משתמש |
פוסט מספר 4 - הפועל קטמון לאן? |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 15:32:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
כמה חארטה, אלוהים. כמה חארטה. כבר אי אפשר להתמודד עם כמות ההבלים והשקרים - או שאולי זו באמת רק תמימות וטפשות - שנשפכת סביב הנושא של סא.ד.ר וקטמון. עמיקם, לך תדאג לקבוצה שלך. ברוך השם יש למה. אפילו בנוער - שאצלנו אתה מזלזל בו - אתם תקועים כבר שנים.
ולא בשביל להקניט: האם ניתן לסכם את היוזמה/עצומה ככשלון מוחלט? פחות מ-400 איש, כולל מילן בן דוד מועלם ועוד לך תדע כמה זיופים, חתמו על דבר שדורש מאמץ 0 חשיבה 0 והתחייבות 0.
אפילו בנוער אנחנו תקועים? מחלקת הנוער שלנו הוקמה לפני 3 שנים וחצי, מונה 6 קבוצות ובי"ס לכדורגל, ואתמול ארגנה טורניר מול שלוש הקבוצות הטובות בארץ לטרום א' ולא סיימה אחרונה... אם יש משהו שאנחנו לא תקועים בו, זה נוער. אגב, שני שלישים מהילדים שמשחקים בטרום א' הם מוסלמים. כאסטרטגיית שיווק, זו גם תקיעה?
בכל היתר אתם לא רואים אותנו ממטר. מבחינת אופק לא בטוח.
טוטח - אני מתנצל מראש ובדיעבד - לא כל אוהדי קטמון יודעים על מה הם מדברים לפני שהם משחררים הודעות |
ירון |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 15:42:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
מתוך הפוסט של עמיקם. מרתק !!!
הדרך - ירושלים רבתי
בית"ר ירושלים הפכה להיות הקבוצה הבלעדית בירושלים בגלל שידעה להשתמש היטב בחזונו של פטרונה אהוד אולמרט על ירושלים רבתי. אם הפועל קטמון תדע ליצור קשרים עם ראשי המועצות הסובבים את ירושלים ולהשתמש בתשתיות הקיימות שם, היא תוכל לספק את הפלטפורמה הניהולית-שיווקית המצוינת שלה, ובעצם לגייס את בני הנוער אליה. זה יספק לה תשתית, ירחיב את המעגל השיווקי שלה, ויגדיל את פוטנציאל הקהל שלה. הפועל קטמון חייבת להיערך לשנים. היא צריכה להפסיק לחלום על איחוד כיעד, ולתפקד כהפועל ירושלים לכל דבר, גם אם יש אחת כזו לא פחות מוצלחת. והיא צריכה לעשות את כל מה שהפועל ירושלים לא עשתה מעולם: להפוך למועדון גדול בישראל, ולא רק בירושלים.
אם הפועל קטמון תעלה העונה היא תשבור שיא שטרם נשבר: היא תהיה הקבוצה הראשונה בהיסטוריה שנוסדה ובתוך שלוש עונות הגיעה לליגה מקצוענית. אם היא לא תבין את זה, היא תתרסק מהר מאוד. קבוצה מקצוענית חושבת בגדול. השתלטות על הפועל ירושלים זו חשיבה בקטן, השתלטות על מעוזי בית"ר זו כבר חשיבה בגדול.
!!!!!! |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 16:11:27
|
[[/quote]
אפילו בנוער אנחנו תקועים? מחלקת הנוער שלנו הוקמה לפני 3 שנים וחצי, מונה 6 קבוצות ובי"ס לכדורגל, ואתמול ארגנה טורניר מול שלוש הקבוצות הטובות בארץ לטרום א' ולא סיימה אחרונה... אם יש משהו שאנחנו לא תקועים בו, זה נוער. אגב, שני שלישים מהילדים שמשחקים בטרום א' הם מוסלמים. כאסטרטגיית שיווק, זו גם תקיעה?
בכל היתר אתם לא רואים אותנו ממטר. מבחינת אופק לא בטוח. [/quote]
טוטח - אני מתנצל מראש ובדיעבד - לא כל אוהדי קטמון יודעים על מה הם מדברים לפני שהם משחררים הודעות [/quote]
גבר, הם תקועים בליגה האחרונה מהיום בו הקימו את הקבוצה. זו העובדה. ןעמיקם אוהד קבוצה יריבה בליגה שלנו, יריבה אמיתית - תחשבו על זה טוב, גם קלי שמצא פתאום חבר חדש. |
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 16:27:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
[
בכל היתר אתם לא רואים אותנו ממטר. מבחינת אופק לא בטוח. [/quote]
טוטח - אני מתנצל מראש ובדיעבד - לא כל אוהדי קטמון יודעים על מה הם מדברים לפני שהם משחררים הודעות [/quote]
גבר, הם תקועים בליגה האחרונה מהיום בו הקימו את הקבוצה. זו העובדה. ןעמיקם אוהד קבוצה יריבה בליגה שלנו, יריבה אמיתית - תחשבו על זה טוב, גם קלי שמצא פתאום חבר חדש. [/quote]
עמיקם הוא יריב ספורטיבי שאני יודע לכבד הוא גם עיתונאי שבין היחידים שאפשר לקרוא וליהנות ממה שהוא כותב גם כשלא מסכימים עם דעותיו
מעת לעת צריך להגיד תודה לאנשים שמתרוממים מעל חיי היומ-יום ונותנים לנו נקודת מבט על עצמנו שייתכן ואנו לא מסוגלים לראות כי אנחנו בפנים |
ירון |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 16:51:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה עמיקם אוהד קבוצה יריבה בליגה שלנו, יריבה אמיתית - תחשבו על זה טוב, גם קלי שמצא פתאום חבר חדש.
סלאמה -לא לדאוג בנושא הזה.עד שיש לנו משהו כ"כ נדיר שאנחנו מסכימים עליו ,אני לא אוותר עליו כ"כ בקלות לא אהבתי בעבר ולא אוהב בעתיד את ההתערבות של רון בנושאים המורכבים הפנימיים שלנו (אם כי טור כזה כמו עכשיו שונה מההתערבות הבוטה בעבר עם הפניות הישירות אלינו) במובן הזה קל לי יותר להתמודד עם העוינות והזלזול שלך (שבאה מהאהבה המשותפת לנו להפועל י-ם) מאשר עם דעה אפילו אוהדת שמבחינתי איננה רלוונטית לנושא. ואכן אתה צודק -קביליו יפו כרגע (גם לאוהביה)היא יריבה ספורטיבית ,בטח שיש רק עולה אחת. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-28/12/2011 17:03:22 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 17:15:30
|
כמה דברים מפריעים בפוסט הזה, לפחות בעיניי:
1. אמנם טוטח אוהד של אחת המתחרות שלנו, אבל לא נראה לי שבלוג בעיתון ארצי הוא המקום לנסות לנחס אותנו (החל מ"מפגש כפול וצפוי מול אסי גלבוע" וכלה ב"אם הפועל קטמון תעלה העונה היא תשבור שיא שטרם נשבר: היא תהיה הקבוצה הראשונה בהיסטוריה שנוסדה ובתוך שלוש עונות הגיעה לליגה מקצוענית", רק שכחת להוסיף שקבוצתך האהודה נעצרה בדיוק בנקודה זאת בשנה שעברה), אבל עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה..
2. "סביר להניח כי מספר הירושלמים שמגיעים למשחקים לא גדולים בטדי גדול במשחקי הפועל קטמון והפועל ירושלים יחד מאלה של בית"ר ירושלים", השליטה של בית"ר בירושלים היא מוחלטת נכון להיום, ויש לה רוב עצום בקרב תושבי העיר, זה המצב. כל ניתוח אחר אינו קשור למציאות בכלל, בטח לא המשפט הלא ברור הנ"ל.
3. לא אוהב את הקביעות לגבי ה"זליגה חזרה" וה"זגזוג" של האוהדים, כמו גם את ההמלצה "להפסיק לחלום על איחוד כיעד", אני אוהד הפועל ירושלים שנמצא בגלות מיוזמתי, ואני רוצה להישאר אוהד הפועל ירושלים, ולא אוהד של אחת משתי הפועל ירושלמיות שתהיינה. אני מקווה שזאת גישת רוב חבריי ליציע, וצריך להיות ברור לכל מי שמסתכל עלינו מבחוץ שזה יעד מרכזי שלנו, גם אם הוא אוהד של "אחותנו לדרך ויריבתנו בליגה". |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 28/12/2011 : 17:17:37
|
סלאמה
אם קבוצה אחת במחלקת נוער היא תקיעה, אז אתה קנטרני. קבוצת הנוער הזו תעלה יום אחד, וכל שחקניה יגדלו במכבי יפו, לזה התכוונתי בחוסר תקיעה. יש לנו קבוצה בשמינית גמר ועם הגרלה טובה היא גם תגיע לחצי הגמר. זו גם תקיעה, כן.
תציץ בזה, זה מאתמול http://www.yaffo.co.il/article_k.asp?id=3000 אח"כ תגיע כמה אנחנו תקועים.
מבחינתי, היריבות שלנו תסתכם ב-20 בינואר בשעות הצהריים ותסתיים אחרי שעתיים. מבחינתי, ויש לי הרבה עדים לכך, אנחנו רחוקים מלהיות יריבים. אני מדבר עם ליאור זדה ואורי שרצקי לפחות פעם אחת בשבוע והם יעידו שמעולם לא ניסיתי לפגוע בהם או במאמצים שלהם וגם לא להיפך. כשהם רוצים לפנות לשחקן שלנו, הם מבקשים רשות וכך גם להיפך.
אני מאחל לך שאחרי העונה הקרובה לא נישאר באותה ליגה, ואז תצטרך למצוא סיבה נוספת לכך שאתה לא סובל אותנו. |
|
|
פוסט מספר 4 - הפועל קטמון לאן? |
|
|
|