משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - הפועל כפר שלם - האשכול הרשמי |
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 13:44:55
|
נקודות אור: עזו: פשוט בלם מצויין. מרגישים את הנסיון והנחישות. וליד אבולעפיה הוא יהיה עוד יותר טוב לדעתי. חי אטיאס: כל הזמן מבקש את הכדור. עושה מהלכים מענינים שעדיין לא הצליחו אבל יש לי תחושה טובה לגביו. עידן שמש: מהיר ונחוש. בכלל החלק הקדמי שלנו עשה לחץ יעיל, במיוחד מולכו ושמש, איזה שינוי מהעונה שעברה.
הבעיות ברורות. יש המון סימני שאלה אבל אני חושב שיש לקבוצה המהירה הזאת פוטנציאל ענק.
הייתי שמח גם אם הבריגדה ואנשיה הנהדרים היו מנסים לא להגיע לעימות עם ספסל היריבה בכל משחק אלא פעם בחודשיים נניח. נראה לי מספר סביר.
|
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 14:13:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
נקודות אור: עזו: פשוט בלם מצויין. מרגישים את הנסיון והנחישות. וליד אבולעפיה הוא יהיה עוד יותר טוב לדעתי. חי אטיאס: כל הזמן מבקש את הכדור. עושה מהלכים מענינים שעדיין לא הצליחו אבל יש לי תחושה טובה לגביו. עידן שמש: מהיר ונחוש. בכלל החלק הקדמי שלנו עשה לחץ יעיל, במיוחד מולכו ושמש, איזה שינוי מהעונה שעברה.
הבעיות ברורות. יש המון סימני שאלה אבל אני חושב שיש לקבוצה המהירה הזאת פוטנציאל ענק.
הייתי שמח גם אם הבריגדה ואנשיה הנהדרים היו מנסים לא להגיע לעימות עם ספסל היריבה בכל משחק אלא פעם בחודשיים נניח. נראה לי מספר סביר.
שיגיעו.. מה שהם נותנים לנו בעידוד מותר להם להתעמת עם הספסל.. זה בסדר גמור ואף רצוי.. לב בריגדה לב |
|
|
אדם אדום
82 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 14:42:50
|
בדיוק |
נערך על ידי - אדם אדום ב-16/09/2012 14:45:02 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 14:49:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדם אדום
בדיוק
גם אני מסכים. אחלה חבר'ה, אבל לא יזיק אם ילמדו מענתיקות יציעים כמו בלאש ביקו וכמוני על מי לבזבז אנרגיה שלילית, חראם. |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 14:53:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
בדיוק
גם אני מסכים. אחלה חבר'ה, אבל לא יזיק אם ילמדו מענתיקות יציעים כמו בלאש ביקו וכמוני על מי לבזבז אנרגיה שלילית, חראם.
כל זה נכון במידה ושחקני היריב לא יורקים על הקהל.
משחק פעם בחודשיים זה טוב, עכשיו צריך לספור חודשיים קדימה. ושלא תהיה התגרות מיותרת של היריב. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 15:08:39
|
בדיוק
גם אני מסכים. אחלה חבר'ה, אבל לא יזיק אם ילמדו מענתיקות יציעים כמו בלאש ביקו וכמוני על מי לבזבז אנרגיה שלילית, חראם.
קראנקו, לכשייפתח הקורס שלך בתחום קללות על ספסלי היריב, אני יכול להיות המתרגל / עוזר הוראה? |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 15:30:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
בדיוק
קראנקו, לכשייפתח הקורס שלך בתחום קללות על ספסלי היריב, אני יכול להיות המתרגל / עוזר הוראה?
אנא פנה להנהלת הפקולטה ע"ש התנינים בצינורות המקובלים (2 צול מינימום, הנחיות אצל איתן אפרים). אני אתן את המלצתי, סבורני כי תפקידנו לשמר מוח צעיר וחריף כמוך. |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 15:47:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
בדיוק
קראנקו, לכשייפתח הקורס שלך בתחום קללות על ספסלי היריב, אני יכול להיות המתרגל / עוזר הוראה?
רק אם אתה מתחייב להלאות אותנו בלינקים לויקיפדיה |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 17:03:12
|
אם שי וציון היו הכי חלשים ובכל זאת שי שם את הפנדל (לא דבר מובן מאליו) וציון קרא מהלך והוציא כדור מהקו - יש סיבה לאופטימיות... |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 17:28:41
|
לא היה נהדר אתמול אבל יש דברים נוראים יותר. עזו כמה רמות מעל הליגה הזו, ועם אבולעפיה הקבוצה תהיה פחות לחוצה מאחור. פוגלמן גם הוא חוזר אבל תוך שלושה משחקים הוא כבר ישחק מגן ימין לאור העובדה שכרגע זו החוליה החלשה ביותר שלנו. שער באשמתו, וגם ההצלה מהקו היתה אחרי חור שלו והשחקן שלו הוא זה שבעט. אז פעם אחת יש מזל ומצילים מהקו אבל ברוב המקרים כשישאיר את השחקן שלו לבד אנחנו נחטוף. חייבים מגן ימין אמיתי אחרת מצבינו לא יהיה טוב.
שמש ואטיאס הם החתמות נהדרות וכבר אתמול ראינו כמה הם דומיננטים. וגם אם שי היה גרוע, זה השחקן שעליו נקום וניפול, אז להרגע בבקשה.
והכי חשוב: כמו שהקבוצה עמדה בחצי הראשון זה מתכון לכישלון צורב. מרחקים עצומים בין שמש ושי לעומת שאר הקבוצה. אטיאס, בהוראת המאמן, ירד אחורה לקבל כדורים, ולא היה מי שידחוף קדימה. אני מקווה שהמאמן מבין שהוא כבר לא באורתודוכסים ומחכה להתקפות של היריבה כדי להפתיע במתפרצות. כאן אנחנו הקבוצה הדומיננטית, בטח בטדי, ואנחנו צריכים ליזום ולהתקיף. כמו שהיה במחצית השנייה. אין שום סיבה לשחק בטדי עם שני קשרים אחוריים. שחקו התקפי וננצח. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 17:56:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
לא היה נהדר אתמול אבל יש דברים נוראים יותר. עזו כמה רמות מעל הליגה הזו, ועם אבולעפיה הקבוצה תהיה פחות לחוצה מאחור. פוגלמן גם הוא חוזר אבל תוך שלושה משחקים הוא כבר ישחק מגן ימין לאור העובדה שכרגע זו החוליה החלשה ביותר שלנו. שער באשמתו, וגם ההצלה מהקו היתה אחרי חור שלו והשחקן שלו הוא זה שבעט. אז פעם אחת יש מזל ומצילים מהקו אבל ברוב המקרים כשישאיר את השחקן שלו לבד אנחנו נחטוף. חייבים מגן ימין אמיתי אחרת מצבינו לא יהיה טוב.
שמש ואטיאס הם החתמות נהדרות וכבר אתמול ראינו כמה הם דומיננטים. וגם אם שי היה גרוע, זה השחקן שעליו נקום וניפול, אז להרגע בבקשה.
והכי חשוב: כמו שהקבוצה עמדה בחצי הראשון זה מתכון לכישלון צורב. מרחקים עצומים בין שמש ושי לעומת שאר הקבוצה. אטיאס, בהוראת המאמן, ירד אחורה לקבל כדורים, ולא היה מי שידחוף קדימה. אני מקווה שהמאמן מבין שהוא כבר לא באורתודוכסים ומחכה להתקפות של היריבה כדי להפתיע במתפרצות. כאן אנחנו הקבוצה הדומיננטית, בטח בטדי, ואנחנו צריכים ליזום ולהתקיף. כמו שהיה במחצית השנייה. אין שום סיבה לשחק בטדי עם שני קשרים אחוריים. שחקו התקפי וננצח.
אנחנו לא מעל הליגה . אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשחק כל כך התקפי כמו שאתה אומר אם אין לנו שחקנים מעל הליגה . זאת בדיוק הטעות של שנה שעברה .. אני זוכר איך כל המשחק התקפנו ובסוף נשארנו חשופים (אין קבוצה שמשחקת עם קשר אחורי אחד). אני חושב הפוך - סגנון המשחק צריך להיות קצת יותר הגנתי וזהיר . לנצח כל משחק 1-0 קטן. אנחנו שווים גול אחד לפחות במשחק , אבל אנחנו לא יכולים לדרוס את הליגה . שני קשרים אחוריים זה מעולה . *שים לב שאת הניצחונות הגדולים שלנו בשנה שעברה (מרמורק ויבנה בחוץ) הבאנו בשיניים , בעקיצות . |
נערך על ידי - אדום עולה ב-16/09/2012 17:59:03 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 18:37:39
|
תקרא שוב: אתה מדבר על ניצחונות חוץ ואני כתבתי שבבית צריך לשחק עם קשר אחורי אחד. שווים גול אחד? אם אתה לא מקבל מתנה מהשופט, בחיים לא היה פנדל, אתה מתחיל עם הפסד מול 2000 איש. מה זה לשחק הגנתי יותר? תיכף תגיד שגם נהנית מהחצי הראשון אתמול. |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 18:41:29
|
חי אטיאס: כל הזמן מבקש את הכדור. עושה מהלכים מענינים שעדיין לא הצליחו אבל יש לי תחושה טובה לגביו.
הבעיה היא שבחלק לא קטן מהמקרים שהוא בא לבקש את הכדור, במקום מסירה פשוטה אליו מוסרים מסירה מסובכת ללא נמען. וגם אטיאס עצמו ניסה כמה מסירות מסובכות כשהיה אפשר לשחק פשוט.
התוצאה עצמה לא כזו בעייתית. רק תחילת העונה. עדיף לאבד נקודות בתחילת העונה מאשר בסופה. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 19:14:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
תקרא שוב: אתה מדבר על ניצחונות חוץ ואני כתבתי שבבית צריך לשחק עם קשר אחורי אחד. שווים גול אחד? אם אתה לא מקבל מתנה מהשופט, בחיים לא היה פנדל, אתה מתחיל עם הפסד מול 2000 איש. מה זה לשחק הגנתי יותר? תיכף תגיד שגם נהנית מהחצי הראשון אתמול.
טוב . תשחק עם קשר אחורי אחד בבית ונראה איזה בלאגן יהיה פה . כנראה שכחת כמה חטפנו בטדי בשנה שעברה . |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 19:55:37
|
מסכים עם הרבה ממה שכתבו חברי המלומדים.
עזו היה מצויין, בעיקר בחצי השני. אין טענות לג'וני, עשה מה שצריך. בחצי הראשון ציון תופקד יותר כקשר, הלך לאיבוד מימין והיה חסר בהגנה. עופר תיקן היטב במחצית השניה שאז ציון הורגש יותר בהגנה וגם קצת בהתקפה. השמחה הגדולה ביותר מכיוון השחקנים החדשים - סוף סוף שחקנים שראוי לכנותם שחקני חיזוק: אטיאס ועידן מעל כולם, אך גם דנן ומולכו היו טובים. ניצוצות גם מסמיר, נראה איך יהיה בהמשך. גם גרוסבך בכמה דקות נראה חזק מאד, מזכיר קצת את וורנר. נראינו הרבה יותר טוב עם שי מאחורי שני חלוצים מהירים שמטרידים את ההגנה. אם החלוצים יראו טוב יותר גם את השחקנים מאחוריהם, נקבל בעיטות מסוכנות יותר מרחוק שיעזרו לפתוח הגנות צפופות. שורה תחתונה: אופטימיות רבה לשנה טובה. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
הפועל קטמון ירושלים - הפועל כפר שלם - האשכול הרשמי |
|