משתמש |
מלפפונים 2012 |
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 10/07/2012 : 18:22:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אזרזר הוא שחקן שלנו שהיה מושאל. סביר להניח שיושאל שוב, לא?
לא. ניסים אזרזר חוזר לקבוצה כמגן. הוא יודע שאנחנו מחפשים שחקן רכש לתפקיד מגן שמאלי אבל מי שמכיר את ניסים יודע שהוא ילחם באימונים כדי לראות כמה שיותר דקות משחק. ברוך שובו ושיהיה בהצלחה. |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 10/07/2012 : 18:26:17
|
יש פה מישהו שיכול לתת סקירה מקצועית על השחקן? אני מניח שהוא אמור להיות החלוץ השני בהרכב לצד שי, נכון? האם הוא מהיר? זריז? קבוצתי? יותר טוב מעדן מלכה?
חלוץ מהיר שיכול לשחק גם כשחקן כנף, תלוי איך עופר יחליט להפעיל אותו. לגבי הקבוצתי אצטט אותו: "תן לי רק לחטוף כדורים כל העונה כדי לתת לשי שיבקיע." |
|
|
עדש
95 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 00:05:26
|
אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום אני חושב לעצמי וואו. יש כאן באמת צביעות ברמה גבוהה. איך אפשר לשיר שבוע אחרי שבוע נגד ביטר ונגד עזו ואז להסכים לקבל אותו? חלק מכל האידיאולוגיה זה לא להסכים למקצוענות בחוואה הזאת, ולא להיכנע לשטויות האלו, ולא - ממש לא להביא שחקנים בשביל ההצלחה, אם הם לא מתאימים למועדון.
עזו זה שארית של ביטר. אסור בחיים להחתים אותו. מה הלאה? עידן טל? או ניתן עונת פרישה לשחקני ביטר? למה לעזאזל לא הסקנו את המסקנות משנה שעברה, עם המשחקי אימון [ואיך לעזאזל כל זקני הפועל שמכירים אותה עוד מתקופת ויקטור - סאסי לא ידעו שזה נאחס קלאסי] הנעליים והשחקנים הערסים? יותר חשוב הזהות של הפועל [שמתבססת בין היתר על שנאה ואנטיתזה מוחלטת לביטר] מאשר העלייה לליגה לאומית.
מה אנחנו שווים בלי הזהות הזאת? לא שווה שום קבוצת אוהדים עם בסופו של דבר זה מה שיוצא |
|
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 00:14:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדש
אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי לפורום אני חושב לעצמי וואו. יש כאן באמת צביעות ברמה גבוהה. איך אפשר לשיר שבוע אחרי שבוע נגד ביטר ונגד עזו ואז להסכים לקבל אותו? חלק מכל האידיאולוגיה זה לא להסכים למקצוענות בחוואה הזאת, ולא להיכנע לשטויות האלו, ולא - ממש לא להביא שחקנים בשביל ההצלחה, אם הם לא מתאימים למועדון.
עזו זה שארית של ביטר. אסור בחיים להחתים אותו. מה הלאה? עידן טל? או ניתן עונת פרישה לשחקני ביטר? למה לעזאזל לא הסקנו את המסקנות משנה שעברה, עם המשחקי אימון [ואיך לעזאזל כל זקני הפועל שמכירים אותה עוד מתקופת ויקטור - סאסי לא ידעו שזה נאחס קלאסי] הנעליים והשחקנים הערסים? יותר חשוב הזהות של הפועל [שמתבססת בין היתר על שנאה ואנטיתזה מוחלטת לביטר] מאשר העלייה לליגה לאומית.
מה אנחנו שווים בלי הזהות הזאת? לא שווה שום קבוצת אוהדים עם בסופו של דבר זה מה שיוצא
אחי המועמדות שלו ירדה מהפרק לפני שבוע |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 08:14:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
יש פה מישהו שיכול לתת סקירה מקצועית על השחקן? אני מניח שהוא אמור להיות החלוץ השני בהרכב לצד שי, נכון? האם הוא מהיר? זריז? קבוצתי? יותר טוב מעדן מלכה?
חלוץ מהיר שיכול לשחק גם כשחקן כנף, תלוי איך עופר יחליט להפעיל אותו. לגבי הקבוצתי אצטט אותו: "תן לי רק לחטוף כדורים כל העונה כדי לתת לשי שיבקיע."
על מי מדובר? איבדתי את חוט המחשבה
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 10:36:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת חלוץ מהיר שיכול לשחק גם כשחקן כנף, תלוי איך עופר יחליט להפעיל אותו. לגבי הקבוצתי אצטט אותו: "תן לי רק לחטוף כדורים כל העונה כדי לתת לשי שיבקיע."
על מי מדובר? איבדתי את חוט המחשבה
כפיר מלול |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 13:13:42
|
אם עידן שמש בחוד ועמית שמש בשער עדי שלג בשמאל בא בומבה.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 13:43:38
|
ולמה לעזאזל קרגולה מתעקש להשאר בליגה א'?
אוף, קלי המרשע הבריח את טוטח בחזרה לפורום האחות, והפסיק לכתוב בעצמו. נשארנו עם חפירות בלתי נגמרות על עזו. אני שונא פגרה יותר מביטר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 14:25:28
|
אני מהמר שיש קשר בין התחזקות דתית ושמירה שבת, לבין ההחלטה של קרגולה, לצערנו, להישאר בליגה א'.
ואכן, גם לדעתי מיצינו כבר את החפירות בענייני עזו. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 14:52:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
אני מהמר שיש קשר בין התחזקות דתית ושמירה שבת, לבין ההחלטה של קרגולה, לצערנו, להישאר בליגה א'.
לא שזה מעניינינו, אבל אני דווקא חושב שזה קשור לכך שהליגה הלאומית היא מקצוענית, מתאמנים בשעות הבוקר, ויש שחקנים שלא מתאים להם לוותר על מקום העבודה הקבוע מחוץ לכדורגל.
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 15:25:39
|
ההרכב המסתמן לפי מיטב הבנתי: עמית שמש זקן, אבולפיה, בלם קדמי תותח, מגן שמאלי מופלא עבד אל חי, פוגלמן אטיאס, צבאג עידן שמש, אהרון
ספסל: שוער מחליף (רותם?), אזרזר, טרטיאק, רנדי, ג'וני, איסלם, מולכו האם מחפשים עוד שחקן כנף התקפי או שעידן שמש ומולכו מכסים את המשבצת הזו?
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 16:48:02
|
ההרכב המסתמן לפי מיטב הבנתי: עמית שמש זקן, אבולפיה, בלם קדמי תותח, מגן שמאלי מופלא עבד אל חי, פוגלמן אטיאס, צבאג עידן שמש, אהרון
ספסל: שוער מחליף (רותם?), אזרזר, טרטיאק, רנדי, ג'וני, איסלם, מולכו האם מחפשים עוד שחקן כנף התקפי או שעידן שמש ומולכו מכסים את המשבצת הזו?
עידן שמש ונתנאל הם חלוצים באופי שלהם ולא שחקני אגף , עוז הוא שחקן התקפה שלא ממש יודע לעשות הגנה , אז אני מניח שטסלפפה יביא שחקן כנף שמאל . חייבים בלם דומיננטי ועוד מגן שמאלי נורמאלי ,ואנחנו מסודרים |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 17:02:43
|
אם כבר מדברים על שחקני כנף - מישהו יודע מה קורה עם אורי וורנר מבחינת המצב הבריאותי וההחתמתי? |
|
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 17:46:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אם כבר מדברים על שחקני כנף - מישהו יודע מה קורה עם אורי וורנר מבחינת המצב הבריאותי וההחתמתי?
יהיה כשיר באוקטובר. |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 11/07/2012 : 19:04:12
|
לדעתי עדי שלג היה מצוין ועזר המון להתקפה.שנה שעברה חיפשנו המון זמן מגן כזה.כדאי לסגור איתו. |
|
|
מלפפונים 2012 |
|