משתמש |
כפר יונה-קטמון |
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 16:37:14
|
בא טוב ובא בזמן. אנחת רווחה ואחריה שמחה גדולה יאללה הפועל |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 17:27:18
|
חזרה חשובה מפתיחה משחק נוראית, למרות התוצאה הסופית לא אלמנטרי בכלל. יופי הפועל.
מתישהו רגל על הגז ואלמלא שטות בהגנה זה היה נגמר אפילו יותר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-12/10/2012 17:27:58 |
|
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 17:40:36
|
שמעתי שהיה בלאגן אחרי המשחק עם אוהדי כפר יונה...מה היה שם ? |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 17:47:08
|
סוף סוף נצחון. אני מניח שבאתרים השונים יכתבו "קטמון התפוצצה על כפר יונה" כבר בראשית הדברים יש לומר, כדי שלא ישכח: השמחה הגדולה על הנצחון כמו גם על המשחק של הקבוצה לאחר שער השיוויון, אסור לה להשכיח את מה שראינו עד השער המשווה של אביעד שהיה יפהפה לכשעצמו: יותר מדי התמקדות במשחק דרך המרכז ופחות מדי משחק דרך האגפים. שער המשווה הובקע, אגב, מבעיטה אדירה ממרחק מכיוון האגף השמאלי (באלכסון) היישר לחיבורים.
ולדברי השבח: במילה אחת: ס מ י ר! ויש לזכור שהוא שיחק כאשר אינו כשיר לחלוטין עם כאבים עזים בקרסול.
וכמובן מזל טוב לשי.
ולגבי התנהגות "אוהדי" כפר יונה: לדעתי אסור לעבור על כך לסדר היום, ועל הנהלת קטמון להגיש תלונה חריפה להתאחדות על: אי ההפרדה בין האוהדים, לא היה כוח סדרנות ביציע, הכאת אוהדי קטמון וזריקת האבנים עלינו. יש להראות שהפועל קטמון נאבקת (ספורטיווית) לא רק על משטח הדשא אלא גם אלימות בזיונית ביציע. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-12/10/2012 17:54:48 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 17:55:52
|
ותיק זה הרבה יותר מסמיר, לא כל שבוע זה רק סמיר!! שי היה מצוין, וחי אטיאס נהדר. שמש כרגיל המון תנועה והשאר בסדר. יכל להיגמר אחרי 4 -1 גם עשר וחבל שהורדנו אבל ניצחון חשוב. כפר יונה קבוצה שכונתית משהו מה שלא לוקח כלום מהניצחון היפה. שבוע הבא חייבים לנצח את הקבוצה החלשה בליגה ואז צמרת. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 18:12:07
|
לא הייתי במשחק, אך הבנתי שהגול של דנן היה יפהפה
זה ההזדמנות לציין את דנן - רציתי לעשות זאת כבר במשחקים קודמים אבל התוצאות עיכבו אותי... במשחק הבית האחרון הוא היה מעולה. הוא נלחם, הוא מהיר, הוא פורץ. מגיע לו מלה טובה
|
|
|
lili
57 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 18:58:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ולגבי התנהגות "אוהדי" כפר יונה: לדעתי אסור לעבור על כך לסדר היום, ועל הנהלת קטמון להגיש תלונה חריפה להתאחדות על: אי ההפרדה בין האוהדים, לא היה כוח סדרנות ביציע, הכאת אוהדי קטמון וזריקת האבנים עלינו. יש להראות שהפועל קטמון נאבקת (ספורטיווית) לא רק על משטח הדשא אלא גם אלימות בזיונית ביציע.
הכאת אוהדי הפועל? פחחחחחחח. |
מתחת לכל גוף שוכנת מאסה. |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 19:13:27
|
נתנו להם מכות יפה מאוד. הגיע להם.
אבל אין לנו שום זכות להתלונן.. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 19:34:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
נתנו להם מכות יפה מאוד. הגיע להם.
אבל אין לנו שום זכות להתלונן..
לא מדויק יש לנו זכות להתלונן על כך שלא היו סדרנים ועל כך שההנהלה שלהם ליבתה את המתח |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 20:52:57
|
אני הייתי די קרוב לאוהדים של כפר יונה, וממה שאני ראיתי רוב האשמה פה עליהם. יותר מפעם אחת ניסינו להרגיע את העניינים ולהפריד בין האוהדים. אוריה דיבר איתם מספר פעמים, ובכל זאת כל פעם הם מצאו דרך אחרת לעשות בלאגן. פעם אחת יריקות, פעם אחת, ממה שהבנתי, דחפו אוהד שלנו. וזאת בדיחה שיש סדרנים (למעשה ראינו רק סדרן אחד) והם במגרש ולא ביציע. וגם כשרואים שיש בעיות ביציע הוא נשאר במגרש ולא עושה כלום.
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
כבר בראשית הדברים יש לומר, כדי שלא ישכח: השמחה הגדולה על הנצחון כמו גם על המשחק של הקבוצה לאחר שער השיוויון, אסור לה להשכיח את מה שראינו עד השער המשווה של אביעד שהיה יפהפה לכשעצמו: יותר מדי התמקדות במשחק דרך המרכז ופחות מדי משחק דרך האגפים. שער המשווה הובקע, אגב, מבעיטה אדירה ממרחק מכיוון האגף השמאלי (באלכסון) היישר לחיבורים.
אני הייתי מרוצה מהאופן שבו התמודדנו עם הבונקר שלהם. אין לנו שחקנים שיודעים להעביר כדור מהאגף, בטח שלא בהגבהות, אז עדיף לבעוט מרחוק. היום זה הוכיח את עצמו, מאמין שזה יעבוד גם במשחקים הבאים. ואם כבר עובדים מהאגפים, להעביר כדורי רוחב על הדשא או בחצי גובה. אם כל ההגנה של היריבה מצטופפת ברחבה, כדור רוחב שטוח או בחצי גובה יכול ליצור יותר בלאגן ולהיות יותר אפקטיבי מכדור גבוה לא מדויק שאף אחד מהשחקנים שלנו לא מגיע אליו. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 20:53:52
|
ועל כך שהאוהדים שלנו במקום להבין שהילדים האלה הגיעו בשביל להתגרות ולחפש מכות, נפלנו למלכודת שלהם. היינו צריכים ליצור את ההפרדה הזאת בעצמנו ולהתרחק מהם. זה מה שעושה לנו טוב? ללכת מכות עם ילדים בני 16? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 12/10/2012 : 23:35:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ועל כך שהאוהדים שלנו במקום להבין שהילדים האלה הגיעו בשביל להתגרות ולחפש מכות, נפלנו למלכודת שלהם. היינו צריכים ליצור את ההפרדה הזאת בעצמנו ולהתרחק מהם. זה מה שעושה לנו טוב? ללכת מכות עם ילדים בני 16?
הדבר האחרון שעשינו זה ליפול למלכודת שלהם. מגיעה מילה טובה מאוד על ההתנהגות של הקהל שלנו. כמות ההבלגה הייתה מרשימה מאוד, על כל הפעמים בהן המקומיים רק רצו לחטוף כאפה בשביל תשומת לב. גם בזמן המכות, הרוב היה כדי להפריד ולא כדי להרביץ חזרה או חלילה ליזום.
ההנהלה של כפר יונה ביזיון שבאמת עוד לא ראיתי. בעל בית שזורק אבנים ויורק עוד במחצית, שולח חבורה של ילדים לעשות בלאגן ביציע ועוד אנשי כפר יונה שמדרבנים את הילדים בזמן שהם זורקים אבנים. שלא לדבר על האבטחה המצ'וקמקת שלא הייתה. רק כשהגיעה המשטרה פתאום כל מיני מאמנים לבשו וסטים כתומים. וגם אז - בתוך המגרש. למי זה עוזר?!
ושוב - רק מילים טובות על הקהל שלנו היום. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 13/10/2012 : 00:44:06
|
מישהוא ניפגע מהאבנים? |
avanti livorno
|
|