משתמש |
כפר יונה |
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/04/2012 : 09:56:17
|
למרות מה שכתוב בכתבה, אין לנו כמעט סיכויים ריאליים לעלות. אז סופסוף נוכל לשחק בכיף, בלי לחץ. ואם נצליח לדפוק את גילי חג'ג' וחבריו, אז אולי בכל זאת יצא משהו טוב מהעונה. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 09/04/2012 : 11:08:26
|
הגיע הזמן אומרת אימי.. |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 09/04/2012 : 13:52:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
למרות מה שכתוב בכתבה, אין לנו כמעט סיכויים ריאליים לעלות.
אתה מגזים. וודאי שיש עוד סיכוי. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/04/2012 : 15:41:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
למרות מה שכתוב בכתבה, אין לנו כמעט סיכויים ריאליים לעלות.
אתה מגזים. וודאי שיש עוד סיכוי.
בודאי שתיאורטית יש לנו סיכוי. גם אם היה פער של 11 נקודות מהמקום הראשון, 4 מחזורים לסיום, היה לנו סיכוי.
רק אמרתי שהסיכויים הם קלושים. מספיק להסתכל על הטבלה ולראות את זה. וזה אפילו בלי קשר ליכולת שלנו במשחקים האחרונים. ככל שנמהר להפנים את זה, כך ייטב לנו. ככה נוכל לשחק התקפית, בכיף, בלי לחץ. וגם לעשות נסיונות בלי חשש שזה מה שימנע מאיתנו לעלות. כי לא נעלה השנה, אלא אם יקרה נס.
כמובן שללא קשר לסיכויים צריך לעשות את הכל כדי לנצח בכל המשחקים שנותרו לנו. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 09/04/2012 : 19:16:33
|
לא נסיונות, לא בכיף ולא נעליים! רק מלחמה! צריך להלחם עד הסוף ואפילו אם אין סיכוי אז לפחות בשביל האוהדים. |
|
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 09/04/2012 : 21:07:37
|
מה? למה החלטתם שאין סיכוי? 3 נקודות מהמובילה עם משחק עודף 4 מחזורים לסוף? איך בדיוק אין סיכוי? אם אנחנו מנצחים את 4 המשחקים הבאים אנחנו עולים |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/04/2012 : 21:47:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי
מה? למה החלטתם שאין סיכוי? 3 נקודות מהמובילה עם משחק עודף 4 מחזורים לסוף? איך בדיוק אין סיכוי? אם אנחנו מנצחים את 4 המשחקים הבאים אנחנו עולים
ניראה לי שענית לעצמך, לא? אנחנו לא מנצחים את 4 המשחקים הקרובים. לא חושב שכל העונה השגנו 4 נצחונות רצוף, אז דווקא עכשיו נצליח? זה פנאן לדבר על לחימה, בשביל הקבוצה ובשביל האוהדים ובשביל כולם. וכמובן חייבים לעשות הכל כדי לנצח, או לכל הפחות לשחק אגרסיבי וטוב. אבל זה הכל רק דיבורים, כי זה לא מספיק כשאין לנו קבוצה מספיק טובה.
ואגב אם תסתכל על הטבלה תראה שמה שאמרת לא ממש מדויק. יש ליבנה 3 נקודות יתרון עלינו בלי משחק חסר. גם מרמורק יכולים (תאורטית) לסיים מעלינו אפילו אם ננצח את כל 4 המשחקים. כך שגם אם אנחנו מנצחים את כל 4 המשחקים זה לא אומר שנעלה. ובכל מקרה, קודם תן לי שני נצחונות רצוף ואח"כ נוכל להמשיך לדון בסיכויים שלנו לסיים ראשונים. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 09/04/2012 : 22:38:39
|
בואו ננצח ביום חמישי ואז נדבר על יתרת המשחקים |
ירון |
|
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 10/04/2012 : 11:07:44
|
להגיד 4 משחקים לסוף כשההפרש כל כך קטן שהעונה גמורה ולא עלינו זאת פשוט לוזריות. זה אפילו לא שאתה מפסיד בדקה ה90 אלא מפסיד עוד לפני שבכלל התחיל המשחק. תגיד, עכשיו במשחק 5, בפיגור10 נק' דקה וחצי לסוף, מכבי ויתרו? האם דרק שארפ החליט שהוא לא קולע את הזריקה מול ז'לגיריס, או שהחליט שבכלל אין לו סיכוי להגיע למצב הזה כשיש 6 הפרש? אני באמת מאמין שזה הבדל רציני בין מועדונים גדולים למועדונים ענקיים. לא נגיע לשום הישג בכדורגל אם נחליט שזה לא אפשרי. אגב ככה זה גם בחיים בהמון תחומים לא רק בספורט, ככה אני חושב |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 10/04/2012 : 11:35:51
|
להגיד 4 משחקים לסוף כשההפרש כל כך קטן שהעונה גמורה ולא עלינו זאת פשוט לוזריות. זה אפילו לא שאתה מפסיד בדקה ה90 אלא מפסיד עוד לפני שבכלל התחיל המשחק. תגיד, עכשיו במשחק 5, בפיגור10 נק' דקה וחצי לסוף, מכבי ויתרו? האם דרק שארפ החליט שהוא לא קולע את הזריקה מול ז'לגיריס, או שהחליט שבכלל אין לו סיכוי להגיע למצב הזה כשיש 6 הפרש? אני באמת מאמין שזה הבדל רציני בין מועדונים גדולים למועדונים ענקיים. לא נגיע לשום הישג בכדורגל אם נחליט שזה לא אפשרי. אגב ככה זה גם בחיים בהמון תחומים לא רק בספורט, ככה אני חושב
עילי, ניראה לי שלא הבנת אותי אם אתה חושב שהגישה שלי היא לוזרית. אני רוצה לנצח כל משחק לא פחות ממך. אני גם חושב שהשחקנים חייבים לבוא לכל משחק ברבאק, במטרה לנצח אותו, ללא קשר ליריבה, וללא קשר לסיכויים שלנו לעלות. זה הבסיס של הספורט, וזה גם המעט שהם יכולים לעשות בשבילנו. אני גם די בטוח שהם עושים הכל כדי לנצח, גם אם זה לא תמיד ניראה ככה על המגרש. מה לעשות שיש עוד גורמים בכדורגל וזה לא מתמטיקה.
ולא אמרתי שהעונה גמורה, אלא שהסיכויים שלנו לעלות הם נמוכים. הגישה שלך, להסתכל כל הזמן על הסיכויים ולהילחם כל עוד הם קיימים, הביאה בעיקר להגברת הלחץ ואולי גם לחלק מההפסדים. לכן לדעתי צריך לקחת משחק-משחק ולנסות לנצח אותו, ללא קשר למצבנו בטבלה. עדיף שנפמים שהסיכויים לעלות כרגע נמוכים מאוד ועלית ליגה כבר העונה תהיה בונוס בלתי צפוי. ככה נוכל לנסות לשחק בלי שמשקולות העליה מונחים על רגלי השחקנים והתוצאות בוודאי לא יהיו יותר גרועות מהתוצאות בארבעת המשחקים האחרונים.
ואגב, אותו הדבר לגבי הקהל. אנחנו חייבים לעשות מאמצים להגיע לכל משחק ללא קשר לסיכויי העליה. וכמובן גם לשאוף ולעודד בכל משחק כאילו הוא משחק על העליה, גם אם הוא לא. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 10/04/2012 : 16:26:13
|
להגיד 4 משחקים לסוף כשההפרש כל כך קטן שהעונה גמורה ולא עלינו זאת פשוט לוזריות. זה אפילו לא שאתה מפסיד בדקה ה90 אלא מפסיד עוד לפני שבכלל התחיל המשחק. תגיד, עכשיו במשחק 5, בפיגור10 נק' דקה וחצי לסוף, מכבי ויתרו? האם דרק שארפ החליט שהוא לא קולע את הזריקה מול ז'לגיריס, או שהחליט שבכלל אין לו סיכוי להגיע למצב הזה כשיש 6 הפרש? אני באמת מאמין שזה הבדל רציני בין מועדונים גדולים למועדונים ענקיים. לא נגיע לשום הישג בכדורגל אם נחליט שזה לא אפשרי. אגב ככה זה גם בחיים בהמון תחומים לא רק בספורט, ככה אני חושב
עילי, ניראה לי שלא הבנת אותי אם אתה חושב שהגישה שלי היא לוזרית. אני רוצה לנצח כל משחק לא פחות ממך. אני גם חושב שהשחקנים חייבים לבוא לכל משחק ברבאק, במטרה לנצח אותו, ללא קשר ליריבה, וללא קשר לסיכויים שלנו לעלות. זה הבסיס של הספורט, וזה גם המעט שהם יכולים לעשות בשבילנו. אני גם די בטוח שהם עושים הכל כדי לנצח, גם אם זה לא תמיד ניראה ככה על המגרש. מה לעשות שיש עוד גורמים בכדורגל וזה לא מתמטיקה.
ולא אמרתי שהעונה גמורה, אלא שהסיכויים שלנו לעלות הם נמוכים. הגישה שלך, להסתכל כל הזמן על הסיכויים ולהילחם כל עוד הם קיימים, הביאה בעיקר להגברת הלחץ ואולי גם לחלק מההפסדים. לכן לדעתי צריך לקחת משחק-משחק ולנסות לנצח אותו, ללא קשר למצבנו בטבלה. עדיף שנפמים שהסיכויים לעלות כרגע נמוכים מאוד ועלית ליגה כבר העונה תהיה בונוס בלתי צפוי. ככה נוכל לנסות לשחק בלי שמשקולות העליה מונחים על רגלי השחקנים והתוצאות בוודאי לא יהיו יותר גרועות מהתוצאות בארבעת המשחקים האחרונים.
ואגב, אותו הדבר לגבי הקהל. אנחנו חייבים לעשות מאמצים להגיע לכל משחק ללא קשר לסיכויי העליה. וכמובן גם לשאוף ולעודד בכל משחק כאילו הוא משחק על העליה, גם אם הוא לא.
מי שלא עומד בלחצים שלא יהיה פה. לחצים של ליגה א' נו באמת...רק דמיין לעצמך שיש שחקנים שעומדים בלחצים קצת יותר רציניים. אני מתכוון שהשחקנים ידעו שאנחנו רוצים לנצח כל משחק , מי שלא עומד בזה- אין שום סיבה שיהיה פה. ליגה א' זו לא ליגה לקוקסינלים |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 10/04/2012 : 18:53:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עילי מי שלא עומד בלחצים שלא יהיה פה. לחצים של ליגה א' נו באמת...רק דמיין לעצמך שיש שחקנים שעומדים בלחצים קצת יותר רציניים. אני מתכוון שהשחקנים ידעו שאנחנו רוצים לנצח כל משחק , מי שלא עומד בזה- אין שום סיבה שיהיה פה. ליגה א' זו לא ליגה לקוקסינלים
אתה כניראה צודק. אבל סביר להניח שזאת צריכה להיות אחת המסקנות לקראת העונה הבאה, ולא הדרך להביא נקודות רבות עוד העונה. ותאמין לי שהשחקנים פה יודעים טוב מאוד שאנחנו רוצים לנצח כל משחק, והם רוצים לא פחות ואולי אפילו יותר מאיתנו. לא צריך לשבת מולם עם לוח משחקים + מחשבונים ולהסביר להם שעדיין יש סיכוי לעלות ושיש על מה להילחם. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 18:28:34
|
טוב, מה נשאר להגיד...???? השקט פה בפורום אומר הכל... עונה שאבדה סתם... היינו צריכים להיות היום בפור על הליגה כשהכרטיס כבר מובטח אבל כשלנו בענק, התפרקות טוטאלית, לא מובנת ולא ברורה... אם למישהו פה יש תובנות אשמח לדעת...
לא יודע מה הביא לזה, הפציעה של שי שממנה הוא לא חזר עדיין, עודף שחקנים שמקומם לא מובטח בהרכב, חילופים רעים במשחקים מכריעים, אולי הנעלים הצהובות שחלחלו אלינו... בדבר אחד אני מסרב להאמין, שזה היה נאחס... לא נאחס ולא נעליים, קבוצה ללא מוטיבציה, ללא מלחמה, מנסים לשחק משחק יפה אבל לא מצליחים להעביר פס אחד. אין מנהיגות, אין הקרבה... אולי באמת השחקנים לא רוצים לעלות כי הם מבינים שרובם לא יגיעו ללאומית.
חבל... חבל... בעסה לנסוע ככה לאילת... |
|
|
chompy
120 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 18:57:37
|
לא קונה שאין מוטיבציה או מלחמה - כל הקבוצות למדו לסגור אותנו כי אנחנו שקופים לחלוטין בכל מה שקשור להתקפה. מה שמדהים שזה לא היה המשחק הכי חלש שלנו. פיספסנו פנדל שללא ספק היה משנה את פני המשחק והיום לפחות בעטנו מספר כדורים לכיוון המשוער של שער היריבה.
הגול השני שחטפנו העתק מדהים של הגול השני שקיבלנו מכפר סבא.ארטום למרות הגובה לא מסתדר עם הדברים הפשוטים האלה.
ליאור תיקן את הטעויות שלו מהמשחק הקודם לפחות ברמת ההרכב הפותח, אך עדיין חסר השראה ויצירתיות
מכיוון שכל הדברים חוזרים על עצמם כבר 5 משחקים - די ברור וחד מה צריך לתקן לקראת העונה הבאה. |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 12/04/2012 : 19:01:30
|
צ׳ומפי- אני לא מבין ת׳רמיזות שלך. דבר ברור |
|
|
כפר יונה |
|
|