פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כפר יונה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כפר יונה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם כפר יונה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 13/04/2012 :  15:27:42  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא היתי ביום חמישי, אבל יפתח, מה לא לגיטימי ברצון לעלות כל שנה? אני לא רוצה ליגה אנגלית או גרמנית רק להיות בליגת העל המיסכנה. אני חושב שמועדון עם כזה כהל (כמות ואיכות) מקומו בליגת העל. ובקשר לקונספירציה: איך אתם מסבירים את זה שנגד יבנה נילחמנו כמו שצריך ובמישחקים אחרים אנחנו נראים פח? לדעתי קצת רצון טוב (שבעיני חסר) מצד השחקנים היה יכול לשנות לגמרי את התמונה.
ולסיום: מסכים עם "אדום עולה" חבורה של סמרטוטים!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 13/04/2012 :  16:43:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבורה של קבבים מעושנים

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 13/04/2012 :  17:18:52  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

לא היתי ביום חמישי, אבל יפתח, מה לא לגיטימי ברצון לעלות כל שנה? אני לא רוצה ליגה אנגלית או גרמנית רק להיות בליגת העל המיסכנה. אני חושב שמועדון עם כזה כהל (כמות ואיכות) מקומו בליגת העל. ובקשר לקונספירציה: איך אתם מסבירים את זה שנגד יבנה נילחמנו כמו שצריך ובמישחקים אחרים אנחנו נראים פח? לדעתי קצת רצון טוב (שבעיני חסר) מצד השחקנים היה יכול לשנות לגמרי את התמונה.
ולסיום: מסכים עם "אדום עולה" חבורה של סמרטוטים!

בתור זמר מפורסם אתה בוודאי מכיר את השיר של הסטונס - You Can't Always get What You Want, זה כל מה שאני אומר. לשאוף לעלות ליגה זה מצוין אבל לקבל את זה שאם לא הולך זה לא בגלל שלא רוצים.
בביג'י - אמרתי במפורש שלא חייבים לעודד ואפשר להתעצבן אבל לא לשרוק בוז.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 13/04/2012 :  20:54:34  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שאני מתכוון זה שניצחנו את יבנה ומרמורק למשל, וניצחנו גם במישחקים שלא הינו ממש טובים ובכל זאת ניצחנו. לדעתי זה מראה שהבעיה היא לא ביכולת. אם אתם חושבים שהשחקנים מאוד רוצים אז סבבה אבל אני ממש לא חושב ככה.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/04/2012 :  21:14:37  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מה שאני מתכוון זה שניצחנו את יבנה ומרמורק למשל, וניצחנו גם במישחקים שלא הינו ממש טובים ובכל זאת ניצחנו. לדעתי זה מראה שהבעיה היא לא ביכולת. אם אתם חושבים שהשחקנים מאוד רוצים אז סבבה אבל אני ממש לא חושב ככה.

ניראה לי שהמסקנה שלך לא ממש נכונה. את יבנה ומרמורק ניצחנו כאשר הם שיחקו מולנו בהרכב חסר מאוד. כך שצריך לקחת את הנצחונות הללו בפרופורציה הנכונה.

אני חושב שמבחינת יכולת של השחקנים, יכולנו להשיג יותר. אבל אני עדיין חושב שהבעיה היא לא חוסר רצון של השחקנים. לדעתי פשוט הקבוצה לא התחברה. זה בשילוב של הלחץ (ובשילוב גם של חוסר מזל לאחרונה) הביאו לתוצאות הלא-ממש-טובות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 13/04/2012 :  21:27:05  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מסקרנת מאוד התאורייה שלך אז עד לפני חודש הם רצו ואז פתאום הם הפסיקו לרצות...אוקיי מה לדעתך הסיבה? זה באמת מעניין מאוד.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/04/2012 :  23:04:01  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקציר?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 14/04/2012 :  01:07:07  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

תקציר?

שידור חוזר של ארבעת המשחקים הקודמים עם פחות קהל מנגד ערד..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם כפר יונה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07