פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אז למה הפועל קטמון?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אז למה הפועל קטמון?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אז למה הפועל קטמון? נושא הבא
עמוד: מתוך 5

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  15:15:37  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

רבותי, כדאי שנפנים את הדבר: זה נאציזם לכל דבר, על כל מאפייניו הלאומניים והגזעניים. כדי לסבר את האוזן אבהיר, אני מדבר על נירנברג 1935 וליל הבדולח בשנת 1938. מחנות ההשמדה התחילו לעבוד רק בשנות הארבעים. אבל כדאי לנו להבין, לאן כל זה מוביל

חיים, אני ממש מצטער.. אבל אני ממש לא אוהב את ההודעה שלך.. זה אולי פאשיזם אך לא נאציזם, צריך להיאבק בתופעות גזעניות ואלימות ובפשעי שנאה ככאלה.. אך השוואה לנאצים ולשואה מוזילה את השואה וגורמת לציבור לא להתייחס לאירוע שקרה במלחה ברצינות..
אין צורך להיסחף עם השוואות לפשע הכי חמור שנעשה בתולדות האנושות...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  15:24:59  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

רבותי, כדאי שנפנים את הדבר: זה נאציזם לכל דבר, על כל מאפייניו הלאומניים והגזעניים. כדי לסבר את האוזן אבהיר, אני מדבר על נירנברג 1935 וליל הבדולח בשנת 1938. מחנות ההשמדה התחילו לעבוד רק בשנות הארבעים. אבל כדאי לנו להבין, לאן כל זה מוביל

אמירה מקוממת ועלובה בלי שום סימוכין היסטורי או תמוכין עובדתי. הקיצוניות הפוליטית שלך מעבירה אותך על דעתך וריצת האמוק לשנות השלושים הפכה כבר מזמן תחליף בזוי לוכוח מצד הימין והשמאל ההזוי.

כולם יודעים מי הם אותם אוהדי בית"ר ,עדר של ערסים סמי עבריינים שאת תחושת החשיבות שלהם מבטאים ע"י אלימות מקרית ויש לה ביטויים נוספים שכולנו מכירים מהיום יום. מכאן ועד לאיזה אמירה מפוצצת על איזה קשר ישיר לתורת הגזע המרחק הוא עצום.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  15:39:12  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

אמירה מקוממת ועלובה בלי שום סימוכין היסטורי או תמוכין עובדתי. הקיצוניות הפוליטית שלך מעבירה אותך על דעתך וריצת האמוק לשנות השלושים הפכה כבר מזמן תחליף בזוי לוכוח מצד הימין והשמאל ההזוי.

כולם יודעים מי הם אותם אוהדי בית"ר ,עדר של ערסים סמי עבריינים שאת תחושת החשיבות שלהם מבטאים ע"י אלימות מקרית ויש לה ביטויים נוספים שכולנו מכירים מהיום יום. מכאן ועד לאיזה אמירה מפוצצת על איזה קשר ישיר לתורת הגזע המרחק הוא עצום.

מבחינה היסטורית הס דה שהיו הכוח המאורגן הראשון של הנאצים לא רחוקים מהתיאור שלך

נערך על ידי - גבעוני ב-23/03/2012 15:39:32
עבור לתחילת הדף

א.ד גורדון א.ד גורדון מנותק

107 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  15:46:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של א.ד גורדון שלח ל- א.ד גורדון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני נוטה להסכים, תוך כדי הסתייגות גדולה אמנם, עם חיים. זה לא נאציזם לכל דבר מבחינת המעורבות של המדינה בעניין, וזה לא השוטרים שעומדים מאחורי הפרובוקציות הללו, אלא אספסוף נבער מדעת שכל קשר בינו לבין אנושיות כלשהיא עומד על חוט הסערה לנוכח מקרים כאלו. עם זאת, ברור שזרמי העומק בחברה הישראלית בשנים האחרונות, שמאיימים להביא אותנו בהשקט ובבטחה אל עבר מחוזות רחוקים ומפחידים. למרות שכמובן צריך להיזהר עם ההשוואות המיידיות כי אנחנו, למזלנו הרב, עוד לא שם, וגם לא רוצים להיות שם.

הבעיה העיקרית לדעתי היא לא אם זה נאציזם או לא, אלא האם זה ימשיך לקרות או לא. האם לנו כאוהדי כדורגל בעיר, כאזרחים וכבני אדם יש מה לעשות אל מול הדבר הזה. מצד אחד, אי אפשר לקחת את החוק לידיים. מצד שני, אסור להתעלם כאילו דבר לא קרה. מי שאדיש לסבל של קבוצה אחת, אדיש לסבל של כולם. אני אוהב את הרעיון של 'משמרות' בקנוין מלחה, אבל אפשר לחשוב על עוד רעיונות: פיצוץ התקשורת המקומית והארצית בהודעות גינוי (אפשר יחד עם עוד ארגונים), שליחת מכתבים ועצומות למשרדים של ביתר בדרישה שיחמירו את הפיקוח והענישה, ועוד. מבחינתי, לאוהדים הללו, וגם לקבוצה שלהם, אין זכות קיום כל עוד המעשים הללו נמשכים. אבל להיות חכמים וצודקים זה קל, להיות מעשיים ואפקטיביים זה קצת יותר קשה. אשמח לחשוב עם עוד אנשים על רעיונות ולקדם עשייה בעניין.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  16:12:40  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי א.ד גורדון

אני נוטה להסכים, תוך כדי הסתייגות גדולה אמנם, עם חיים. זה לא נאציזם לכל דבר מבחינת המעורבות של המדינה בעניין, וזה לא השוטרים שעומדים מאחורי הפרובוקציות הללו, אלא אספסוף נבער מדעת שכל קשר בינו לבין אנושיות כלשהיא עומד על חוט הסערה לנוכח מקרים כאלו. עם זאת, ברור שזרמי העומק בחברה הישראלית בשנים האחרונות, שמאיימים להביא אותנו בהשקט ובבטחה אל עבר מחוזות רחוקים ומפחידים. למרות שכמובן צריך להיזהר עם ההשוואות המיידיות כי אנחנו, למזלנו הרב, עוד לא שם, וגם לא רוצים להיות שם.

הבעיה העיקרית לדעתי היא לא אם זה נאציזם או לא, אלא האם זה ימשיך לקרות או לא. האם לנו כאוהדי כדורגל בעיר, כאזרחים וכבני אדם יש מה לעשות אל מול הדבר הזה. מצד אחד, אי אפשר לקחת את החוק לידיים. מצד שני, אסור להתעלם כאילו דבר לא קרה. מי שאדיש לסבל של קבוצה אחת, אדיש לסבל של כולם. אני אוהב את הרעיון של 'משמרות' בקנוין מלחה, אבל אפשר לחשוב על עוד רעיונות: פיצוץ התקשורת המקומית והארצית בהודעות גינוי (אפשר יחד עם עוד ארגונים), שליחת מכתבים ועצומות למשרדים של ביתר בדרישה שיחמירו את הפיקוח והענישה, ועוד. מבחינתי, לאוהדים הללו, וגם לקבוצה שלהם, אין זכות קיום כל עוד המעשים הללו נמשכים. אבל להיות חכמים וצודקים זה קל, להיות מעשיים ואפקטיביים זה קצת יותר קשה. אשמח לחשוב עם עוד אנשים על רעיונות ולקדם עשייה בעניין.

הבעייה של התרבות העבריינית שגדלה בחברה הישראלית לא מוגבלת לאוהדי ביתר בואו לא נתמם אנחנו נתקלים בה יום יום ברחוב ובכותרות העתונים . הטיפול בהם צריך להיות לאורך כל השדרה בחינוך באכיפה ובענישה.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  16:18:13  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

קופיקו היקר,
מה הקשר לויכוח בין ימין לשמאל (ההזוי?!!). זה ויכוח בין מי שמוקיע גזענות ואלימות על כל צורותיה למי שנוקט בה או מצדיק אותה.
ואגב, ההגדרה שלך לאוהדי בית"ר האלימים בהחלט תואמת לאספסוף המוסת בימים הקודרים ההם (טוב אולי לא קראו להם ערסים).
ומאיזה תוקף נוכל לבוא בטענות לגילויי אנטישמיות נגד יהודים בעולם, אם מתחת לאף שלנו מתחוללים מעשים כאלה נגד מיעוטים אצלנו?

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  16:35:53  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

קופיקו היקר,
מה הקשר לויכוח בין ימין לשמאל (ההזוי?!!). זה ויכוח בין מי שמוקיע גזענות ואלימות על כל צורותיה למי שנוקט בה או מצדיק אותה.
ואגב, ההגדרה שלך לאוהדי בית"ר האלימים בהחלט תואמת לאספסוף המוסת בימים הקודרים ההם (טוב אולי לא קראו להם ערסים).
ומאיזה תוקף נוכל לבוא בטענות לגילויי אנטישמיות נגד יהודים בעולם, אם מתחת לאף שלנו מתחוללים מעשים כאלה נגד מיעוטים אצלנו?

הבנת הנקרא ידידי הטענה שלי הייתה נגד השימוש העלוב בהשוואות היסטוריות ולא לגילויי האלימות והגזענות שכולנו מוקיעים ומקיאים על מחולליה . השימוש בשואה הוא נמוך והוא נחלת הימין והשמאל ההזוי ולכך התכונתי.
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  16:47:58  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבנת הנקרא ידידי הטענה שלי הייתה נגד השימוש העלוב בהשוואות היסטוריות ולא לגילויי האלימות והגזענות שכולנו מוקיעים ומקיאים על מחולליה . השימוש בשואה הוא נמוך והוא נחלת הימין והשמאל ההזוי ולכך התכונתי.
[/quote]

הבנת ההיסטוריה ידידי. את השואה חוללו בני אדם, לא חייזרים במאדים.
מה שחיים ניסה לומר זה שיש דמיון במאפיינים בין התנהגות אוהדי בית"ר למה שעשו בגרמניה נגד יהודים בשם גזענות לאומנית מטורפת. הוא לא אמר שמדינת ישראל היא כמו גרמניה הנאצית.

עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  16:56:08  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מה שחיים ניסה לומר זה שיש דמיון במאפיינים בין התנהגות אוהדי בית"ר למה שעשו בגרמניה נגד יהודים בשם גזענות לאומנית מטורפת. הוא לא אמר שמדינת ישראל היא כמו גרמניה הנאצית.
[/quote]

אה באמת ? חשבתי שאת השואה חוללו אוהדי קארדיף מווילס....עזוב אם אתה לא מבין למה התכוונתי אז לא נורא תמשיכו לראות את המציאות בשחור ולבן זה הרבה יותר קל..גם אחמדינאג׳ד וארדואן הם חסידי ההשוואה ההסטורית ההזויה ,אין לזה סוף...פשוט הזנייה של ההסטוריה.
עבור לתחילת הדף

389 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  17:04:16  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

אה באמת ? חשבתי שאת השואה חוללו אוהדי קארדיף מווילס....עזוב אם אתה לא מבין למה התכוונתי אז לא נורא תמשיכו לראות את המציאות בשחור ולבן זה הרבה יותר קל..גם אחמדינאג׳ד וארדואן הם חסידי ההשוואה ההסטורית ההזויה ,אין לזה סוף...פשוט הזנייה של ההסטוריה.
[/quote]

"הזנייה של ההיסטוריה", נו טוב, עזבתי... שבת שלום.

עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  17:12:30  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

השאלה מה אפשר לעשות... סידור עבודה שבכל משחק של בית"ר יבואו כמה עשרות אוהדים של הפועל לשבת בפינת המזון של הקניון ולחכות לחארות שיתחילו את הפוגרום? אם רוצים שזה יצליח צריך לשתף בזה את הפועל ת"א.

פחחח. אתם גם ממש תמצאו מתנדבים שיחכו בקניון כדי לאכול מכות מביט"ר. כאילו שזה מה שיעשה את ההבדל אם 300 קופים מסתערים על המזנון במלחה. המשטרה צריכה לעשות את העבודה שלה. זה הכל. תצאו מהפנטזיית פלוגת אנטיפה המגוחכת הזאת.

יא-לללה איתך.
הדלקת אותי לגמרי עם האימרה שלך לאסלו.
לפחות אל תוציא לאנשים את המוטיבציה שלהם להתנגד לאימה הזאת.
אתה ציני בעניין הזה, ותכלס זה דוחה אותי.

לגבי חיים,
מסכים איתך לגמרי.
אנחנו מתקדמים בצעדי ענק לכיוונים נוראיים.
נירנברג, אצלנו, כבר היה.
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  17:41:25  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

השאלה מה אפשר לעשות... סידור עבודה שבכל משחק של בית"ר יבואו כמה עשרות אוהדים של הפועל לשבת בפינת המזון של הקניון ולחכות לחארות שיתחילו את הפוגרום? אם רוצים שזה יצליח צריך לשתף בזה את הפועל ת"א.

פחחח. אתם גם ממש תמצאו מתנדבים שיחכו בקניון כדי לאכול מכות מביט"ר. כאילו שזה מה שיעשה את ההבדל אם 300 קופים מסתערים על המזנון במלחה. המשטרה צריכה לעשות את העבודה שלה. זה הכל. תצאו מהפנטזיית פלוגת אנטיפה המגוחכת הזאת.

אתה מוזמן להמשיך לזלזל ולצחוק אלינו זה בטוח יעזור .....

הצעה שלי שישי הבא אחרי המשחק מפגן הזדהות בקניון מלחה מי בפנים?

אני בפנים

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  17:57:38  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשקוראים את הכתבה בהארץ על האלימות של אוהדי בית"ר כל כך קל להזדהות עם כל הגינוי לחלאות הגזעניות הביתריות ולהיות גאה בשייכות להפועל י-ם .חבל רק שתמיד כמה מגוחכים הזויים עם ההשואות לשואה ולנאצים הורסים את המאחד הזה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  18:01:13  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

יא-לללה איתך.

לגבי חיים,
מסכים איתך לגמרי.
נירנברג, אצלנו, כבר היה.

אין לי בעיה אם זה. זה לא הפיתרון לבעיה. וגם לא נראה לא פיתרון פרקטי. כמה אנשים אתה תצליח לגייס לדבר כזה, מעבר לדיבורים בפורום?. מהיכרות עם הקהל של הפועל ועם הקהל של ביט"ר, גם ברור לי איפה זה יגמר. עם עוד נפגעים, ולא מהצד שלהם. הם באים על אנשים 20 על 5 במקרה הטוב.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 23/03/2012 :  18:22:21  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

פחחח. אתם גם ממש תמצאו מתנדבים שיחכו בקניון כדי לאכול מכות מביט"ר. כאילו שזה מה שיעשה את ההבדל אם 300 קופים מסתערים על המזנון במלחה.
המשטרה צריכה לעשות את העבודה שלה. זה הכל. תצאו מהפנטזיית פלוגת אנטיפה המגוחכת הזאת.

יא-לללה איתך.

לגבי חיים,
מסכים איתך לגמרי.
נירנברג, אצלנו, כבר היה.

אין לי בעיה אם זה. זה לא הפיתרון לבעיה. וגם לא נראה לא פיתרון פרקטי. כמה אנשים אתה תצליח לגייס לדבר כזה, מעבר לדיבורים בפורום?. מהיכרות עם הקהל של הפועל ועם הקהל של ביט"ר, גם ברור לי איפה זה יגמר. עם עוד נפגעים, ולא מהצד שלהם. הם באים על אנשים 20 על 5 במקרה הטוב.

אז מה נמשיך לעמוד מנגד ולצועק בקולי קולות במגרשיה המפוארים של ליגה א' אני שונא אותך ביתר

יש עוד פתרונות אבל כמה אפשר להמשיך לעמוד דום? ולהגיד אוי זה לא יפה.
צריך לעשות משהו וגם אם הוא קטן ומינורי זה עדיף על כלום.....
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם אז למה הפועל קטמון? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07