משתמש |
פוסט מספר 4 - הפועל קטמון לאן? |
טוטח
641 הודעות |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 10:50:07
|
לקבוצה קוראים הפועל קטמון ירושלים. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 10:54:04
|
. אדם וגלעד תנעמי מהפועל ערד, אופיר חלוואני ואדם לם ממכבי כפר יונה, נמרוד כהן מהפועל חדרה, אלירן זראי מאורתודוכסים לוד, עוז צבאג מהפועל קטמון, דני טגניה ובני שרקט מבית"ר כפ"ס. אלה שחקני ליגה א' ששיחקו השבוע בפתיחת הליגה באולמות. אני לא סופר את שחקני צמרת ליגה ב' ומוותר גם לשחקני ליגה ג', אבל תהרגו אותי אם אני מבין איך נותנות קבוצות חצי מקצועניות (יש בליגה הזו גם חריג נוער מהפועל ר"ג!) לשחקנים שלהם לסכן את עצמם על משטחים קשים ועל חשבון אימונים. שיא החובבנות.
לא שיא החובבנות, פשוט חצי חובבנות. וזה טבעי כשמדובר בקבוצות חצי מקצועניות. |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 10:57:32
|
אף אחד ממלאכי, יבנה או מרמורק? אני מריח קונספירציה |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-28/12/2011 10:59:03 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 11:27:08
|
מתוך הפוסט של עמיקם. מרתק !!!
הדרך - ירושלים רבתי
בית"ר ירושלים הפכה להיות הקבוצה הבלעדית בירושלים בגלל שידעה להשתמש היטב בחזונו של פטרונה אהוד אולמרט על ירושלים רבתי. אם הפועל קטמון תדע ליצור קשרים עם ראשי המועצות הסובבים את ירושלים ולהשתמש בתשתיות הקיימות שם, היא תוכל לספק את הפלטפורמה הניהולית-שיווקית המצוינת שלה, ובעצם לגייס את בני הנוער אליה. זה יספק לה תשתית, ירחיב את המעגל השיווקי שלה, ויגדיל את פוטנציאל הקהל שלה. הפועל קטמון חייבת להיערך לשנים. היא צריכה להפסיק לחלום על איחוד כיעד, ולתפקד כהפועל ירושלים לכל דבר, גם אם יש אחת כזו לא פחות מוצלחת. והיא צריכה לעשות את כל מה שהפועל ירושלים לא עשתה מעולם: להפוך למועדון גדול בישראל, ולא רק בירושלים.
אם הפועל קטמון תעלה העונה היא תשבור שיא שטרם נשבר: היא תהיה הקבוצה הראשונה בהיסטוריה שנוסדה ובתוך שלוש עונות הגיעה לליגה מקצוענית. אם היא לא תבין את זה, היא תתרסק מהר מאוד. קבוצה מקצוענית חושבת בגדול. השתלטות על הפועל ירושלים זו חשיבה בקטן, השתלטות על מעוזי בית"ר זו כבר חשיבה בגדול.
|
ירון |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 11:45:04
|
לזנב בבית"ר זה כמובן מבורך, אבל למה לוותר על חזון גירושו של סאסי מהקבוצה שכולנו אוהבים? ולמה אחרי עונה אחת מוצלחת טוטח כל כך בטוח בהצלחה ארוכת השנים של סאד"ר? אני עדיין רוצה לרקוד על שתי החתונות, להחזיק את המקל משתי קצותיו, לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה... |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 11:49:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
לזנב בבית"ר זה כמובן מבורך, אבל למה לוותר על חזון גירושו של סאסי מהקבוצה שכולנו אוהבים? ולמה אחרי עונה אחת מוצלחת טוטח כל כך בטוח בהצלחה ארוכת השנים של סאד"ר? אני עדיין רוצה לרקוד על שתי החתונות, להחזיק את המקל משתי קצותיו, לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה...
אתם לא כאלה גדולים שתהיו רב ערוציים. עוד לא. הפועל ירושלים "סובלת" כבר משתי עונות מוצלחות. כשהיעד הוא הפועל זה מרפה את ידיכם בבניית המועדון הכל כך מוצלח הזה. אם לא תבנו אותו - תיאלצו לגייס כל שנה מיליוני שקלים כדי שההתלהבות לא תיכבה. תאמינו לי, אין חכם כבעל נסיון. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 12:11:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
לקבוצה קוראים הפועל קטמון ירושלים.
חוץ מזה די מסכים. האתגר האמיתי ולטווח הרחוק הוא להוות משקל נגד לביטר, לא לריב עם סאסי על פירורים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
עדש
95 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 12:47:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
מתוך הפוסט של עמיקם. מרתק !!!
הדרך - ירושלים רבתי
בית"ר ירושלים הפכה להיות הקבוצה הבלעדית בירושלים בגלל שידעה להשתמש היטב בחזונו של פטרונה אהוד אולמרט על ירושלים רבתי. אם הפועל קטמון תדע ליצור קשרים עם ראשי המועצות הסובבים את ירושלים ולהשתמש בתשתיות הקיימות שם, היא תוכל לספק את הפלטפורמה הניהולית-שיווקית המצוינת שלה, ובעצם לגייס את בני הנוער אליה. זה יספק לה תשתית, ירחיב את המעגל השיווקי שלה, ויגדיל את פוטנציאל הקהל שלה. הפועל קטמון חייבת להיערך לשנים. היא צריכה להפסיק לחלום על איחוד כיעד, ולתפקד כהפועל ירושלים לכל דבר, גם אם יש אחת כזו לא פחות מוצלחת. והיא צריכה לעשות את כל מה שהפועל ירושלים לא עשתה מעולם: להפוך למועדון גדול בישראל, ולא רק בירושלים.
אם הפועל קטמון תעלה העונה היא תשבור שיא שטרם נשבר: היא תהיה הקבוצה הראשונה בהיסטוריה שנוסדה ובתוך שלוש עונות הגיעה לליגה מקצוענית. אם היא לא תבין את זה, היא תתרסק מהר מאוד. קבוצה מקצוענית חושבת בגדול. השתלטות על הפועל ירושלים זו חשיבה בקטן, השתלטות על מעוזי בית"ר זו כבר חשיבה בגדול.
קודם כל ולפני הכל, עם כל הכבוד ליצירת אלטרנטיבה לביטר, שהיא אחד הדברים המגעילים שאני מכיר, שמנו בראש ובראשונה להחזיר אלינו את הפועל ירושלים. בשלמותה. גם עם אוהדי סאדר. אנחנו בתור קטמון, הרבה יותר קרובים להיות הפועל ירושלים מאשר סאדר, אבל זה עדיין לא הפועל ירושלים. לא זה ולא זה. ואחרי שהתעסקנו בענין האיחוד .... להוות אלטרנטיבה לדבר הביטרי המגעיל הזה שצמח לנו עם השנים בעיר, זה חובה, אחרי האיחוד. חלק מהקיצוניות הימנית והגזענית שיש היום בירושלים, קשורה לביטר. כי מה עוד נותן לגיטימציה לילד בכיתה ג לשיר עם כל החבר'ה באוטובוס מוות לערבים ? |
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 13:44:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
מה חושבים כאן על נושא העדתיות שויקטור מצוטט לגביו? יש דברים בגו לדעתכם?
מגעיל ! אני פרענק ! |
ירון |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 13:46:14
|
אני רק שאלה. איך מנצחים בששי את השיקמה? כל היתר לא חשוב. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 13:48:59
|
רון מאמר מרתק ונראה שבפעם הראשונה אתה מתחיל להבין את מורכבות הנושא אפילו שהמבט שלך מבחוץ.אני כמעט חותם על כל מילה שכתבת שם רק שלא ברורה לי השורה התחתונה של המאמר.האם זה שהיעד בסופו של דבר בית"ר אומר צורך למצוא פתרון מול הפועל י-ם ?(ואז אני חותם בשתי ידיים) או להיפך התעלמות מוחלטת מהפועל י-ם והתייחסות טוטאלית להפועל קטמון כהפועל י-ם (רק מוצלחת יותר). בנימה אישית אני יכול להגיד שזה אחד הטריגרים שלי להצטרף ליוזמה .כאוהד הפועל י-ם ולא צעיר יש לי מאז ומתמיד 2 זהויות עיקריות:אוהד הפועל י-ם ושונא בית"ר י-ם .ב 5 שנים האחרונות הכל מתהפך .הזהות של שונא בית"ר הופכת לא רלוונטית (הצד השני לצערי לא רואה בי יריב) ופתאום צומחת זהות חדשה עיקרית והיא המריבה עם האדום מהצד השני.אני מקווה ורוצה לחזור בהקדם לזהויות המקוריות. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-28/12/2011 13:50:24 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 13:54:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
רון מאמר מרתק ונראה שבפעם הראשונה אתה מתחיל להבין את מורכבות הנושא אפילו שהמבט שלך מבחוץ.אני כמעט חותם על כל מילה שכתבת שם רק שלא ברורה לי השורה התחתונה של המאמר.האם זה שהיעד בסופו של דבר בית"ר אומר צורך למצוא פתרון מול הפועל י-ם ?(ואז אני חותם בשתי ידיים) או להיפך התעלמות מוחלטת מהפועל י-ם והתייחסות טוטאלית להפועל קטמון כהפועל י-ם (רק מוצלחת יותר). בנימה אישית אני יכול להגיד שזה אחד הטריגרים שלי להצטרף ליוזמה .כאוהד הפועל י-ם ולא צעיר יש לי מאז ומתמיד 2 זהויות עיקריות:אוהד הפועל י-ם ושונא בית"ר י-ם .ב 5 שנים האחרונות הכל מתהפך .הזהות של שונא בית"ר הופכת לא רלוונטית (הצד השני לצערי לא רואה בי יריב) ופתאום צומחת זהות חדשה עיקרית והיא המריבה עם האדום מהצד השני.אני מקווה ורוצה לחזור בהקדם לזהויות המקוריות.
האפשרות השניה. |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 14:03:02
|
כמה חארטה, אלוהים. כמה חארטה. כבר אי אפשר להתמודד עם כמות ההבלים והשקרים - או שאולי זו באמת רק תמימות וטפשות - שנשפכת סביב הנושא של סא.ד.ר וקטמון. עמיקם, לך תדאג לקבוצה שלך. ברוך השם יש למה. אפילו בנוער - שאצלנו אתה מזלזל בו - אתם תקועים כבר שנים.
ולא בשביל להקניט: האם ניתן לסכם את היוזמה/עצומה ככשלון מוחלט? פחות מ-400 איש, כולל מילן בן דוד מועלם ועוד לך תדע כמה זיופים, חתמו על דבר שדורש מאמץ 0 חשיבה 0 והתחייבות 0.
|
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 14:13:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
כמה חארטה, אלוהים. כמה חארטה. כבר אי אפשר להתמודד עם כמות ההבלים והשקרים - או שאולי זו באמת רק תמימות וטפשות - שנשפכת סביב הנושא של סא.ד.ר וקטמון. עמיקם, לך תדאג לקבוצה שלך. ברוך השם יש למה. אפילו בנוער - שאצלנו אתה מזלזל בו - אתם תקועים כבר שנים.
ולא בשביל להקניט: האם ניתן לסכם את היוזמה/עצומה ככשלון מוחלט? פחות מ-400 איש, כולל מילן בן דוד מועלם ועוד לך תדע כמה זיופים, חתמו על דבר שדורש מאמץ 0 חשיבה 0 והתחייבות 0.
אפילו בנוער אנחנו תקועים? מחלקת הנוער שלנו הוקמה לפני 3 שנים וחצי, מונה 6 קבוצות ובי"ס לכדורגל, ואתמול ארגנה טורניר מול שלוש הקבוצות הטובות בארץ לטרום א' ולא סיימה אחרונה... אם יש משהו שאנחנו לא תקועים בו, זה נוער. אגב, שני שלישים מהילדים שמשחקים בטרום א' הם מוסלמים. כאסטרטגיית שיווק, זו גם תקיעה?
בכל היתר אתם לא רואים אותנו ממטר. מבחינת אופק לא בטוח. |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 15:10:53
|
כמה זיוני שכל בכתבה אחת. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
פוסט מספר 4 - הפועל קטמון לאן? |