yarond
1906 הודעות
ציטוט:נשלח במקור על ידי ביסמרקצודק , רק תיקון אחד . קורה שלא מתעמתים עם אף אחד, וזה קורה כשמנצחים.. כשהופך להיות יותר קשה פתאום יוצאים כל השדים מהבקבוק... ציטוט:נשלח במקור על ידי yarondיש בפורום יותר מדי: שפה מכוערת / שנאה / יהירות / התנשאות ועוד הרבה תכונות שליליות - שלא אמורות לאפיין את הקבוצה שלי נמאס !!!יש פה קצת יותר מדי כותבים שחושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל ואסור להגיד שום מילת ביקורת או דעה שונה משלנו !רק שלעולם זה לא נגמר במילים ואני מתקשה לזכור משחק שלא היה בו עימות כזה או אחר ביננו לבין קהל אחר / שופטים / ספסל של קבוצה יריבה לא נמאס לכם מזה ? אי אפשר ליצור אלטרנטיבה שפויה לכיעור של הכדורגל הישראלי ?
ציטוט:נשלח במקור על ידי yarondיש בפורום יותר מדי: שפה מכוערת / שנאה / יהירות / התנשאות ועוד הרבה תכונות שליליות - שלא אמורות לאפיין את הקבוצה שלי נמאס !!!יש פה קצת יותר מדי כותבים שחושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל ואסור להגיד שום מילת ביקורת או דעה שונה משלנו !רק שלעולם זה לא נגמר במילים ואני מתקשה לזכור משחק שלא היה בו עימות כזה או אחר ביננו לבין קהל אחר / שופטים / ספסל של קבוצה יריבה לא נמאס לכם מזה ? אי אפשר ליצור אלטרנטיבה שפויה לכיעור של הכדורגל הישראלי ?
שלומי מלכה
689 הודעות
davidkipod
2553 הודעות
ציטוט:נשלח במקור על ידי שלומי מלכהציטוט:נשלח במקור על ידי yarondיש בפורום יותר מדי: שפה מכוערת / שנאה / יהירות / התנשאות ועוד הרבה תכונות שליליות - שלא אמורות לאפיין את הקבוצה שלי נמאס !!!יש פה קצת יותר מדי כותבים שחושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל ואסור להגיד שום מילת ביקורת או דעה שונה משלנו !רק שלעולם זה לא נגמר במילים ואני מתקשה לזכור משחק שלא היה בו עימות כזה או אחר ביננו לבין קהל אחר / שופטים / ספסל של קבוצה יריבה לא נמאס לכם מזה ? אי אפשר ליצור אלטרנטיבה שפויה לכיעור של הכדורגל הישראלי ?מחנכים בגרוש הרבה יותר גרועים בעיניי. יאללה סלאמה
פועל ותיק
260 הודעות
ציטוט:נשלח במקור על ידי davidkipodציטוט:נשלח במקור על ידי שלומי מלכהציטוט:נשלח במקור על ידי yarondיש בפורום יותר מדי: שפה מכוערת / שנאה / יהירות / התנשאות ועוד הרבה תכונות שליליות - שלא אמורות לאפיין את הקבוצה שלי נמאס !!!יש פה קצת יותר מדי כותבים שחושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל ואסור להגיד שום מילת ביקורת או דעה שונה משלנו !רק שלעולם זה לא נגמר במילים ואני מתקשה לזכור משחק שלא היה בו עימות כזה או אחר ביננו לבין קהל אחר / שופטים / ספסל של קבוצה יריבה לא נמאס לכם מזה ? אי אפשר ליצור אלטרנטיבה שפויה לכיעור של הכדורגל הישראלי ?לא מחנכים ולא בטיח. רוצים אווירה אחרת, וזו זכותנו המלאה. אתה ושכמותך מנסים לחנך אותנו לרוח רעה.אנרכיסטים צעצוע הרבה יותר גרועים בעיני. יאללה ירון
ציטוט:נשלח במקור על ידי שלומי מלכהציטוט:נשלח במקור על ידי yarondיש בפורום יותר מדי: שפה מכוערת / שנאה / יהירות / התנשאות ועוד הרבה תכונות שליליות - שלא אמורות לאפיין את הקבוצה שלי נמאס !!!יש פה קצת יותר מדי כותבים שחושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל ואסור להגיד שום מילת ביקורת או דעה שונה משלנו !רק שלעולם זה לא נגמר במילים ואני מתקשה לזכור משחק שלא היה בו עימות כזה או אחר ביננו לבין קהל אחר / שופטים / ספסל של קבוצה יריבה לא נמאס לכם מזה ? אי אפשר ליצור אלטרנטיבה שפויה לכיעור של הכדורגל הישראלי ?