משתמש |
שלום לכולם. |
אבנר זקן
36 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 00:48:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
טוב, חייב להגיב.
את הבאר אתה מילאת במו רגליך? קצת צניעות לא תזיק משחקן שהשיא שלו עד קטמון היה לשחק לעיני בן גיגי ועוד שלושה אנשים במבשרת. כנראה שאצל בן גיגי היה למלול טוב יותר מאשר אצל שרצקי ושיינפלד, ובטח שם הוא הרוויח יותר וראה את כספו. בלי הפועל קטמון מישהו מראיין אותו לאחד העיתונים? בלי הזכות ללבוש את החולצה שלבשו בן רימוז', שוקו נומדר ונצח מסובי מישהו יודע בכלל מי זה כפיר מלול?
קצת צניעות לא תזיק לשחקן שרואה עצמו שחקן בכיר והיה חלק מחודשיים שאף אוהד כדורגל לא ראה מעולם: קבוצה גומרת סיבוב במקום ראשון ואז סיבוב שני אחרונה. קבוצה מפסידה 8 פעמים רצוף, אבל הכוכב בעיני עצמו לא מבין מה הבעיה. כמובן, הבעיה היא באוהדים, בנציגיהם או באלוהים יודע מי.
קצת צניעות לא תזיק משחקן שרגיל להרוויח מיליוני שקלים בעונה בקבוצות הגדולות של אירופה. רבו איתך על 500 ש"ח? כנראה שיש סיבה למה ספרו לך את הדלק והמשכורת התעכבה. כשיש נציגי אוהדים שדואגים לכסף שלא שלהם אז הם ינסו לחסוך כמה שאפשר. וכל הדיבורים נגדם מצידך רק מוציאים אותם יותר גדולים ויותר ראויים למלא את התפקיד. אגב דלק לאילת שהתבקשת לשלם, תזכיר לנו איפה היית במשחק הזה?
קצת צניעות לא תזיק משחקן שטוען שהמאמן רצה אותו לעונה הבאה. עד כמה שאני יודע הניתוח של המאמן החדש הוא שההתקפה העונה היתה חלשה להחריד. בהינתן ששי נשאר, מה בדיוק מקומו של כפיר בסיפור הזה? וגם אם כן, אגב, זה בדיוק התפקיד של ההנהלה למנוע ממאמן להחתים שחקן שלא מתאים, מכל בחינה שלא תהיה. שוב, אחלה מהלך של ההנהלה אם הדברים של כפיר נכונים. מפתיע שהשחקן המהולל לא מוצף בהצעות מהלאומית או לפחות מליגה א. הרי כולם ראו כמה היית טוב העונה, אז רבאק, מודיעין?
קצת צניעות לא תזיק מצידו של שחקן שמעיד על עצמו כאחד שקיבל פה שחקני חוץ והיה חלק חשוב מחדר ההלבשה. אחרי הדברים שאמרו ליאב פרנקו ואילן טפרה, ולא שהם איזה חסידי אומות עולם, ראוי שאדם לא יעיד על עצמו כמה הוא נפלא. נוח מאוד היה לחלוץ מלול כשהחלוץ פרנקו עזב.
והכי חשוב, איך מעז השחקן הבינוני, האיטי והכבד הזה לירוק לפנים של מי שפירנס את המשפחה שלו בחמש השנים האחרונות. לירוק בפנים של שני אנשים שבזמן שהוא עשה קריירה ניסו בהתנדבות מלאה להשיג את הכסף למשכורת שלו. ראוי שהאוהדים כאן שמתייחסים למלול כאילו הוא איזה קדוש מעונה יזכרו שלכפיר מלול רק איכפת מכפיר מלול ולא מאף אחד אחר.
לסיום, באשר לטענת מכירת המשחק: כפי שכבר כתבתי גם אז, אנחנו הלכנו מכות עם אוהדי יבנה על הכבוד שלך ושל עוז, כי הם האשימו אתכם במכירת המשחק ההוא. מכות על הכבוד שלכם. אז תאר לך כמה זה משפיל אוהד, שמשלם משכורת של שחקן, לקרוא דבר כזה. לכן לא אמרתי שמכרת אלא ביקשתי תגובתך. כשהובהר לי על ידי ההנהלה שמדובר בשני שחקנים אחרים שיניתי את הכותרת והורדתי את שמותיכם וביקשתי למחוק את הדיון.
מבחינה מקצועית טוב שאתה הולך, באיחור של שנה. מבחינת האדם שאתה כפי שיוצא מהראיונות השונים: לך ואל תחזור. אתה לא ראוי ללבוש את חולצת הפועל ירושלים.
"שלומי מלכה" היקר. את הבאר אומנם כפיר לא מילא לבד אבל יש לו חלק עיקרי בזה, אי אפשר לא להודות בזה. שכפיר התאמן ושיחק עם אגדות כדורגל כמו אוחנה טרטיאק ופישונט אז אתה היית רואה את אייל אברהמי בתור קפטן... אל תזלזל בשיא שלו זה לא היה במבשרת... תתפלא לשמוע אבל אצל בן גיגי כפיר באמת הרוויח יותר מאשר בקטמון ותתפלא לשמוע לעולם לא היו חייבים לו שם 3 חודשים כסף כמו עכשיו.
כפיר אכן רואה את עצמו שחקן בכיר, ולפי מה שאני קראתי בעיתון כפיר אמר שהאשמה שלא הצלחנו לעלות ליגה היא אך ורק של השחקנים!!! רשום בעיתון! ולא שלא אף אחד אחר! אז למה אתה רושם דברים לא נכונים? הוא הדגיש שהבעיה הייתה רק בשחקנים שהוא אחד מהם כמובן אם לא ידעת.
יפה שאתה יודע את הניתוח המקצועי של טסלפפה... אני ראה שמשתפים אותך... למה אתה לא מספר שטסלפפה רצה את כפיר בלוד לפני כמה חודשים? זה תפקיד של ההנהלה לא להחתים שחקן לא מתאים? יכול להיות שאורי אחרי הקריירה האדירה שלו בלה ליגה יכול להרשות לעצמו להביע דעה מקצועית . עומרי פרש בנוער נראה לי... אז הוא פחות מבין. כפיר לא טוען כלום תשאל את טסלפפה ותפתור את העניין הזה אחת ולתמיד.
הם ספרו לכפיר את הדלק כי הם דאגו לכסף של הקהל? מי שדואג לכסף של הקהל לא נותן לחלק כן ולחלק לא. מי שדואג לכסף של הקהל ממשיך לעבוד בהתנדבות ולא ממנה את עצמו למנכל הקבוצה עם שכר של 3 שחקנים בכירים! אז אל תגיד לנו דואג לכסף של הקהל. כי את הכסף שהוא יקבל זה יהיה מהקהל. כפיר אכן לא נסע לאילת ולא שילם את הנסיעה לאילת כמו שאר השחקנים אבל הוא שילם מחנות אימונים מכיסו וזכותו להתלוננן על זה. שאתה הולך לעבודה אתה מוציא כסף לנסיעות מהכיס הפרטי שלך? אני בטוח שלא.
כפיר לא מוצף הצעות מליגה לאומית יש לו בקושי הצעה מליגה א . אבל הוא בחר במודיעין כן במודיעין הזאת שאתה מזלזל בה שבכל משחק בית מגיעים 300 אוהדים ושיש שם מחלקת נוער עם 1000 ילדים!!! ושבונים שם איצטדיון חדש שיהיה מוכן בשנה הבאה ושהעתיד שם נראה הרבה הרבה יותר ורוד מעתיד של מועדון שמתווכח על 500 שקל... בחיים שלך אל תזלזל באף אחד. קטמון לא יצליחו לעולם להגיע לרמה של מודיעין בעצם אולי כן עוד 10 שנים בערך.
כתבות שלמות של השחקן הכי ותיק שלך מלך השערים שלך בכל הזמנים ואתה מבטל את כל מה שהוא אומר וטוען שזה שקרים אבל מה? אתה בוחר ללכת עם האמת של פרנקו?? ושל טפרה?? עדיף שלגבי זה אני אשתוק.
השחקן הבינוני האיטי והכבד הזה הוא האיש שהרבה בזכותו אנחנו מדברים פה עכשיו. בזכות הכבד הזה שבשנה הראשונה של קטמון בליגה ג לא קיבל שקל אחד מהפועל קטמון ובשנה בליגה ב היה השחקן עם המשכורת הכי נמוכה מכל שחקני ההרכב . תאמין לי אף אחד לא פירנס אותו אם הוא היה תלוי בכסף הזה הוא היה מקבץ נדבות ממזמן . ההיפך פה הוא הנכון קטמון הכניסה הרבה יותר כסף על כפיר מאשר הוציאה עליו חשוב שתבין את זה.
ושני המתנדבים שאתה מדבר עליהם הם בעצמם ירקו על כפיר. לא פיזית אלא מטאפורית... ותבדוק את השכר החדש של המנכל שלך ואחר כך תבוא לפה ותרשום מתנדבים... מתנדבים אעלק... אף אחד לא הלך מכות בשביל הכבוד של כפיר תהיה בטוח. אל תסיים את התגובה שלך במין משפט הירואי כזה שנשמע מפוצץ. "הלכנו מכות על הכבוד שלהם" לא קונה את זה גם אם הייתי רואה את זה. ולסיום "שלומי מלכה", לא לכעוס ולא להתעצבן הנזק כבר נעשה. כפיר מלול יהיה חסר פה ולא משנה מה תרשמו ותגיבו פה. שבת שלום.
ועוד משהו קטן תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת. אם ליאור זדה היה יכול לדבר ולא היה דואג לעתיד שלו אז תאמינו לי שהתגובה שלו הייתה הרבה יותר חדה משל כפיר. |
נערך על ידי - אבנר זקן ב-09/06/2012 00:52:40 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 02:15:44
|
שלום ולא להתראות |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
גולה נעמן
13 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 08:33:51
|
שלום ולא להתראות |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 08:42:40
|
בחיי שהאבנר זקן הזה מתחיל לעצבן אותי. אבנר יקירי, מחמל נפשי, יונתי בין חגבי הסלע. המקום בו אתה כותב הוא פורום האוהדים של הפועל ירושלים. אין לי מושג מי אתה או למה אתה מאוהב עד ככלות נפשך בכפיר מלול אך אנא ממך ילדי הטוב חוס עלינו ולך תקדם את כפיר מלול בפרומואים בפורום אוהדי מודיעין (הקבוצה המהוללה). המצב הוא כזה. כפיר מלול על אף הווינריות שלנו אינו רצוי עוד בקבוצתינו. יעידו על כך מרבית האוהדים ועושי דבריהם בהנהלה. על אף שזה מאוד קשה לקבל את זה, זו האמת ואין בילתה. כפיר מלול העונה היה שחקן גרוע שלא תרם במאומה לקבוצה וכשמתווסף לזה אופי מחורבן זה באמת כבר חבילה שקשה להכיל. סוף סוף מפרקים את המאפייה המעצבנת הזו שאנו תקועים איתה מעונת מבשרת. כפיר לא מילא שום באר, אנחנו הם אלו שמילאו אותה כשהקמנו את הפועל קטמון ולכפיר ניתנה הזדמנות לחוות חוויה מדהימה, רגע הפסגה בקריירה שלו. אגב, היסטורית אלי אוחנה בעט אותו מהמחלה בתקופה בה שחקנים הרבה פחות טובים התרוצצו על משטח האימונים בבית וגן. אף אוהד אף פעם לא אהב אותו במיוחד ותמיד נלוותה איזו תחושת חמיצות בלהסתכל עליו על המגרש. ונדגיש אף שחקן לא מעל המועדון- גם לא כפיר מלול. אז יאללה.. ברוך שפטרנו מעונשו של זה. אם על הדרך ניפטר גם מאבנר זקן אז בכלל הרגנו שני ציפורים במכה. יאללה הפועל! |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 10:49:26
|
שכפיר התאמן ושיחק עם אגדות כדורגל כמו אוחנה טרטיאק ופישונט אז אתה היית רואה את אייל אברהמי בתור קפטן... --------------------------------------------------------
בן אדם שכותב משפט כזה הוא לא אוהד הפועל ירושלים. אז אתה מוזמן לקחת את חבר שלך כפיר ולנסוע איתו למגרש בשמשוני (או בבוכמן?) ולא להראות את הפרצוף שלך כאן יותר.
הדבר היחיד שבו כפיר דומה לאייל אברהמי זה המספר על הגב. חוץ מזה הוא יכול, ביום טוב, לנשק לו בין האצבעות של הרגליים. אחרי משחק גמר גביע המדינה או ליגת על. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 11:33:15
|
יכול להיות שאורי אחרי הקריירה האדירה שלו בלה ליגה יכול להרשות לעצמו ועוד משהו קטן תפסיקו לחשוב שהשמש זורחת לכם מהתחת. אם ליאור זדה היה יכול לדבר ולא היה דואג לעתיד שלו אז תאמינו לי שהתגובה שלו הייתה הרבה יותר חדה משל כפיר. [/quote] בוא נגיע לשאלה האמיתית - אתה אוהד קטמון ? |
נערך על ידי - אדום עולה ב-09/06/2012 11:34:16 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 11:40:41
|
הוא מקורב של כפיר מלול. זה מסביר הכל. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 11:42:50
|
קצת מביך לכפיר מלול, שבן-אדם כמו אבנר זקן מצדד בו. בסך הכל החבר שלך כיכב עם דרור אמינוף ויניב קרדי בליגה ב' במבשרת, ומקסימום לקח את הכביסה של תומר אזולאי ורענן דרעי אחרי כל אימון. אבנר זקן תלך כפרה על זכי דוגה. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 11:53:49
|
אבנר-אין לי מושג מי אתה ומה עיסוקך,מקווה שלא בתחום הסנגוריה .כבר מזמן לא נתקלתי במישהו שעושה שירות כ"כ רע לחבר שלו. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 11:59:12
|
לא ידעתי עד עכשיו ששחקני כדורגל מהליגה השלישית מחזיקים גם הם יחצנים ומקורבים. אולי זאת עוד מורשת מימיו הגדולים של השחקן כמועמד לסוחב התיקים של אגדת הכדורגל אוחנה. ואם כפיר כבר החליט מזמן שמקומו ימצא רק באימפריית כדורגל בהתהוות ממודיעין, על מה העלבון ולמה לשפוך את כל החרא הזה כאן?
ובאמת, כפיר. אם היית מתעלה מעל התיסכול המובן, היית יוצא גדול והיית משאיר פה איזה געגוע וזכרון טוב מהתקופה שעברנו יחד, ולכל מה שתרמת למועדון הזה. אבל אתה בחרת להשתלח בכולנו ולשלוח עלינו את המקורב שלך שרק מגדיל את הנזק.
תסתכל על ליאור ואיך שהוא בחר להפרד. הרי היה יכול לשפוך הרבה יותר חרא ממך. תסכים שיש לו כושר התנסחות הרבה יותר טוב משלך, אבל הוא בחר להשתמש בו בצורה מעוררת הערצה. אתה בחרת הפוך.
לליאור אנחנו כבר מתגעגעים, ויותר מזה - מאמינים שדרכינו יצטלבו. ואתה? שיהיה לך בהצלחה, באמת, אבל לא נתגעגע.
וסתם שתדע - אף אחד רציני כאן לא באמת מאמין שמכרת משחקים. |
|
|
אבנר זקן
36 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 12:03:00
|
שכפיר התאמן ושיחק עם אגדות כדורגל כמו אוחנה טרטיאק ופישונט אז אתה היית רואה את אייל אברהמי בתור קפטן... --------------------------------------------------------
בן אדם שכותב משפט כזה הוא לא אוהד הפועל ירושלים. אז אתה מוזמן לקחת את חבר שלך כפיר ולנסוע איתו למגרש בשמשוני (או בבוכמן?) ולא להראות את הפרצוף שלך כאן יותר.
הדבר היחיד שבו כפיר דומה לאייל אברהמי זה המספר על הגב. חוץ מזה הוא יכול, ביום טוב, לנשק לו בין האצבעות של הרגליים. אחרי משחק גמר גביע המדינה או ליגת על.
קודם כל שלומי אל תתעצבן ואל תרד נמוך לא צריך להתבטא בצורה כזאת אנחנו סך הכל מדברים. מכל מה שרשמתי לך זה הדבר היחיד שיש לך לומר? שכפיר יכול לנשק לאברהמי את הרגליים? איכזבת אותי... למה לא התייחסת לכל מה שרשמתי? למה בעצם אף אחד לא מתייחס למה שאני רושם ורק מכפיש את כפיר ורושם תגובות קטנוניות שמביישות ילד בן 10. אין לך מה לומר אז עדיף שלא תדבר בכלל. אל תנסו לטייח את האמת האמת זה לא יחזיק לאורך זמן. שימו לב לתגובות שלכם אף אחד לא באמת מתייחס לבעיות האמיתיות. רק קללות והשפלות. וואלה לא מתאים לכם... והשאלה אם אני אוהד קטמון זה מה שחשוב בדיון הזה?! ואם אני מקורב של כפיר אז זה מסביר את הכל אתם אומרים. את מה בדיוק זה מסביר? שאני משקר אולי? שאני ממציא דברים? נו באמת... |
|
|
אבנר זקן
36 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 12:10:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
בחיי שהאבנר זקן הזה מתחיל לעצבן אותי. אבנר יקירי, מחמל נפשי, יונתי בין חגבי הסלע. המקום בו אתה כותב הוא פורום האוהדים של הפועל ירושלים. אין לי מושג מי אתה או למה אתה מאוהב עד ככלות נפשך בכפיר מלול אך אנא ממך ילדי הטוב חוס עלינו ולך תקדם את כפיר מלול בפרומואים בפורום אוהדי מודיעין (הקבוצה המהוללה). המצב הוא כזה. כפיר מלול על אף הווינריות שלנו אינו רצוי עוד בקבוצתינו. יעידו על כך מרבית האוהדים ועושי דבריהם בהנהלה. על אף שזה מאוד קשה לקבל את זה, זו האמת ואין בילתה. כפיר מלול העונה היה שחקן גרוע שלא תרם במאומה לקבוצה וכשמתווסף לזה אופי מחורבן זה באמת כבר חבילה שקשה להכיל. סוף סוף מפרקים את המאפייה המעצבנת הזו שאנו תקועים איתה מעונת מבשרת. כפיר לא מילא שום באר, אנחנו הם אלו שמילאו אותה כשהקמנו את הפועל קטמון ולכפיר ניתנה הזדמנות לחוות חוויה מדהימה, רגע הפסגה בקריירה שלו. אגב, היסטורית אלי אוחנה בעט אותו מהמחלה בתקופה בה שחקנים הרבה פחות טובים התרוצצו על משטח האימונים בבית וגן. אף אוהד אף פעם לא אהב אותו במיוחד ותמיד נלוותה איזו תחושת חמיצות בלהסתכל עליו על המגרש. ונדגיש אף שחקן לא מעל המועדון- גם לא כפיר מלול. אז יאללה.. ברוך שפטרנו מעונשו של זה. אם על הדרך ניפטר גם מאבנר זקן אז בכלל הרגנו שני ציפורים במכה. יאללה הפועל!
ענית פה על כל הטענות של כפיר " אף אוהד אף פעם לא אהב אותו במיוחד" תודה על העזרה. מאפייה של מבשרת תמשיך להתקיים ללא כפיר פשוט אתה תמשיך לשלם להם משכורת מהכיס שלך כדאי שתפנים את זה גם העונה. והשחקן הגרוע שלא תרם מאומה השנה, הוא מלך השערים שלנו השנה ומלך הבישולים שלנו השנה!!! אז מה זה אומר על שאר השחקנים בעצם?... |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 12:28:18
|
טוב, חייב להגיב.
את הבאר אתה מילאת במו רגליך? קצת צניעות לא תזיק משחקן שהשיא שלו עד קטמון היה לשחק לעיני בן גיגי ועוד שלושה אנשים במבשרת. כנראה שאצל בן גיגי היה למלול טוב יותר מאשר אצל שרצקי ושיינפלד, ובטח שם הוא הרוויח יותר וראה את כספו. בלי הפועל קטמון מישהו מראיין אותו לאחד העיתונים? בלי הזכות ללבוש את החולצה שלבשו בן רימוז', שוקו נומדר ונצח מסובי מישהו יודע בכלל מי זה כפיר מלול?
קצת צניעות לא תזיק לשחקן שרואה עצמו שחקן בכיר והיה חלק מחודשיים שאף אוהד כדורגל לא ראה מעולם: קבוצה גומרת סיבוב במקום ראשון ואז סיבוב שני אחרונה. קבוצה מפסידה 8 פעמים רצוף, אבל הכוכב בעיני עצמו לא מבין מה הבעיה. כמובן, הבעיה היא באוהדים, בנציגיהם או באלוהים יודע מי.
קצת צניעות לא תזיק משחקן שרגיל להרוויח מיליוני שקלים בעונה בקבוצות הגדולות של אירופה. רבו איתך על 500 ש"ח? כנראה שיש סיבה למה ספרו לך את הדלק והמשכורת התעכבה. כשיש נציגי אוהדים שדואגים לכסף שלא שלהם אז הם ינסו לחסוך כמה שאפשר. וכל הדיבורים נגדם מצידך רק מוציאים אותם יותר גדולים ויותר ראויים למלא את התפקיד. אגב דלק לאילת שהתבקשת לשלם, תזכיר לנו איפה היית במשחק הזה?
קצת צניעות לא תזיק משחקן שטוען שהמאמן רצה אותו לעונה הבאה. עד כמה שאני יודע הניתוח של המאמן החדש הוא שההתקפה העונה היתה חלשה להחריד. בהינתן ששי נשאר, מה בדיוק מקומו של כפיר בסיפור הזה? וגם אם כן, אגב, זה בדיוק התפקיד של ההנהלה למנוע ממאמן להחתים שחקן שלא מתאים, מכל בחינה שלא תהיה. שוב, אחלה מהלך של ההנהלה אם הדברים של כפיר נכונים. מפתיע שהשחקן המהולל לא מוצף בהצעות מהלאומית או לפחות מליגה א. הרי כולם ראו כמה היית טוב העונה, אז רבאק, מודיעין?
קצת צניעות לא תזיק מצידו של שחקן שמעיד על עצמו כאחד שקיבל פה שחקני חוץ והיה חלק חשוב מחדר ההלבשה. אחרי הדברים שאמרו ליאב פרנקו ואילן טפרה, ולא שהם איזה חסידי אומות עולם, ראוי שאדם לא יעיד על עצמו כמה הוא נפלא. נוח מאוד היה לחלוץ מלול כשהחלוץ פרנקו עזב.
והכי חשוב, איך מעז השחקן הבינוני, האיטי והכבד הזה לירוק לפנים של מי שפירנס את המשפחה שלו בחמש השנים האחרונות. לירוק בפנים של שני אנשים שבזמן שהוא עשה קריירה ניסו בהתנדבות מלאה להשיג את הכסף למשכורת שלו. ראוי שהאוהדים כאן שמתייחסים למלול כאילו הוא איזה קדוש מעונה יזכרו שלכפיר מלול רק איכפת מכפיר מלול ולא מאף אחד אחר.
לסיום, באשר לטענת מכירת המשחק: כפי שכבר כתבתי גם אז, אנחנו הלכנו מכות עם אוהדי יבנה על הכבוד שלך ושל עוז, כי הם האשימו אתכם במכירת המשחק ההוא. מכות על הכבוד שלכם. אז תאר לך כמה זה משפיל אוהד, שמשלם משכורת של שחקן, לקרוא דבר כזה. לכן לא אמרתי שמכרת אלא ביקשתי תגובתך. כשהובהר לי על ידי ההנהלה שמדובר בשני שחקנים אחרים שיניתי את הכותרת והורדתי את שמותיכם וביקשתי למחוק את הדיון.
מבחינה מקצועית טוב שאתה הולך, באיחור של שנה. מבחינת האדם שאתה כפי שיוצא מהראיונות השונים: לך ואל תחזור. אתה לא ראוי ללבוש את חולצת הפועל ירושלים.
לפעמים אני חושב מה היה קורה אם לא היה בעולם את שלומי מלכה, ואז אני נבהל. כל מילה בסלע, כתמיד, ובעיקר הסיומת - אתה לא ראוי לחולצת הפועל ירושלים כפיר, ואתה בטח לא ראוי לקהל אוהב ותומך. תהנה במגרש הסינטטי במודיעין מול 10 צופים במקרה הטוב. לא מגיע לך כלום יותר מזה
|
|
|
אבנר זקן
36 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 12:36:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
טוב, חייב להגיב.
לפעמים אני חושב מה היה קורה אם לא היה בעולם את שלומי מלכה, ואז אני נבהל. כל מילה בסלע, כתמיד, ובעיקר הסיומת - אתה לא ראוי לחולצת הפועל ירושלים כפיר, ואתה בטח לא ראוי לקהל אוהב ותומך. תהנה במגרש הסינטטי במודיעין מול 10 צופים במקרה הטוב. לא מגיע לך כלום יותר מזה
שלומי מלכה באמת כותב יפה. אם לא הוא לא היה יכול לעבוד בתור עיתונאי... וזה חולצה של הפועל קטמון לא של הפועל ירושלים. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/06/2012 : 12:48:09
|
טוב, חייב להגיב.
סיכום מעולה.
ועוד שאלה קטנה לכפיר. למה לא טרחת לבוא ולהודות לקהל אחרי המשחק האחרון מול כפר סבא? כל השחקנים, כולל השחקנים שידעו בודאות שהם לא הולכים להמשיך בעונה הבאה, כולל השחקנים שלא שותפו במשחק, וכולל השחקנים המסכנים ששילמו בכספם על הנסיעה לאילת, באו להודות לנו.אבל רק מלך השערים שלנו, השחקן הגדול ביותר של קטמון בכל הזמנים, והמלך של חדר ההלבשה, לא טורח למחוא כפיים במשך 10 שניות? ברור, אורי פגע בך והתייחס אליך בצורה מגעילה, וכך גם "הקומץ". וליאור לא שיתף אותך במשחק האחרון. אז ברור שאין סיבה להודות לקהל ולסגור את התקופה בצורה יפה.
זה אומנם רק עוד אירוע סימלי, אבל זה מראה איזה שכפיר מלול הוא אכן בן אדם קטן ומגעיל עם חרא של אופי. ואולי גם כדאי שהוא יסיק מסקנות לגבי עצמו ולא רק יציע לנו להסיק מסקנות. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
שלום לכולם. |
|
|
|