משתמש |
מחיר הכניסה ביום ו' |
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 20:59:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
תזכירו לי מה קרה בפעם האחרונה שמחינו ונשארנו בחוץ? ומה היו ההשלכות של זה? תבחרו את המחאות שלכם, לא כל דבר שווה את זה.
ואחרי זה תאשימו את שי וכפיר שהם איטיים מדי בשבילכם.
מה היו ההשלכות? בגלל זה לא ניצחנו את בת ים בחוץ? או הפסדנו למכבי באר שבע בשמש?
אם הלודז'אי הזה יודע מהיום שהוא הולך להרוויח 0 שקלים ממשחק הבית הוא ישנה את דעתו.
ובוא תגיד לי בפנים שכפיר איטי
באמת לא הבנת למי התכוונתי במשפט על שי וכפיר? אז אני אסביר לך: לכל מי שאחרי משחק אחד מאשים את השחקנים שהביאו אותנו עד הלום. כנראה שהיית יותר מדי זמן באנקור וואט.
|
|
|
liav431
106 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 21:18:51
|
וואלה,לפני הנושא הזה אמרתי לכל המשפחה:יום יפה,משחק קרוב לבית,יום שישי בלי בית ספר וקבענו ללכת כולם למשחק.נראה לי שנדחה את זה. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 21:33:48
|
אגב, כל הכבוד הנהלה. אני מאוד מאוד מקווה שלא נזכה לראות את הגבלת המחירים במשחקים שלנו, אבל אין ספק שזה עוד שינוי חשוב. מעבר לזה, לא יכולה לעזור איזו פנייה נרגשת מהאוהדים לאיזה גורם בהנהלה שם? אני יודע שהם לא בני אדם לרב, אבל לא שווב לנסות משהו אחר? |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 21:34:27
|
מאחל לבעל הקבוצה הלודאי שיוציא את כל הרווחים מהמשחק על תרופות, וכמה שיותר מהר יותר טוב. בני זונות. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 21:34:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי liav431
וואלה,לפני הנושא הזה אמרתי לכל המשפחה:יום יפה,משחק קרוב לבית,יום שישי בלי בית ספר וקבענו ללכת כולם למשחק.נראה לי שנדחה את זה.
אין מה לבטל את זה. אנחנו חייבים להיות שם, בטח אחרי הפסד לעודד את הקבוצה. הבן זונה הזה יודע את זה ואנחנו יודעים את זה. אי אפשר לוותר על המשחק הזה. פעם אחת לא נכנסנו בארבעים. חוץ מהקוריוז זה עזר לנו במשהו? באותה עונה התעצבנו גם כשלקחו מאיתנו 30, היום כולם לוקחים 30, כולל אנחנו. מעכשיו עד סוף העונה יש לנו שבעה גמרי גביע, יש פה מישהו שלא מוכן לשלם 50 שקל על גמר הגביע? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 21:41:14
|
תמיד יש את הפראיירים שמוכנים לשלם. זה מה שגורם לדני קליין לקחת 100 שקל למשחק בהפועל כדורסל. זה מה שגורם לזבל עופות הזה מלוד לעשות עלינו קופה. הטיעון הזה של גמר גביע לא משכנע אותי. אני בחיים לא אשלם 50 שקל למשחק של ליגה א'. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 21:49:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
תמיד יש את הפראיירים שמוכנים לשלם. זה מה שגורם לדני קליין לקחת 100 שקל למשחק בהפועל כדורסל. זה מה שגורם לזבל עופות הזה מלוד לעשות עלינו קופה. הטיעון הזה של גמר גביע לא משכנע אותי. אני בחיים לא אשלם 50 שקל למשחק של ליגה א'.
היום במצב שלנו בליגה, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לא להיכנס. |
|
|
אהוד788
75 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 21:56:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
היום נודע לנו שבעל הקבוצה הלודאי החליט לגבות 50 ש"ח מכל מי שייכנס, כולל ילדים. לאחר התייעצות עם ההתאחדות, ובדיקת התקנון, נכפה עליו להוציא גם כרטיסי ילד /נוער ב-25 ש"ח. מחיר המבוגר יוותר בעינו. בעקבות המקרה, נאמר לי בהתאחדות שהחל מהשנה הבאה מחיר הכניסה בליגות החובבניות יוגבל בתקנון - מה שלא קיים היום. לידיעתכם ולשיקולכם.
אין שום שיקול. משלמים ונכנסים. |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 22:00:41
|
אני מאחל לסלים (סוסו) מונייר, מלין השכר ומפקיע המחירים, את כל הרע שבעולם. אני מקווה שיהיה לו קצת מכל הרע שיש בעולם ושאז יהיה לו עוד קצת רע.
ולגבי ההתאחדות שכה נהנית לצקצק מול ביתר, להטיל עליה עונשים ואז להמתיק אותם, היא מגלה עכשיו בפעם הראשונה את הפקעות המחירים בליגות התחתונות? כשעמרי הרים אליהם טלפון הם היו המומים? תפסו את הראש? הם לא שמעו על צפרירים? על קביליו? זה נפל עליהם כרעם ביום בהיר?
ועוד שאלה אחרונה, כמה יגבו מאוהדי יבנה בתענכים? מאה פאונד? שלושה גמלים וזברה? טינופות כולם. |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 22:07:18
|
אז רק שאני אדע, כדי שלא יהיו אי הבנות - את יו"ר הקבוצה הלודז'אי יהיה מותר לקלל בשישי? אפילו במילים ממש ממש לא יפות כמו "בן זונה" נניח? או שזה עלול לגרום (שוב) למפח נפש בקרב אוהדינו היותר רגישים? כי אם אני כבר מוציא 50 שקל על משחק ליגה א' (ואני מוציא 50 שקל על משחק ליגה א', אין שאלה מבחינתי) - אני מתכוון לקבל תמורה מלאה בעד הכסף שלי. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 22:21:16
|
אגב, מעניין אותי אם זה באמת העניין הכספי בלבד או שיש כאן גם איזשהי מלחמה פסיכולוגית. אולי יש כאן נסיון לגרום לנו להגיע עצבניים למשחק, לקלל את לוד ואולי להכניס להם עוד קצת מוטיבציה לנצח אותנו. בכל מקרה, גם אני לא שוקל להחרים את המשחק. אבל לא בטוח שאנשים רגישים ירצו לעמוד לידי בזמן המשחק. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 22:45:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי liav431
וואלה,לפני הנושא הזה אמרתי לכל המשפחה:יום יפה,משחק קרוב לבית,יום שישי בלי בית ספר וקבענו ללכת כולם למשחק.נראה לי שנדחה את זה.
אין מה לבטל את זה. אנחנו חייבים להיות שם, בטח אחרי הפסד לעודד את הקבוצה. הבן זונה הזה יודע את זה ואנחנו יודעים את זה. אי אפשר לוותר על המשחק הזה. פעם אחת לא נכנסנו בארבעים. חוץ מהקוריוז זה עזר לנו במשהו? באותה עונה התעצבנו גם כשלקחו מאיתנו 30, היום כולם לוקחים 30, כולל אנחנו. מעכשיו עד סוף העונה יש לנו שבעה גמרי גביע, יש פה מישהו שלא מוכן לשלם 50 שקל על גמר הגביע?
אבל זה לא גמר גביע. לא יעזור כלום. ויש לנו יתרון על קהלים אחרים כי אנחנו קצת יותר מאורגנים. למה לא להודיע למשטרה מחר בבוקר שאנחנו הולכים להביא לשם 1,500 צופים, ושעל לוד להתארגן בהתאם עם כמות מספיקה של סדרנים, ובמקביל להודיע לו שאנחנו לא משלמים לו חמישים, ומבחינתנו נעמוד בחוץ? זה יכול לעשות לו אחלה נזק כלכלי. נראה לכם באמת שיותר מזיז לו שלא יכנסו אוהדים שלנו מאשר שהוא יפסיד 15,000 שקל של 500 אוהדים שלנו שיבואו בפועל?
מה שצריך כדי לדחוף את הקבוצה זה מסה של אנשים, וברגע שיצאה ההודעה הזאת על המחיר זה בטוח הפחית בחצי לפחות את מספר האנשים שהולכים להגיע. מה שנשאר לנו זה לארגן את השאר בצורה שתועיל לכולם. הראינו לצפרירים שאפשר להחרים ויש לנו כוח מאורגן. לדעתי אם עמרי ואורי מודיעים לו שאנחנו לא מתכוונים להיכנס בסכום הזה נקודה הוא יתקפל.
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-07/03/2012 22:50:17 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 22:48:17
|
נכנס ב-40. התכוונתי 50. לכו לעזאזל קבוצה מגעילה, אני לא מאמין שבאשכרה שמחתי בשמחתכם כשעליתם ליגה באורח פלאי שנה שעברה. אני מאמין שכולנו משלמים הרבה יותר כסף להרבה אנשים גרועים גם ככה, אז בשביל 20 שקל לא שווה להעניש את עצמנו. קקי על הכסף, וקקי על הפרצוף של גנבים.
בכל מקרה יכול להבין את מי שלא מוכן להכנס. בכל מקרה שכולם יגיעו לאצטדיון. בפינה הדרום-מזרחית יש מין גדר שאפשר לטפס עליה, שמה ראיתי את רבע השעה האחרונה של המשחק מול קביליו במחזור הראשון. תביאו אתכם איזה ארון או משהו לעמוד עליו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 07/03/2012 : 23:22:29
|
זה מזכיר לי סיפור של מישהוא שנסע למישחק של אולימפיאקוס, הוא סיפר לי שהוא קנה כרטיס מספסר וזה עלה לו לא מעט. כשהוא היגיע לכניסה הוא הריח ריח חריף מאוד של גז עד שהוא היתחיל לדמוע. הוא שאל את אחד האוהדים מה זה והאוהד הסביר לו שבישביל לא לשלם כרטיס האולטראס של אולימפיאקוס מפוצצים גז בכניסות וממש אי אפשר לנשום אז השוטרים שעומדים שם בורחים והאוהדים רצים פנימה. הוא ניכנס ועד היום יש לו את הכרטיס. |
avanti livorno
|
נערך על ידי - רוברט נסטה מארלי ב-07/03/2012 23:23:11 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 02:06:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
תמיד יש את הפראיירים שמוכנים לשלם. זה מה שגורם לדני קליין לקחת 100 שקל למשחק בהפועל כדורסל. זה מה שגורם לזבל עופות הזה מלוד לעשות עלינו קופה. הטיעון הזה של גמר גביע לא משכנע אותי. אני בחיים לא אשלם 50 שקל למשחק של ליגה א'.
בסדר. אתה גם לא מוכן לשלם קצת בשביל חברות בעמותה. אז אני רגיל להיות בענייך "הפראייר" שמשלם. אני מבחינתי "הטיפש המאוהב" שתומך בקבוצה שלו בכל מקום, ולא רק במילים של השיר. ד"א, גם נשים משלמות 50? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
נערך על ידי - אמיר גולה ב-08/03/2012 02:06:38 |
|
|
מחיר הכניסה ביום ו' |
|