משתמש |
כפר יונה |
orky
714 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 19:13:43
|
דבר אחד שחשוב לי להגיד מעבר לשי שרואים שקשה לו הסיטואציה, ומיקי גם כן שאוהד של הקבוצה כבר שנים. הנחישות והרצון של פוגלמן פשוט מרגשת. הוא כ"כ רוצה, כ"כ מנסה וכ"כ כואב לו ורואים את זה. בסיום המשחק הוא ירד וצעק "מצטער מצטער", וממנו זה נשמע אמיתי. הוא לא אדום במקור, אין לו קשר להפועל - אבל עדיין אכפת לו מאוד. מעבר לזה, כל הזין. צ'ומפי, אני לא הבנתי אם אתה מחזק את עצמך שליאור צריך ללכת, או לחילופין שצריך להחלף שיטה\סגל\להביא שחקני חיזוק מהליגה האנגלית - מה שבטוח, לי אין מושג ואני כרגיל סומך על אלה שיושבים שם למעלה - היום היה פשוט נורא נורא לא כיף, החמצת פנדל אופיינית. אבל באמת כואב מהכל הוא שגם שיש ארבעה חלוצים על המגרש, מרגיש כאילו יש רק שני שחקנים סך הכל, ולא כי השאר לא מנסים, אלא כי אותם שניים משחקים בינם לבין עצמם |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 19:24:25
|
אני לא מבין בניהול משחק כדורגל. אני צופה ואוהד. לא מצליח להבין מה לא הולך. באמת שזאת לא שאלת תם ואני לא מנסה לעורר מדון, אבל התסכול... |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 19:27:50
|
מדהים, התבוננות בטבלת הליגה מלמדת שמספר ההפסדים שלנו זהה לזה של ארבע נועלות הטבלה(!). מזל שאנחנו לקראת סיום העונה |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 19:48:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
צ׳ומפי- אני לא מבין ת׳רמיזות שלך. דבר ברור
הי אריאל
לבקשתך פרוט:
1. חסרות לנו אופציות התקפיות אפקטיביות לצד שי וכפיר כאשר הם לא משחילים את הכדור לרשת. סליחה אבל אדיר, עדן ואחרים לא סיפקו את הסחורה (צריך מישהו עם מהירות צפון - דרום כמו שהייתה לליאב פרנקו למשל). 2. כנראה שגובה הבלם לא קובע - ארטום עם כל ההתקדמות שלו מסתדר יותר עם כדורים על הרצפה מאשר כדורי גובה. דווקא מיבגני גופמן שמגיע לארטום לפופיק נהניתי הרבה יותר בשנה שעברה - למרות שזו הייתה ליגה ב'.
3. חסר קשר הגנתי נוסח גרי אסוס ללא בעיות משמעת (אולי עוד קם באק של 7 לב אדום :)
ואם מותר כמה נקודות אור בנימה של סיכום עונה:
יונתן, עדי, עמרי, יובל , מיקי ואיסלם שאני חושב שיש להם פוטנציאל התקדמות ואנחנו החממה הכי טובה משבילם.
זהו באמת שזהו כולה מדובר בליגה א'.
ועוד פעם - לא קונה שאין מוטיבציה או מלחמה או הבולשיט שלא רוצים לעלות ליגה - אם קבוצה מצליחה זה רק מעלה את ערך השוק של מרכיביה
שיהיה לנו בהצלחה בשנה הבאה
|
נערך על ידי - chompy ב-12/04/2012 19:57:23 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 19:48:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
אבל באמת כואב מהכל הוא שגם שיש ארבעה חלוצים על המגרש, מרגיש כאילו יש רק שני שחקנים סך הכל, ולא כי השאר לא מנסים, אלא כי אותם שניים משחקים בינם לבין עצמם
100%. אין יותר מה להגיד. סיכום המשחק במשפט אחד. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 20:05:52
|
אשאיר את כל הניתוחים המקצועיים לנפילה בחודש וחצי האחרון ל"מומחים" ממני.רק תורידו את התיאוריה הקבועה והמופרכת שעולה כל פעם שקטמון נכשלת"שחקנים לא מתאמצים כי לא יהיה להם מקום בליגה הלאומית"-לפי זה לאף קבוצה בעולם לא כדאי לעלות ובכל מקרה לשחקן ברמה האגואיסטית תמיד כדאי להצליח. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 20:18:39
|
מפנקסי: 1. ריבוי התמסרויות בקו האחורי או מסירות אליו במקום להתקדם יותר מהר למחצית המגרש של הקבוצה היריבה. 2. ריבוי יתר של התמסרויות קצרות במרחב קטן למדי הביא לכך שכדורים רבים נחטפו משחקנינו והתפתחו להתקפות מסוכנות של הקבוצות היריבות. ומכיוון שאני צופה באימונים: האם יש מקום לחשיבה מחודשת: פחות משחקונים קטנים יותר אימון המדמה משחק על מגרש מלא. 3. אין כמעט העברת כדור בין האגפים. בניסוח אחר: השחקנים אינם מרימים את ראשם כדי לראות בצורה יותר רחבה את שדה המשחק. 4. מיעוט בעיטות ישירות לשער. במשחק היום דומה שנבעטו לשער יותר בעיטות ישירות מכל חמשת המשחקים האחרונים גם יחד. 5. נוכח החולשה של שי במשחקים האחרונים: האם באמת שי היה צריך לשחק את כל ה- 90 דקות במשחקים האחרונים ובאלו שיהיו? 6. כפיר: נכון שהוא goler אבל האם כנגד הסיכוי לבעיטה אחת או שתיים בכל המשחק שיביאו לשער לא עומדת הבעייה המרכזית שלו והיא המספר הגדול של איבוד הכדורים והמסירות ל"חבר הדמיוני" שלו? 7. הגנה – נסו לדמיין היכן היינו בטבלה אם עמית לא היה מציל בווירטואוזיות "שערים בטוחים" רבים במהלך העונה? וכיצד זה עמית היום היה, למעשה, שחקן ההגנה היחיד שתיפקד כהלכה?
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-12/04/2012 20:20:59 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 20:53:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
אשאיר את כל הניתוחים המקצועיים לנפילה בחודש וחצי האחרון ל"מומחים" ממני.רק תורידו את התיאוריה הקבועה והמופרכת שעולה כל פעם שקטמון נכשלת"שחקנים לא מתאמצים כי לא יהיה להם מקום בליגה הלאומית"-לפי זה לאף קבוצה בעולם לא כדאי לעלות ובכל מקרה לשחקן ברמה האגואיסטית תמיד כדאי להצליח.
ברור שאתה צודק, אבל במצבי משבר , תיאוריות קונספירציה תמיד תופשות חזק |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 21:40:46
|
א. מוטיבציה יש. אנחנו פשוט קבוצה לא טובה מספיק. היום אחרי המשחק נסעתי לשבת קצת בעיר. פוגלמן חלף על מולנו ליד המוניות שירות. אני החלטתי לא לפנות אליו כי חשבתי שכשחקן מבחוץ ההפסדים האלה פחות משפיעים עליו. הוא פנה אלינו ואמר פשוט "אני מצטער. אין לי מה להגיד לכם..." באמת לא היו לו מילים לתאר את מה שהיה היום על הדשא. להגיד שאין מוטיבציה זה מעליב. כולם רוצים, אנחנו פשוט לא מספיק טובים לעלות ליגה. זה מה יש לנו השנה, ועם זה ניתן את סוף העונה הטוב ביותר שאנחנו יכולים. במשך כל העונה זה היה מספיק טוב, גם בשלושת המחזורים הקרובים זה יכול להיות טוב. ב. כפיר כבש שבעה שערים השנה. הוא אחד השחקנים היחידים שבועטים לשער. רדו ממנו. ג. אנחנו קבוצה רכה. עד שלא נשבור רגליים בעשר דקות הראשונות שחקנים יבינו שהם יכולים לעשות מאיתנו צחוק בטדי. אגרסיביות!!! ד. כמו שאמרתי ליובל, זה מה שיש לנו, ניפגש שבוע הבא באילת
|
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 22:45:46
|
כולם בקבוצה הזאת זבל . חוץ מפוגלמן. רק בשבילו אני יסע לאילת. נשבר כבר . |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 13/04/2012 : 00:39:39
|
מסכים עם גולה, מרילי וקלי. כל פעם שלא הולך עולות תיאוריות קונספירציה אוויליות. השחקנים רוצים אבל לא מסוגלים אם בגלל יכולת, לחץ, ירידה בכושר, "למדו אותנו".. שחקנים רוצים לעלות ליגה כי שחקן רוצה להצליח קודם כל. חוץ מזה שיש מענק עלייה ורשומה על שמך עליית ליגה ללאומית שזה הישג רציני סך הכל. כל תיאוריות הקונספירציה מקורן בחוסר יכולת להאמין שאנחנו לא טובים וזה די מוזר כשזה בא מאוהדי הפועל שלכאורה התרגלו להיות בצ'מפיונס כל עונה ולא מצליחים להבין מה פתאום משחקים חרא. בנוסף - שנאתי את קריאות הבוז ושמחתי שבסוף רוב הקהל התעשת ומחא כפיים. אין מקום לבוז לקבוצה שלך. קהל נמדד בעת משבר ולא כשעולים כל עונה ליגה בקלילות. |
I am City till I cry |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 13/04/2012 : 11:04:11
|
יכול להיות שהשחקנים לא אומרים לעצמם בואו לא נעלה ליגה.זה הגיוני ששחקנים רוצים לנצח ולהצליח.אני מאמין שהם רוצים בדיוק כמונו. השאלה מה הם עושים עם זה. לי ברור שאני נוסע 4 שעות כדי לראות משחק.האם ברור להם שצריך להתאמץ יותר?הגנה היא קודם כל רצון.גם כשלא הולך צריך לסיים בתיקו אפס.לא כל משחק חלש צריך להפסיד.איך אפשר להפסיד לערד וכפר יונה? ויכול להיות ששיטת המשחק שלנו פשטה את הרגל וצריך לשנות.מקוה שליאור ימשיך איתנו ויבצע שינוי בשיטת המשחק וכך גם יבחר את השחקנים המתאימים. אנחנונמשיך לאהוב את הקבוצה ולדחוף אותה.על זה בוודאי כולנו מסכימים. חג שמח! |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 13/04/2012 : 12:18:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
מסכים עם גולה, מרילי וקלי. כל פעם שלא הולך עולות תיאוריות קונספירציה אוויליות. השחקנים רוצים אבל לא מסוגלים אם בגלל יכולת, לחץ, ירידה בכושר, "למדו אותנו".. שחקנים רוצים לעלות ליגה כי שחקן רוצה להצליח קודם כל. חוץ מזה שיש מענק עלייה ורשומה על שמך עליית ליגה ללאומית שזה הישג רציני סך הכל. כל תיאוריות הקונספירציה מקורן בחוסר יכולת להאמין שאנחנו לא טובים וזה די מוזר כשזה בא מאוהדי הפועל שלכאורה התרגלו להיות בצ'מפיונס כל עונה ולא מצליחים להבין מה פתאום משחקים חרא. בנוסף - שנאתי את קריאות הבוז ושמחתי שבסוף רוב הקהל התעשת ומחא כפיים. אין מקום לבוז לקבוצה שלך. קהל נמדד בעת משבר ולא כשעולים כל עונה ליגה בקלילות.
כל הכבוד ידידי יפתח מצטרף ומחזק ,נכון לא קל לראות את הפועל מובכת שבוע אחר שבוע במיוחד בטדי אבל במבט מפוכח כנראה זו תקרת הזכוכית שלנו השנה ,ההגנה איטית ההתקפה איטית ולכן הקבוצה פגיעה מאוד והתוצאות בהתאם ,מפה ועד מפגן הבוז והקללות מחבורת ליצנים שחושבת שהם חבורת השליטה באיזה דירקטוריון וחייבים להם תוצאות על בסיס שנתי המרחק הוא עצום ,פשוט מגעילים. עשינו דרך ארוכה ולטעמי מרגשת ביחד אז תכנסו לפרופורצייה אפשר גם לשתוק אם לא בא לכם לעודד אוהדי ה "VIP" היקרים שלנו. |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 13/04/2012 : 13:27:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
בנוסף - שנאתי את קריאות הבוז ושמחתי שבסוף רוב הקהל התעשת ומחא כפיים. אין מקום לבוז לקבוצה שלך. קהל נמדד בעת משבר ולא כשעולים כל עונה ליגה בקלילות.
לא צריך לשרוק בוז, אבל גם לא צריך לעודד חבורה רופסת של שחקנים שלא משחקת כמו קבוצה, וכבר חמישה מחזורים רצוף נותנת לכל הליגה לחגוג לה על התחת.
ואני אומר את זה עם כל האהבה שיש לי לשחקנים, ובביטחון שכל אחד ואחד מהם ומהצוות המקצועי רוצה שהקבוצה תצליח לפחות כמו אחרון המקללים/מעודדים ביציע.
ודבר נוסף, גם אתמול ליאור התעקש לא לנסות לרוץ עם ההרכב שרץ לו טוב אי שם בתקופת הנצחונות, והמשיך במסע השליפות המפתיעות של שחקנים שלא ראו שנייה דשא העונה (למרות שחזי היה די טוב), ובשילובים המוזרים בהרכב - לא חראם כבר? |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 13/04/2012 : 13:57:14
|
נראה לי שליאור ניסה הכל כבר, השחקנים כנראה לא טובים. כולם קיבלו הזדמנויות. גם איסלם ויובל עם כל האהבה לא פגעו בסיבוב השני. גם שי וכפיר ועוז, אדיר בכלל חושך. ההגנה רעה. טוב שנשארנו בליגה. |
|
|
כפר יונה |
|