משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - הפועל כפר שלם - האשכול הרשמי |
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 22:47:57
|
בנסיון לנסח את ה"אז מה עושים" אחרי כל ההערות שהובאו עד כה, הרי שלדעתי השאלה העיקרית שראוי שהצוות המקצועי ייתן עליה את הדעת היא: מי יהיה עושה המשחק בקבוצה, ובניסוח אישי - האם להחזיר את שי לתפקיד של מס' 9 טבעי כאשר מישהו אחר - חי אטיאס ואולי אפילו יובל (לפעמים צריך לחשוב מחוץ לקופסה) יעשו את תפקיד עושה המשחק, כך שהפוטנציאל ההתקפי שיש לנו בסגל היום: שי, שמש, מולכו, גרוסבך יבוא לידי ביטוי הרבה יותר חזק ותכליתי.
עולה גם השאלה לגבי התיפקוד במגרש קטן וצר - נניח בערד, אילת, חולון במידה מסויימת מול התיפקוד במגרשים גדולים: כפר סבא, בת ים, המושבה (אם עמישב יארחו שם) וכמובן בטדי. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 22:55:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
תקרא שוב: אתה מדבר על ניצחונות חוץ ואני כתבתי שבבית צריך לשחק עם קשר אחורי אחד. שווים גול אחד? אם אתה לא מקבל מתנה מהשופט, בחיים לא היה פנדל, אתה מתחיל עם הפסד מול 2000 איש. מה זה לשחק הגנתי יותר? תיכף תגיד שגם נהנית מהחצי הראשון אתמול.
טוב . תשחק עם קשר אחורי אחד בבית ונראה איזה בלאגן יהיה פה . כנראה שכחת כמה חטפנו בטדי בשנה שעברה .
במחצית השנייה שיחקנו עם קשר אחרוי אחד, ועם חי ששיחק באמצע והיינו טובים בהרבה. אל תמהר לאמר שבלי שני קשרים אחוריים נספוג הרבה. שאנחנו לוחצים במרכז המגרש, ולא בחלק שלנו, אנחנו מסוכנים יותר. לא הייתי מתבייש באופן כללי להוציא את פוגלמן קצת קדימה, שינתב כדורים. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 17/09/2012 : 13:51:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
לא היה נהדר אתמול אבל יש דברים נוראים יותר. עזו כמה רמות מעל הליגה הזו, ועם אבולעפיה הקבוצה תהיה פחות לחוצה מאחור. פוגלמן גם הוא חוזר אבל תוך שלושה משחקים הוא כבר ישחק מגן ימין לאור העובדה שכרגע זו החוליה החלשה ביותר שלנו. שער באשמתו, וגם ההצלה מהקו היתה אחרי חור שלו והשחקן שלו הוא זה שבעט. אז פעם אחת יש מזל ומצילים מהקו אבל ברוב המקרים כשישאיר את השחקן שלו לבד אנחנו נחטוף. חייבים מגן ימין אמיתי אחרת מצבינו לא יהיה טוב.
שמש ואטיאס הם החתמות נהדרות וכבר אתמול ראינו כמה הם דומיננטים. וגם אם שי היה גרוע, זה השחקן שעליו נקום וניפול, אז להרגע בבקשה.
והכי חשוב: כמו שהקבוצה עמדה בחצי הראשון זה מתכון לכישלון צורב. מרחקים עצומים בין שמש ושי לעומת שאר הקבוצה. אטיאס, בהוראת המאמן, ירד אחורה לקבל כדורים, ולא היה מי שידחוף קדימה. אני מקווה שהמאמן מבין שהוא כבר לא באורתודוכסים ומחכה להתקפות של היריבה כדי להפתיע במתפרצות. כאן אנחנו הקבוצה הדומיננטית, בטח בטדי, ואנחנו צריכים ליזום ולהתקיף. כמו שהיה במחצית השנייה. אין שום סיבה לשחק בטדי עם שני קשרים אחוריים. שחקו התקפי וננצח.
אנחנו לא מעל הליגה . אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לשחק כל כך התקפי כמו שאתה אומר אם אין לנו שחקנים מעל הליגה . זאת בדיוק הטעות של שנה שעברה .. אני זוכר איך כל המשחק התקפנו ובסוף נשארנו חשופים (אין קבוצה שמשחקת עם קשר אחורי אחד). אני חושב הפוך - סגנון המשחק צריך להיות קצת יותר הגנתי וזהיר . לנצח כל משחק 1-0 קטן. אנחנו שווים גול אחד לפחות במשחק , אבל אנחנו לא יכולים לדרוס את הליגה . שני קשרים אחוריים זה מעולה . *שים לב שאת הניצחונות הגדולים שלנו בשנה שעברה (מרמורק ויבנה בחוץ) הבאנו בשיניים , בעקיצות .
לדרוס! כמו בליגה ב', להתחיל מ-1:0 קטן ולהתחיל לפתוח פער. בלי פחד ובלי לרחם על אכזרים. למה מי זה כפר-שלם? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 17/09/2012 : 13:58:50
|
אמר מישל דיין ביום שישי שהמפתח לעלייה הוא להחזיר את ההרתעה והנקודות של טדי. כולם מסכימים על זה. גם אם נחזור על מאזן החוץ המרשים של שנה שעברה - נצחונות חוץ על כל קבוצות הצמרת! - בלי טדי זה לא יילך.
עוד לפני מרמורק, לשבת ולנתח נקודה נקודה זאנגה זאנגה מה לא עובד ומה צריך לעבוד בטדי. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
Offside
806 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/09/2012 : 19:42:52
|
לגבי התקציר, קודם כל רואים שדאפי פתחה את העונה בכושר מצוין, ולא ניכרות עליה השפעות הפגרה הארוכה. משהו קטן ששמתי לב אליו זה שממש אי אפשר לבוא בטענות לציון על ההתקפה שבסופה הוא הרחיק כדור מהקו שלנו. ה"חור" בהגנה נבע מזה שדנן כבר יצא קדימה בצד שמאל כשהם חטפו את הכדור, ג'וני רץ לחפות עליו וציון נצמד לחלוץ המרכזי איפה שג'וני היה אמור להיות. דווקא מגיע לו קרדיט על כך שברגע שעמית יצא מהקו הוא מיהר לחפות. |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 17/09/2012 : 20:22:10
|
בלאש כתב שיש לקבוצה פוטנציאל גדול ואני מסכים איתו. מעבר לכך, אנשים מגזימים בכל מיני דברים. כבר מסמנים בעיות שצריך לפתור. חבר'ה, רבאק, משחק ראשון עם מאמן חדש בליגה פאקן קשה. מחאיי - לא מבין את המשפט הזה "למה מי זה כפר שלם". מעבר לזה שזה משפט מכביסטי ומתנשא בעיני, הם קבוצה בליגה שלנו וכמו כל קבוצה יעשו הרבה צרות לכל קבוצה ובעיקר לנו בכל משחק. לנו תמיד יהיה יותר קשה מלכל קבוצה אחרת. אנשים מדברים פה כאילו הם אוהדים קבוצה שבכל עונה מחייהם הביאה לפחות תואר אחד.. יאללה, שנה טובה, יפתח |
I am City till I cry |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 17/09/2012 : 21:54:07
|
לא מסכים איתך יפתח: מה שאתה רושם זאת פשוט לוזריות לשמה. מעדון קמו הפועל קטמון עם כזה כהל מקומו בליגה הרישונה! אז כן אני מצפה שנסחק דורסני ונעוף כבר מהליגה הזאת. אני חושב שאנחנו צריכים להבהיר את זה לשחקנים וגם אחד מהם (שעזב) אמר את זה בראיון שאנחנו צריכים גם לדעת להיתעצבן כשזה לא קורה. |
avanti livorno
|
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 17/09/2012 : 21:54:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
לא מסכים איתך יפתח: מה שאתה רושם זאת פשוט לוזריות לשמה. מועדון קמו הפועל קטמון עם כזה כהל מקומו בליגה הרישונה! אז כן אני מצפה שנסחק דורסני ונעוף כבר מהליגה הזאת. אני חושב שאנחנו צריכים להבהיר את זה לשחקנים וגם אחד מהם (שעזב) אמר את זה בראיון שאנחנו צריכים גם לדעת להיתעצבן כשזה לא קורה.
|
avanti livorno
|
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 17/09/2012 : 21:56:15
|
לא מסכים איתך יפתח: מה שאתה רושם זאת פשוט לוזריות לשמה. מועדון קמו הפועל קטמון עם כזה כהל מקומו בליגה הרישונה! אז כן אני מצפה שנסחק דורסני ונעוף כבר מהליגה הזאת. אני חושב שאנחנו צריכים להבהיר את זה לשחקנים וגם אחד מהם (שעזב) אמר את זה בראיון שאנחנו צריכים גם לדעת להיתעצבן כשזה לא קורה.
|
avanti livorno
|
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 17/09/2012 : 22:06:13
|
לא מסכים איתך יפתח: מה שאתה רושם זאת פשוט לוזריות לשמה. מעדון קמו הפועל קטמון עם כזה כהל מקומו בליגה הרישונה! אז כן אני מצפה שנסחק דורסני ונעוף כבר מהליגה הזאת. אני חושב שאנחנו צריכים להבהיר את זה לשחקנים וגם אחד מהם (שעזב) אמר את זה בראיון שאנחנו צריכים גם לדעת להיתעצבן כשזה לא קורה.
אין לי בעיה עם נצחונות:) או משחק דורסני או מה שתקרא לזה. זה לא אומר לזלזל בקבוצות האחרות ולהתעלם שעכשיו אתה בליגה א'. זה "שהמקום" שלנו בליגת העל זה אנחנו החלטנו אבל כרגע אתה בליגה א' והיריבות שלך הן כפר שלם וכיו"ב. הדיבור הזה מזכיר לי את אוהדי בית"ר שאוהבים להגיד "אין ליגת העל בלי בית"ר".. |
I am City till I cry |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 18/09/2012 : 11:34:49
|
יפתח - יש משהו בדבריך וזה נושא מורכב. מצד אחד, אנחנו מתמודדים מול קבוצות כדורגל מאומנות וחכמות, שכבר ניצחו אותנו בעבר. אף אחד לא פראייר בליגה הזו.
מצד שני, קבוצות שאין להן אפילו אוהדים שיריבו איתנו אז אנשי ספסל ממלאים את התפקיד, מוכרחים לנצח בטדי, ועם הידיעה הברורה הזו לעלות למגרש.
בקיצור, אין מקום לזלזול, אבל בטח גם לא לכבוד מיותר. |
נערך על ידי - מחאיי ב-18/09/2012 11:43:33 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 18/09/2012 : 11:38:15
|
דאבל פס העלו לאתר שלהם חצי מהתגובות פה .. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 18/09/2012 : 12:09:57
|
לשחק התקפי לא אומר לזלזל ביריבה. כל קבוצה שהגיע לטדי שנה שעברה, והראשונה שהגיע השנה הגיעו ליותר מצבים מאיתנו. אני חושב שהסיבה לכך היא שאנחנו לא לוחצים מספיק, ולכן אם חי היה מתפקד כבר במחצית הראשונה בעמדה שהוא היה בשנייה, עם קצת יותר לחץ בחלק הקדמי - היינו יכולים להבקיע עוד. במחצית השנייה כפר שלם כמעט ולא הגיעו למצבים אם אני לא טועה, למרות שחסרנו קשר אחורי אחד, ולדעתי מיקי היה ביום סביר, אבל בטח לא מושלם. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/09/2012 : 12:50:16
|
דאבל פס העלו לאתר שלהם חצי מהתגובות פה ..
קצת מביך עבור אתר שמכבד את עצמו, לא? |
|
|
הפועל קטמון ירושלים - הפועל כפר שלם - האשכול הרשמי |
|