משתמש |
מוזר, באמת מוזר. |
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 23/08/2012 : 23:22:01
|
לראשונה בהיסטוריה יש מנוי משולב עם הפועל כדורסל, וכאן דממה. לך תבין.
|
הפועל קטמון ירושלים |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 23/08/2012 : 23:46:11
|
לא בטוח שמוזר זה התואר המתאים. אני הייתי הולך על מדאיג. מדאיג מאוד אפילו. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 00:19:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
אני בניגוד לאבא של אדהם מברך על המהלך, ואופטימי לגבי הכדורסל, סוף סוף דני קליין בחוץ,מישהו חסר שתן בראש מנהל את הקבוצה שם ומרגיש לי יותר טוב.
שאלה חשובה - כמה עולה מנוי רגיל ומתי ואיך יוצא למכירה ? |
נערך על ידי - קראנקו ב-24/08/2012 00:25:37 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 00:25:43
|
ניראה לי שהשקט כאן מעיד על כמה שאנחנו רדומים. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 00:32:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אני בניגוד לאבא של אדהם מברך על המהלך, ואופטימי לגבי הכדורסל, סוף סוף דני קליין בחוץ,מישהו חסר שתן בראש מנהל את הקבוצה שם ומרגיש לי יותר טוב.
שאלה חשובה - כמה עולה מנוי רגיל ומתי ואיך יוצא למכירה ?
|
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 00:50:37
|
אגב, שני עמודים שמדברים על דן רומן ומההנהלה דממה. לך תבין.. :) |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 00:57:35
|
יפה שרק לייזי הבין את כוונתי. אין לי בעיה עם המהלך. אני פשוט חושב שהשקט הוא לא מוזר אלא מדאיג כי הוא מעיד כמה אנחנו רדומים - שלושה שבועות לתחילת העונה וכשמצב הקבוצה רחוק מלהיות מזהיר.
לגבי רומן - מה שדנינו אמר.
ועוד משהו - אני היחיד שקצת מודאג שעכשיו שהעכברוש חתם בסאדר הוא גם ייקח איתו את אחיו? מישהו זוכר בכלל עונה שהם שיחקו בנפרד חוץ מההרפתקה הקצרה בשמשון?
|
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 01:09:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
יפה שרק לייזי הבין את כוונתי. אין לי בעיה עם המהלך. אני פשוט חושב שהשקט הוא לא מוזר אלא מדאיג כי הוא מעיד כמה אנחנו רדומים - שלושה שבועות לתחילת העונה וכשמצב הקבוצה רחוק מלהיות מזהיר.
לגבי רומן - מה שדנינו אמר.
ועוד משהו - אני היחיד שקצת מודאג שעכשיו שהעכברוש חתם בסאדר הוא גם ייקח איתו את אחיו? מישהו זוכר בכלל עונה שהם שיחקו בנפרד חוץ מההרפתקה הקצרה בשמשון?
אתה לא היחיד, וההירדמות ללא יקיצה מדאיגה בהחלט. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 02:48:40
|
מברך את ההנהלה בענק על הצעד הזה. אין מהפכני ומשמח ממנו. מצטרף לשאר לגבי הדאגות. |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 07:19:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
מה זה אומר - "רחוק מלהיות מזהיר"? מה בעיניך זה מצב "מזהיר"? אני באמת באמת לא מבין. אלו העובדות שאני רואה: בלי הקצבות ובלי בעל בית, הועמדה שוב קבוצה סופר-תחרותית ומועמדת לעלייה. יש, בפעם הראשונה, מחנה אימון. יש 3 קבוצות משגשגות במחלקת נוער, עם ילדים מהר הזיתים ועד קיבוץ קריית ענבים, למרות התנאים הקשים. יש ב"ס לכדורגל ששמו הולך לפניו. ההנהלה נבחרה בהליך דמוקרטי נדיר ואמיתי, ועושה הכל כדי לשתף את האוהדים, יש את אתר האינטרנרט הכי טוב בכדורגל הישראלי, יש אירוע פתיחת עונה שאמור להיות חוויה אדירה (תראה לי עוד קבוצה שעושה את זה לאוהדיה?), עומדת לקום קבוצת נערות - יחידה בי-ם, יש שיתופי פעולה ומיזמים חברתיים חדשים מפוקחים והדוקים, יש שיתוף פעולה עם הכדורסל - בגובה העיניים, יש למועדון את השם הכי טוב בליגות הנמוכות, וגם עם ה-2 העליונות הוא מתחרה לא רע. ויש עוד המון. ויהיה בלם. אז מה זה, "מזהיר", ידידי?
|
הפועל קטמון ירושלים |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 08:52:28
|
הנהלה, שוב, כמה עולה מנוי רגיל, מתי אפשר לקנות ואיפה. |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 08:59:43
|
אני לא התלהבתי מהסיבה הפשוטה שאני לא אוהד את קבוצת הכדורסל, אני לא מרגיש שום חיבור לקבוצה שאפילו בסמל שלה אין . אבל שיהנה כל מי שאוהב את כבוצת הכדורסל. |
avanti livorno
|
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 09:18:52
|
השנה לא תהיה אופציית מנוי רגיל, וזאת לאור נסיון השנים הקודמות.
או חברות בעמותה. או כרטיס בקופה. או מנוי משולב (לקנות מנוי דרך הכדורסל - פרטים בהמשך היום באתר). או מנוי זהב. |
הפועל קטמון ירושלים |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 09:36:23
|
או חברות בעמותה. או כרטיס בקופה. או מנוי משולב (לקנות מנוי דרך הכדורסל - פרטים בהמשך היום באתר). או מנוי זהב.
? אין לכם סמכות מוסרית לקחת החלטה כזאת דיברנו על זה בעבר באסיפה וזה חמור שעשיתם את זה ללא ידיעתנו. ואני שיכנעתי אנשים שלא מאמינים בהנהלה בדיוק בגלל התנהלות מהסוג הזה, לעשות מנוי רגיל. אין קבוצת כדורגל בלי מנוי, אין חיה כזאת. אתה כופה על אנשים שאינם כמוך\כמוני לא לבוא. גם אם הם 10. ולפי מה שפירסמתם אשתקד הם היו יותר מ 10. אז מתי סילוף העובדות, אז או עכשיו ? זה לא מיזם לעשירים בלבד. מנוי זהב לקבוצה עם ניהול מקצועי כושל בליגות הנמוכות זה מנסיונך נמכר יותר טוב ? תוציאו מנוי רגיל, כי זה הגדשת הסאה. לא הכל שיקולי עלות תועלת, לא הכל נבחן במדדים ריאליים. יש גבול ואתם כל הקיץ עוברים אותו. |
נערך על ידי - קראנקו ב-24/08/2012 09:40:27 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 10:06:48
|
או חברות בעמותה. או כרטיס בקופה. או מנוי משולב (לקנות מנוי דרך הכדורסל - פרטים בהמשך היום באתר). או מנוי זהב.
טעות אדירה! בדיוק באתי לכתוב שאני לא מודאג, ואתם באתם עם זה. אין דבר כזה |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 24/08/2012 : 10:36:45
|
אני מסכים לגמרי עם קראנקו. אין שום סיבה לא לשתף אותנו בהחלטות כאלו. נכון, זה עניינים כלכליים, אבל מה הבעיה לדון בזה, לשמוע דעות, ולקבל החלטה מושכלת. חברי הנהלה יקרים, למה לכם לפתוח חזית מול האוהדים במקומות שממש אין שום סיבה לעשות את זה?
וכן, לדעתי זאת בדיוק ההגדרה של מחטף. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
מוזר, באמת מוזר. |
|