פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כפיר מלול - אני לא מופתע

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כפיר מלול - אני לא מופתע
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם כפיר מלול - אני לא מופתע נושא הבא
עמוד: מתוך 3

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  08:36:21  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42725

אני מזמין אותו להיות גבר ולספר את כל מה שהוא יודע.

אם אי פעם מישהו ירק בגסות לבאר ממנה שתה, זה האיש

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  09:13:59  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ת'אמת נשמע ראיון בכייני
אם איך שכפיר שיחק השנה
לא הייתי פותח פה כזה גדול....
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  09:19:43  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תגיד, מלול, אם אתה כבר קורא פה-
אתה באמת לא מבין מדוע זאדה לא ממשיך, אחרי הפסדים מזעזעים ותצוגת אפס יכולת מצד השחקנים במשך סיבוב שלם? אולי אם לא הייתם נראים כל כך מביך על המגרש היית מוחתם לעוד עונה בקטמון? ואם יש לך מה לספר על הקבוצה, משהוא שיגרום לסגירה שלה מחר בבוקר, ספר. אנחנו, בעלי המניות, האנשים שמשלמים לך את המשכורת, נשמח לשמוע. אם הטענות שלך מסתכמות ב"לא שילמו לי על הנסיעה לאילת" וב"שיינפלד לא מחק תגובה בפורום" אז אתה יוצא רע מאד מהראיון הזה, רע מאד...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  09:32:54  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי אפשר שלא להשוות לדברים האציליים שליאור כתב לאוהדים כאן בפורום.

וכנראה, כמו בשיר של של פול סיימון - יש 50 דרכים להיפרד מאהובה:
http://www.youtube.com/watch?v=RTiyLuZOs1A

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  09:34:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה חבל ומיותר. לבוא בטענות לעמרי שלא מוחק הודעות מהפורום זה פתטי. שאר הטענות הן קטנוניות וילדותיות. חבל שהווינר הגדול בתולדות קטמון (לא רק שעריים, אנחנו זוכרים לו גם את הצמד נגד אשקלון והשער בדימונה נגד שגב שלום) בחר לסיים ככה את דרכו במועדון. הרי לפני שהוא שיחק בקטמון, אף אחד לא שמע על כפיר מלול בכלל.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  09:45:58  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נו טוב. אני לא יכול להגיד שזה מפתיע אותי. שי אהרון הוא לא. סתם עוד שחקן בסופו של דבר. שום סמל ושום בטיח, מה שניסו לעשות ממנו פה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  10:09:24  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראיון עלוב ברמת שעוד לא נתקלתי כמוהן.
לא ברור את מי הוא מנסה לשכנע, כי כל מי שטיפה מתמצא בפרטים מבין שכל הראיון הזה מלא בשקרים, מה שמעלה את החשד שיש לבחור מה להסתיר.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  10:28:00  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוך שפטרנו. ראיון של אדם קטן, אבל ווינר גדול.

יפה שהוא "שכח" שהוא ירק על אוהד, ועדיין קיבל הזדמנות לפתוח דף חדש. חבל שהוא בחר לסיים ככה את התקופה היפה, בכל מקרה זאת הבחירה שלו. זה ראיון מחושב, ולא איזושהי פליטת פה וברור שהוא היה מודע לאפקט שלו.

ועמרי, אם כפיר מתקשר, תרגיש חופשי למסור לו את השם המלא שלי, וגם טלפון אם הוא רוצה. ונשמח לקבל עזרה בעבודה האינסופית של ניהול הפורום וסינון ההודעות...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  10:33:46  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיר יצא סמרטוט ובן-אדם קטן, קטן מאד.

מה שכן- יכול להיות שגם אנחנו צריכים לעשות בדק בית על כמה דברים בקבוצה שלנו.
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  10:51:57  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה אפס
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  13:55:51  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

אני חושב שאפשר ללמוד מהפרשה על השפעתו (המוגזמת) של הפורום. שחקנים ואנשים שקשורים לקבוצה קוראים פה דברים ועלולים להעלב. אז לפעמים אולי כדאי לחשוב פעמיים לפני שכותבים דברים בפורום, או לכתוב אותם בפורום חברי העמותה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  14:13:21  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה ככה ? חבל .
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  14:33:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא אהבתי את כפיר. גם כשלא היה במיטבו, ובמיחוד כשהעלה אותנו ליגה פעמיים...

חבל כפיר.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  14:39:35  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

אני חושב שאפשר ללמוד מהפרשה על השפעתו (המוגזמת) של הפורום. שחקנים ואנשים שקשורים לקבוצה קוראים פה דברים ועלולים להעלב. אז לפעמים אולי כדאי לחשוב פעמיים לפני שכותבים דברים בפורום, או לכתוב אותם בפורום חברי העמותה.

אם הם לא יכולים להתמודד עם ביקורת אז שיישנו מקצוע או שפשוט לא יכנסו לפה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  15:33:16  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אף פעם לא אהבתי את קפיר, עם כל הכבוד לגולים לי דווקה זכורה בעיקר הכבדות וחוסר התנועה שלו. ואם אתה באמת ניכנס לפורום רק תדע שבכתבה הזאת יצאת כזה אפס עלוב אדיוט ובכיין.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 07/06/2012 :  15:33:36  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם בימים היפים יותר כפיר לא זכה פה לעודף פרגון שהיה מגיע לו.

אנחנו עוד נכבה על לכתו.

שנה הבאה נהיה הפועל יהוד מודל 2013
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם כפיר מלול - אני לא מופתע נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07