פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עכשיו חמוטל מדבר, למה?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עכשיו חמוטל מדבר, למה?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עכשיו חמוטל מדבר, למה? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  13:47:21  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42778

בהמשך לסוף שבוע עם מלול, חמוטל העוזר של ליאור מדבר דברים קשים. לא מובן הדרך של האנשים להיפרד מהמועדון.

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  13:50:48  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד מרעיל בארות. אשמח לשמוע האם גם מניר גרוסמן הוא קיבל משכורת כפי שקיבל מאיתנו.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  14:21:43  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתי כל זה יגמר ?! למה ?! אפשר לחשוב שהוא אמר דברים שונים ממה שכפיר אמר , עדיף שלא יגיד .
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  14:39:28  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בזמן האחרון להתגלח ולקבל כותרת על חשבונה של קטמון ,הפך להיות הדבר הבא.

ליאור זאדה יש רק אחד.

עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  15:00:10  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע מה אמת ומה שקר, אבל אני בטוח שלא זו הדרך להיפרד.
מעבר לזה, אני מקווה שמהביקורת הזו ההנהלה לומדת לעתיד, צריך להוציא ממנה דרכים לשיפור אם יש, ואם אין - תענוג.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  15:27:05  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בטוח שיהיה לו יותר טוב אצל סאסי. מי הבא להתלכלך? יש הימורים?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-13/06/2012 15:28:07
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  16:02:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

אני בטוח שיהיה לו יותר טוב אצל סאסי. מי הבא להתלכלך? יש הימורים?

אגב גם בקיץ הקודם שעברה היו כל מיני תלונות מצד גורמים כאלו ואחרים. כניראה שזה כמעט בלתי נמנע שמדובר בספורט הישראלי. רק מראה עד כמה ליאור באמת טיפוס יוצא דופן. גם לוקח אחריות מלאה על הכשלון, וגם עושה מאמצים לא ללכלך, למרות שעושה רושם שהפרידה ממנו הייתה יכולה להעשות בצורה יותר מכובדת.

ובאמת שאין לי בעיות עם חמוטל והתלונות שלו. זכותו לומר מה שהוא חושב ומרגיש. מה שכן, הייתי לוקח את טענותיו יותר ברצינות אם הוא גם היה לוקח חלק, ולו קטן וסמלי, בכשלון של הקבוצה בשנה שעברה, ולא רק מאשים אחרים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  16:29:43  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy
ובאמת שאין לי בעיות עם חמוטל והתלונות שלו. זכותו לומר מה שהוא חושב ומרגיש. מה שכן, הייתי לוקח את טענותיו יותר ברצינות אם הוא גם היה לוקח חלק, ולו קטן וסמלי, בכשלון של הקבוצה בשנה שעברה, ולא רק מאשים אחרים.

אין בכלל מה להשוות בין מה שאמר כפיר לבין מה שחמוטל אומר.
מכיוון שנכחתי בלא מעט אימונים בשלוש השנים האחרונות אני יכול להעיד על התרומה המקצועית של חמוטל, ולא רק בעניין הכושר הגופני.
הטיפול המקצועי-רפואי שהוא נתן לשחקנים היה מהמעלה הראשונה במקים לא מעטים הוא "הקים מהקרשים" שחקנים בקבוצה.

אני מאמין שהדברים שהוא אמר באים מכאב ודווקא מאהבה למועדון ולבעלי הקבוצה - "אנחנו".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  16:48:38  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אין בכלל מה להשוות בין מה שאמר כפיר לבין מה שחמוטל אומר.
מכיוון שנכחתי בלא מעט אימונים בשלוש השנים האחרונות אני יכול להעיד על התרומה המקצועית של חמוטל, ולא רק בעניין הכושר הגופני.
הטיפול המקצועי-רפואי שהוא נתן לשחקנים היה מהמעלה הראשונה במקים לא מעטים הוא "הקים מהקרשים" שחקנים בקבוצה.

אני מאמין שהדברים שהוא אמר באים מכאב ודווקא מאהבה למועדון ולבעלי הקבוצה - "אנחנו".

מסכים שאין מה להשוות בין הדברים. כפיר אמר דברים הרבה יותר חמורים, וגם קינח באיום מגעיל. כאן באמת ניראה שהדברים יוצאים מהלב. ועדיין אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין התרומה שלו לקבוצה. גם על תרומתו של כפיר לקבוצה אין עוררין.

על ענייני ליאור חפרנו כבר מספיק וגם על ענייני שרצקי. ולגבי אמיר גולה, כמו שאמרתי, אני חושב שמן הראוי שכל הצוות המקצועי יקח אחריות על הכשלון. זה נכון עובדתית שהקבוצה הצליחה פחות מאז שאמיר הגיע לקבוצה, אבל עדיף היה שהאשמה הזאת לא הייתה נאמרת. וגם אם כן, מן הראוי היה גם להזכיר שבתקופה הזאת כמה וכמה שחקנים עזבו (שלא אמיר הביא אותם לקבוצה), וכמה וכמה שחקנים נפצעו (מן הסתם לא בגלל הלחץ שגולה הכניס לקבוצה). וכמובן שלחץ זה לא תירוץ. גם אם זה נכון שכניסתו של גולה הלחיצה את הקבוצה, עדיין התפקיד של ליאור (וגם של חמוטל כחלק מהצוות המקצועי) היה למצוא לכך פתרונות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  17:08:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לייזי,

לא ראיתי שחמוטל "ברח מאחריות".
ובהמשך למה שאתה בעצמך כתבת - במקום לומר עליו "מרעיל בארות" שווה להקשיב לדברים וללמוד מהם ולשפר בעתיד.

עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  17:16:33  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נחמד שאתה מגן על כל מי שרק מוכן להקשיב לחפירות הבלתי נגמרות שלך. העובדה היא שהוא היה היה אחד המדליפים העיקריים מחדר ההלבשה. את הדברים שהוא אמר , על גולה למשל, הוא גם אמר לעיתונאים שלא לציטוט (מקורבים וכו). עכשיו כשלא מאריכים לו את החוזה הוא יוצא מהחור שלו.

וכמות השערים שספגנו בדקות האחרונות העונה היא בהחלט גם עניין של כושר גופני.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  17:18:22  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

לייזי,

לא ראיתי שחמוטל "ברח מאחריות".
ובהמשך למה שאתה בעצמך כתבת - במקום לומר עליו "מרעיל בארות" שווה להקשיב לדברים וללמוד מהם ולשפר בעתיד.

אולי לא ברח מאחריות, אבל בטח לא לקח אחריות. וכן האשים רק אחרים. לא היה קורה כלום אם הוא מאשים לא רק אחרים אלא גם מסתכל על קצת על עצמו. מותר לבקר, אפילו במקרים רבים זה טוב לבקר, בעיקר כשמדובר בביקורת בונה. וכשמסתכלים על כל הצדדים, הביקורת נשמעת הרבה יותר טוב והרבה פעמים גם ניתן לאמץ אותה יותר בקלות.

כמו שאמרתי, דוגמה קטנה בנושא אמיר גולה:
"הוא בן אדם טוב ונהדר בתור אוהד אבל העובדות אומרות שמאז שהוא הגיע העונה, הקבוצה הפסיקה להצליח. הוא הביא הרבה לחץ איתו."
האם זאת העובדה היחידה? האם לא קרו עוד כמה וכמה דברים שגרמו לקבוצה להפסיק להצליח? רק זה ו"הפוסט-טראומה" של שרצקי?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  17:23:05  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה אנשים עוד צריכים להגיד דברים דומים כדי שנתחיל לחשוב שאולי משהו לא בסדר בנו? אנחנו לא טהורים וקדושים, אז בואו נתחיל לבחון את עצמנו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  17:30:38  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן יש מקום לבדק בית, מצד שני אני לא מבין מה הבעיה במשפט כמו שחמוטל מייחס לאורי ("כל הכבוד אבל בגלגול הקודם של קטמון היא גם פתחה טוב והתרסקה") אם זה מה שגורם לשחקן כדורגל להרגיש שמקטינים אותו (כמו שטען חמוטל) אז בחירת השחקנים הייתה כושלת והכשלון רובץ לפתחו של מי שהביא את אותם שחקנים.

ושוב כמו אצל כפיר כבודו של חמוטל במקומו ותודה על השנים היפות
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  17:30:53  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק להזכיר מה שאורי אמר באסיפה האחרונה של חברי העמותה:
"חלק מאנשי הצוות לא הסתדרו והדבר הפריע לליאור זדה לעבוד".

ושוב - שווה להקשיב ולא לשלול אפריורי כדי ללמוד, להסיק מסקנות ולשפר.

עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 13/06/2012 :  17:34:49  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצד אחד אני קצת מרוצה מזה שהוא כתב שאשתי ואני זה האולטראס שאף אחד לא מכיר אותם, מצד שני אני עדיין מתוסכל מזה שהוא לא הציע להשתתף בדלק.
קשה בביצת הכדורגל הירושלמית. ובעיקר צריך הרבה סבלנות.
יאללה הפועל

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עכשיו חמוטל מדבר, למה? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07