינוני לקבוצות בינוניות. העפנו את המאמן הטוב בליגה בשביל הבלוף הזה. אין שיפור משבוע לשבוע, אין למידה מטעויות, אין תגובות נכונות למשחק תוך כדי תנועה. עשר דקות אחרי סוף העונה, לא משנה באיזה מקום מסיימים (!) צריך להיפרד ממנו ולמצוא מאמן אמיתי. הבלוף של "פעם היינו מפסידים משחקים כאלה" התפוצץ בפרצוף. רוצים לערוך השוואה לשנה שעברה, הגענו שוב לחודש מרץ, איך המשבר הזה לעומת שנה שעברה? קבוצה טובה יותר? ההגנה שלנו חלשה כל העונה ועמית בעל כורחו נאלץ לשחק כבלם כל העונה, לכן הפתרון ההגיוני ביותר כדי לפתור את הבעיה- מאור בן יעקוב בשער ועמית בלם במקום אבולעפיה. גם ככה אנחנו נראים רע, אולי משהו הזוי כזה יעזור?

כל המוסיף גורע יופי של תגובה.
שווה יהיה לבדוק בסוף העונה מה פתאום אפשרנו צונאמי של קשרים וחלוצים שדווקא בחלק הבעייתי בהגנה לא נעשה דבר. אבל סיכומים בסוף.
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  20:55:13  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי שראיתי את כל הקבוצות בליגה הזאת, אין לי ספק שיש לנו את הסגל הכי מוכשר וטוב, וכל אחד משחקני ההרכב שלנו היה פותח בהרכב של שאר הקבוצות (למעט אבולעפיה כמובן) וגם בספסל ישנם שחקנים מוכשרים.
אבל אדי הכישרון הולכים ומתמעטים במהירות וזה לדעתי המחזור האחרון שאנחנו יכולים להסתמך על הכישרון בלבד ועדיין להשאר במקום הראשון.

אם לא יחול שינוי בעמדת המאמן, אנחנו פשוט לא נעלה ושוב עונה שלמה תיזרק לפח, ביחד עם מאות אלפי השקלים שהשקיעו בקבוצה הזאת. אין ברירה- ההנהלה חייבת לזעזע את הקבוצה הזאת ולהיכנס לאווירת חירום שבה יכריעו לכאן או לשם, כי במצב הזה הנוכחי, אי אפשר להמשיך כבר.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  21:02:14  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המחצית השנייה הייתה יכולה להיות משהו אדיר. זה לא קרה, אבל על הזין, זה עבר ונגמר.

אני זוכר שראיתי ראיון עם יוסי זוזוט מאמן יבנה לקראת סוף עונה שעברה. הוא נראה שבור אחרי 5 הפסדים רצופים, באותם רגעים יבנה נראתה כמו הדבר הכי פאתטי בליגה. שאלו אותו אם הוא חושב עדיין על עלייה, והוא אמר שכל מה שמעניין אותו זה לעצור את המפולת. איך זה נגמר כולם יודעים.

המטרה כרגע היא לעצור את המפולת, זה הכל וכלום חוץ מזה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 24/03/2013 :  21:22:03  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

לפני כמה שנים אמרו פה "לא יכול להיות" וזה התפוצץ לנו בפנים. שוער שמנמן ופלילי מכר במדינו תחת מבשרת משחק, דפק את יבנה ומוטי אבוקסיס חגג. וזו עובדה, לא שמועה.
אני לא אומר ש 100% זה קרה הפעם, אבל לא בושה ללכת ובשקט לבדוק. הנאיביות הזאת טיפשית בעיניי, אני לא יודע אם זו לא יהירות או רשלנות, כל פעם לפסול את זה. הרי זה לא ש"אצלי זה לא יקרה". זה קרה אצלך כבר, ולא הסקת שום מסקנה . אתרי ההימורים משחקים בליגה הזאת תפקיד, די להתעלם מכל הקוסמוס.

נערך על ידי - קראנקו ב-24/03/2013 21:23:04
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם שעריים - קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07