משתמש |
מלפפונים 2012 |
orky
714 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 23:56:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
זה שסאדר מוכנים לאסוף את הזבל של ביט"ר לא אומר שאנחנו צריכים גם. תמיד הם היו חסרי עמוד שדרה. כנראה שגם אנחנו.
כושילירבאק ערס! במקום לזיין לנו את השכל כל חמש דקות, לך תעבוד חמש פעמים בחודש הקרוב, תוכיח שיש לך עמוד שדרה, ותביא אלף ש"ח. אתה פשוט בלתי נסבל.
אני מחכה לראות אם יחתימו את העכברוש קודם. להנהלה שמצפצפת עלי ואל אוהדים אחרים לא מגיע שקל. אה, ועוד דבר, אני שם עליך אלף זין, חבריקו. אני אמשיך לכתוב מה שאני חושב ואתה ולא אף אחד ישנה את זה.
מה זה להנהלה לא מגיע שקל? במי אתה פוגע בדיוק? כאילו, אתה חושב שהכסף הזה הולך לכיס של עמרי\מרכוס\ירון? האלף שקל שלך הולכים לקבוצה, לא להנהלה, אתה פוגע נטו בקבוצה שאתה אוהב (אם אתה אוהב אותה באמת) בזה שאתה לא רוכש מנייה.
וחוץ מזה, נגיד שאתה צודק, נגיד שזו הנהלה שבאמת מצפצפת על האוהדים שלה, אם באמת אכפת לך מהקבוצה ההיגיון לא אומר לרכוש מניה ולהצביע בבחירות הקרובות להנהלה אחרת?
כולנו יודעים מי מנהל את קטמון. כל האנשים האחרים שהזכרת לא רלוונטים. גם ככה הוא יבחר עוד פעם בבחירות הבאות. ככה שאני לא רואה טעם לבזבז כסף יקר על בן אדם שלא מייצג אותי ועושה דברים בניגוד לרצוני.
השאלה היא אם הוא עושה דברים נגד רצונך או כנגד רצון האוהדים שהם חברי עמותה (אני מחשיב אותך כאחד מחברי העמותה לצורך הדיון). אם תבוא ותראה, שרב חברי העמותה באמת ובתמים לא רוצים את אופיר עזו בקטמון, אני אומר לך שאתה צודק ושזה חוסר התחשבות. עד שאתה לא מראה את זה, אתה לא יכול לומר שהוא עושה דברים בניגוד לרצונך, אלא אם כן אתה חושב שהוא צריך להתאים את הרצונות שלו אליך ואז זה כבר דיון אחר. אותו מנכ"ל עושה ייומם וליל כדי שהקבוצה תצליח לעלות ליגה, להסתכל על הצד השלילי תמיד אפשר. אולי שנעלה ליגה (בעזרת השם) אז אנשים יבינו למה השינוי הניהולי היה הכרחי, והוא מביא איתו מקצועיות ואופציה טובה מאוד לגיוס משאבים. החבל הוא שהשינוי בא אחרי עונה לא מוצלחת, שהורידה מאוד את הבאז. מהתחלה אמרנו שלא האוהדים יהיו אלה שיכריעו בעניינים מקצועיים, אף אחד מאיתנו לא טוב בזה - אולי חלק כן. אני מסכים שאם יש שחקן שבצורה גורפת אף אחד לא רוצה במועדון, יהיה בקבוצה, יהיה בזה טעם נפגם - אבל אי אפשר להגיד שיש רב שלא רוצה את אופיר עזו בקבוצה, מעבר לעובדה שהוא יכול להביא שינוי עצום. אגב, הוא גם יביא איתו לא מעט חברי עמותה חדשים, שמחפשים גם נצחונות ומאסו בליגות הנמוכות (אני מכיר ארבעה כאלה).
אז פעם אחרונה באמת, אני מציע לתרום לרעיון ולבוא לשנות ולהציע הצעות מבפניםף לטפטף שצריך שינוי זה תמיד יפה וקל, אבל זה לא יוביל לשום מקום. אתה יודע כמה אני חושב שהשינוי שמתתוכנן בכדורסל הוא חשוב, ואני מברך על כך, אבל גם שם יהיו לא מעט אי הסכמות בהמשך, וצריך להיות סובלניים. ההתחלה היא תמיד קלה, כי יש המון אנרגיות חיוביות, המון אהבה והמון רצון לשנות. אח"כ זה כבר מסתבך, בטח שהצד השני מטפטף רעל, מחליפים מאמן בצורה שנויה במחלוקת (לא מבחינת איך, אלא מבחינת זה שלא היינו תמימי דעים בקהל) ושהרבה אוהדים מחליטים שנמאס להם. בלי תמיכה גורפת, הקבוצה לא תחזיק מעמד, וחבל.
ובלי קשר "לבזבז כסף יקר על בן אדם שלא מייצג אותי", אני מצטער אבל הוא עוד לא מרוויח מאה אחוז מתקציב העמותה. זה גם מממן את המנוי שלך, את שי אהרן, את יובל פוגלמן (שלפי הפרסומים שמישהו שם פה אמור להישאר), את עמית שמש ואת הבית ספר לכדורגל. דבר אחד יכול להיות אולי לתרום את הכסף הזה לעמותת אילן יותר תורם לקהילה. |
נערך על ידי - orky ב-05/07/2012 23:59:20 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 07/07/2012 : 00:22:54
|
אז עכשיו אתה לא מחדש חברות בגלל עזו? וואו. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/07/2012 : 11:49:10
|
אני חושב שאין טעם להשקיע מאמצים באלו שלא רוצים לחדש את החברות שלהם, מסיבות אלו ואחרות. אנחנו צריכים להשקיע את האנרגיה במתנדנדים ובאוהדים חדשים. תמיד יהיו את אלו שיעשו מאמצים כדי לחפש תירוצים למה לא לחדש. גם אם עזו לא יגיע, לא חסרים סיבות אחרות לאלו שלא רוצים לחדש. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 07/07/2012 : 22:31:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אז עכשיו אתה לא מחדש חברות בגלל עזו? וואו.
בשביל לחדש חברות צריך להיות חבר בעונה החולפת... הוא לא עושה חברות כי הוא לא עושה חברות. נקודה. עזו, שרצקי, טסלפפה, יקר... תמיד יש סיבה. |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 08/07/2012 : 00:35:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אז עכשיו אתה לא מחדש חברות בגלל עזו? וואו.
בשביל לחדש חברות צריך להיות חבר בעונה החולפת... הוא לא עושה חברות כי הוא לא עושה חברות. נקודה. עזו, שרצקי, טסלפפה, יקר... תמיד יש סיבה.
התירוץ הזה עשה לי דז'ה וו למשל הטלה והזאב:
טלה קטן נגש אל פלג מים להרוות את צמאונו רצה בשעת הצהריים לרע מזלו, בדיוק באותה שעה יצא מתוך היער זאב גדול נורא. כשראה את הטלה על ארוחה מיד חשב וכבר דמיין איך בבשרו הרך ינעץ שיניו. אולם, אותו זאב קצת מיסר היה לטרף את הטלה סתם כך ללא סיבה לכן החליט את הטלה להאשים ואז בשרו יהיה הרבה יותר טעים. פנה הזאב אל הטלה בצעקות "כיצד אתה מעז את מי הפלג ללכלך ומהם לשתות? הנה בן-רגע כבר יבוא עליך סוף, על עברה כזו אותך אני אטרוף" הטלה אל הזאב פנה בקול מרגיע: "הוד מעלתך, אדון זאב, הן לחנם אותי אתה מרשיע, הרי עומד אני רחוק ממך, גופי נקי, לבן כשלג, כיצד יכול אני ללכלך את מי הפלג?" ראה הזאב הרעב כי הטלה אינו טפש ואמתלה אחרת מיהר הוא לחפש.
"זוכר אני" אמר הזאב, "לפני שנתים, בעונת הסתו את דיבתי הוצאת ועלי ספרת ספורי כזב" "טעות היא בידך" ענה הטלה ובקולו תחינה, "יש לי הוכחות, אני רק בן שנה". הזאב, סבלנות לו פקעה ורעבונו גבר. אל הטלה קרב וכך אמר: "לא משנה אם חף מפשע או אשם אתה, טפשון, מספיק כי בי עוררת תאבון..."
שבוע טוב ויאללה הפועל! |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/07/2012 : 21:26:16
|
כמו שנאמר: ״יובל פוגלמן, יובל פוגלמן. אני אוהב אותך, חבל לך על הזמן!״ |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 09/07/2012 : 20:15:43
|
עד כמה שידוע לי המו''מ עם אופיר עזו לא צלח והוא בדרכו לחתום במכבי אום אל פאחם ולהצטרף לאדם מזרחי.
חבל קצת... אבל מצד שני אם הוא גרם לכזה אי הסכמה בין האוהדים אז אולי עדיף שלא. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
|
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 10/07/2012 : 15:07:39
|
לא חסר לנו גם בלם? או עוד בלם לפחות???
נראה שהחיפושים הם רק בשביל מגן שמאלי... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 10/07/2012 : 15:15:41
|
אזרזר הוא שחקן שלנו שהיה מושאל. סביר להניח שיושאל שוב, לא?
ברור שחסר עדיין בלם, בנוסף למגן שמאלי. הסגל בטח יושלם בצעירים פליטי בית"ר והפועל, כמו חזי פנחס ורפאל לוריא בעבר.
ומשהו שלא קשור ישירות אלינו: אורי קרגולה חתם בעמישב פתח תקוה. אולי החתמת הקיץ בליגה א' בינתיים.
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 10/07/2012 : 18:07:13
|
כל הכבוד לשרצקי שהבטיח שיפתיע עם החלוץ בפורום חברי עמותה , זאת החתמה רצינית מאוד . |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 10/07/2012 : 18:15:23
|
יש פה מישהו שיכול לתת סקירה מקצועית על השחקן? אני מניח שהוא אמור להיות החלוץ השני בהרכב לצד שי, נכון? האם הוא מהיר? זריז? קבוצתי? יותר טוב מעדן מלכה?
|
|
|
מלפפונים 2012 |
|
|
|