משתמש |
מלפפונים 2012 |
amos
1045 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 06:06:45
|
אתם נופלים בפח של הפרשנים, שלא מבינים שום דבר על אוהדים: אופיר עזו (ועידן טל) שנואים בסדר גודל כזה לא בגלל שהם עברו מקבוצה אחת ליריבה העירונית. זה לא מספיק. הם גם נזכרו, אחרי המעבר, שהם "תמיד היו אוהדים של הקבוצה החדשה" (אצל עידן טל זה היה שקר גס), לכלכו על הקבוצה הישנה וירקו על אוהדיה. ממש כמו גיא פניני, ממש כמו פיגו, ממש כמו לברון ג'יימס. אין על זה תקופת התיישנות
שחקן הוא איש מקצוע. הוא יכול לעבור ליריבה, ויכול גם לחזור אחרי שנים (נוריס קולמן, יוסי אבוקסיס בהפועל ת"א). על זה כשלעצמו הוא יקבל כמה שריקות בוז רגילות, אבל זה לגיטימי. אבל שחקן שעובר ליריבה ומטנף את הקבוצה הישנה ומביע בוז עמוק לאוהדיה (כמו עזו) הוא פסול לנצח. חשבת, מר עזו, ברגע אחד קצרצר של תהילה (?), שאתה עוזב קבוצה קטנה ועלובה עם אוהדים סמרטוטים והולך לאימפריה? ועכשו אתה מנסה לזחול בחזרה? לא בקדנציה שלי
|
|
|
סאריץ
172 הודעות |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 09:04:53
|
מה יהיה עם כל הסמולנים האלה, שאני חלק מהם, שאוהדים את נבחרת גרמניה ביורו, סלחו להם כבר מזמן על כל דבר שהיה או לא היה. שרואים בעראפת ומוחמד דף, ברנטיסי ואמנה מונא כאנשים שאפשר לדבר איתם כדי להגיע לשלום. שתמיד מפנים את הלחי השנייה כי אצל כל אחד אפשר למצוא משהו טוב וכולנו בני אדם.
אבל אופיר עזו? לו לא נסלח! בחור צעיר שעשה שטות ויצא טיפש בגיל 20, אבל מאז שילם מחיר כבד, התנצל לא פעם ושיחק כבר כמה עונות בהפועל ירושלים, אבל אנחנו נראה לו מה זה. צאו מזה. כשעזו ינשק את הסמל במחזור ה-25, אחרי הגול שיעלה אותנו ליגה באופן סופי, הוא ישלם את המחיר? תנו לו את האפשרות לתקן, עכשיו זו ההזדמנות. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 09:16:10
|
הלואי שיבואו, הלואי. עוד מעט כבר יהיה מאוחר, המחיר שולם, כל נאצה כבר התגשמה, זה הזמן לשחק כדורגל.
|
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 11:15:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=4187
עמוס צודק ואופיר אמר דברים גרועים יותר. די כבר, אין הבדל בינינו לכולם, הגיע הזמן להודות בזה.
מה אתה רוצה? שיבוא אסף עזו, שחקן הפועל ירושלים, ויגיד "הפועל לא קיימת רק קטמון שווה". גם ככה עושים להם בלגאן עם משכורות. תפסיקו לחשוב ששחקנים לא יעשו הכל בשביל כסף, כל שחקן סביר שחושב על עצמו טיפה היה מעדיף לשחק בשביל עוד קצת ג''ובות. שי הוא מקרה נדיר, וכנראה שגם הוא - אם הייתה יורדת המשכורת שלו בחצי - לא היה מגיע. עדי לא עבר לחולון לעונה אחת? את מוטי דניאל לא קיבלנו בזרועות פתוחות? את המלך חוסיין (שלומי מלכה, בשבילך) לא חיבקנו אחרי הדברים שהוא אמר/עשה ובכינו שהוא מת? אתם באים לרצות לעלות ליגה, או לטפח קבוצה שלכולם יקראו פוגלמן/אהרן? אם תמצאו 11 שחקנים כמו פוגלמן ואהרן, תצליחו לעמוד במסגרת התקציב ותציעו את עצמכם לפני לתפקיד המנכ"ל - דיינו. אנחנו אוהדי כדורגל, שבאים להציג שיטת ניהול נקייה יותר, שקופה יותר ושלאוהדים יש מילה. המילה לא צריכה לבוא נגד שחקן ש"ירק" על הסמל, אלא לבוא ולשאול למה לא מצליחים, ואם לא מצליחים שתהיה לך כאוהד האפשרות לעשות משהו, כמו להחליף את המנכ"ל/הנהלה - וכן, אם יש שחקן שהבריח זונות מהגבול המצרי, אולי להגיד שלא בא לך שהוא ישחק. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 12:15:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
מה יהיה עם כל הסמולנים האלה, שאני חלק מהם, שאוהדים את נבחרת גרמניה ביורו, סלחו להם כבר מזמן על כל דבר שהיה או לא היה. שרואים בעראפת ומוחמד דף, ברנטיסי ואמנה מונא כאנשים שאפשר לדבר איתם כדי להגיע לשלום. שתמיד מפנים את הלחי השנייה כי אצל כל אחד אפשר למצוא משהו טוב וכולנו בני אדם.
אבל אופיר עזו? לו לא נסלח! בחור צעיר שעשה שטות ויצא טיפש בגיל 20, אבל מאז שילם מחיר כבד, התנצל לא פעם ושיחק כבר כמה עונות בהפועל ירושלים, אבל אנחנו נראה לו מה זה. צאו מזה. כשעזו ינשק את הסמל במחזור ה-25, אחרי הגול שיעלה אותנו ליגה באופן סופי, הוא ישלם את המחיר? תנו לו את האפשרות לתקן, עכשיו זו ההזדמנות.
אוהד גרמניה...כמה מתאים.. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 12:20:20
|
ככה בשביל להנעים קצת את הבוקר. שיהיה יום טוב לכולם.
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 12:51:05
|
לפעמים אני תוהה על יכולת ההסבר שלי, נוכח יכולת הבנת הנקרא הדלה שאנשים שאני מעריך מפגינים כאן על דברי
א. לא סלחתי לאף שחקן גרמני שהיה נאצי או שיתף איתם פעולה וגם לא אסלח ב. אופיר עזו לא התנצל מעולם ג. אין לי בעייה כללית עם שחקנים שעוברים קבוצות, ואפילו אם הם עוברים ליריבות. שיהיו בריאים וימותו. כל התניסיון לייחס לי עמדה תמימה ו/או ילדותית מעידה על חוסר הבנה כי ד. יש לי בעיה רק עם אופיר עזו. וגיא פניני. ולברון ג'יימס. ועידן טל. ולואיס פיגו - שליוו את המעבר שלהם ליריבה ביריקה בוטה וגסת רוח לפרצוף של האוהדים של קבוצתם הקודמת ה. על זה אני לא סולח. את זה אני לא שוכח. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 13:29:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
לפעמים אני תוהה על יכולת ההסבר שלי, נוכח יכולת הבנת הנקרא הדלה שאנשים שאני מעריך מפגינים כאן על דברי
א. לא סלחתי לאף שחקן גרמני שהיה נאצי או שיתף איתם פעולה וגם לא אסלח ב. אופיר עזו לא התנצל מעולם ג. אין לי בעייה כללית עם שחקנים שעוברים קבוצות, ואפילו אם הם עוברים ליריבות. שיהיו בריאים וימותו. כל התניסיון לייחס לי עמדה תמימה ו/או ילדותית מעידה על חוסר הבנה כי ד. יש לי בעיה רק עם אופיר עזו. וגיא פניני. ולברון ג'יימס. ועידן טל. ולואיס פיגו - שליוו את המעבר שלהם ליריבה ביריקה בוטה וגסת רוח לפרצוף של האוהדים של קבוצתם הקודמת ה. על זה אני לא סולח. את זה אני לא שוכח.
א. לא רלווטני ולא בר השוואה, השוואות עקרוניות חשוב שתשבנה בסדרי גודל כאלה המאפשרים להתייחס לגופה של טענה. ב. יותר מפעם אחת, להזכירך אופיר חזר לאדום עוד טרם הקמת קטמון. ג. סבבה אבל : ד. אחד שילם מחיר, אחד גפ"מ, אחד לא שייך לכלום ובכלל בענף אחר במדינה בה אין שום משמעות לסמל באופן קיצוני, אחד קיבל עונת פרישה שרק החבר'ה מקריית יובל יודעים לסדר, ולואיש פיגו רלוונטי כמו לברון בערך. ינתי לדיון. אחרי שסיימנו עם האילנות הגבוהים והמתים שנתלינו עליהם, תסביר לי למה אתה חושב שלא הבינו. הבינו, לא מסכימים.
ה. אני לא שוכח גם ש 5 שנים לא ראיתי משחק כדורגל מקצועני.
נשבר הזין מהליגה המסריחה הזאת, נשבר הזין משחקנים שלא משחקים כדורגל אלא מתעסקים בלהיות חברים שלנו בפייסבוק ולעשות לשי נעים בגב. |
נערך על ידי - קראנקו ב-04/07/2012 13:38:11 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 13:36:37
|
קטע מריאיון עם אופיר. לא בא להגיד שאנחנו לא בסדר, לא בא להגיד שהוא בסדר. בא להגיד שהבחור מעוניין להרוויח כסף, פחות מעניין אותו איפה זה יהיה, הוא שחקן מקצועי - וטוען שהכתבה ההיא הוצאה מהקשרה.
" "האוהדים של הפועל צריכים להעריך אותי הרבה יותר מאחרים. חמש שנים שיחקתי שם ונתתי את כל כולי. הם לא מודעים להרבה דברים. למשל לזה שבשנים הראשונות הייתי מגיע בטרמפים לאימונים, ולפעמים הייתי צריך ללוות כסף מהשכנים כדי להגיע. ויש עוד דברים שהאוהדים לא יודעים ולא מעריכים, וחבל".
- הם כועסים עלייך.
"תראה, מה שגרם את כל הנזק היה איזה משפט מסכן שאמרתי בטלוויזיה, שהוצא לגמרי מהקשרו. מה שאמרתי היה חלק מעוד הרבה דברים. לא הראו את הקטע שאמרתי שטוב לי בהפועל, שאני אוהב את הקהל, שאני לא רוצה לעזוב ורוצה לשחק עם הפועל בליגת העל. במקום זה הם חתכו ובחרו להראות את רק את הקטע עם בית"ר. חוץ מזה, צריך לזכור שהקהל של הפועל ירושלים לא מפרנס אותי. גם קבוצת הפועל, עם כל הכבוד לוויקטור יונה שעזר לי כמה שיכול, לא היתה ממש פרנסה, וכדורגל זה קודם כל פרנסה. אני יכול להבטיח לך שאם היינו עולים ליגה, הייתי היום בהפועל. ידעתי שאם אני אשאר עוד עונה אני עלול ליפול יחד עם הקבוצה. החלטתי לעבור למקום שיכול לתת לי הכנסה טובה ופרסום יותר גדול".
|
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 14:03:35
|
זה שסאדר מוכנים לאסוף את הזבל של ביט"ר לא אומר שאנחנו צריכים גם. תמיד הם היו חסרי עמוד שדרה. כנראה שגם אנחנו. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-04/07/2012 14:05:18 |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 14:33:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
זה שסאדר מוכנים לאסוף את הזבל של ביט"ר לא אומר שאנחנו צריכים גם. תמיד הם היו חסרי עמוד שדרה. כנראה שגם אנחנו.
כושילירבאק ערס! במקום לזיין לנו את השכל כל חמש דקות, לך תעבוד חמש פעמים בחודש הקרוב, תוכיח שיש לך עמוד שדרה, ותביא אלף ש"ח. אתה פשוט בלתי נסבל. |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 14:39:27
|
אני רק שני דברים קטנים: עמוס, אופיר עזו לא אמר שהוא תמיד היה אוהד בית"ר. אופיר עזו לא טינף על קבוצתו הישנה דאז.
על מה שכן אמר, דובר רבות.
אם הייתי חבר עמותה הייתי מאד רוצה אותם בקבוצה. |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 15:18:26
|
ציטוט: [i]
אם הייתי חבר עמותה הייתי מאד רוצה אותם בקבוצה.
מי מונע בעדך? |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 04/07/2012 : 15:43:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
ציטוט: [i]
אם הייתי חבר עמותה הייתי מאד רוצה אותם בקבוצה.
מי מונע בעדך?
אין מישהו כזה. |
|
|
מלפפונים 2012 |
|
|
|