משתמש |
לא נכנסים ב-50! |
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 12:25:38
|
הצעה: 1. להגיע לרחבה היפה של המגרש. 2. לעודד מבחוץ. 3. המתופפים וכ-40 אוהדים יכנסו ויעודדו מהקומה העליונה של הטריבונה, וכך ישמרו על קשר עין ואוזן עם השחקנים במגרש ועם ההפגנונת בחוץ.
בריגדה - אתם קריטיים לעניין!
בכל מקרה אני מתנדב להשאר בחוץ אם תהיה שם כמות מינימלית של אוהדים ועידוד.
יאללה הפועל!
|
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 12:30:13
|
מה שבטוח זה קודם כל להגיע!!! |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 12:41:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
הצעה: 1. להגיע לרחבה היפה של המגרש. 2. לעודד מבחוץ. 3. המתופפים וכ-40 אוהדים יכנסו ויעודדו מהקומה העליונה של הטריבונה, וכך ישמרו על קשר עין ואוזן עם השחקנים במגרש ועם ההפגנונת בחוץ.
בריגדה - אתם קריטיים לעניין!
בכל מקרה אני מתנדב להשאר בחוץ אם תהיה שם כמות מינימלית של אוהדים ועידוד.
יאללה הפועל!
ומי יהיו אותם 40 ברי מזל (או פראיירים) שיזכו להיכנס ולעודד את הקבוצה מתוך המגרש? |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 13:25:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy ומי יהיו אותם 40 ברי מזל (או פראיירים) שיזכו להיכנס ולעודד את הקבוצה מתוך המגרש?
זה ממש לא משנה. מקבץ מייצג של "הגוש המעודד", מן הסתם. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 13:32:29
|
זה בכלל מטופש. או שנכנסים כולם או שמחרימים כולם. מה זה החצי חצי הזה?. מחאת תחת. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 13:54:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy ומי יהיו אותם 40 ברי מזל (או פראיירים) שיזכו להיכנס ולעודד את הקבוצה מתוך המגרש?
זה ממש לא משנה. מקבץ מייצג של "הגוש המעודד", מן הסתם.
מסכים עם לאסלו צה. אין כזה דבר באמצע. אין מצב שאני נשאר בחוץ אלא אם כן כולם, לא 40 וגם לא 10, נשארים איתי בחוץ, כמו שהיה בחולון. ומכיוון שזה לא יקרה, אני בפנים.
מי שרוצה להישאר בחוץ שיהיה לו פנאן. אני בהחלט מבין אותו. אבל זה לא הוגן וגם לא מעשי למצוא 40 אוהדים שמהווים מדגם מייצג של הגוש המעודד, בטח כשאין לך שום קריטריונים. אז תעשה הגרלה? ולמה דווקא כ-40? למה לא 15? לדעתי, זה לא יקרה וזה לא רעיון טוב. את המחאה אני אעשה מפנים. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
B.M.06
56 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 14:11:00
|
משחק חשוב מדי בשביל להרשות לעצמנו להחרים . יותר חשוב להתעסק באיך קמים מחר בלי אנגובר |
"אין תנאיים לאהבה " BRIGADE MALCHA |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 14:48:49
|
רק להחרים. שיהיה שם שקט של בית קברות ושהשחקנים יוכלו לשמוע את ההערות הטקטיות של ליאור.
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-08/03/2012 14:51:17 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 15:12:25
|
אני מבקש מכל אוהד להבין את המצב העדין שהקבוצה נמצאת בו ובנוסף להזכר במשחקים קודמים העונה ולהבין עד כמה הקהל חשוב לקבוצה הזאת ומשפיע על המשחק.
לא נעים, סוסו בן זונה, אבל אין ברירה- כל מי שיכול צריך לקנות כרטיס ולהיות שם.
ד"א (לא שאני קרוב להצדיק את האורתודוכסים הכלבים האלה) - אבל מישהו אי פעם חשב איך מרגישות קבוצות שרגילות לבוא למשחקים בליגה א' בחינם ואז במשחק נגדנו צריכות לשלם 30 ש"ח?
יאללה הפועל |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 15:36:09
|
האם המדגם המייצג של הגוש המעודד יכלול גם נציגות של הגוש המקלל? |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 15:58:34
|
אני בטוח שכל מי שהחליט להכנס בכל מקרה, לא יתנגד אם יש אי אלו פריירים שמוכנים לבזבז 4 שעות מחייהם ביום שישי מקסים, להגיע במיוחד מי-ם למגרש ובכל זאת לא להכנס.
מי שלא מעוניין להצטרף מוזמן להתבטא בשרשור המקביל "(כן) נכנסים ב-50".
|
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 16:05:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy מי שרוצה להישאר בחוץ שיהיה לו פנאן. אני בהחלט מבין אותו. אבל זה לא הוגן וגם לא מעשי למצוא 40 אוהדים שמהווים מדגם מייצג של הגוש המעודד, בטח כשאין לך שום קריטריונים. אז תעשה הגרלה? ולמה דווקא כ-40? למה לא 15? לדעתי, זה לא יקרה וזה לא רעיון טוב. את המחאה אני אעשה מפנים.
אז תקן אותי! אין לי שום בעיה שכולם ישארו בחוץ. חשבתי שאני מציע שיפור למחאת חולון, אבל הנקודה החשובה היא שאם כולם יכנסו, זה יעלה לנו הרבה יותר בעתיד. ואל תספרו לי לא שכל משחק זה גמר גביע ולא שיצאנו תיקו נגד צפרירים ימ"ש בגלל שנשארנו מחוץ למגרש. |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 16:06:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
האם המדגם המייצג של הגוש המעודד יכלול גם נציגות של הגוש המקלל?
מתישהו בפגרה אני מבטיח לפתוח שרשור שבו נדון במה זה אומר לתמוך בקבוצה, ומה גורם לשחקנים לרצות יותר לעומת לרצות פחות. קללות, שירי עידוד, מעטפות עם כסף מזומן או כרטיסיות של שבח בצומת פת.
מה שמעניין בהקשר הזה הוא שהטענה כי יש דרך אחת שעוזרת ואחת שמזיקה נמחקת ברגע שמעורב מספיק כסף: קניתי כרטיס בחמישים אז התפקיד שלי כאוהד הסתיים. דרך קניית כרטיס יקר אני מנציח את היותי אוהד מצויין ומסור ולא משנה ההתנהגות שלי, או מה שבאמת יכול להועיל לקבוצה. יש כאן כל מיני הנחות יסודיות על תפקיד הכסף ומצבי אין ויש ברירה שחייבים לבחון אחרי הנצחון מחר על הגנבים האורתודוכסים |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 16:14:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy מי שרוצה להישאר בחוץ שיהיה לו פנאן. אני בהחלט מבין אותו. אבל זה לא הוגן וגם לא מעשי למצוא 40 אוהדים שמהווים מדגם מייצג של הגוש המעודד, בטח כשאין לך שום קריטריונים. אז תעשה הגרלה? ולמה דווקא כ-40? למה לא 15? לדעתי, זה לא יקרה וזה לא רעיון טוב. את המחאה אני אעשה מפנים.
אז תקן אותי! אין לי שום בעיה שכולם ישארו בחוץ. חשבתי שאני מציע שיפור למחאת חולון, אבל הנקודה החשובה היא שאם כולם יכנסו, זה יעלה לנו הרבה יותר בעתיד. ואל תספרו לי לא שכל משחק זה גמר גביע ולא שיצאנו תיקו נגד צפרירים ימ"ש בגלל שנשארנו מחוץ למגרש.
אני לא אספר לך שכל משחק זה גמר גביע וגם לא שיצאנו תיקו נגד צפרירים בגלל החרם. אני גם לא מגדולי המאמינים בכוח של הקהל להשפיע על תוצאות של משחקים. אבל אני כן חושב שאין כמעט שום אפקט להחרמה של חצי מהקהל, על העתיד. אני גם חושב שמבחינה כלכלית, אפילו אם כל הקבוצות מעכשיו עד סוף השנה יעשו עלינו קופה, עדיין שווה להיכנס למשחק, ולו רק בשביל הסיכוי הקטן שהקהל יהיה זה שיתן את הדחיפה לשחקנים. אני גם חושב שאין הבדל בין 40 ל50, זה גניבה וזה גניבה. ואיפה היו כולם כשיבנה גנבו מאיתנו? מישהו חשב להגיע ליבנה ולהפגין בחוץ?
ושוב אני אומר, מי שרוצה להפגין בחוץ שיהיה לו לבריאות. מי שחושב שהבעלים של כפר שלם יראה את ההפגנה בחוץ ויחשוב לעצמו "אין מצב שאני מעלה את מחירי הכרטיסים" לדעתי הוא קצת נאיבי. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 16:22:39
|
לדעתי צריך להודיע הערב למשטרת תל אביב שיש לנו רשימה שמית של 1500 אוהדים שהולכים להגיע למשחק, ושיוודאו שהלודאים מתארגנים עם אבטחה מספיקה, ולאחר מכן להחרים, כולם, עד האחרון, את המשחק. ליצור להם נזק כלכלי על גב הרווח שהם רצו לעשות, ולקוות שהבחורים שלנו יהיו יותר טובים גם בלי הקללות שלנו מעבר לגדר אלא מעבר לחומה. אנחנו יכולים לנצח אותם גם בלי אוהדים בפנים, וטפו טפו טפו גם להפסיד אחרי ששילמנו, השאלה מה ישאר איתנו הלאה, ואם אנחנו משתמשים ביתרון היחסי היחיד שיש לנו על פני כל בעלי הקבוצות המנוולים באשר הם, וזה הכוח שלנו כקבוצה מאורגנת.
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 08/03/2012 : 18:07:52
|
שומר החומות אני לגמרי מסכים איתך בגם בחלק של להודיע למשטרה וגם בחלק של מי הוא אוהד, חברים יש הבדל בין אני אוהד ותומך בקבוצה לבין אני אוהד פחות טוב כי זה באמת שהיה כבר כבד עליי להוציא מחיר כמעט כפול בשניים מהמחיר הרגי שעל הכרטיס ובאמת שבשלוש שנים שלמדתי בצצפון הייתי נוסע בלי סוף ומבזבז כסף על נסיעות בשביל להגיע למשחקים של הקבוצה וזה נטו מאהבה ואהדה ורצון להיות שמה בשבלהם זאת הקרבה לשלם יותר כי איזה אפס מנסה לעשות עלייך קופה זה כבר נכנס לחלק של הפריאר!!! |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
|
|
לא נכנסים ב-50! |
|