פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כפיר מלול - אני לא מופתע

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כפיר מלול - אני לא מופתע
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם כפיר מלול - אני לא מופתע נושא הבא
עמוד: מתוך 3

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  16:08:54  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה שלום ותודה על כל האופסיידים

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  16:34:19  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולם ה מתייחסים לגופו של אדם, אף אחד לא מתייחס לדברים שהוא אמר.
אני עם ג'ון מדלולה. אולי גם אנחנו צריכים להסתכל איפה אנחנו לא בסדר.
מספיק לחשוב שהשמש זורחת לנו מהתחת ושום דבר מגעיל לא יכול להתרחש אצלנו.
אולי הסגנון של הדברים לא היה משהו, והדרך לא בדיוק מכבדת אותו, אבל צריך להביט בכל התמונה.
אני בעיקר מתחבר לדברים שהוא אמר על ליאור, וקטמון ותיק צודק, זה מראה כמה ליאור נהג באצילות.
עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  16:45:52  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אסי טובי

כולם ה מתייחסים לגופו של אדם, אף אחד לא מתייחס לדברים שהוא אמר.
אני עם ג'ון מדלולה. אולי גם אנחנו צריכים להסתכל איפה אנחנו לא בסדר.
מספיק לחשוב שהשמש זורחת לנו מהתחת ושום דבר מגעיל לא יכול להתרחש אצלנו.
אולי הסגנון של הדברים לא היה משהו, והדרך לא בדיוק מכבדת אותו, אבל צריך להביט בכל התמונה.
אני בעיקר מתחבר לדברים שהוא אמר על ליאור, וקטמון ותיק צודק, זה מראה כמה ליאור נהג באצילות.

בדבר אחד אני מסכים איתך שמכל התגובות הצפויות פה על כפיר, כולם ישר מקללים מתגוננים ומלכלכים על כפיר. אף אחד לא אמר רגע, לא יכול להיות שכפיר מדבר סתם. אף אחד לא אמר לא הגיוני שכפיר יתפוצץ סתם בלי סיבה. אתם עסוקים בלהיתפס בתקשורת ואצל סאדר כקבוצה שאין בה חרא בכלל והתגובות שלכם בהתאם. מפילים על כפיר את כל התיק... כמה צפוי.
והדבר שאני לא מסכים איתך זה שאמרת שהסגנון לא משהו, ושהדרך לא מכבדת אותו. טובי ידידי אין סגנון יפה לומר דברים כאלו. ואני דווקא מאוד מכבד אותו על האומץ לבוא ולומר את האמת. אם תלכו אחורה בפורום אתם תראו שכל מי שמדבר בגנותו של כפיר בנושא הזה, הוא היה לאורך כל הדרך נגדו. ככה שזה לא מפתיע אף אחד.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  17:14:03  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עם מדלולה ואסי טובי.בלי להתייחס ספציפית לדברים של כפיר הגיע הזמן שלא כל פעם שנשמעת ביקורת על קטמון (או אנשיה)בין אם זה מישל דיין ,גרוסמן ,או כל אדם אחר ישר תתחיל המתקפה אישית של האפס והכלומניק-לעתים לא יזיק להתייחס גם לתוכן הביקורת עניינית ואולי גם הקבוצה המושלמת והאור לגויים תלמד ממנה

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  17:40:57  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבנר זקן
אם תלכו אחורה בפורום אתם תראו שכל מי שמדבר בגנותו של כפיר בנושא הזה, הוא היה לאורך כל הדרך נגדו. ככה שזה לא מפתיע אף אחד.

לא נכון. אני תמיד תמכתי בכפיר בפורום, בעיקר מקצועית וגם "מוסרית" (בחזקת חף מפשע כל עוד לא יוכח אחרת) ואני חושב שהטענות שהעלה בראיון הזה הוציאו אותו ילדותי ונוטר טינה, שלא לומר טיפש.
דרך אגב, זה לא סותר את זה שלא הכל מושלם אצלנו, בכך אין ספק, אבל גם לצורה יש חשיבות, לא רק לתוכן. הצורה שבה כפיר התראיין מעידה על כך שהוא בא ללכלך, ולא להאיר את עינינו על כשלים כאלה ואחרים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  19:10:02  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני הגנתי לא פעם על כפיר.אבל עכשיו הרבה יותר קשה לי לעשות את זה.

קשה לי להתייחס ברצינות לטענות אחרי שאני קורא שכפיר משמיץ את עמרי בעזרת מידע שברור לי שהוא ב100% לא נכון. למי שבמקרה לא יודע, אין ולא היו לעמרי הרשאות לאשר הודעות בפורום או למחוק אותם. ואף אחד בפורום כאן לא מוחק הודעות או מאשר אותן, להוציא מקרים מאוד מיוחדים. ואם המחיר של החופש בפורום הוא שכפיר ושחקנים אחרים יעלבו מידי פעם, לי זה ניראה מחיר ששווה לשלם.

ומכיוון שזה לא נכון, מי יודע כמה מהטענות האחרות אינן נכונות, או אינן מדויקות? מה גם שהם נאמרו מתוך תחושה של כעס ואכזבה.
עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  19:22:03  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

קשה לי להתייחס ברצינות לטענות אחרי שאני קורא שכפיר משמיץ את עמרי בעזרת מידע שברור לי שהוא ב100% לא נכון. למי שבמקרה לא יודע, אין ולא היו לעמרי הרשאות לאשר הודעות בפורום או למחוק אותם. ואף אחד בפורום כאן לא מוחק הודעות או מאשר אותן, להוציא מקרים מאוד מיוחדים. ואם המחיר של החופש בפורום הוא שכפיר ושחקנים אחרים יעלבו מידי פעם, לי זה ניראה מחיר ששווה לשלם.

ומכיוון שזה לא נכון, מי יודע כמה מהטענות האחרות אינן נכונות, או אינן מדויקות? מה גם שהם נאמרו מתוך תחושה של כעס ואכזבה.

אז מי מחק את זה בסוף?
ואם הטענות לא נכונות, אז למה שלא תתבע את כפיר?

נערך על ידי - אבנר זקן ב-07/06/2012 19:23:03
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  19:30:03  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר, תודה רבה על כל מה שנתת, ולדעתי נתת הרבה מאד. מאחל לך בהצלחה בהמשך.

הראיון הזה, באופן שקוף, נובע מהעובדה שהוא נעלב שלא רצו להמשיך איתו, ולכן פתח את הלב, הגזים וגם הרשה לעצמו ללכלך. אופייני לבן אדם פגוע-
לא שופטים אדם בצערו..
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  19:33:47  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אז מי מחק את זה בסוף?

לא יודע מי מחק את זה. מן הסתם אחד מהמנהלים. יתכן שהם קיבלו בקשה מההנהלה.

אני לא יודע לגביך, אבל אני לא נוהג לתבוע כל אחד שמשקר.

הטענה שלו לגבי היכולות של שינפלד בפורום היא שקר מוחלט. וגם לא היה קשה לבדוק אותה. לא אמרתי שהוא שיקר בכל הטענות האחרות, רק אמרתי שקשה לי לקחת אותן ברצינות כשברור לי שהוא לא ממש טורח לבדוק את טענותיו. הוא לא הביא שום הוכחה לטענותיו, הרוב מבוסס על תחושות סובייקטיביות.

וכל זה לא אומר שהכל אצלנו מושלם ושאין אצלנו מקום לתיקונים. אבל לא ניראה לי שזה מה שמעניין את כפיר. מה שמעניין אותו זה בעיקר להוציא את התסכול שלו על שרצקי, כניראה בעקבות ההחלטה שלא להמשיך איתו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  20:00:32  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אז מי מחק את זה בסוף?

הטענה שלו לגבי היכולות של שינפלד בפורום היא שקר מוחלט. וגם לא היה קשה לבדוק אותה. לא אמרתי שהוא שיקר בכל הטענות האחרות, רק אמרתי שקשה לי לקחת אותן ברצינות כשברור לי שהוא לא ממש טורח לבדוק את טענותיו. הוא לא הביא שום הוכחה לטענותיו, הרוב מבוסס על תחושות סובייקטיביות.

וכל זה לא אומר שהכל אצלנו מושלם ושאין אצלנו מקום לתיקונים. אבל לא ניראה לי שזה מה שמעניין את כפיר. מה שמעניין אותו זה בעיקר להוציא את התסכול שלו על שרצקי, כניראה בעקבות ההחלטה שלא להמשיך איתו.

אבל כפיר אמר שהוא החליט הרבה לפני כבר שהוא עוזב את הקבוצה. אז על איזה תסכול אתה מדבר? ומי אמר לכפיר שהחליטו לא להמשיך איתו?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  20:07:09  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אז מי מחק את זה בסוף?

אבל כפיר אמר שהוא החליט הרבה לפני כבר שהוא עוזב את הקבוצה. אז על איזה תסכול אתה מדבר? ומי אמר לכפיר שהחליטו לא להמשיך איתו?

תקרא את הכתבה ואת ההודעה של כפיר ותשפוט בעצמך אם לא מדובר באדם מתוסכל. הוא אמר בפירוש שטסלפפה רצה את כפיר ושרצקי אמר לו שאין מצב. מן הסתם, זה לא שימח אותו. בנוסף ניראה שהוא היה מתוסכל מהיחס הלא הוגן לטענתו שהוא קיבל מחלק מהאוהדים ("הקומץ").

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  20:53:12  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי כפיר בהחלט יכול להשתלב היטב בעירוני מודיעין. הוא יכול להיות שם הכוכב ולהעלות אותם ליגה. הוא גם יכול להשתלב בקבוצת ליגה א' של אמצע טבלה. הוא לא מספיק טוב להיות שחקן פותח בקבוצה ששואפת לעלות לליגה לאומית.
חלק מהדברים שהוא אומר הם באמת תיסכול של משהו שמרגיש דחוי. השטויות על הפורום והסינון, או שהמאמן לא קובע את סגל השחקנים הן שטויות של משהו שנדחף החוצה וממציא דברים. אבל ברגע שמשהו נדחף אז זה מה שיוצא כולל אמרות כמו "אני לא נשאר בשום מחיר".

נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-07/06/2012 20:54:00
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  21:15:20  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

כפיר יצא סמרטוט ובן-אדם קטן, קטן מאד.

מה שכן- יכול להיות שגם אנחנו צריכים לעשות בדק בית על כמה דברים בקבוצה שלנו.

ברור שכולנו באופן אינסטינקטיבי אצים להגן על הקבוצה שלנו, וברור שזה ראיון נורא. אבל זה פשוט לא אמור להיות ששחקן עוזב ככה. לא אצלנו. וכפיר לא נראה לי כזה פרימדונה.

עם כל הגיחוך במשקל שהוא נותן לפורום, והשטות הזו עם עמרי, אני יכול להבין שזה בטח ממש מתסכל, לעלות קבוצה שתי ליגות ושעדיין מחרטטים עליך, ולעומת זאת מתלהבים משחקנים שעשו הרבה פחות.

בקיצור, חבל. מה שכן, זה מקל על הפרידה. אני בכל זאת נפרד יפה. כפיר יצא אולי איש קטן, אבל עדיין שחקן גדול עם פינה חמה בלבי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  21:35:20  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
ברור שכולנו באופן אינסטינקטיבי אצים להגן על הקבוצה שלנו, וברור שזה ראיון נורא. אבל זה פשוט לא אמור להיות ששחקן עוזב ככה. לא אצלנו. וכפיר לא נראה לי כזה פרימדונה.

עם כל הגיחוך במשקל שהוא נותן לפורום, והשטות הזו עם עמרי, אני יכול להבין שזה בטח ממש מתסכל, לעלות קבוצה שתי ליגות ושעדיין מחרטטים עליך, ולעומת זאת מתלהבים משחקנים שעשו הרבה פחות.

בקיצור, חבל. מה שכן, זה מקל על הפרידה. אני בכל זאת נפרד יפה. כפיר יצא אולי איש קטן, אבל עדיין שחקן גדול עם פינה חמה בלבי.

אדם ניכר , בין היתר בכעסו ובעניין מר מלול תסכולו.
אולם, מאידך, מדבריו עולה שהחשק שלו לשחק בקטמון עבר חלף לו.
ואם הקובלנה שלו היא על הביקורת (בתחום המקצועי) שהועלתה כלפיו בפורום, אזי דבריו פאתטיים.
אני יכול להעיד על עצמי שנמנעתי, כמעט במכוון, מלכתוב דברי ביקורת נוקבים על צורת המשחק של כפיר, שבסה"כ היו אמורים לשקף את מה שרבים מאיתנו אמרו לא פעם ולא פעמיים ביציע במהלך המשחקים.
הביקורת לגבי כפיר שנכתבה בפורום היתה, בסה"כ הוגנת ועניינית, אבל כנראה שהיה לו קשה להתמודד איתה.
מי שיקרא מה שנכתב תחת שמו באשכול אחר בפורום יוכל אולי להבין כיצד כפיר תפס את עצמו ואת מקומו בקבוצה. זכותו לחשוב על עצמו את מה שכתב שם וזכותנו המלאה לומר לו: זה לא בדיוק כך.

ושתהיה לו הצלחה מלאה בקבוצה הבאה שיישחק בה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 09/06/2012 :  02:16:29  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתאר לי שגם את אבנר זקן לא נראה כאן יותר.

בתור ראש פלג אולטראס כפיר מלול לשעבר אני מצטער לומר שאנחנו סוגרים את המועדון, דמי החבר שששילמתם ייתרמו לתכנית הנקודות החדשה של שומרי משקל.

אני מתבייש שהגנתי כאן בפורום על האיש הקטן הזה. איכס

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם כפיר מלול - אני לא מופתע נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07