משתמש |
בלוג מספר 6 |
טוטח
641 הודעות |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 12:01:39
|
והנה כאמור בבלוג של טוטח הוא מוצא בדרכו "הנעימה" להיכנס בנו ובנושא הכי רגיש שלנו.. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 12:06:11
|
הטור מעניין ביותר. ברור ששאלת העונשים (?) בליגות הנמוכות ראויה לדיון מעמיק יותר, אבל אני חייב להגיב על האמירה שלך בעניין אוהדי קטמון, בלי להדליק:
זה פשוט לא נכון עובדתית. אין ירידה במספר הצופים שלנו במשחקי הבית בטדי. יש איחורים, אבל במחצית המשחק עם יפו היו כ 1500 אוהדי קטמון (וכ 200-300 שלכם, בנדיבות) שזה סביר ובמסגרת הנורמה בהתחשב בשעה ובמזג האוויר. להערכתי גם אין שום זליגה להפועל סאדר; יש גידול מסוים במספר הצופים שלהם שמקורותיו - אנשים שישבו בבית בעונות קודמות, ואנשים שהולכים לראות את שתי הקבוצות (יש איזה מאה כאלה). שווה לדון בזה, ובעובדה שקצב הגידול של בסיס אוהדי קטמון יורד (מאוד), אבל אין שום ספק שהקיים נשאר ולמעלה מזה (ראה את ליגת השכונות כמכשיר גיוס אוהדים)
|
נערך על ידי - amos ב-24/01/2012 12:06:46 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 14:48:53
|
סליחה, אבל ה"פתרון" המוצע של הפסקת פעילות הוא מטומטם. זה מזכה את הקבוצות שבאקראי צריכות לשחק באותה תקופה נגד הקבוצה המוענשת בנקודות בחינם, ובכך מפלה לרעה את יריבותיהן בטבלה. זה הדבר הכי לא ספורטיבי שיכול להיות. |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 15:30:16
|
תגידו עלי מה שאתם רוצים - אבל כבר מדובר בהפרעת אישיות של הטוטח הזה. גם הנוכחות התמידית שלו כאן, גם האובססיה שלו לגבינו - זליגה? הוא יודע בכלל כמה קהל היה אתמול בטדי, בעיצומה של הדהירה של סא.ד.ר לליגת העל (רמז: המספר שהירושלמים אומרים עם א'). אולי שיכתוב טור על קבוצת אוהדים מודל קביליו מכבי יפו - איך זה מנוהל וממומן באמת? באמא שלך, לך. לך, ל-11 הנסיכים. נודניק זה כבר לא מילה.
וליאור זדה, יש לך מניות בזה שהשד של היפואי הלא נורמלי הזה יצא מהבקבוק. נרשמת. |
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 16:30:56
|
שוב אני מציע להרגע
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 17:17:16
|
יש בפורום יותר מדי: שפה מכוערת / שנאה / יהירות / התנשאות
ועוד הרבה תכונות שליליות - שלא אמורות לאפיין את הקבוצה שלי נמאס !!!
יש פה קצת יותר מדי כותבים שחושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל ואסור להגיד שום מילת ביקורת או דעה שונה משלנו !
רק שלעולם זה לא נגמר במילים ואני מתקשה לזכור משחק שלא היה בו עימות כזה או אחר ביננו לבין קהל אחר / שופטים / ספסל של קבוצה יריבה
לא נמאס לכם מזה ? אי אפשר ליצור אלטרנטיבה שפויה לכיעור של הכדורגל הישראלי ? |
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-24/01/2012 17:19:17 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 21:17:04
|
1500 אוהדים שלנו לא היו ביום שישי, אבל גם זה לא סביר בשעה המאוד סבירה שהמשחק התקיים בה ובמזג האוויר המצוין שהיה ביום שישי. אנחנו חייבים לראות איך אנחנו מצליחים להביא יותר אנשים למגרש, ובזמן |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
מר בחור
22 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 21:22:12
|
מה אתה רוצה מזה איך קורים אותו טוטח מה אפילו מרגלית אישתי אמרה ראתה את ויקטור בשוק אמר לה חכי יבוא הבלוגרי בשבת יעשה לכם צורבה בובי אחול שילינג אמרה לו למה ויקטור לא חארם אמר לה זה בגלל האיך קורים אותו יענו מאמן זדה הולך שומע רק מה יש אותו הסחבק מה כל האישכנזים חרפנים עליו עד הלך לו על היד נגד הארקאדיה במרפסת של בית וגן עכשיו מי ידבר לו? |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 21:40:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מר בחור
מה אתה רוצה מזה איך קורים אותו טוטח מה אפילו מרגלית אישתי אמרה ראתה את ויקטור בשוק אמר לה חכי יבוא הבלוגרי בשבת יעשה לכם צורבה בובי אחול שילינג אמרה לו למה ויקטור לא חארם אמר לה זה בגלל האיך קורים אותו יענו מאמן זדה הולך שומע רק מה יש אותו הסחבק מה כל האישכנזים חרפנים עליו עד הלך לו על היד נגד הארקאדיה במרפסת של בית וגן עכשיו מי ידבר לו?
מהההההההההההה?????????????????????????? לא הבנתי כלוםםםם |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 21:56:49
|
צודק , רק תיקון אחד . קורה שלא מתעמתים עם אף אחד, וזה קורה כשמנצחים.. כשהופך להיות יותר קשה פתאום יוצאים כל השדים מהבקבוק...
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
יש פה קצת יותר מדי כותבים שחושבים שאנחנו המצאנו את הכדורגל ואסור להגיד שום מילת ביקורת או דעה שונה משלנו !
רק שלעולם זה לא נגמר במילים ואני מתקשה לזכור משחק שלא היה בו עימות כזה או אחר ביננו לבין קהל אחר / שופטים / ספסל של קבוצה יריבה
לא נמאס לכם מזה ? אי אפשר ליצור אלטרנטיבה שפויה לכיעור של הכדורגל הישראלי ?
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 22:33:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מר בחור
מה אתה רוצה מזה איך קורים אותו טוטח מה אפילו מרגלית אישתי אמרה ראתה את ויקטור בשוק אמר לה חכי יבוא הבלוגרי בשבת יעשה לכם צורבה בובי אחול שילינג אמרה לו למה ויקטור לא חארם אמר לה זה בגלל האיך קורים אותו יענו מאמן זדה הולך שומע רק מה יש אותו הסחבק מה כל האישכנזים חרפנים עליו עד הלך לו על היד נגד הארקאדיה במרפסת של בית וגן עכשיו מי ידבר לו?
damn! |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 24/01/2012 : 22:58:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
1500 אוהדים שלנו לא היו ביום שישי, אבל גם זה לא סביר בשעה המאוד סבירה שהמשחק התקיים בה ובמזג האוויר המצוין שהיה ביום שישי. אנחנו חייבים לראות איך אנחנו מצליחים להביא יותר אנשים למגרש, ובזמן
במחצית המשחק היו 1500 איש בטדי. בוודאות
על פי דעת רבים מהכותבים פה 1300 היא שעה מוקדמת מדי; לי זה לא משנה
החשש ממזג אוויר סוער - שהיה - עולה לנו 250 אוהדים
ועדיין אנחנו חייבים לראות איך אנחנו מצליחים להביא יותר אנשים למגרש, ובזמן
|
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 25/01/2012 : 02:20:21
|
אבל גם בקיץ כשהמשחקים היו ב 14:00 וב 15:00 היו תלונות על השעות. מעולם לא היה משחק בלי תלונות על השעות. בואו נעלה פה, מה השעה שבה יהיה נוח להגיע ולא נתחיל משחק עם 200 אוהדים במקרה הטוב? ושייגמר מספיק זמן לפני שבת (כי אסור לשכוח שאנחנו קבוצה דתית) |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 25/01/2012 : 06:56:40
|
רגע, רגע - זה לא היה הסבר אובייקטיבי. את מספר הצופים צריך למדוד בדקה הארבעים כי תמיד מאחרים הרבה
אני לא חושב שזה היה ככה בימי הקבוצה המאוחדת
|
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 25/01/2012 : 08:34:16
|
מסכים עם כל מילה
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
לא נמאס לכם מזה ? אי אפשר ליצור אלטרנטיבה שפויה לכיעור של הכדורגל הישראלי ?
|
|
|
בלוג מספר 6 |
|