פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מלפפונים 2012

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מלפפונים 2012
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מלפפונים 2012 נושא הבא
עמוד: מתוך 24

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  15:53:40  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

ציטוט:
[i]

אם הייתי חבר עמותה הייתי מאד רוצה אותם בקבוצה.

מי מונע בעדך?

אין מישהו כזה.

זאת תגובה מעצבנת..
הרבה מאוד פה מהפורום חברי עמותה. ויכול להיות שאני מוציא דברים מהקשרם אבל התגובה הזאת מרגישה לי מזלזלת בזה.
אז למה לא בעצם?! את אוהד את הקבוצה, אתה יודע כמה כל שקל חשוב לה, שהמנהלים שלה הופכים אבן אחר אבן בחיפוש אחר ספונסרים, וממך אין אף אחד שמונע...אז זה פשוט לא חושב לך מספיק כנראה...לנו זה מספיק חשוב , אל תזלזל בזה.

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  16:08:22  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי taldo42

ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריאל

ציטוט:
[i]

אם הייתי חבר עמותה הייתי מאד רוצה אותם בקבוצה.

מי מונע בעדך?

אין מישהו כזה.

זאת תגובה מעצבנת..
הרבה מאוד פה מהפורום חברי עמותה. ויכול להיות שאני מוציא דברים מהקשרם אבל התגובה הזאת מרגישה לי מזלזלת בזה.
אז למה לא בעצם?! את אוהד את הקבוצה, אתה יודע כמה כל שקל חשוב לה, שהמנהלים שלה הופכים אבן אחר אבן בחיפוש אחר ספונסרים, וממך אין אף אחד שמונע...אז זה פשוט לא חושב לך מספיק כנראה...לנו זה מספיק חשוב , אל תזלזל בזה.

מצטער, אבל אני לא אשם בפראנויות שלך. אין בי שום קמצוץ של זלזול.
נתתי תשובה לשאלה לא ברורה. מדוע ההנחה היא שאני לא חבר עמותה בגלל "מישהו"? לא הכל סביב פוליטיקות למניהן.

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  16:18:13  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גאסטון

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

זה שסאדר מוכנים לאסוף את הזבל של ביט"ר לא אומר שאנחנו צריכים גם. תמיד הם היו חסרי עמוד שדרה. כנראה שגם אנחנו.

כושילירבאק ערס! במקום לזיין לנו את השכל כל חמש דקות, לך תעבוד חמש פעמים בחודש הקרוב, תוכיח שיש לך עמוד שדרה, ותביא אלף ש"ח. אתה פשוט בלתי נסבל.

אני מחכה לראות אם יחתימו את העכברוש קודם. להנהלה שמצפצפת עלי ואל אוהדים אחרים לא מגיע שקל. אה, ועוד דבר, אני שם עליך אלף זין, חבריקו. אני אמשיך לכתוב מה שאני חושב ואתה ולא אף אחד ישנה את זה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  16:25:08  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל אחד מאיתנו אוהב חלק מהשחקנים וחלק לא.את אלה שאנחנו לא אוהבים-יש לנו סיבות לכך.לא צריך לאהוב את אופיר עזו.בעיניי הוא שחקן שעשה טעויות מטיפשות ומעצות אחיתופל ולא כדאי להתייחס לכל מילה שאמר וכל מעשה שעשה.שחקן חכם לומד לשתוק ולומר את המינימום.
בעיניי השאלה היא אם הוא יכול לעלות אותנו ליגה או לא?ישדרג אותנו?אהלן וסהלן!יבוא למען הכסף?שייחפש את החברים שלו במקום אחר!
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  16:27:34  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שהוא יכול לשדרג אותנו, צריך לספר לאוהדי הפועל ירושלים מה הוא שווה מול הליגה הזאת ? הרי הוא כבר עלה מהליגה השלישית ללאומית פעמיים.

נערך על ידי - קראנקו ב-04/07/2012 16:28:56
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  16:49:47  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו, גרמתי לי לחשוב. זה קשה בגילי....
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  16:57:20  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
אני מחכה לראות אם יחתימו את העכברוש קודם. להנהלה שמצפצפת עלי ואל אוהדים אחרים לא מגיע שקל. אה, ועוד דבר, אני שם עליך אלף זין, חבריקו. אני אמשיך לכתוב מה שאני חושב ואתה ולא אף אחד ישנה את זה.

אתה מוזמן להמשיך לכתוב מה שאתה חושב. זכותך לא לשים את האלף שקל, אבל אל תזיין את המוח עם עניניי עזו. שנה שעברה לא היו עכברושים בסביבה ועדיין לא שמת, וזכותך כמובן. אני מוכן לחתום שגם אם עזו לא יגיע אתה לא תשים. אני סומך עליך שתמצא עוד סיבה למה ההנהלה "מצפצפת" עליך, או שסתם תחשוב על דברים יותר טובים לעשות עם כספך.

ואף פעם אי אפשר לרצות את כל האוהדים. כמו שאתה רואה כאן, הדיעה שלך בנושא היא ממש לא קונצנזוס. ובניגוד לפעמים קודמות, ממש אין כאן צפצוף על הדעות של אוהדים מצד ההנהלה. יש כאן הקשבה, יש כאן שיקול דעת, ועל ההנהלה מוטל לקבל את ההחלטה לפי שיקול דעתה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  17:05:36  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]
[/quote]
זה בסך הכל כדורגל . עזו שחקן כדורגל שבסך הכל יודע לעשות כמה שטויות עם הרגליים , ואתה אוהד שבא לשיר ולעודד כל משחק . למה אתה מתייחס אל זה כאל חיים ומוות ? מזה "אני מחכה לראות אם יחתימו את העכברוש " ? תעשה מה שאתה רוצה עם הכסף שלך(וזה לא ענייני ) , אבל אם אתה מחשיב את עצמך לאוהד כל כך שרוף (שמתייחס לנושא הזה בכל כך רצינות ) אז יותר חשוב לך לצאת נגד אופיר עזו מאשר לתמוך בקבוצה שלך ?
אני לא הייתי כשעזו עשה את המעבר לצהבת , אולי לא הרגשתי את זה מספיק טוב , אבל יש פה אנשים שכן זוכרים לו את זה ושהם כן יחדשו את החברות בעמותה כי חשוב להם הקבוצה יותר מכל דבר אחר . ובגלל שחקן שלא מוצא חן בעינייך אז אתה לא מחדש ? שוב , תעשה מה שאתה רוצה , זכותך , אל תחדש , רק אל תעשה את זה מהסיבות הלא נכונות .
כולם פה רוצה להגיע לליגה הלאומית ואפילו חושבים על ליגת העל . נמאס כבר לראות את המגרש בחולון , נמאס מהכדורגל החובבני , רוצים ליגה לאומית . ובדרך צריך להתלכלך , אין מה לעשות ..
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  18:42:04  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

אתה מוזמן להמשיך לכתוב מה שאתה חושב. זכותך לא לשים את האלף שקל, אבל אל תזיין את המוח עם עניניי עזו. שנה שעברה לא היו עכברושים בסביבה ועדיין לא שמת, וזכותך כמובן. אני מוכן לחתום שגם אם עזו לא יגיע אתה לא תשים. אני סומך עליך שתמצא עוד סיבה למה ההנהלה "מצפצפת" עליך, או שסתם תחשוב על דברים יותר טובים לעשות עם כספך.

ואף פעם אי אפשר לרצות את כל האוהדים. כמו שאתה רואה כאן, הדיעה שלך בנושא היא ממש לא קונצנזוס. ובניגוד לפעמים קודמות, ממש אין כאן צפצוף על הדעות של אוהדים מצד ההנהלה. יש כאן הקשבה, יש כאן שיקול דעת, ועל ההנהלה מוטל לקבל את ההחלטה לפי שיקול דעתה.

אתה יודע טוב מאוד למה לא שמתי שנה שעברה. אבל אל תיתן לאמת לעצור אותך, ירון היקר. שכל אחד יעשה את השיכולים שלו בסופו של הדבר. שיהיה לכם פנאן.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  18:44:15  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

[/quote]
זה בסך הכל כדורגל . עזו שחקן כדורגל שבסך הכל יודע לעשות כמה שטויות עם הרגליים , ואתה אוהד שבא לשיר ולעודד כל משחק . למה אתה מתייחס אל זה כאל חיים ומוות ? מזה "אני מחכה לראות אם יחתימו את העכברוש " ? תעשה מה שאתה רוצה עם הכסף שלך(וזה לא ענייני ) , אבל אם אתה מחשיב את עצמך לאוהד כל כך שרוף (שמתייחס לנושא הזה בכל כך רצינות ) אז יותר חשוב לך לצאת נגד אופיר עזו מאשר לתמוך בקבוצה שלך ?
אני לא הייתי כשעזו עשה את המעבר לצהבת , אולי לא הרגשתי את זה מספיק טוב , אבל יש פה אנשים שכן זוכרים לו את זה ושהם כן יחדשו את החברות בעמותה כי חשוב להם הקבוצה יותר מכל דבר אחר . ובגלל שחקן שלא מוצא חן בעינייך אז אתה לא מחדש ? שוב , תעשה מה שאתה רוצה , זכותך , אל תחדש , רק אל תעשה את זה מהסיבות הלא נכונות .
כולם פה רוצה להגיע לליגה הלאומית ואפילו חושבים על ליגת העל . נמאס כבר לראות את המגרש בחולון , נמאס מהכדורגל החובבני , רוצים ליגה לאומית . ובדרך צריך להתלכלך , אין מה לעשות ..
[/quote]
ניסיתי לא להיכנס שוב לדיון הזה, אבל התגובה שלך פשוט מחייבת את זה. אני מצטער, אבל שלושת השורות האחרונות שכתבת הן תמצית המכביזם. מגעיל אותי שאוהד הפועל מסוגל להגיד משפט כזה. אני מוכן לחיות במגרשים של תל שבע ובית שמש ולא "להתלכלך בדרך"

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  19:13:00  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

[/quote]
ניסיתי לא להיכנס שוב לדיון הזה, אבל התגובה שלך פשוט מחייבת את זה. אני מצטער, אבל שלושת השורות האחרונות שכתבת הן תמצית המכביזם. מגעיל אותי שאוהד הפועל מסוגל להגיד משפט כזה. אני מוכן לחיות במגרשים של תל שבע ובית שמש ולא "להתלכלך בדרך"
[/quote]
תישאר בתל שבע ובית שמש ונראה אם בסופו של דבר יהיה דבר כזה קטמון .
אל תחיה באשליה - כמה שיותר שנים בליגות הנמוכות - זה מחליש את הקיום שלנו .
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  19:16:10  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קיצור קיצור, כנראה לא נגיע להבנות.
לאסלו, אם אתה חושב שההנהלה זורקת זין על האוהדים בזה שהיא חושבת על להחתים את האחים לבית משפחת עזו, זו זכותך. אני חושב שיהיה רב (ורב מוחץ) ללהחתים אותם, אל תשכח שרב האוהדים הם לא הקומץ שלנו. מעבר לזה, אנחנו נתנו להם את המפתחות - לא נעים לנו, נחליך אותם שנה הבאה.
אבל ניחא, להתלכלך או לא להתלכלך. אם הלכלוך שלי הוא בלהביא שחקן שנישק את המנורה, יש צרות יותר גדולות. אני חושב שאסור להחתים בכלל כאלה שהצביעו לברקת כי הוא פסיכי, או לליברמן כי הוא פאשיסט - אז אולי אני לא אשלם דמי חבר.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  20:06:25  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עם פוגלמן??
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  20:09:42  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שיש להנהלה חובה או צורך לפנות אל האוהדים כדי לשמוע את דעתם, וממילא אני סקפטי אם המהלך ייצא אל הפועל בגלל שיקולים כלכליים, אבל אם הדיון הזה משקף את הלך הרוח ביציע אז די ברור שיש תמיכה בהחתמה של עזו.
אני אישית בעד, כל עוד העלות היא סבירה, אבל אני לא ממש סבלתי מארועי המנורה כי אלו היו פחות או יותר השנים המתות שלי כאוהד הפועל שהתרחק לחלוטין מהמגרשים. אני בהחלט יכול להבין שלחלק מהאוהדים יש קושי עם זה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/07/2012 :  20:34:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רכילות תקשורתית על עלות שכרו של עזו:

באתר "גולר1" - "לאתר "גולר1" נודע שהחוזה נע סביב ה -200 אלף ש"ח לעונה, והחוזה אמור להיות משולם,חצי ע"י הקבוצה וחצי ע"י ספונסר חיצוני. לא גובה הסכום הוא מה שמונע מקטמון לחתום על החוזה,אלא אורכו. עזו מעוניין בחוזה לשלוש שנים,בעוד הקבוצה לא מעונינת להתחייב על סכום שכזה לכמה שנים.
אנחנו, באתר "גולר1" מאמינים שהצדדים יגיעו להבנה ואורך החוזה יהיה לשנתיים".

רון עמיקם בפורום של קביליו:
"180 אלף שקל שכר. 45 אלף דולר נטו.
שליש תקציב שלנו".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 24 נושא קודם מלפפונים 2012 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07