פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שלום לכולם.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שלום לכולם.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שלום לכולם. נושא הבא
עמוד: מתוך 5

כפיר מלול כפיר מלול מנותק

1 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  18:25:21  הצג פרופיל שלח ל- כפיר מלול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה דברים שחלקכם כנראה לא הבנתם.

דבר ראשון כבר בתחילת הכתבה צייניתי שחשוב לי להבהיר שקטמון הייתה בית עבורי נהנתי שם יותר מאשר בכל מקום אחר.. אמרתי גם שיש לקטמון אוהדים נפלאים ויקרים ושאלו השנים הכי יפות שלי מקצועית וחברתית ללא שום ספק! (אבל זה לא נכנס לכתבה, זה יהיה רשום מחר בעיתונים)
מי שמכיר אותי באמת, ומי שבאמת יודע מה היה בקבוצה במשך השנים האלו, היה מבין בדיוק את מה שאני עברתי. אני במשך 3 שנים (וליאור ושי העדים שלי) נתתי את כל כולי לקבוצה. הייתי מדבר עם שחקנים שיגיעו לקבוצה ומשכנע אותם שזה המקום הכי טוב שיש. גם שחקנים שהיו בתפקיד שלי. הייתי הדמות הכי חיובית והכי חשובה חברתית בחדר הלבשה. הייתי רב עם אישתי עשרות פעמים שטענה שקטמון זה החיים שלי ושלא מעניין אותי שום דבר אחר. עזבו שאני מלך שערים של קטמון בכל הזמנים, ושאני כבשתי פעמיים שערי עלייה. באמת באמת שזה לא הדברים הכי גדולים שעשיתי עבור הקבוצה.
אתם חייבים להסכים איתי שלא יכול להיות דבר כזה שטסלפפה רוצה אותי בקבוצה ומקבל הוראה שזה לא יקרה! פשוט אומרים לו כפיר לא ממשיך פה. ואתם חייבים להבין אותי שאני כועס על חלק מהקהל שהתייחס אליי כל התקופה שכאילו אני מזיק יותר מאשר מועיל . ואחרי כל מה שנתתי שאוהד ירשום עליי שאני מוכר משחקים?! אוהד שלי, שאני אחראי לרגעים הכי גדולים שלו מבחינה ספורטיבית. תאמינו לי שלא מגיע לי יחס כזה אפילו לא מאוהד אחד!
אני לקחתי בחשבון שאלו יהיו התגובות שלכם פחות או יותר. לצערי אני כבר יודע מי נגדי ומי בעדי כבר שנים. אבל תנסו להבין את הדברים שאמרתי ולהקשיב לי ולא ישר להתגונן. יש דברים שמה שלא תעשה, בשום דרך, אי אפשר לומר אותם בעדינות. אין פה שום הרגשה של תסכול או יריקה לבאר שממנה שתיתי,
את הבאר הזאת אני מילאתי במו רגליי ואני לא יורק לתוכה כל כך מהר. זאת פשוט האמת שלי והיה לי חשוב שכולם ידעו אותה.
אני יודע שאני אתגעגע לקבוצה ולכל החוויה הזאת, אבל לא נתנו לי אפשרות אחרת... אני חרוט בהיסטוריה של המועדון ואת זה אף אחד לא יוכל לקחת ממני לא משנה מה יקרה.
אני מקווה שמחר תקראו עיתונים אתם אולי תבינו אותי קצת יותר.

שיהיה לכם בהצלחה!

כפיר.
.

נערך על ידי - כפיר מלול ב-07/06/2012 18:28:31

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  18:38:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר,
תודה על הדברים ותודה על השנים.
רק דבר אחד אני מבקש בתור אוהד הקבוצה.
אם אכן יש דברים כלכך קריטיים שאתה יודע שיכולים לדברך "לפרק את המועדון"
שתף אותנו. לא ברמה הרכילותית אלא ברמה הפרקטית. ע"מ שנוכל לתקן.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  18:46:06  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום כפיר

אני מתחיל מזה שבגלל שאתה עוזב אני לא מחדש את המנוי שלי

אכן יש אוהדים שלא מבינים את התרומה שלך לקבוצה ובשביל זה הם לא צריכים
להכנס לחדר ההלבשה. מספיק להסתכל על הסטטיסטיקה.

לי ולבני שבא איתי לכל המשחקים אתה לא צריך להוכיח כלום.

קטמון עוד תבכה על לכתך.

אל תיקח ללב את האנשים המשועממים בפורום הזה שעסוקים בהתפלספויות אינסוף

אני מאחל לך מכל הלב בהצלחה בכל אשר תפנה ומזל טוב לתוספת החדשה במשפחה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  18:48:17  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזו צניעות, איזו ענווה.
כל המוסיף מה זה גורע.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  18:56:41  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני ממש לא חייב להסכים איתך לגבי מה שאמרת. השחקנים צריכים להיבחר בהסכמה של המאמן ושל ההנהלה. זכותה המלאה של ההנהלה להטיל וטו על שחקן שהמאמן רוצה, מסיבות אלו או אחרות. בדיוק כמו שהגיוני שהמאמן יחליט ששחקן שההנהלה רוצה להציע לו, לא מתאים לו.

ואם טסלפפה היה רוצה את חגי ממן? אסור היה להודיע לו שזה לא יקרה?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  19:23:14  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר, בתור אדם רגיש בחרת חרא של מקצוע: כשאתה מחטיא אלפים ביציע שונאים אותך, כשאתה מבקיע אתה מלך. קטמון נתנה לך במה ראויה להציג את הכישורים שלך , הבקעת שערים מדהימים מול אלפי אוהדים ביציע, חוויה שכנראה שלא תחווה שנית במודיעין או בבאר יעקב. לא יודע מה שרצקי לחש לטלספפה, ומה שיינפלד מספר לגולה, אני כן יודע שבחרת דרך מאד לא מוצלחת לסיים את הרומן שלך עם קטמון.

ברור שקטמון בשבילך הייתה מקום עבודה, וזה לגיטימי. אבל כשעוזבים מקום עבודה רצוי לעשות את זה יפה, לך תדע מה יהיה בעתיד ואיך הגלגל מתגלגל. אז איך אתה רוצה שנזכור אותך- בתור מלך שערי קטמון בכל הזמנים או בתור זה שאיים על שיינפלד שימחוק תגובות מהפורום?

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  20:19:43  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר, זה לא נכון ששרצקי קובע איזה שחקנים משחקים בקבוצה. שרצקי הוא בסך הכל אוהד עם דיעות. לכולנו יש דיעות וזה לגיטימי, אנחנו לא אנשי מקצוע. ההנהלה ממונה על ידי ההאוהדים אבל היא לא אומרת למאמן עם מי לשחק! יש מאמן מקצועי שמבין בכדורגל והוא זה שקובע מי משחק ומי לא. אם שמעת ששרצקי קובע ולא המאמן אז כנראה שהמקורות שלך לא אמינים. אנחנו לא מכבי פ"ת. אנחנו קבוצת אוהדים ולא הקבוצה של שרצקי כפי שכתבת. אצלנו כולם שווים.

נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-07/06/2012 20:24:51
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  20:24:46  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תחדש.נמאס כבר מהרוח השלילית של המפונקים והטהרנים אם זה כאן ואם בנוגע לעזו.אורי,ושאר האנשים שפועלים למען אהבת ילדותי,תודה רבה מקרב לב.
ציטוט:
נשלח במקור על ידי chompy

שלום כפיר

אני מתחיל מזה שבגלל שאתה עוזב אני לא מחדש את המנוי שלי

אכן יש אוהדים שלא מבינים את התרומה שלך לקבוצה ובשביל זה הם לא צריכים
להכנס לחדר ההלבשה. מספיק להסתכל על הסטטיסטיקה.

לי ולבני שבא איתי לכל המשחקים אתה לא צריך להוכיח כלום.

קטמון עוד תבכה על לכתך.

אל תיקח ללב את האנשים המשועממים בפורום הזה שעסוקים בהתפלספויות אינסוף

אני מאחל לך מכל הלב בהצלחה בכל אשר תפנה ומזל טוב לתוספת החדשה במשפחה

עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  20:58:47  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר,

אם היית קורא את הפורומים הסגורים, היית רואה שעמרי הגן שוב ושוב על שמך הטוב מפני מלעיזים כאלה ואחרים.

להלן ציטוט אחד של עמרי מהפורום הסגור, בתגובה לרמיזה שכזו. אני מקווה שתחזור בך לפחות מדבריך נגדו, אם לא מאמירות נוספות שלך.
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי שינפלד
...
XXXX, עם כל חיבתי אליך, מה שאתה עושה כאן ממש לא הוגן. אתה זורק האשמות חסרות כל שחר לאוויר, ועוד מצרף אליהם שמות. אחרי זה לך תוכיח שאין לך אחות.
...
חוץ מלהוציא דיבה על שחקן שהעלה אותנו בשני משחקי עליה, ועוד שחקן שארבע שנים במועדון, מה בעצם מטרת הדיון הזה?

למרות דבריך, נזכור גם לטובה את שנותיך אתנו, ונאחל לך הצלחה בכדורגל ובכלל בחיים.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  20:59:24  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר שלום,

אני אזכור את הגולים שלך מול שעריים ומול אשקלון. מה שלא תגיד לא יגרום לי לשכוח אותם כי ככה זה.

אבל כאדם, הדרך שבה בחרת להיפרד מהמועדון שבו שיחקת חמש שנים, ממקום העבודה שלך ששם לחם על שולחנך הייתה מתחת לכל ביקורת.

במלוא הכנות אני מתקשה להבין מה אתה רוצה. אתה מתלונן על זה שההנהלה החליטה שלא להחתים אותך לעונה נוספת? אנחנו בחרנו את ההנהלה הקודמת ואת ההנהלה הנוכחית שבחרה את המנכ"ל. איפה כתוב שבקבוצת אוהדים להנהלה אין זכות לבחור את השחקנים של הקבוצה? דעתו של המאמן חשובה, אבל התפקיד של ההנהלה הוא לנהל את הקבוצה כדי להשיג את המטרה. כשצריך להחליט אם כפיר מלול יעזור לנו להשיג את המטרה, אני סומך על ההנהלה שלי.

אחר כך אתה מתלונן שאורי חסך את הכסף שלנו וגרם לכם לשלם על הנסיעה לאילת. כלומר אתה בא אלינו, האנשים שנתנו את הכסף, ואומר לנו שזה נורא שההנהלה שלנו חסכה אותו? אם לא רצית, כעובד, לשלם את הכסף הזה, בבקשה, תתפטר. אם אתה חושב שאורי עשה משהו שלא עומד בחוקי העבודה, גש לבית הדין לעבודה ותבע אותנו. אבל אני יכול רק לשבח את המנהל ששומר על הכסף שלי כאילו היה שלו. זו לא נקודה לחובתו, אלה עשר נקודות לזכותו.

ואשר לאותם דברים עלומים שיביאו לסגירת קטמון, בוא, ספר לנו. ספר לנו על שחקנים במשחק מול ב"ש ומה הם עשו ומה לא. ספר לנו. אני מתעורר עם בחילה כבר שבועות ארוכים כשאני חושב על אבוקסיס מחלק 32,000 ש"ח (לפי דבריו) לשחקני קטמון. אם יש לך משהו להגיד על דברים פליליים שנעשו, לך למשטרה, או ספר לנו. אני מבטיח לך שאני אעשה כל מה שאוכל כדי שהאחראים ישלמו על כך. ספר לנו.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  21:57:42  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מהדברים שלך, כפיר, ברור לי שאתה שחקן אינטליגנטי ודעתן.רק כמו שקורה פעמים רבות ברגע אחד של רוגז מאבדים את כל הקרדיט.
הקרדיט שלך כשחקן אינו מוטל בספק והביצועים שלך אכן הקפיצו אותנו יותר מפעם אחת.תאווה לעיניים הגול נגד שעריים.
ומצד שני,אתה כשחקן יכול להבין שמותר וצריך לעשות חילופי משמרות.מה זה חשוב מי אמר מה.כל כך הרבה שחקנים עזבו את הקבוצה ואף אחד לא השמיץ אנשים בפומבי.למה?כי זה לא אתי.אם מנהלי המועדון אינם בני אדם הגונים,למה להמשיך לשחק בקבוצה כזו?
ואם הבטן שלך מלאה על המועדון,איזו תועלת אתה יכול להביא כשחקן?
מקוה שתצא מכל העניין בשלום וששמך ימשיך להתנוסס כאחד מגיבורי המועדון.
דרך צלחה לך ותמשיך במלאכת ההבקעה שלך.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  22:49:33  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אושר גדול
172 הודעות

נשלח - 07/06/2012 : 21:57:42
מהדברים שלך, כפיר, ברור לי שאתה שחקן אינטליגנטי ודעתן.רק כמו שקורה פעמים רבות ברגע אחד של רוגז מאבדים את כל הקרדיט.
הקרדיט שלך כשחקן אינו מוטל בספק והביצועים שלך אכן הקפיצו אותנו יותר מפעם אחת.תאווה לעיניים הגול נגד שעריים.
ומצד שני,אתה כשחקן יכול להבין שמותר וצריך לעשות חילופי משמרות.מה זה חשוב מי אמר מה.כל כך הרבה שחקנים עזבו את הקבוצה ואף אחד לא השמיץ אנשים בפומבי.למה?כי זה לא אתי.אם מנהלי המועדון אינם בני אדם הגונים,למה להמשיך לשחק בקבוצה כזו?
ואם הבטן שלך מלאה על המועדון,איזו תועלת אתה יכול להביא כשחקן?
מקוה שתצא מכל העניין בשלום וששמך ימשיך להתנוסס כאחד מגיבורי המועדון.
דרך צלחה לך ותמשיך במלאכת ההבקעה שלך.

מסכים עם תיקון אחד: "שמך ימשיך להתנוסס כאחד מגיבורי המועדון" בלי מקווה ובלי אבל
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  23:10:50  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר אכן גרם לנו הרבה רגעי שמחה. לדעתי היו גם הרבה תגובות לא נאותות כלפיו באתר ויחס בעייתי מצד חלק מהאוהדים... אבל זה חלק מהמחיר ששחקן כדורגל צריך לשלם. יחד עם זאת בליגה א - גם בגלגול הראשון וגם בגלגול השני כפיר לא סיפק את הסחורה. אין מה לעשות כנראה שצריך להפרד. חבל שבצורה כזו אבל אני תמיד אזכור את כפיר לטובה כוינר שמופיע למשחקים גדולים. שיהיה בהצלחה מכל הלב !!
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  00:30:52  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר היקר,

ללא ספק היית אחד השחקנים הגדולים של קטמון אם לא ה!!! שיתוף הפעולה שלך עם שי היה ממש תאווה לעיניים ובטח גם לו אתה תחסר, את זה אי אפשר לקחת ממך, הסטטיסטיקה היא מה שנשארת בסוף והגולים שכבשת, שהעלו אותנו ליגות (שתיים) לא ישכחו לעולם.
אני חושב שאת חיסולי החשבונות צריך לעשות בצורה הוגנת ומכובדת שהרי אתה מכפיש קבוצה שלמה על אוהדיה\בעליה. ולגבינו האוהדים, תמיד יש כאלה שלא אוהבים שחקן זה או אחר או חושבים שהוא רע\כישלון\מושחת\אוהד הקבוצה היריבה\מוכר משחקים וכדומה. זה טיבעו של המשחק בענף שמתברר היום שהוא כולו מושחת ובעייתי מהראש. אז אם מישהו אמר... אז אמר אז מה????

בכל אופן, חבל שלא תהיה איתנו עונה נוספת (למרות שבחיים יש הפתעות והעולם גלגל). מבחינתי, אני תולה את החולצה שלך באטצדיון טדי כאחד שמונצח בהיכל התהילה של קטמון.

תודה לך ובהצלחה בהמשך הדרך ובחיים בכלל.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  01:51:49  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

איזו צניעות, איזו ענווה.
כל המוסיף מה זה גורע.

לא יורק לבאר אבל לא היתה לך בעיה לירוק ליציע שמאוכלס באנשים שמשלמים לך.
אם אתה גם ככה רצית לעזוב "הרבה לפני שאורי פנה אליך" אז למה אתה עושה כזה סיפור?
והטיעון שלך שאם תגיד דברים מסוימים יסגרו את קטמון נישמע כמו איומים של ילד בגן חובה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 08/06/2012 :  07:26:07  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

איזו צניעות, איזו ענווה.
כל המוסיף מה זה גורע.

לא יורק לבאר אבל לא היתה לך בעיה לירוק ליציע שמאוכלס באנשים שמשלמים לך.
אם אתה גם ככה רצית לעזוב "הרבה לפני שאורי פנה אליך" אז למה אתה עושה כזה סיפור?
והטיעון שלך שאם תגיד דברים מסוימים יסגרו את קטמון נישמע כמו איומים של ילד בגן חובה.

כל מה שנגד קטמון נשמע שקר ושזה איום של תסכול ואיום ילדותי... כפיר ידידי אתה טוחן מים לשכנע פה אנשים שמה שיורד עליהם זה פיפי ולא גשם זה בלתי אפשרי במקרה הזה. רד מזה.  
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם שלום לכולם. נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07