פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שלום לכולם.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שלום לכולם.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שלום לכולם. נושא הבא
עמוד: מתוך 5

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  07:45:36  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבל שבחרת לסיים עם הראיון הזה. ולא יעזור, לכלכת טוב טוב על האוהדים. שיהיה לך לבריאות. נזכור את הדברים הטובים.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  09:27:52  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1:10, 2:00, 2:15 ו- 2:50: http://www.youtube.com/watch?v=PTmAYt5FYkk&feature=related
ואין עוד מה להגיד

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

נערך על ידי - אמיר גולה ב-08/06/2012 09:28:33
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  10:24:48  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעבורי תמיד היית אחד השחקנים החשובים בקבוצה, ותמיד אעקוב אחרי כל שער שלך, אפילו בליגה ב' או ג'.
אשר לראיון, הוא גרם לי צער. מעולם לא חשבתי שאנחנו מלאכי עליון ושכל אלה שלא הצטרפו אלינו הם אנשים ירודים מבחינה מוסרית. אם היו שואלים אותי, ליאור ואתה היו נשארים ואילו עוז הוא בעיני אחד מכוכבי קטמון לצד שי, אבל אינני אלא אוהד מן השורה.
מאחל לך הצלחה חרף הצרימה הזו שגם היא אנושית ונוגעת ללב. אשר לחידוש המינוי, כמובן שאעשה זאת, בלי קשר להחלטה זו או אחרת.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  11:07:36  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הראיון ב״כל העיר״ חוזר על אותם דברים בדיוק (האם נערכו במשותף?) אולם טיפה יותר בעדינות. הטענה ש״זו קבוצת אוהדים? זו קבוצה של איש אחד״ היא שטותית. כן, אנחנו קבוצת אוהדים, ובתור שכזו בחרנו הנהלה, וההנהלה אמורה לקבל החלטות. בפרט, מותר להנהלה להגיד למאמן ששחקן מסוים לא יכול להיות בקבוצה, מסיבה תקציבית, חברתית או אחרת.
מאחל לכפיר הצלחה במודיעין, ובהחלט אזכור לו את הרגעים הנפלאים שהעניק לנו. חבל שבחר להיפרד דווקא ככה, להבדיל מהקלאסה של ליאור, אבל נתגבר על זה.

והערת אגב: אני חושב שאנחנו, כמועדון, צריכים ללמוד להיפרד יותר יפה משחקנים ואנשי צוות שהיו חלק מאיתנו. אני לא מדבר על כל אחד שנתן עונה והמשיך הלאה (אם כי שקד בוארון כן זכה לזה), אבל מישהו כמו יניב אברהמי, למשל, היה צריך לקבל איזה טקס פרידה קטן לפני משחק בית כלשהו. אני מקווה שתימצא דרך להיפרד יפה מליאור זדה, וחבל שהנסיבות האחרונות כנראה לא יאפשרו שזה יקרה עם כפיר.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  11:53:26  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ
והערת אגב: אני חושב שאנחנו, כמועדון, צריכים ללמוד להיפרד יותר יפה משחקנים ואנשי צוות שהיו חלק מאיתנו. אני לא מדבר על כל אחד שנתן עונה והמשיך הלאה (אם כי שקד בוארון כן זכה לזה), אבל מישהו כמו יניב אברהמי, למשל, היה צריך לקבל איזה טקס פרידה קטן לפני משחק בית כלשהו. אני מקווה שתימצא דרך להיפרד יפה מליאור זדה, וחבל שהנסיבות האחרונות כנראה לא יאפשרו שזה יקרה עם כפיר.

מסכים מאוד. ואולי כל הצדדים המעורבים (כולל כפיר) יתעלו ויצליחו לארגן פרידה מכובדת ומרגשת מכל מי שהיה חלק מאיתנו והעניק לנו הרבה רגעים יפים ובלתי נשכחים.

ולכפיר, חבל שתקופה כל כך יפה מסתיימת בקול צורם, אבל לפעמים זו דרכו של עולם. מאחל לך הרבה הצלחה ועוד הרבה שערים מרגשים.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

אהוד788 אהוד788 מנותק

75 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  11:56:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אהוד788 שלח ל- אהוד788 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה אפס.
תודה, שלום ולא להתראות.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  13:43:59  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

הראיון ב״כל העיר״ חוזר על אותם דברים בדיוק (האם נערכו במשותף?) אולם טיפה יותר בעדינות. הטענה ש״זו קבוצת אוהדים? זו קבוצה של איש אחד״ היא שטותית. כן, אנחנו קבוצת אוהדים, ובתור שכזו בחרנו הנהלה, וההנהלה אמורה לקבל החלטות. בפרט, מותר להנהלה להגיד למאמן ששחקן מסוים לא יכול להיות בקבוצה, מסיבה תקציבית, חברתית או אחרת.
מאחל לכפיר הצלחה במודיעין, ובהחלט אזכור לו את הרגעים הנפלאים שהעניק לנו. חבל שבחר להיפרד דווקא ככה, להבדיל מהקלאסה של ליאור, אבל נתגבר על זה.

מילה מילה

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  15:49:12  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי בין אלה שקפצו להגן על כפיר ועוז כמישהו פה מיחזר את ההאשמות המגוחכות על המעורבות שלהם במכירת משחקים. אני מבין למה כפיר כעס וביקש למחוק את ההודעות וגם מצדיק את זה, אבל הטענה כאילו שיינפלד ושרצקי מנהלים את הפורום הן מגוחכות.
כפיר צריך להבין שכשהוא אומר ששרצקי השתלט על הקבוצה הוא לא יורק על שרצקי (שכמנהל מקבל החלטות לגיטימיות שלא תמיד משמחות את כולם) אלא על כולנו.

חבל שתיאוריות קונספירציה דמיוניות תופשות לא רק אצל האוהדים אלא בין השחקנים.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  17:27:37  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהצלחה, כפיר, למרות הדרך הלא נעימה שבה בחרת להיפרד:
http://www.doublepass.co.il/news.php?id=3998
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  18:56:58  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

בעבורי תמיד היית אחד השחקנים החשובים בקבוצה, ותמיד אעקוב אחרי כל שער שלך, אפילו בליגה ב' או ג'.
אשר לראיון, הוא גרם לי צער. מעולם לא חשבתי שאנחנו מלאכי עליון ושכל אלה שלא הצטרפו אלינו הם אנשים ירודים מבחינה מוסרית. אם היו שואלים אותי, ליאור ואתה היו נשארים ואילו עוז הוא בעיני אחד מכוכבי קטמון לצד שי, אבל אינני אלא אוהד מן השורה.
מאחל לך הצלחה חרף הצרימה הזו שגם היא אנושית ונוגעת ללב. אשר לחידוש המינוי, כמובן שאעשה זאת, בלי קשר להחלטה זו או אחרת.

כנ"ל. תודה כפיר
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  19:38:37  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

טוב, חייב להגיב.

את הבאר אתה מילאת במו רגליך? קצת צניעות לא תזיק משחקן שהשיא שלו עד קטמון היה לשחק לעיני בן גיגי ועוד שלושה אנשים במבשרת. כנראה שאצל בן גיגי היה למלול טוב יותר מאשר אצל שרצקי ושיינפלד, ובטח שם הוא הרוויח יותר וראה את כספו. בלי הפועל קטמון מישהו מראיין אותו לאחד העיתונים? בלי הזכות ללבוש את החולצה שלבשו בן רימוז', שוקו נומדר ונצח מסובי מישהו יודע בכלל מי זה כפיר מלול?

קצת צניעות לא תזיק לשחקן שרואה עצמו שחקן בכיר והיה חלק מחודשיים שאף אוהד כדורגל לא ראה מעולם: קבוצה גומרת סיבוב במקום ראשון ואז סיבוב שני אחרונה. קבוצה מפסידה 8 פעמים רצוף, אבל הכוכב בעיני עצמו לא מבין מה הבעיה. כמובן, הבעיה היא באוהדים, בנציגיהם או באלוהים יודע מי.

קצת צניעות לא תזיק משחקן שרגיל להרוויח מיליוני שקלים בעונה בקבוצות הגדולות של אירופה. רבו איתך על 500 ש"ח? כנראה שיש סיבה למה ספרו לך את הדלק והמשכורת התעכבה. כשיש נציגי אוהדים שדואגים לכסף שלא שלהם אז הם ינסו לחסוך כמה שאפשר. וכל הדיבורים נגדם מצידך רק מוציאים אותם יותר גדולים ויותר ראויים למלא את התפקיד. אגב דלק לאילת שהתבקשת לשלם, תזכיר לנו איפה היית במשחק הזה?

קצת צניעות לא תזיק משחקן שטוען שהמאמן רצה אותו לעונה הבאה. עד כמה שאני יודע הניתוח של המאמן החדש הוא שההתקפה העונה היתה חלשה להחריד. בהינתן ששי נשאר, מה בדיוק מקומו של כפיר בסיפור הזה? וגם אם כן, אגב, זה בדיוק התפקיד של ההנהלה למנוע ממאמן להחתים שחקן שלא מתאים, מכל בחינה שלא תהיה. שוב, אחלה מהלך של ההנהלה אם הדברים של כפיר נכונים. מפתיע שהשחקן המהולל לא מוצף בהצעות מהלאומית או לפחות מליגה א. הרי כולם ראו כמה היית טוב העונה, אז רבאק, מודיעין?

קצת צניעות לא תזיק מצידו של שחקן שמעיד על עצמו כאחד שקיבל פה שחקני חוץ והיה חלק חשוב מחדר ההלבשה. אחרי הדברים שאמרו ליאב פרנקו ואילן טפרה, ולא שהם איזה חסידי אומות עולם, ראוי שאדם לא יעיד על עצמו כמה הוא נפלא. נוח מאוד היה לחלוץ מלול כשהחלוץ פרנקו עזב.

והכי חשוב, איך מעז השחקן הבינוני, האיטי והכבד הזה לירוק לפנים של מי שפירנס את המשפחה שלו בחמש השנים האחרונות. לירוק בפנים של שני אנשים שבזמן שהוא עשה קריירה ניסו בהתנדבות מלאה להשיג את הכסף למשכורת שלו.
ראוי שהאוהדים כאן שמתייחסים למלול כאילו הוא איזה קדוש מעונה יזכרו שלכפיר מלול רק איכפת מכפיר מלול ולא מאף אחד אחר.

לסיום, באשר לטענת מכירת המשחק: כפי שכבר כתבתי גם אז, אנחנו הלכנו מכות עם אוהדי יבנה על הכבוד שלך ושל עוז, כי הם האשימו אתכם במכירת המשחק ההוא. מכות על הכבוד שלכם. אז תאר לך כמה זה משפיל אוהד, שמשלם משכורת של שחקן, לקרוא דבר כזה. לכן לא אמרתי שמכרת אלא ביקשתי תגובתך. כשהובהר לי על ידי ההנהלה שמדובר בשני שחקנים אחרים שיניתי את הכותרת והורדתי את שמותיכם וביקשתי למחוק את הדיון.

מבחינה מקצועית טוב שאתה הולך, באיחור של שנה. מבחינת האדם שאתה כפי שיוצא מהראיונות השונים: לך ואל תחזור. אתה לא ראוי ללבוש את חולצת הפועל ירושלים.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  21:15:49  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים לגמרי עם שלומי! איך אתם יכולים לאהוב אתו? אולי משהוא בחינוך שלי דפוק אבל אותי חינכו שלירוק על מישהוא זה מעשה של בהמה, ולא איכפת לי כמה גולים הוא היבקיע קודם כל שיהיה בן אדם!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  23:54:06  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
טוב, חייב להגיב.

את הבאר אתה מילאת במו רגליך? קצת צניעות לא תזיק משחקן שהשיא שלו עד קטמון היה לשחק לעיני בן גיגי ועוד שלושה אנשים במבשרת. כנראה שאצל בן גיגי היה למלול טוב יותר מאשר אצל שרצקי ושיינפלד, ובטח שם הוא הרוויח יותר וראה את כספו. בלי הפועל קטמון מישהו מראיין אותו לאחד העיתונים? בלי הזכות ללבוש את החולצה שלבשו בן רימוז', שוקו נומדר ונצח מסובי מישהו יודע בכלל מי זה כפיר מלול?

קצת צניעות לא תזיק לשחקן שרואה עצמו שחקן בכיר והיה חלק מחודשיים שאף אוהד כדורגל לא ראה מעולם: קבוצה גומרת סיבוב במקום ראשון ואז סיבוב שני אחרונה. קבוצה מפסידה 8 פעמים רצוף, אבל הכוכב בעיני עצמו לא מבין מה הבעיה. כמובן, הבעיה היא באוהדים, בנציגיהם או באלוהים יודע מי.

קצת צניעות לא תזיק משחקן שרגיל להרוויח מיליוני שקלים בעונה בקבוצות הגדולות של אירופה. רבו איתך על 500 ש"ח? כנראה שיש סיבה למה ספרו לך את הדלק והמשכורת התעכבה. כשיש נציגי אוהדים שדואגים לכסף שלא שלהם אז הם ינסו לחסוך כמה שאפשר. וכל הדיבורים נגדם מצידך רק מוציאים אותם יותר גדולים ויותר ראויים למלא את התפקיד. אגב דלק לאילת שהתבקשת לשלם, תזכיר לנו איפה היית במשחק הזה?

קצת צניעות לא תזיק משחקן שטוען שהמאמן רצה אותו לעונה הבאה. עד כמה שאני יודע הניתוח של המאמן החדש הוא שההתקפה העונה היתה חלשה להחריד. בהינתן ששי נשאר, מה בדיוק מקומו של כפיר בסיפור הזה? וגם אם כן, אגב, זה בדיוק התפקיד של ההנהלה למנוע ממאמן להחתים שחקן שלא מתאים, מכל בחינה שלא תהיה. שוב, אחלה מהלך של ההנהלה אם הדברים של כפיר נכונים. מפתיע שהשחקן המהולל לא מוצף בהצעות מהלאומית או לפחות מליגה א. הרי כולם ראו כמה היית טוב העונה, אז רבאק, מודיעין?

קצת צניעות לא תזיק מצידו של שחקן שמעיד על עצמו כאחד שקיבל פה שחקני חוץ והיה חלק חשוב מחדר ההלבשה. אחרי הדברים שאמרו ליאב פרנקו ואילן טפרה, ולא שהם איזה חסידי אומות עולם, ראוי שאדם לא יעיד על עצמו כמה הוא נפלא. נוח מאוד היה לחלוץ מלול כשהחלוץ פרנקו עזב.

והכי חשוב, איך מעז השחקן הבינוני, האיטי והכבד הזה לירוק לפנים של מי שפירנס את המשפחה שלו בחמש השנים האחרונות. לירוק בפנים של שני אנשים שבזמן שהוא עשה קריירה ניסו בהתנדבות מלאה להשיג את הכסף למשכורת שלו.
ראוי שהאוהדים כאן שמתייחסים למלול כאילו הוא איזה קדוש מעונה יזכרו שלכפיר מלול רק איכפת מכפיר מלול ולא מאף אחד אחר.

לסיום, באשר לטענת מכירת המשחק: כפי שכבר כתבתי גם אז, אנחנו הלכנו מכות עם אוהדי יבנה על הכבוד שלך ושל עוז, כי הם האשימו אתכם במכירת המשחק ההוא. מכות על הכבוד שלכם. אז תאר לך כמה זה משפיל אוהד, שמשלם משכורת של שחקן, לקרוא דבר כזה. לכן לא אמרתי שמכרת אלא ביקשתי תגובתך. כשהובהר לי על ידי ההנהלה שמדובר בשני שחקנים אחרים שיניתי את הכותרת והורדתי את שמותיכם וביקשתי למחוק את הדיון.

מבחינה מקצועית טוב שאתה הולך, באיחור של שנה. מבחינת האדם שאתה כפי שיוצא מהראיונות השונים: לך ואל תחזור. אתה לא ראוי ללבוש את חולצת הפועל ירושלים.

שלומי, תעשה לי ילד
עבור לתחילת הדף

כוכב כוכב מנותק

47 הודעות

נשלח - 09/06/2012 :  00:22:41  הצג פרופיל שלח ל- כוכב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רק אשמח לדעת מי היה זה שהתקשר לחברים שלו בכפר סבא כשהוא שמע שהוא לא פותח בהרכב במשחק מול ערד.. לגבי המהירות שהמידע הגיע לחדר ההלבשה של ערד אני חושב שהשאלה היא לא אליך. הרי מהירות אף פעם לא היה הייתה הצד החזק שלך.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 09/06/2012 :  00:23:19  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי מצטט את שלומי, אבל זה היה מאריך מדי את ההודעה.

מעבר לזה שאני מסכים איתו צריך להבהיר שאנחנו מוקירים לכפיר על התקופה שלו בקבוצה, ושאין ספק שהוא יכול לרשום לזכותו תקופה יפה מאוד.
עם זאת, הדרך שבה כפיר בחר לסיים את הדרך היא באמת מצחיקה, גם אם יש לך ביקורת - נתנו לך חמש שנים מדהימות, והוציאו אותך ממלתעות בעלי קבוצות נוראיים.
אפשר להגיד הרבה דברים על ההנהלה שלנו, אבל מה שבטוח זה שהם רוצים בטובתנו. כמו ששלומי אמר - זכותם כהנהלה לא לרצות שחקן זה או אחר, כל זמן שההחלטה היא לא מקצועית על המגרש, אלא דברים שמעבר.
אני מקווה כפיר, שתצליח לזכור את התקופה היפה שהייתה לך כאן, ומצד שני להבין שאחרי 8 הפסדים רצופים - ומה לעשות, לא היית השחקן הכי טוב השנה, צריך זעזוע, ובמקום לחפש אחר הכבוד האבוד, היית יכול להודות על תקופה יפה, כמו שעשה ליאור זדה.
מכאן נוצר לי לאחל לך בהצלחה בהמשך, ואני מקווה שתפנים את העובדה שהנהלה שדואגת לאוהדים שלה מצד אחד, ולשחקנים שלה לתנאים טובים מצד שני - אין עוד בארץ.
יאללה הפועל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם שלום לכולם. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07