משתמש |
כפר יונה-קטמון |
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 01:43:44
|
אין לי מחלוקת איתך על הביזיון של הנהלת כפר יונה או ה"אוהדים" שלה. אבל זאת לא פעם ראשונה העונה שאנחנו לא מצליחים להבליג. בערד היה איזה מבוגר הזוי שעמד רחוק מאיתנו וקילל ועדיין לא הצלחנו להתעלם ממנו. הילדים האלה הגיעו בשביל ללכת מכות. זה ברור לכולם, אז למה לא להתרחק ברגע שהם מגיעים? למה לא ליצור את ההפרדה הזאת בעצמנו? לפני המכות שלוש פעמים התחילה התלהמות שהפרדנו לפני שהתדרדרה למכות, אז אי אפשר להגיד שהבלגנו. לא צריך להיות צודקים, צריך להיות חכמים. אנחנו רוצים לייצר פה משהו אחר, אז אם אנחנו לא מסוגלים להיות עם הקהל היריב, ואין הפרדה מובנית, אז אנחנו צריכים ליצור אותה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 02:10:39
|
לאן היית הולך פתאום במחצית השנייה? |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 08:17:53
|
אני מבולבל - עידן שמש הבקיע או שזה היה השני של אטיאס?
|
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 08:43:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
חי את השני עידן את הרביעי |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 09:14:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
חי את השני עידן את הרביעי
עידן הבקיע, חי אטיאס בישל את השער הזה, כמו גם את החמישי, ובסך הכל סגר משחק עם שער ושני בישולים, הספק יפה מאד. חי ובועט. |
נערך על ידי - קראנקו ב-13/10/2012 09:14:48 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 09:54:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אין לי מחלוקת איתך על הביזיון של הנהלת כפר יונה או ה"אוהדים" שלה. אבל זאת לא פעם ראשונה העונה שאנחנו לא מצליחים להבליג. בערד היה איזה מבוגר הזוי שעמד רחוק מאיתנו וקילל ועדיין לא הצלחנו להתעלם ממנו. הילדים האלה הגיעו בשביל ללכת מכות. זה ברור לכולם, אז למה לא להתרחק ברגע שהם מגיעים? למה לא ליצור את ההפרדה הזאת בעצמנו? לפני המכות שלוש פעמים התחילה התלהמות שהפרדנו לפני שהתדרדרה למכות, אז אי אפשר להגיד שהבלגנו. לא צריך להיות צודקים, צריך להיות חכמים. אנחנו רוצים לייצר פה משהו אחר, אז אם אנחנו לא מסוגלים להיות עם הקהל היריב, ואין הפרדה מובנית, אז אנחנו צריכים ליצור אותה
עם כל הכבוד וההערכה, ועם כל זאת שגם אני מתרחק מאוד מהדברים האלה. גם הבחור המעצבן בערד וגם אתמול אלה היו אנשים שכבר קשה להתעלם מההתנגות שלהם. בשני המקרים החזירו להם בדיבורים, מה שהתדרדר לפסים בעייתיים יותר. אי אפשר לצפות מקהל של 150 איש להבליג ולהבליג ולהבליג. לא סתם התקשרנו למשטרה, ידענו שלא נוכל להבליג עוד. אחרי שהם ירקו, מה ציפית, שמי שירקו עליו ילך ללחוץ להם את היד ולהגיד שזה לא יפה? שוב, אני כנראה לא הייתי עושה עם זה משהו אחר מאשר להתרחק, אבל מבין לגמרי את מי שזה לא מספיק לו. |
נערך על ידי - orky ב-13/10/2012 10:06:38 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 10:46:34
|
כל הכבוד לשחקנים על התצוגה המשכנעת.אבל, לא צריך להיסחף.כפר יונה קבוצה חלשה ביותר ולפי איך ששיחקה ואיך שנראה המגרש שלה והקהל שלה-עדיף שתרד לליגה ב'.פשוט בושה שיש מקום כזה בליגה שלנו. לא לשכוח שחצי השעה הראשונה הייתה נוראית.אבל היה כיף לראות את השחקנים מתפוצצים במגרש אחרי השוויון.תענוג. והקהל שלנו?אמר לי אחד הילדים המקומיים אחרי המשחק:כל הכבוד לקהל שלכם-בהצלחה!
|
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 10:53:09
|
דוד פאפו הוא האוהד הכי מרגש שיש לנו היום! |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 11:24:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
לאן היית הולך פתאום במחצית השנייה?
כמה מטרים הצידה. זה היה מונע את הכל. אור, אני לא מצפה ממי שירקו עליו שילך וילחץ להם את היד. אם היינו זזים שלושה מטרים הצידה הם לא היו יורקים עלינו. וכן, אני מצפה מאנשים מבוגרים שיצליחו להבליג לא משנה כמה מקללים אותם. אלה ילדים בני 16. אנחנו מנסים לייצר פה תרבות כדורגל אחרת. מכות ביציע זה לא חלק מזה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 12:35:47
|
http://www.goler1.co.il/article/3943 |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 13:06:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
לאן היית הולך פתאום במחצית השנייה?
כמה מטרים הצידה. זה היה מונע את הכל. אור, אני לא מצפה ממי שירקו עליו שילך וילחץ להם את היד. אם היינו זזים שלושה מטרים הצידה הם לא היו יורקים עלינו. וכן, אני מצפה מאנשים מבוגרים שיצליחו להבליג לא משנה כמה מקללים אותם. אלה ילדים בני 16. אנחנו מנסים לייצר פה תרבות כדורגל אחרת. מכות ביציע זה לא חלק מזה
גזר שלוש פעמים הבלגנו אחרי יריקות קללות ודחיפות אוריה דיבר איתם לפחות פעמים התרחקנו כמה מטרים מהם והם באו אלינו ירו לכיוון שלנו ברובה אוויר בסוף גם התחילו להרביץ ברגע שאני רואה אוהד שלנו מקבל מכות ולא משנה למה אני התערב הם היינו מבריחים אותם מהיציע לפני ופחות מנסים להבליג אולי הבלגאן לא היה מגיעה לגודל כזה |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 13:16:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוז לניצחון
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=303197
ולמי שמטפל בדף הפייסבוק של הקבוצה: יש הודעה בצד ימין מאחד בשם דן בונאוידה שמבקש פרטים על הצטרפות לעמותה. בנוסף יש הודעה ממישהו מארגנטינה שמעוניין בהחלפת חולצות כדורגל. לטיפולכם.
מוזר שניצחנו 5-2 והבקענו רק ארבעה שערים....
בקשר לפייסבוק הפנייה של דן בטיפול. הפנייה של הארגנטינאי היא לחלוטין לאוהדים.. אתם מוזמנים לעשות איתו החלפות. אבל תודה על תשומת הלב.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 13:48:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה מוזר שניצחנו 5-2 והבקענו רק ארבעה שערים....
זה כי אתה לא יודע לקרוא. אהרן שי הבקיע שני שערים בדקה ה48. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
כפר יונה-קטמון |
|