משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - הפועל כפר שלם - האשכול הרשמי |
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 01:29:06
|
מעבר לכך לגבי 2 תגובות מעליך- לכתוב שאסף עזו בלם ליגה א' אחרי שהחזיק הערב הגנה עם מגן ימני ביום רע בלם מאולתר ומגן שמאלי במשחקו הראשון זה אולי דעה לגיטימית אבל לטעמי מגוחכת.בעיניי הוא ללא ספק הבלם הטוב בליגה, וברגע שיוסי אבולעפיה יתייצב לידו זה יהיה מרכז הגנה נהדר.
[/quote] אני איתך . טמטום להגיד שהוא בלם ליגה א' . כמו שאמרת הוא שיחק ליד בלם מאולתר , זה בטח מוריד ממנו קצת (ג'וני חס וחלילה לא אשם בכלום ) ,כשאבולעפיה יחזור יהיה טוב ! |
נערך על ידי - אדום עולה ב-16/09/2012 01:29:17 |
|
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 01:53:20
|
עידן שמש- חלוץ מעולה. בורג. ציון זקן- הביתה. לא יודע למה אנחנו כל שנה ממשיכים עם השחקן האנטי כדורגל הזה. שיטה ומאמן לא היו היום.
|
|
|
or2008
3 הודעות |
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 06:36:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
ציטוט: נשלח במקור על ידי ביסמרק
ושוב שלא מנצחים המכוערים מקללים
המכוערים האלה משקיעים מזמנם, כספם, ואת רוב נפשתם, למען הקבוצה הזאת. אם זה להגיע לכל חור בארץ, לארגן הסעות, ולחשוב על שבוע לפני איך להקים את התפאורה הכי יפה בליגה א', ואם תשאל אותי, אז גם הכי יפה בכל ישראל.
המכוערים האלה גם, נמצאים רוב הזמן עם הגב למשחק, בשביל לנסות לגרום לעודד, אפילו ל-5 דקות, לטמבלים כמוך.
גילוי נאות: אני לא מהבריגדה, ולפחות 5 שנים מעל כל הנערים הנפלאים האלה. אבל אני מה שבטוחף אני מחזיק מהם הרבה יותר משאני מחזיק מאחד כמוך.
יצאנו בתיקו מעצבן מול הקבוצה הכי מגעילה בליגה הזו, שעשו לנו את אותם טריקים בשנה שעברה, את אותם פרצופים מכוערים (ג'ינג'י מטומטם כבר אמרנו? מה התפקיד שלו בכלל?) שזכינו לראות בשנה שעברה. והקבוצה שלנו נראתה חרא. אז כן, מותר קצת להתפרק.
שונא יפי נפש!!!
זו חלוקה שמקובלת עלי. אני בצד של יפי הנפש ואתה בצד השני.. של מכוערי נפש ?
|
נערך על ידי - ביסמרק ב-16/09/2012 06:37:54 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 07:25:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
שמש, עזו, אטיאס (רוב המשחק) - טוב
ציון זקן - רע
גם דנן היה טוב מאוד,שילב אגרסיביות עם טכניקה וראיית משחק מעל הממוצא הקבוצתי היום. הבעייה היא שהאגרסיביות שלו גולשת לאלימות, זה לא שאני מזיל דימעה על העובדה שהוא דרך במכוון על רגלו של שחקן יריב בזמן שהאחרון היה שרוע על הדשא. אני חושש שנסיים יותר מדי משחקים בעשרה שחקנים.
לדעתי הייתה יותר לחימה כל הכדור מצד רוב השחקנים, ולא הייתה תחושה של אפטיות שאפיינה חלקים ניכרים בעונה שעברה.
יצאתי מאוכזב מהמשחק אבל לא מהקבוצה.
לגבי ציון זקן, תקציב של 2 מליון, בין אם רוצים או לא נחשבים מעומדים חזקים לעלייה וזה מה שיש לנו לשים בתור מגן ימני?? אם זו לא הייתה הקבוצה שלי זה היה מצחיק..
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 08:49:24
|
אי אפשר להיות מאוכזב ממשחק פתיחה.קהל מדהים,אוירה חגיגית ומשחק בינוני. הבונקר ובזבוזי הזמן הורגים את המשחק.לדעתי, זה שהקבוצה מתאמנת במגרש קטן, פוגע במשחק שלה בטדי.המסירות הקטנות לא מתאימות ורואים את זה. השיטה שצריך לשחק בה היא שי מתחת לשני חלוצים וקשר אחורי אחד בלבד.לפחות במשחקי הבית.כמו במחצית השניה. במחצית השניה,סמיר ישב ביציע אחרי שהוחלף.מה קרה איתו? שנה טובה,אנשים טובים. |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 08:57:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
מעבר לכך לגבי 2 תגובות מעליך- לכתוב שאסף עזו בלם ליגה א' אחרי שהחזיק הערב הגנה עם מגן ימני ביום רע בלם מאולתר ומגן שמאלי במשחקו הראשון זה אולי דעה לגיטימית אבל לטעמי מגוחכת.בעיניי הוא ללא ספק הבלם הטוב בליגה, וברגע שיוסי אבולעפיה יתייצב לידו זה יהיה מרכז הגנה נהדר.
אני איתך . טמטום להגיד שהוא בלם ליגה א' . כמו שאמרת הוא שיחק ליד בלם מאולתר , זה בטח מוריד ממנו קצת (ג'וני חס וחלילה לא אשם בכלום ) ,כשאבולעפיה יחזור יהיה טוב ! [/quote]
"ללא ספק הבלם הטוב בליגה" ע"ב מה בדיוק? ראיית העתיד ,הבנת הכדורגל הישראלי שבו הבדלי הרמות בין א' ללאומית הם מיקרוסקופים לבטח לא ע"ב המשחק אתמול זה בטוח ,עזו שיחק בצורה הססנית ,המון מסירות לרוחב ,בקושי נע קדימה כשהיה לו המון מרחב לזוז...בקיצור בלם ליגה א' ,אבל העונה עוד ארוכה ואני מקווה שהוא יוכיח את ההשקעה הגדולה בו. |
|
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 09:15:07
|
אני התרשמתי שבמחצית הראשונה המאמן החליט לוותר על קישור ולהעביר כדורים מהשוער......למי שיצליח לעצור ( וזה לא קרה הרבה ) .עד שהיה איזה מישהו שעשה צלילים של אחד שיודע כדורגל ( היה בחור קטנצ'יק - לא זוכר את השם ) ..אז המאמן החליט להוציא אותו, מצטרף לתודות שהרעיפו כאן אנשים על אסף עזו שחילץ אותנו ממצבים מביכים בהגנה...חוץ מזה כ ל ו ם !! מחצית שניה ראיתי שמספר 8 ( מצטער שעדיין לא מכיראת השמות ) עשה רעשים של אחד שמנסה להעביר כדורים מההגנה להתקפה אבל רק מנסה וללא הצלחה מרובה. דיברו כאן על כושר, לא ראיתי עדיפות שלנו על המשקל העודף של שחקני כפר שלם, משקל עודף אמרתי ? סליחה על הדובים של כפר שלם, וואלה הרבה שנים לא ראיתי שחקנים כ"כ שמנים שעולים בהרכב חח.... תשמעו, אני נותן קרדיט לכולם כי זה רק משחק ראשון ואולי השחקנים התרגשו מהמעמד מהמגרש מהאוהדים...אבל שיטה חברים לא ראיתי היום . חסר קישור מישהו שיחזיק כדור ויעביר אותו לחלוצים. טוב אנחנו עם הפנים למשחק הבא, אני מקווה שבאמת מדובר בתצוגה חד פעמית.
|
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 10:14:11
|
צריך לזכור ששבוע הבא חוזרים שחקנים שלא יכלו לשחק השבוע. אבולאפיה ויובל. אז גם מרכז ההגנה וגם מרכז המגרש אמורים להשתפר. איסלאם לא צריך לפתוח. לגבי ציון זקן, למרות הביקורת הוא הציל שער של 100 אחוז שהרחיק מהקו ועוד גול במחצית השנייה. התרשמתי מאוד לחיוב מחי אטיאס ועידן שמש. נלחמו על כל כדור גם שאיבדו המשיכו להילחם. חי הראה מנהיגות. לגבי שי, קראנקו צודק, אני מת עליו אבל אתמול הוא לא היה במשחק והוא קיבל המון כבוד מעופר ונשאר למרות שהוא היה צריך לצאת ולא עידן שמש שנתן אחלה משחק. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 10:30:58
|
משחק ראשון, לא רוצה לכתוב, לטובה או לרעה
- אמרו לי על עופר שהוא היטיב לזהות את כל הכשלים של הקבוצה משנה שעברה. אז הנה אחד הגדולים: משחק גובה. לא יכול להיות ש-10 קרנות לא מניבות אפילו רבע מצב, לא יכול להיות שההתקפה פשוט מפסיקה לעניין אותך ברגע שזה מגיע להרמה. לראייה ההתקפה האחרונה עם ההרמה של עוז.
- אסף עזו אולי לא הרשים באופן יוצא מן הכלל, אבל בתחילת המחצית השנייה הוא הציל שם שתי התקפות רצופות של כפר שלם שהיה כתוב עליהן 2:0
- כל השחקנים החדשים - חי, עידן, סמיר ואביעד - נראים נמרצים ומעניינים. עניין של שפשוף ודיוק אני מקווה. שתהיה לנו קבוצה סימפטית בשבילנו ודורסנית לאחרות.
- אולי ציון לא צריך לשחק אצלנו. אבל לא ראיתי אצלו משחק כל-כך גרוע אתמול, וכמו שאמרו הציל גול מהקו.
- עידן שמש חוזר מפציעה, לא בטוח שכדאי להריץ אותו 90 דקות.
- מהלך נכון של עופר עם שני החילופים במחצית. מגיב למשחק. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 10:43:29
|
ציטוט: לגבי ציון זקן, למרות הביקורת הוא הציל שער של 100 אחוז שהרחיק מהקו ועוד גול במחצית השנייה.
הוא גם זה שהביא את הכדור לשם כשעשה חור באגף שלו. כרגיל. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 11:55:41
|
סיקור מדויק בגולר, שכאילו מסכם את כל מה שנאמר באשכול הזה כאן: http://www.goler1.co.il/article/3838
ד״א, לא רק סמיר עלה ליציע אחרי ההפסקה. גם איסלאם התיישב ביציע, לצד אורי וורנר, כפיר מלול ואדיר מעודה. |
|
|
liav431
106 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 11:58:49
|
באדבל פס יש תקציר של המשחק..הפנדל נראה כלא היה |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 12:14:46
|
לא יודע מה אותם חושבים אלא שאני מאוד התרשמתי מעזו שחוץ מה הריסה ויעילות ב הגנה (הוא שיחק במחצית השניה כימעט לבדו שם כי גוני לא בדיוק מוצא את מקומו בתפקיד הזה )ועוד הצליח להתחיל כמה התקפות לא רעות.חי אטיאס שחקן נהדר שעוד יפתיע אותנו הרמות שלו מעולות+מסירות קצת לא מדויקות עדיין אבל הוא יודע לעשות עוד כמה דברים מלבד מסירות עקב שכבר נמאסו עלי בשנה שעברה .עדן שמש חלוץ שעוד לא היה לנו ועם תמכה ראויה יכול לגמור עונה עם 20 שערים,גם מולכו שחקן מאוד כשרוני,שי אהרון צריך לשחק מתחת לשני חלוצים -תנו לו כבוד וסבלנות היה באמת חלש אבל לפחות אני לא דואג על הפנדלים.....דנן טוב מאוד חטרי פחד ממנו על אף הממדים,ציון היה לא רע לדעתי אחרי המחצית.נהנתי מכדןרגל במחצית השניה.אין ספק שכשרון לא חסר לנו.... |
אליה |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 13:16:05
|
בנוגע להכוונת משחק של עופר אני יכול להעיד שהתפלאתי מאוד לשני חילופים בהתחלה אבל בהחלט זה הצדיק את עצמו בהמשך חי נסוג אחורה וניתב בהצלחה כזו או אחרת את הכדורים להתקפה ,נכון היה לפעמים שקוף אבל היו גם הברקות שלו מול עוז(שהיה די טוב) ושמש,אם הוא ישתפר קצת בהבט של מסירה אנחנו נסיג תוצאות כך שלדעתי מאמן כן היה מורגש אם כי מוקדם לעשות מסכנות מרחיקי לכת. |
אליה |
|
|
הפועל קטמון ירושלים - הפועל כפר שלם - האשכול הרשמי |
|
|
|