פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחיר הכניסה ביום ו'

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחיר הכניסה ביום ו'
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחיר הכניסה ביום ו' נושא הבא
עמוד: מתוך 4

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  20:59:18  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

תזכירו לי מה קרה בפעם האחרונה שמחינו ונשארנו בחוץ? ומה היו ההשלכות של זה?
תבחרו את המחאות שלכם, לא כל דבר שווה את זה.

ואחרי זה תאשימו את שי וכפיר שהם איטיים מדי בשבילכם.

מה היו ההשלכות? בגלל זה לא ניצחנו את בת ים בחוץ? או הפסדנו למכבי באר שבע בשמש?

אם הלודז'אי הזה יודע מהיום שהוא הולך להרוויח 0 שקלים ממשחק הבית הוא ישנה את דעתו.

ובוא תגיד לי בפנים שכפיר איטי

באמת לא הבנת למי התכוונתי במשפט על שי וכפיר? אז אני אסביר לך: לכל מי שאחרי משחק אחד מאשים את השחקנים שהביאו אותנו עד הלום. כנראה שהיית יותר מדי זמן באנקור וואט.

עבור לתחילת הדף

liav431 liav431 מנותק

106 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  21:18:51  הצג פרופיל שלח ל- liav431 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואלה,לפני הנושא הזה אמרתי לכל המשפחה:יום יפה,משחק קרוב לבית,יום שישי בלי בית ספר וקבענו ללכת כולם למשחק.נראה לי שנדחה את זה.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  21:33:48  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, כל הכבוד הנהלה.
אני מאוד מאוד מקווה שלא נזכה לראות את הגבלת המחירים במשחקים שלנו, אבל אין ספק שזה עוד שינוי חשוב.
מעבר לזה, לא יכולה לעזור איזו פנייה נרגשת מהאוהדים לאיזה גורם בהנהלה שם? אני יודע שהם לא בני אדם לרב, אבל לא שווב לנסות משהו אחר?
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  21:34:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאחל לבעל הקבוצה הלודאי שיוציא את כל הרווחים מהמשחק על תרופות, וכמה שיותר מהר יותר טוב. בני זונות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  21:34:43  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי liav431

וואלה,לפני הנושא הזה אמרתי לכל המשפחה:יום יפה,משחק קרוב לבית,יום שישי בלי בית ספר וקבענו ללכת כולם למשחק.נראה לי שנדחה את זה.

אין מה לבטל את זה. אנחנו חייבים להיות שם, בטח אחרי הפסד לעודד את הקבוצה. הבן זונה הזה יודע את זה ואנחנו יודעים את זה. אי אפשר לוותר על המשחק הזה. פעם אחת לא נכנסנו בארבעים. חוץ מהקוריוז זה עזר לנו במשהו? באותה עונה התעצבנו גם כשלקחו מאיתנו 30, היום כולם לוקחים 30, כולל אנחנו. מעכשיו עד סוף העונה יש לנו שבעה גמרי גביע, יש פה מישהו שלא מוכן לשלם 50 שקל על גמר הגביע?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  21:41:14  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תמיד יש את הפראיירים שמוכנים לשלם. זה מה שגורם לדני קליין לקחת 100 שקל למשחק בהפועל כדורסל. זה מה שגורם לזבל עופות הזה מלוד לעשות עלינו קופה. הטיעון הזה של גמר גביע לא משכנע אותי. אני בחיים לא אשלם 50 שקל למשחק של ליגה א'.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  21:49:39  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

תמיד יש את הפראיירים שמוכנים לשלם. זה מה שגורם לדני קליין לקחת 100 שקל למשחק בהפועל כדורסל. זה מה שגורם לזבל עופות הזה מלוד לעשות עלינו קופה. הטיעון הזה של גמר גביע לא משכנע אותי. אני בחיים לא אשלם 50 שקל למשחק של ליגה א'.

היום במצב שלנו בליגה, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לא להיכנס.
עבור לתחילת הדף

אהוד788 אהוד788 מנותק

75 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  21:56:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אהוד788 שלח ל- אהוד788 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

היום נודע לנו שבעל הקבוצה הלודאי החליט לגבות 50 ש"ח מכל מי שייכנס, כולל ילדים.
לאחר התייעצות עם ההתאחדות, ובדיקת התקנון, נכפה עליו להוציא גם כרטיסי ילד /נוער ב-25 ש"ח.
מחיר המבוגר יוותר בעינו.
בעקבות המקרה, נאמר לי בהתאחדות שהחל מהשנה הבאה מחיר הכניסה בליגות החובבניות יוגבל בתקנון - מה שלא קיים היום.
לידיעתכם ולשיקולכם.

אין שום שיקול. משלמים ונכנסים.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  22:00:41  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאחל לסלים (סוסו) מונייר, מלין השכר ומפקיע המחירים, את כל הרע שבעולם. אני מקווה שיהיה לו קצת מכל הרע שיש בעולם ושאז יהיה לו עוד קצת רע.

ולגבי ההתאחדות שכה נהנית לצקצק מול ביתר, להטיל עליה עונשים ואז להמתיק אותם, היא מגלה עכשיו בפעם הראשונה את הפקעות המחירים בליגות התחתונות? כשעמרי הרים אליהם טלפון הם היו המומים? תפסו את הראש? הם לא שמעו על צפרירים? על קביליו? זה נפל עליהם כרעם ביום בהיר?

ועוד שאלה אחרונה, כמה יגבו מאוהדי יבנה בתענכים? מאה פאונד? שלושה גמלים וזברה? טינופות כולם.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  22:07:18  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז רק שאני אדע, כדי שלא יהיו אי הבנות - את יו"ר הקבוצה הלודז'אי יהיה מותר לקלל בשישי? אפילו במילים ממש ממש לא יפות כמו "בן זונה" נניח? או שזה עלול לגרום (שוב) למפח נפש בקרב אוהדינו היותר רגישים?
כי אם אני כבר מוציא 50 שקל על משחק ליגה א' (ואני מוציא 50 שקל על משחק ליגה א', אין שאלה מבחינתי) - אני מתכוון לקבל תמורה מלאה בעד הכסף שלי.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  22:21:16  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, מעניין אותי אם זה באמת העניין הכספי בלבד או שיש כאן גם איזשהי מלחמה פסיכולוגית. אולי יש כאן נסיון לגרום לנו להגיע עצבניים למשחק, לקלל את לוד ואולי להכניס להם עוד קצת מוטיבציה לנצח אותנו. בכל מקרה, גם אני לא שוקל להחרים את המשחק. אבל לא בטוח שאנשים רגישים ירצו לעמוד לידי בזמן המשחק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  22:45:42  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי liav431

אין מה לבטל את זה. אנחנו חייבים להיות שם, בטח אחרי הפסד לעודד את הקבוצה. הבן זונה הזה יודע את זה ואנחנו יודעים את זה. אי אפשר לוותר על המשחק הזה. פעם אחת לא נכנסנו בארבעים. חוץ מהקוריוז זה עזר לנו במשהו? באותה עונה התעצבנו גם כשלקחו מאיתנו 30, היום כולם לוקחים 30, כולל אנחנו. מעכשיו עד סוף העונה יש לנו שבעה גמרי גביע, יש פה מישהו שלא מוכן לשלם 50 שקל על גמר הגביע?

אבל זה לא גמר גביע. לא יעזור כלום. ויש לנו יתרון על קהלים אחרים כי אנחנו קצת יותר מאורגנים.
למה לא להודיע למשטרה מחר בבוקר שאנחנו הולכים להביא לשם 1,500 צופים, ושעל לוד להתארגן בהתאם עם כמות מספיקה של סדרנים, ובמקביל להודיע לו שאנחנו לא משלמים לו חמישים, ומבחינתנו נעמוד בחוץ? זה יכול לעשות לו אחלה נזק כלכלי.
נראה לכם באמת שיותר מזיז לו שלא יכנסו אוהדים שלנו מאשר שהוא יפסיד 15,000 שקל של 500 אוהדים שלנו שיבואו בפועל?

מה שצריך כדי לדחוף את הקבוצה זה מסה של אנשים, וברגע שיצאה ההודעה הזאת על המחיר זה בטוח הפחית בחצי לפחות את מספר האנשים שהולכים להגיע. מה שנשאר לנו זה לארגן את השאר בצורה שתועיל לכולם. הראינו לצפרירים שאפשר להחרים ויש לנו כוח מאורגן. לדעתי אם עמרי ואורי מודיעים לו שאנחנו לא מתכוונים להיכנס בסכום הזה נקודה הוא יתקפל.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-07/03/2012 22:50:17
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  22:48:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכנס ב-40. התכוונתי 50. לכו לעזאזל קבוצה מגעילה, אני לא מאמין שבאשכרה שמחתי בשמחתכם כשעליתם ליגה באורח פלאי שנה שעברה. אני מאמין שכולנו משלמים הרבה יותר כסף להרבה אנשים גרועים גם ככה, אז בשביל 20 שקל לא שווה להעניש את עצמנו. קקי על הכסף, וקקי על הפרצוף של גנבים.

בכל מקרה יכול להבין את מי שלא מוכן להכנס. בכל מקרה שכולם יגיעו לאצטדיון. בפינה הדרום-מזרחית יש מין גדר שאפשר לטפס עליה, שמה ראיתי את רבע השעה האחרונה של המשחק מול קביליו במחזור הראשון. תביאו אתכם איזה ארון או משהו לעמוד עליו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 07/03/2012 :  23:22:29  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה מזכיר לי סיפור של מישהוא שנסע למישחק של אולימפיאקוס, הוא סיפר לי שהוא קנה כרטיס מספסר וזה עלה לו לא מעט. כשהוא היגיע לכניסה הוא הריח ריח חריף מאוד של גז עד שהוא היתחיל לדמוע. הוא שאל את אחד האוהדים מה זה והאוהד הסביר לו שבישביל לא לשלם כרטיס האולטראס של אולימפיאקוס מפוצצים גז בכניסות וממש אי אפשר לנשום אז השוטרים שעומדים שם בורחים והאוהדים רצים פנימה. הוא ניכנס ועד היום יש לו את הכרטיס.

avanti livorno

נערך על ידי - רוברט נסטה מארלי ב-07/03/2012 23:23:11
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 08/03/2012 :  02:06:02  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

בסדר. אתה גם לא מוכן לשלם קצת בשביל חברות בעמותה. אז אני רגיל להיות בענייך "הפראייר" שמשלם. אני מבחינתי "הטיפש המאוהב" שתומך בקבוצה שלו בכל מקום, ולא רק במילים של השיר.
ד"א, גם נשים משלמות 50?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

נערך על ידי - אמיר גולה ב-08/03/2012 02:06:38
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מחיר הכניסה ביום ו' נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07