פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחיר הכניסה ביום ו'

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחיר הכניסה ביום ו'
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחיר הכניסה ביום ו' נושא הבא
עמוד: מתוך 4

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  06:56:51  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים, חבל לריב: אנשים מבולבלים. כולנו אמביוולנטים ביותר. המחאה שלנו בחולון נראתה לנו מצויינת וחלק מסדר היום הכללי שלנו, והיינו מאוד גאים בה, אבל גם היתה לנו תחושה שחסרנו לשחקנים במגרש, ושאיבדנו שם נקודות יקרות. השאלה אם לבחור עכשו לצאת פראייר ולגרום גם לקבוצות אחרות לעשות קופה עלינו ולשלם אולי מחיר כי השחקנים צריכים אותנו דווקא עכשו אחרי הפסד היא שאלה קשה שאין לי עליה תשובה

באסה

וחוץ מזה אני מזכיר שאורתודוקסים קבוצה מצויינת. אני לא יודע מה קורה להן לאחרונה אבל מולנו הם תמיד נתנו הצגות
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  07:45:13  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השאלה היא אם אתה מוחה בשביל למחות או מוחה כדי להשיג תוצאה. ואם נמחה כאן, איזו תוצאה נשיג. יאללה, באמת תבחרו את המחאות שלכם ותחשבו טוב טוב אם זה העניין כאן.
נצא פראיירים? סלמתכ, כל ההווייה שלנו במדינה הזו זה להיות פראיירים. אז בשביל הפועל אני מוכן שיקראו לי כזה.
אנשים לא מוכנים לשלם חמישים שח בשביל ליגה א? מה זה משנה אם המשחק בקופסה, באורווה או בוסרמיל? בלאומית תסכימו לשלם? אז תחשבו שאתם כבר שם, הליגה לא משנה, זו הקבוצה שלנו.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  09:18:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

השאלה היא אם אתה מוחה בשביל למחות או מוחה כדי להשיג תוצאה. ואם נמחה כאן, איזו תוצאה נשיג. יאללה, באמת תבחרו את המחאות שלכם ותחשבו טוב טוב אם זה העניין כאן.
נצא פראיירים? סלמתכ, כל ההווייה שלנו במדינה הזו זה להיות פראיירים. אז בשביל הפועל אני מוכן שיקראו לי כזה.
אנשים לא מוכנים לשלם חמישים שח בשביל ליגה א? מה זה משנה אם המשחק בקופסה, באורווה או בוסרמיל? בלאומית תסכימו לשלם? אז תחשבו שאתם כבר שם, הליגה לא משנה, זו הקבוצה שלנו.

הליגה לא משנה, זו הקבוצה שלנו.!!!!!

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  09:33:16  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בצער - אסור לחזור על הטעות של חולון
השארנו את הקבוצה ללא קהל
זה היה תיקו ראשון אחרי 5 נצחונות
הקבוצה זקוקה לנו יותר מתמיד

ירון

נערך על ידי - yarond ב-08/03/2012 09:35:54
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  10:02:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לחלוטין בפנים, אין שאלה.

בן זונה

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  11:11:11  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הטעות של חולון היתה מאמן בונקריסט ופחדן, וקבוצה שלא תפקדה במשחקי הבית שלה כי לטענתו היא נלחצה מהקהל. זה שלא היינו שם היה אמור רק לעזור לה.

דווקא בגלל שאנחנו בונים קבוצה חזקה שתחזיק שנים, מחאה מוצלחת שבעה מחזורים לסוף נגד יו"ר מניאק תחסוך את 100 השקל שירצו לגבות ממך בסוף העונה או בשנה הבאה. ברור שזאת הקבוצה שלנו ואנחנו צריכים להיות שם, אבל כדי שיהיו שם 500 איש ולא 150 קומץ קבוע המחירים לא יכולים להיות כאלה, ויש לנו שליטה על זה. אתם מוותרים מראש על מאבק שמבחינת התיזמון שלו הוא עדיין אפשרי (ולא יהיה אפשרי שני מחזורים לסוף), ושאין צודק ממנו.

לדעתי זאת טעות אסטרטגית. פראייר לא פראייר לא מעניין אותי. מעניין אותי בחור בכיתה י' שלא יגיע או לא יביא את כל החברים שלו למשחק כי אין לו איך לגייס כאלה סכומים מההורים, או בחור תל אביבי שעובד איתי שלא יביא את הבן שלו ואת אחיו שדווקא התעניינו כי זה לא באמת מצדיק 200 שקל. אם אתם באמת מאמינים שהקבוצה "צריכה אותנו מאחוריה" אני לא מבין איך זה משתלב עם מהלך שלא כולל מחאה ומפחית בפועל את כמות הצופים.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-08/03/2012 11:13:02
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  11:18:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

הטעות של חולון היתה מאמן בונקריסט ופחדן, וקבוצה שלא תפקדה במשחקי הבית שלה כי לטענתו היא נלחצה מהקהל. זה שלא היינו שם היה אמור רק לעזור לה.

דווקא בגלל שאנחנו בונים קבוצה חזקה שתחזיק שנים, מחאה מוצלחת שבעה מחזורים לסוף נגד יו"ר מניאק תחסוך את 100 השקל שירצו לגבות ממך בסוף העונה או בשנה הבאה. ברור שזאת הקבוצה שלנו ואנחנו צריכים להיות שם, אבל כדי שיהיו שם 500 איש ולא 150 קומץ קבוע המחירים לא יכולים להיות כאלה, ויש לנו שליטה על זה. אתם מוותרים מראש על מאבק שמבחינת התיזמון שלו הוא עדיין אפשרי (ולא יהיה אפשרי שני מחזורים לסוף), ושאין צודק ממנו.

לדעתי זאת טעות אסטרטגית. פראייר לא פראייר לא מעניין אותי. מעניין אותי בחור בכיתה י' שלא יגיע או לא יביא את כל החברים שלו למשחק כי אין לו איך לגייס כאלה סכומים מההורים, או בחור תל אביבי שעובד איתי שלא יביא את הבן שלו ואת אחיו שדווקא התעניינו כי זה לא באמת מצדיק 200 שקל. אם אתם באמת מאמינים שהקבוצה "צריכה אותנו מאחוריה" אני לא מבין איך זה משתלב עם מהלך שלא כולל מחאה ומפחית בפועל את כמות הצופים.

הטענה שלך נכונה, אבל אנשים מפחדים לעשות מחאה מחוץ לאיצטדיון בשלב הזה, בצדק אם אתה שואל אותי, בהתחשב במצב בליגה, בתוצאה האחרונה, ובטראומה מהפעם הקודמת שניסינו.

אולי יש דרך אחרת? אולי כן אפשר לפגוע לו בכיס אבל לא ע"י זה שנמנע מלהיכנס?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  11:41:16  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי בכלל לא צריך להגיע לזה. המשוואה שלי פשוטה. במשחק חשוב במזג אוויר נוח ובתל אביב, אנחנו שווים לפחות 400 צופים.
30 שקל לכרטיס זאת הכנסה של 12,000 שקל. הודעה מסודרת של הנציגים שלנו לבעל הבית הלודז'אי - אם זה עולה יותר, אנחנו לא נכנסים, נקודה. תבחר - 12 אלף שקל בכיס, או 0 שקל בכיס. לא מאמין שהוא לא יתקפל.
וזה בטח עדיף לו על 100 איש שמשלמים 50 שקל (סה"כ 5000 שקל), אם כבר צריך לחזק את הטענה.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  11:42:05  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מזכיר לכם שחלק מהמחאה בחולון הייתה על זה שניסו לעשות עלינו קופה במקום, לא הודיעו מראש שכרטיס יעלה 40 ש"ח וגם מחרו לנו את הכרטיס בצורת 2 כרטיסים של 20.
מבחינתי,ברגע שאנחנו יודעים את המחיר אז זה אמנם מסריח אבל כשר, וזה זין רציני, אבל הקבוצה צריכה אותנו.

יש אמת בשורה "אני אלך איתך באש וגם במים" וזה אומר גם בנצחונות וגם בהפסדים וגם שמנסים להפחיד אותנו ומחרבנים לנו על הראש.
כולנו אוהדים ולכולנו ייצא לא להיות במשחק הפסד, ולחשוב או להרגיש שאם אנחנו היינו שם התוצאה הייתה שונה, ואני בטוח שזה קרה לכולם, אני לא מסוגל, אם כמה שזה נשמע טיפשי, לחיות עם זה על המצפון שלי.

התלונה של ההנהלה היקרה שלנו אמורה לסדר ת'עניין לפחות משנה הבאה, השנה נסבול קצת מהכיס למען הקבוצה.

מי שלא נכנס "למען" הקבוה שיאסוף 50 ש"ח מ20 אנשים שלא נכנס מאותה סיבה, וייתן את הכסף לחברות בעמותה.

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף

יונתן773 יונתן773 מנותק

89 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  11:43:49  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יונתן773 שלח ל- יונתן773 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוסו החזיר דפק לנו מחיר,
את משכורת המאמן הקהל של קטמון יממן!
סוסו יא חביבי,
הקהל מאוד נזעם 50 שקלים זה ממש מוגזם!
אתה הרי יודע שאנחנו לא פרה חולבת,
במחירי החלב של היום אולי תקנה לך איזו רפת.
אז סוסו היקר תשתה הרבה תירוש,
כי ביום שישי תקבל בראש!!!
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  11:59:08  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי taldo42

אני מזכיר לכם שחלק מהמחאה בחולון הייתה על זה שניסו לעשות עלינו קופה במקום, לא הודיעו מראש שכרטיס יעלה 40 ש"ח וגם מחרו לנו את הכרטיס בצורת 2 כרטיסים של 20.
מבחינתי,ברגע שאנחנו יודעים את המחיר אז זה אמנם מסריח אבל כשר, וזה זין רציני, אבל הקבוצה צריכה אותנו.

יש אמת בשורה "אני אלך איתך באש וגם במים" וזה אומר גם בנצחונות וגם בהפסדים וגם שמנסים להפחיד אותנו ומחרבנים לנו על הראש.
כולנו אוהדים ולכולנו ייצא לא להיות במשחק הפסד, ולחשוב או להרגיש שאם אנחנו היינו שם התוצאה הייתה שונה, ואני בטוח שזה קרה לכולם, אני לא מסוגל, אם כמה שזה נשמע טיפשי, לחיות עם זה על המצפון שלי.

התלונה של ההנהלה היקרה שלנו אמורה לסדר ת'עניין לפחות משנה הבאה, השנה נסבול קצת מהכיס למען הקבוצה.

מי שלא נכנס "למען" הקבוה שיאסוף 50 ש"ח מ20 אנשים שלא נכנס מאותה סיבה, וייתן את הכסף לחברות בעמותה.

בגלל ש"הקבוצה צריכה אותנו" ולא רק אותי באופן אישי, כי אני יכול לשלם 50 שקל, צריך לעשות את המחאה הזאת. אלא אם אתה מוכן להגיד בקול רם שהקבוצה לא צריכה את מי שלא רוצה לשלם 50 שקל. לדעתי זאת פריווילגיה שאתה לא יכול להרשות לעצמך. מילא אם היית פנתנאייקוס. פשוט אין לך מספיק אוהדים אידיוטים

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-08/03/2012 11:59:28
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  12:02:19  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אני עדיין חושב שבמצב של היוםהקבוצה מעל הכל, אני חושב שכמו שבאותו משחק אף אחד לא נכנס, ולא הורידו את המחירים. כך יהיה גם במקרה הזה וגם במקרים הבאים. בעלי קבוצות הכדורגל לא כ"כ אכפתיים למחאות, הם מונעים מכבוד (ואפילו לא הזכרתי את סאסי - אה, הנה הזכרתי אותו) ותו לא.
לצערי אנחנו יום לפני ואין הרבה שאפשר לעשות, אני הצעתי קריאה נרגשת - אבל מאוחר מדי. אולי כן נכון שלקראת המשחק הבא, תבקש ההנהלה לדעת מחירי כרטיסים מספר ימים מראש, ופשוט להודיע שהאוהדים לא יגיעו אם כרטיס יהיה מעל ל30 שח.
אמנם השחקנים צריכים אותנו, אבל אני חושב שאם יובהר להם מראש, לפני המשחק, כי הקהל לא יגיע בגלל מחירי הכרטיסים - הם יתנו הכל גם אז.
בכל מקרה, אני חושב שלמשחק הקרוב כבר קשה לעשות את המיני מהפכה הזו. יכול להיות שלא להיכנס עשר דקות ראשונות, ולקוות שיורידו מחירים יכול להיות הפתרון. מצד שני, כמו שזה נראה לי - לא יעניין אותו אם יכנסו 4 בחמישים, או 200 ב30, הוא לא יוריד את המחיר. כבוד כבר אמרתי.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  12:05:19  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, אני באמת באמת לא פוסל עזרה למי שלא יכול. אני בטוח שיש כאן אוהד אחד או שניים שיסכימו לשלם מכיסם עוד 10 שקלים ע"מ לאפשר לאחרים להיכנס.
לי אין בעיה לעשות את זה, אני חושב שכמו שהשומר אמר, יש לא מעט שבאמת קשה להם להוציא חמישים שקל - ואני חושב שזו מטרה נכונה, אם תורמים לבריגדה ולמועדון, אפשר גם פה.
אגב, אני אבין אם תגידו שאני מגזים, ככה שלא להתלהם. אבל אם אתם יודעים על מישהו שלא בא בגלל המחיר, אפשר לחשוב על זה.

אוהדים שיכולים להרשות לעצמם לקחת 30 שח מההורים למשחק, צריכים שני אוהדים שישימו עשרה שקלים, אני מניח שזה יכול להגדיל את כמות הצופים בכמה ילדי בריגדה, או אחרים.

נערך על ידי - orky ב-08/03/2012 12:06:10
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  12:09:34  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה אז בוא נשים כבר 200 ונבקש להיות מנויי כבוד

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  12:12:56  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו מושג כמה נשים משלמות? הן ישלמו מחיר מלא או לא?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מחיר הכניסה ביום ו' נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07