משתמש |
מלפפונים 2012 |
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 20:47:48
|
השיקול תקציבי ומקצועי בלבד. לגבי המקצועי כנראה שיש פחות מחלוקת . אם המספרים הנקובים כאן נכונים אני מסופק אם העיסקה כדאית בתקציב המצומצם. בהתייחס לשחקן זה או אחר מבחינתי גם אוחנה היה מתאים אם הייתי סבור שיוכל לתרום למטרה העיקרית לעלות ליגה במחשבה שניה קצת הגזמתי עם אוחנה אבל אני חייב קבוצה בליגה גבוה יותר כדי לא להשבר סופית מכדורגל בארץ |
נערך על ידי - פועל ותיק ב-04/07/2012 20:52:46 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 22:11:08
|
בן כמה אופיר עזו?יש לו שלוש שנים טובות לשחק? |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 00:53:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
זה שסאדר מוכנים לאסוף את הזבל של ביט"ר לא אומר שאנחנו צריכים גם. תמיד הם היו חסרי עמוד שדרה. כנראה שגם אנחנו.
כושילירבאק ערס! במקום לזיין לנו את השכל כל חמש דקות, לך תעבוד חמש פעמים בחודש הקרוב, תוכיח שיש לך עמוד שדרה, ותביא אלף ש"ח. אתה פשוט בלתי נסבל.
אני מחכה לראות אם יחתימו את העכברוש קודם. להנהלה שמצפצפת עלי ואל אוהדים אחרים לא מגיע שקל. אה, ועוד דבר, אני שם עליך אלף זין, חבריקו. אני אמשיך לכתוב מה שאני חושב ואתה ולא אף אחד ישנה את זה.
מה זה להנהלה לא מגיע שקל? במי אתה פוגע בדיוק? כאילו, אתה חושב שהכסף הזה הולך לכיס של עמרי\מרכוס\ירון? האלף שקל שלך הולכים לקבוצה, לא להנהלה, אתה פוגע נטו בקבוצה שאתה אוהב (אם אתה אוהב אותה באמת) בזה שאתה לא רוכש מנייה.
וחוץ מזה, נגיד שאתה צודק, נגיד שזו הנהלה שבאמת מצפצפת על האוהדים שלה, אם באמת אכפת לך מהקבוצה ההיגיון לא אומר לרכוש מניה ולהצביע בבחירות הקרובות להנהלה אחרת? |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 10:19:43
|
עזבו לרגע את הדיון "עזו בעד ונגד", יש מלפפונים אופטימיים באתר של רדיו ירושלים: http://www.jerusalemnet.co.il/article/42971 נקווה שאין כאן נאחס מיותר ושאבא פוגלמן לא יהרוס תוכניות, ומי זה מולכו? |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 10:57:41
|
פוגלמן נשאר ! נתנאל מולכו חלוץ צעיר ששיחק בקביליו יפו בשנתיים האחרונת ,בן 20, מהיר , וכבש 12 שערים בשנתיים שהיה ביפו ( הוא זכה לדקות מועטות ..) |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 11:00:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
עזבו לרגע את הדיון "עזו בעד ונגד", יש מלפפונים אופטימיים באתר של רדיו ירושלים: http://www.jerusalemnet.co.il/article/42971 נקווה שאין כאן נאחס מיותר ושאבא פוגלמן לא יהרוס תוכניות, ומי זה מולכו?
חדשות מעודדות. העובדה שפוגלמן התחבר לקבוצה (עיין ערך אמא של...) היא משמחת לאור האופציות שכנראה היו לו. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-05/07/2012 11:25:01 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 11:37:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה נתנאל מולכו חלוץ צעיר ששיחק בקביליו יפו בשנתיים האחרונת ,בן 20, מהיר , וכבש 12 שערים בשנתיים שהיה ביפו ( הוא זכה לדקות מועטות ..)
רק שזה כולל שמונה שערים בנוער... בבוגרים בשנה שעברה פתח פעם אחת בלבד בהרכב, עלה עוד עשר פעמים מהספסל, הבקיע שלושה שערים. נשמע כמו שחקן סגל, לא יותר מזה.
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 11:55:26
|
קצת דברים מגולר שלא קשורים ישירות אלינו:
"מסתמן שהכוח ר"ג לא תעבור את הבקרה והיא בדרך לליגה א. לפי ההתאחדות, מכבי בת ים ולא אסי גלבוע תמלא את מקומה בליגה הלאומית."
"ראש עיריית קרית גת, אבירם דהרי, יזרים 800 אלף שקל לקבוצה המאוחדת, מה שיהפוך אותה למתמודדת רצינית על כרטיס העליה לליגה הלאומית."
ומדאבלפס: "מועמדותו של ליאור זדה למאמן הפועל מורשה נפלה עקב פערים כספיים בין הצדדים" (חשבתי שהוא סגור במחלקת הנוער של סאדר? או שיש לו סעיף יציאה לאימון בוגרים?)
וממש ממש לא קשור אלינו : "שלומי עמר חוזר לקדנציה שנייה בגבעת זאב. יאמן את הקבוצה בעונה הבאה" "שידוך מעניין: יאיר אסייג סיכם בבית"ר ר"ג"
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 12:18:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
"מסתמן שהכוח ר"ג לא תעבור את הבקרה והיא בדרך לליגה א. לפי ההתאחדות, מכבי בת ים ולא אסי גלבוע תמלא את מקומה בליגה הלאומית."
הביזיון הנצחי. אוליגרכיה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
טוטח
641 הודעות |
|
מחאיי
2127 הודעות |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 14:44:12
|
שאלה: אני לא ראיתי אותו משחק, הוא כזה "מראדונה" ששווה בישבילו לעצבן הרבה אוהדים? |
avanti livorno
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 14:58:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
שאלה: אני לא ראיתי אותו משחק, הוא כזה "מראדונה" ששווה בישבילו לעצבן הרבה אוהדים?
לא מראדונה , אבל כמו ששי ניצח כמה משחקים בגלל הרמה הגבוהה שלו , ככה גם הוא יכול לעשות . הוא רמה אחת מעל הליגה .. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 05/07/2012 : 23:01:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי גאסטון
זה שסאדר מוכנים לאסוף את הזבל של ביט"ר לא אומר שאנחנו צריכים גם. תמיד הם היו חסרי עמוד שדרה. כנראה שגם אנחנו.
כושילירבאק ערס! במקום לזיין לנו את השכל כל חמש דקות, לך תעבוד חמש פעמים בחודש הקרוב, תוכיח שיש לך עמוד שדרה, ותביא אלף ש"ח. אתה פשוט בלתי נסבל.
אני מחכה לראות אם יחתימו את העכברוש קודם. להנהלה שמצפצפת עלי ואל אוהדים אחרים לא מגיע שקל. אה, ועוד דבר, אני שם עליך אלף זין, חבריקו. אני אמשיך לכתוב מה שאני חושב ואתה ולא אף אחד ישנה את זה.
מה זה להנהלה לא מגיע שקל? במי אתה פוגע בדיוק? כאילו, אתה חושב שהכסף הזה הולך לכיס של עמרי\מרכוס\ירון? האלף שקל שלך הולכים לקבוצה, לא להנהלה, אתה פוגע נטו בקבוצה שאתה אוהב (אם אתה אוהב אותה באמת) בזה שאתה לא רוכש מנייה.
וחוץ מזה, נגיד שאתה צודק, נגיד שזו הנהלה שבאמת מצפצפת על האוהדים שלה, אם באמת אכפת לך מהקבוצה ההיגיון לא אומר לרכוש מניה ולהצביע בבחירות הקרובות להנהלה אחרת?
כולנו יודעים מי מנהל את קטמון. כל האנשים האחרים שהזכרת לא רלוונטים. גם ככה הוא יבחר עוד פעם בבחירות הבאות. ככה שאני לא רואה טעם לבזבז כסף יקר על בן אדם שלא מייצג אותי ועושה דברים בניגוד לרצוני. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
מלפפונים 2012 |
|