משתמש |
אז למה הפועל קטמון? |
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 10:07:34
|
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1670339 אני פשוט מתבייש, ואני כועס, ואני יודע שאין כל הסבר פוליטי, או סוציולוגי או אחר שיכול לכפר על הדבר הזה.
|
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 10:25:33
|
חלאות מטונפות.
ולי אין הסבר למה המשטרה לא עצרה אותם ונתלית בפרט שולי של אי הגשת תלונה ? יש את מצלמות האבטחה והיא הייתה שם, אז מה הבעיה לעצור את הנאצים האלו? משטרה עאלק..
יאוש טוטלי.
|
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 10:27:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
http://www.haaretz.co.il/sport/israel-soccer/1.1670339 אני פשוט מתבייש, ואני כועס, ואני יודע שאין כל הסבר פוליטי, או סוציולוגי או אחר שיכול לכפר על הדבר הזה.
אין מילים.
ובכל זאת: איך זה שרק הארץ מפרסם את זה? למה מהכדורגל יוצאים כאלה דברים? ומה אנחנו נעשה כשזה יקרה יום אחד בדרבי???
אבי, גם אני כועס ובעיקר מיואש. אנחנו לצערי לא אלטרנטיבה לזה - אם היינו אלטרנטיבה, היינו מקימים מליציה שמגנה על העובדים הערבים בטדי או בקניון. האלטרנטיבה לאירוע כזה זו אמורה להיות המדינה, אבל היא עסוקה בצייד ברווזים בביצות של פרס. |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 10:38:45
|
השאלה מה אפשר לעשות... סידור עבודה שבכל משחק של בית"ר יבואו כמה עשרות אוהדים של הפועל לשבת בפינת המזון של הקניון ולחכות לחארות שיתחילו את הפוגרום? אם רוצים שזה יצליח צריך לשתף בזה את הפועל ת"א. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 10:44:12
|
גועל נפש. איך יכול להיות שלוקח למשטרע 40 דקות להגיע למוקד האירוע?. פשוט ביזיון... |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 11:24:48
|
"אף אחד לא הגיש תלונה" אבל המשטרה והמג"ב והיס"מ היו בזירת האירוע ולפי מה שכתוב אשכרה הפרידו בין המכים. הם לא יכלו לפחות לעצור כמה מהם? הם עושים את זה טוב עם מפגינים. אולי הם הודו לכהניסטים האלה כי הם עשו להם את העבודה והלכו לנקות את צוות הניקיון?
מתי מתי יפרקו את הפמיליה הזו ואת המחלה שעליה הם גדלים? ככה יהיה מקום אחד פחות בשבילם להתארגן... |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 11:30:16
|
אל תגזימו. אם אתם מצפים ששוטרים יעצרו אוהדי בית"ר שמרביצים לערבים, אז אתם לא מבינים מי השוטרים בירושלים. את מי אתם חושבים הם אוהדים? ברור שהערבים לא יגישו תלונה למשטרה יהודית, כולנו יודעים איך זה יגמר, רוב הסיכויים שיגישו כתב אישום נגד המתלונן. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 12:19:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
השאלה מה אפשר לעשות... סידור עבודה שבכל משחק של בית"ר יבואו כמה עשרות אוהדים של הפועל לשבת בפינת המזון של הקניון ולחכות לחארות שיתחילו את הפוגרום? אם רוצים שזה יצליח צריך לשתף בזה את הפועל ת"א.
|
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 12:32:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
השאלה מה אפשר לעשות... סידור עבודה שבכל משחק של בית"ר יבואו כמה עשרות אוהדים של הפועל לשבת בפינת המזון של הקניון ולחכות לחארות שיתחילו את הפוגרום? אם רוצים שזה יצליח צריך לשתף בזה את הפועל ת"א.
פחחח. אתם גם ממש תמצאו מתנדבים שיחכו בקניון כדי לאכול מכות מביט"ר. כאילו שזה מה שיעשה את ההבדל אם 300 קופים מסתערים על המזנון במלחה. המשטרה צריכה לעשות את העבודה שלה. זה הכל. תצאו מהפנטזיית פלוגת אנטיפה המגוחכת הזאת. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-23/03/2012 12:32:37 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 12:39:03
|
מקרה חמור ביותר, וטיפול המשטרה בעניין תמוה ביותר. אני מצפה שמפקד מחוז ירושלים ישעה לאלתר את כל השוטרים בכל הדרגות שהיו מעורבים בטיפול באירוע.
ויש כאם עוד עניין ששוה בדיקה: כיצד זה הסיפור פורסם רק היום ורק ב"הארץ"? איפה "ידיעות אחרונות" - מקרה כזה שווה סיקור לא פחות מהכדורים באח הגדול - איפה מעריב איפה המקומונים?? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 12:47:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
פחחח. אתם גם ממש תמצאו מתנדבים שיחכו בקניון כדי לאכול מכות מביט"ר. כאילו שזה מה שיעשה את ההבדל אם 300 קופים מסתערים על המזנון במלחה. המשטרה צריכה לעשות את העבודה שלה. זה הכל. תצאו מהפנטזיית פלוגת אנטיפה המגוחכת הזאת.
אז הנה מתנדב אחד. לא מפחד לחטוף מכות ולא מאמין שהמשטרה תעשה את העבודה. ולשמוע את השבחים ברדיו ירושלים לקהל המופלא של ביתר בראשות לה פאמיליה שחתמו הפסקת אש עם קורנפיין. ולחשוב שמישל המתקרנף העלוב יושב שם ומשתתף בחגיגה... להקיא |
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 12:48:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אל תגזימו. אם אתם מצפים ששוטרים יעצרו אוהדי בית"ר שמרביצים לערבים, אז אתם לא מבינים מי השוטרים בירושלים. את מי אתם חושבים הם אוהדים? ברור שהערבים לא יגישו תלונה למשטרה יהודית, כולנו יודעים איך זה יגמר, רוב הסיכויים שיגישו כתב אישום נגד המתלונן.
מה שאתה אומר מעציב יותר מהידיעה המקורית. עד כמה שאתה חושב שתה "ריאליסטי" אי אפשר להשלים עם זה יותר. |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 13:10:54
|
רבותי, כדאי שנפנים את הדבר: זה נאציזם לכל דבר, על כל מאפייניו הלאומניים והגזעניים. כדי לסבר את האוזן אבהיר, אני מדבר על נירנברג 1935 וליל הבדולח בשנת 1938. מחנות ההשמדה התחילו לעבוד רק בשנות הארבעים. אבל כדאי לנו להבין, לאן כל זה מוביל |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 13:41:10
|
למה מכניסים כל כך הרבה אוהדים לתוך קניון מיד לאחר משחק? זה לא פשוט מזמין ברדק אחד גדול?
ולא ספציפית אוהדי בית"ר, אלא כל קבוצת אוהדים |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 14:00:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
רבותי, כדאי שנפנים את הדבר: זה נאציזם לכל דבר, על כל מאפייניו הלאומניים והגזעניים. כדי לסבר את האוזן אבהיר, אני מדבר על נירנברג 1935 וליל הבדולח בשנת 1938. מחנות ההשמדה התחילו לעבוד רק בשנות הארבעים. אבל כדאי לנו להבין, לאן כל זה מוביל
חיים זה בדיוק מה שעלה לי בראש כשקראתי את זה; לא צריך יותר מדי דמיון כדי להחליף את חמומי המוח של לה פמיליה בטדי בכינוס של הנוער ההיטלראי המוסת בברלין בשנות ה-30 המאוחרות, ואת הערבים בקניון ביהודים חסרי ישע שחוטפים מהם מכות רצח בחנויות או בבתים שלהם... פשוט מטורף שהגענו לזה |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 23/03/2012 : 15:00:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
פחחח. אתם גם ממש תמצאו מתנדבים שיחכו בקניון כדי לאכול מכות מביט"ר. כאילו שזה מה שיעשה את ההבדל אם 300 קופים מסתערים על המזנון במלחה. המשטרה צריכה לעשות את העבודה שלה. זה הכל. תצאו מהפנטזיית פלוגת אנטיפה המגוחכת הזאת.
אתה מוזמן להמשיך לזלזל ולצחוק אלינו זה בטוח יעזור .....
הצעה שלי שישי הבא אחרי המשחק מפגן הזדהות בקניון מלחה מי בפנים? |
|
|
אז למה הפועל קטמון? |
|