משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - הפועל כפר שלם - האשכול הרשמי |
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 15/09/2012 : 23:28:18
|
1-1, לעיני כ 2000 איש בטדי. זה המקום, זה הזמן. תתחילו לקשקש.
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 15/09/2012 : 23:41:12
|
שמש, עזו, אטיאס (רוב המשחק) - טוב
ציון זקן - רע |
|
|
רון קרפיבניק
22 הודעות |
נשלח - 15/09/2012 : 23:46:33
|
מעצבן אותי שעדיין רואים את הצבע הצהוב בנעליים ועוד אצל ג'וני, אה וגם לדעתי זה לא ראוי ששחקן בקבוצה ישחק עם הספרה 7 על הגב |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 15/09/2012 : 23:48:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
שמש, עזו, אטיאס (רוב המשחק) - טוב
ציון זקן - רע
במאקרו - הרבה כישרון יש בקבוצה, עדיין לא ניכרת שיטה ובמחצית השנייה לא היה בדיוק מערך אלא הרבה שחקני התקפה במטרה להשוות, מה שאכן הצליח. במיקרו - מסכים איתך לגבי השחקנים הנ"ל, לגבי אטיאס אני קצת התאכזבתי, המון מסירות שקופות, הרבה איבודי כדור, למרות שברור שיש לו כדורגל. ואם כבר אז כבר, אני אוציא את הערמונים מהאש, וזו כוויה דרגה 3 - שי אהרון חלש מאד מאד. אוהב אותו, חולה עליו, מעריץ אותו, אבל הוא לא משחק כדורגל, הוא משחק בקקה. ככה לא אמור להיראות השחקן שהקבוצה בנויה סביבו אחרי חצי שנה של הכנה. |
נערך על ידי - קראנקו ב-15/09/2012 23:57:35 |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 00:09:12
|
ושוב שלא מנצחים המכוערים מקללים |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 00:17:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ביסמרק
ושוב שלא מנצחים המכוערים מקללים
למה אתה מתכוון ? אוהדים קיללו שחקנים שלנו ? |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 00:17:22
|
כמה הערות: 1. התוצאה, בסופו של דבר משקפת את מה שאירע בכל אחת מהמחציות - הן בהבקעות ולא פחות מכך ההחמצות. 2. בלטו במשחקם לטובה: אביעד דנן (66) הן במשחק ההגנה ולא פחות מכך בקישור הקדמי ההתקפי באגף שמאל. אביעד הצליח לשתק במידה את רבה את חטארי המוצק. עידן שמש (11) במשחק ההתקפה המהיר והנחוש שהביא למצבי סיכון מול הגנת כפר שלם. 3. אני מבקש להצטרף לביקורת של קראנקו בעניין שי, אולי בצורה יותר מעודנת. כשיצאתי מהמשחק אמרתי לכמה אוהדים שהמשחק של שי אינו ממוקד (מפוקס בשפה העממית). ציינתי את זה כאן בפורום במהלך משחקי האימון תחת הכינוי "התעמלות אומנותית" - וכוונתי למסירות המהירות של שי כאילו לכיוון אחד משחקנינו שרבות מהן הולכות לאיבוד ועוברות לקבוצה היריבה. אז - חברים - לצורך כך יש להתאמן שעות ארוכות מדי יום על סינכרון בין המוסר לבין המקבל. כאשר יש היום בסגל כמה וכמה שחקנים מהירים עם כושר ניידות טוב, במיוחד במשחקים בטדי, רצוי לעצור את הכדור ולהמתין שנייה במסירה ושהיא תהיה הרבה יותר מדוייקת. וחשוב שהדברים ייראו כביקורת בונה: שי הוא שחקן חכם ובעל ראיית משחק טובה מאד. אם הוא יותר "עושה משחק", רצוי שגם המסירות שלו יהיו יותר מדויקות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 00:39:11
|
סמיר היה מעולה לדעת במחצית הראשונה, ומיקי לא היה בה טוב. החילוף היה לי קצת תמוה למרות שמיקי השתפר מאוד בשנייה. אהבתי את זה שחי הלך אחורה, אני חושב שהשילוב שלו ושל עוז הוא לא רע, גם עוזלא מקבל כל כדור שהם משחקים יחד וזה יוצר התקפה מגוונת. כמו שאמרו מעלי, שי. עם כל האהבה ההערכה וההערצה, הוא נמצא באמצא ואמור לנתב מסירות שמגיעות אליו מעוז/חי. כל כדור שהגיע אליו הוא ניסה למצוא בנגיעה אחת מישהו, ולרוב זה לא צלח. למה לא לעצור כדור, לחכות שנייה ולמסור כדור חכם שהיה מוביל להתקפה מעולה? לדעתי זה מה שהיה חסר לנו היום. במשחקים כמו היום, אני לא חושב שעופר צריך לפחד להוציא את שי בדקה שמונים ולהכניס עוד קצת מהירות (החלוץ החדש) וככה לא לוותר על עידן שמש שהיה מצוין, וחבל לדעתי שיצא.
עם כל זאת, ועם זה שחסרנו שני שחקני הרכב, התיקו היה סביר +. לא נראינו רע לדעתי.
שנה טובה |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 00:42:26
|
בסה"כ הופעה מאכזבת והתיקו בהחלט משקף. מאכזב שהם לא נחלצו בעור שיניהם, שלא ישבנו עליהם כל המחצית השניה בלחץ אדיר, שלא יצרנו כמעט בכלל הזדמנויות, שלא היה נראה שיש לנו כושר גופני עדיף שיכול להכריע את המשחק בעשרים הדקות האחרונות, ושאלמלא הפנדל יכולנו לשחק גם עוד 90 דקות בלי להבקיע. נקודות לאופטימיות: עידן שמש, אטיאס ועזו מספקים לנו דברים שחסרו לנו מאוד בשנה שעברה. סוף סוף יש מהירות וכח בהתקפה (שמש), ופליימייקר אמיתי (אטיאס). ותיק, כנראה כבר לא נעים לך אז אעשה זאת עבורך: משחק ממש בסדר של ג'וני הכלבויניק בתור בלם. אשמח לראות את אבולפיה חוזר, אבל ג'וני ממש הפתיע אותי לטובה. התאכזבתי משני המגנים שלא יצרו אף מצב טוב בהתקפה. אף הגבהה של דנן לא הגיעה לאזור מסוכן ברחבה. שי היה מאוד חלש, בעיקר לקראת הסוף כשהיה נראה שהוא עייף מכדי לתרום למשחק ההתקפה. אני מקווה שהתאומים לא מונעים ממנו שינה בלילה. ואני מודאג מזה שלא הבחנתי ביד מכוונת של מאמן, כי מבחינת כמות הכישרון על המגרש היינו צריכים לנצח בקלות.
|
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 00:42:27
|
הרושם העיקרי שאני יצאתי איתו מהמשחק שחסרה טביעת יד של מאמן בקבוצה ,דיי מקרי דיי סתמי וככה זה נראה. מבחינת כשרון אני חושב שפוגלמן ואטיאס ביחד עם הבחור הקטן מהמגזר (שברח לי השם שלו) מרכיבים מרכז שדה מוכשר וחזק ,שמש נראה החתמה מעולה וכל השאר ככה ככה. אסף עזו נראה כמו בלם של ליגה א' יכול להיות שקצת ירינו לעצמנו ברגל עם ההשקעה המופרזת הכספית ,המגינים בעיניי כולל דנן רחוקים מלהרשים וכמעט ולא תמכו במשחק ההתקפה ,איסלאם נראה מסטול ,רנדי עייף ושי לא שיחק כדורגל הוא הקריא שירה יוונית. קהל מרשים עתיד לא ברור כמו שאנחנו אוהבים.
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 00:44:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
הרושם העיקרי שאני יצאתי איתו מהמשחק שחסרה טביעת יד של מאמן בקבוצה ,דיי מקרי דיי סתמי וככה זה נראה. מבחינת כשרון אני חושב שפוגלמן ואטיאס ביחד עם הבחור הקטן מהמגזר (שברח לי השם שלו) מרכיבים מרכז שדה מוכשר וחזק ,שמש נראה החתמה מעולה וכל השאר ככה ככה. אסף עזו נראה כמו בלם של ליגה א' יכול להיות שקצת ירינו לעצמנו ברגל עם ההשקעה המופרזת הכספית ,המגינים בעיניי כולל דנן רחוקים מלהרשים וכמעט ולא תמכו במשחק ההתקפה ,איסלאם נראה מסטול ,רנדי עייף ושי לא שיחק כדורגל הוא הקריא שירה יוונית. קהל מרשים עתיד לא ברור כמו שאנחנו אוהבים.
מזל שהקדמתי אותך בשניה... איך אומרים באנגלית: great minds think alike
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 00:55:39
|
הגנה - שמש נהדר , אסף עזו היה טוב ,ג'וני עשה תפקיד שלא מתאים לו בצורה טובה .יחסית . ציון לא מורגש , אביעד דנן חזק ואגרסיבי . יש קצת חורים ,אבל אבולעפיה יסגור אותם . קישור - עבד אלחי לא הורגש . מיקי רנדי היה נהדר ! גרזן אמיתי . חי אטיאס התחיל לא משהו ואחרי זה השתפר מאוד . איסלאם לא שחקן אגף בחיים . עוז היה נחוש וסיכן את השער . גרוסבך נכנס מאוחר מאוד ולא הספקתי לראות משהו ממנו . עידן שמש חד ,מהיר מאוד ואם היה לצידו עוד סילון או שניים (מולכו ?גרוסבך ?) אז ההגנה של כפר שלם הייתה מתעייפת עוד במחצית הראשונה. ההגנה של כפר שלם מורכבת משחקנים שמנים , אז למה לא לעלות מההתחלה עם שני שחקנים מהירים ? מולכו היה טוב הכניס הרבה חיים במשחק . שי אהרון - אכזבה . אני אוהב אותו כמו כולם ,הוא שחקן אגדי , אבל היכולת הנוכחית לא משהו בכלל. ומשהו חשוב - שי 9 קלאסי ! לא פליימיקר ! חי אטיאס פליימיקר ! אני אופטימי כי - שיחקנו לא רע (חוץ מהחצי השעה הראשונה ) , וכי אני בטוח שאבולעפיה ופוגלמן יוסיפו שינוי להגנה ולקישור . |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 01:14:27
|
אווירה מחשמלת, עדוד אדיר, כדורגל בינוני מינוס. עם קצת סבלנות יבוא החיבור והשיפור. שנה טובה! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 01:21:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
הגנה - שמש נהדר , אסף עזו היה טוב ,ג'וני עשה תפקיד שלא מתאים לו בצורה טובה .יחסית . ציון לא מורגש , אביעד דנן חזק ואגרסיבי . יש קצת חורים ,אבל אבולעפיה יסגור אותם . קישור - עבד אלחי לא הורגש . מיקי רנדי היה נהדר ! גרזן אמיתי . חי אטיאס התחיל לא משהו ואחרי זה השתפר מאוד . איסלאם לא שחקן אגף בחיים . עוז היה נחוש וסיכן את השער . גרוסבך נכנס מאוחר מאוד ולא הספקתי לראות משהו ממנו . עידן שמש חד ,מהיר מאוד ואם היה לצידו עוד סילון או שניים (מולכו ?גרוסבך ?) אז ההגנה של כפר שלם הייתה מתעייפת עוד במחצית הראשונה. ההגנה של כפר שלם מורכבת משחקנים שמנים , אז למה לא לעלות מההתחלה עם שני שחקנים מהירים ? מולכו היה טוב הכניס הרבה חיים במשחק . שי אהרון - אכזבה . אני אוהב אותו כמו כולם ,הוא שחקן אגדי , אבל היכולת הנוכחית לא משהו בכלל. ומשהו חשוב - שי 9 קלאסי ! לא פליימיקר ! חי אטיאס פליימיקר ! אני אופטימי כי - שיחקנו לא רע (חוץ מהחצי השעה הראשונה ) , וכי אני בטוח שאבולעפיה ופוגלמן יוסיפו שינוי להגנה ולקישור .
זו בדיוק הבעייה, שזה לא נראה ולא מתורגל ככה, העניין הזה של פליימייקר מול 9 קלאסי. יותר מפעם אחת הם שיחקו דאבל פס ליד עיגול האמצע - מה זה ? אי אפשר לייצר גולים לאורך זמן בלי חלוצים קלאסיים. ואגב שחקנים שמנים, עוז צבאג עם עודף משקל בולט, מוכשר ככל שיהיה זה לא מקובל. מעבר לכך לגבי 2 תגובות מעליך- לכתוב שאסף עזו בלם ליגה א' אחרי שהחזיק הערב הגנה עם מגן ימני ביום רע בלם מאולתר ומגן שמאלי במשחקו הראשון זה אולי דעה לגיטימית אבל לטעמי מגוחכת.בעיניי הוא ללא ספק הבלם הטוב בליגה, וברגע שיוסי אבולעפיה יתייצב לידו זה יהיה מרכז הגנה נהדר.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-16/09/2012 01:25:44 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 01:25:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ביסמרק
ושוב שלא מנצחים המכוערים מקללים
המכוערים האלה משקיעים מזמנם, כספם, ואת רוב נפשתם, למען הקבוצה הזאת. אם זה להגיע לכל חור בארץ, לארגן הסעות, ולחשוב על שבוע לפני איך להקים את התפאורה הכי יפה בליגה א', ואם תשאל אותי, אז גם הכי יפה בכל ישראל.
המכוערים האלה גם, נמצאים רוב הזמן עם הגב למשחק, בשביל לנסות לגרום לעודד, אפילו ל-5 דקות, לטמבלים כמוך.
גילוי נאות: אני לא מהבריגדה, ולפחות 5 שנים מעל כל הנערים הנפלאים האלה. אבל אני מה שבטוחף אני מחזיק מהם הרבה יותר משאני מחזיק מאחד כמוך.
יצאנו בתיקו מעצבן מול הקבוצה הכי מגעילה בליגה הזו, שעשו לנו את אותם טריקים בשנה שעברה, את אותם פרצופים מכוערים (ג'ינג'י מטומטם כבר אמרנו? מה התפקיד שלו בכלל?) שזכינו לראות בשנה שעברה. והקבוצה שלנו נראתה חרא. אז כן, מותר קצת להתפרק.
שונא יפי נפש!!! |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 16/09/2012 : 01:28:38
|
שי חלש. היה צריך להיות מוחלף ברבע האחרון של המשחק לטובת שחקן רענן יותר. זקן נתקע מאחור היום, לא יודע למה, נראה לי הנחיית מאמן. חי אטיאס ועידן שמש מצויינים, יתנו עונה גדולה. אני מקווה שאטיאס ופוגלמן יוכלו להשתלב טוב במגרש ביחד. עזו שיחק קצת מפוחד, הרבה מסירות לאחור במקום ללחוץ קדימה. בסך הכל הופעה לא משהו אבל היה עדיף מאשר להפסיד במשחק הראשון. הדבר שהכי היה חסר לי זו לחימה, שנראיתה רק לעיתים ורק אצל חלק מהשחקנים, אנחנו חייבים שכל קבוצה תרגיש את ההפסד כבר בעליות לירושלים, אם קבוצות יראו שהשד האדום לא כ"כ נוראה, הלכה העונה... |
|
|
הפועל קטמון ירושלים - הפועל כפר שלם - האשכול הרשמי |
|
|
|