משתמש |
יוזמה חדשה |
gideon
918 הודעות |
נשלח - 20/12/2011 : 17:37:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
נכון, לא טוב לבוא עם תנאים מוקדמים. אבל מה לעשות, ולא יהיה הסדר בלי שסאסי יהיה בחוץ. על כל הדברים האחרים: איך יקראו לקבוצה, האם לאוהדים יהיה קול בהנהלה, איזה שירים ישירו והאם בזמן קריאת האצבע יאהבו את סלמן עמר - אלה דברים שוליים במסגרת החזרה הביתה. אבל התנאי הבסיסי הוא בלי יונה וסאסי. מאחד נפטרנו, גם יומו של השני יגיע.
+1 |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 20/12/2011 : 20:34:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
ודבר אחרון: אף אחד מיוזמי העצומה, אם אני מבין נכון, הוא לא חבר בעמותה השנה. את העובדה הזו לא צריך לפרש, היא אומרת הכל.
אתה מבין לא נכון: אני בעל מניה בקטמון ביום שנוסדה ועד היום, פעיל אקטיבי בקבוצה מאז הקמתה, מסייע לאורי, עמרי ואשר בכל דרך שאני יכול מקדיש חלק גדול מהשבוע שלי לקטמון ועושה זאת באהבה גדול מבלי לצפות לשום שבח מאף אחד, אני מזדהה לחלוטין עם יוזמי העצומה ואסייע להם לגייס כמה שיותר חותמים, ולהניע תהליך של התקרבות בין האוהדים, ותהליך של הידברות בין ההנהלות כדי להגיע להסכמה על קבוצה ירושלמית אדומה אחת חזקה ועם יתדות בליגת העל. למיטב הבנתי זו בדיוק המטרה שלשמה הוקמה קטמון. |
ירון |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 20/12/2011 : 20:57:44
|
רמת הקיצוניות בפורום הזה מדהימה .כן-יוזמה נאיבית,כן ייתכן ותיכשל.אבל הרמות של ההאשמות כנגד יוזמיה מאז שיצאה, על אנשים שכל פשעם הוא פגישות עם חבריהם בהפועל י-ם(כן חבריהם)ורצון לחשוב ביחד ולמצוא דרכים של פתרונות יצירתיים ,שמה לעשות צריך לעשות בסוף גם מול יוסי סאסי(אלא אם כן ידוע לכם על בעלים אחר) הם פשוט חולניות. למרות שהטענה המרכזית נגדנו היא הצמצום במלל בעצומה מה לא מוצאים בה?האחד מוצא מתחת לטקסט התמים כוונות זדוניות,השני מוצא האשמות נגד הנהלת קטמון,השלישי כבר יודע איזה הסדר ייכפה על קטמון(כאילו שאפשר לכפות משהו על חברי עמותה המוסמכים היחידים מצדה של קטמון) נחמד פה |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 20/12/2011 : 21:13:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
רמת הקיצוניות בפורום הזה מדהימה .כן-יוזמה נאיבית,כן ייתכן ותיכשל.אבל הרמות של ההאשמות כנגד יוזמיה מאז שיצאה, על אנשים שכל פשעם הוא פגישות עם חבריהם בהפועל י-ם(כן חבריהם)ורצון לחשוב ביחד ולמצוא דרכים של פתרונות יצירתיים ,שמה לעשות צריך לעשות בסוף גם מול יוסי סאסי(אלא אם כן ידוע לכם על בעלים אחר) הם פשוט חולניות. למרות שהטענה המרכזית נגדנו היא הצמצום במלל בעצומה מה לא מוצאים בה?האחד מוצא מתחת לטקסט התמים כוונות זדוניות,השני מוצא האשמות נגד הנהלת קטמון,השלישי כבר יודע איזה הסדר ייכפה על קטמון(כאילו שאפשר לכפות משהו על חברי עמותה המוסמכים היחידים מצדה של קטמון) נחמד פה
אני חושב שזה לגיטימי שאנשים לא רוצים לחתום על משהו שהם לא מבינים מה הוא. גם אם כל הכוונות טובות, ואני יודע שכן כי אני יודע מי האנשים שעומדים מאחורי היוזמה, אתה חייב לקבל את זה שרוב האנשים פה לא מתבשלים עם הרעיון כל-כך הרבה זמן כמוך, לא יודעים באמת מאיפה הכל מגיע ובטח לא לאן הדברים יתגלגלו. סקפטיות תמיד הייתה מנת חלקנו.
דווקא בגלל זה לדעתי עדיף להתרכז בקידום השיח בין אוהדים ולא להתפס לחתימה על העצומה הזאת.
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 20/12/2011 : 21:46:59
|
מכיוון שהעניינים העקרוניים כבר מוצו, אני רק רוצה לגעת בצדדים המעשיים של ה"דרך השלישית", אם אפשר לכנות את זה כך. אם הבנתי נכון, העניין הוא שקלי, גרונר ויתר חבריו לא חושבים שאפשר להמתין לקיץ ורוצים לכפות עלינו לנהל משא ומתן (עקיף) עם סאסי כבר עכשיו, כאשר ההנהחה היא שאסור להשאיר את רועי זקן (אם אני מדייק בשמו) בדד ביציעי טדי כאשר סאד"ר משחקת. כדרך אגב, אנו צריכים להסכים לקביעה שאם זה תלוי בשיקול דעתו של שרצקי, רועי שלנו ימשיך לסבול עינוי בדידות קשים, שכן אורי שומר בעקשנות על עמימות מחשידה. אם כך, כדי להיות נדיבים נניח שאותם שני חברים שמשמשים בהנהלת הקבוצה, שעסוקים מעל לראש, מתבקשים עתה לפנות זמן, או להקריב נושאים לטיפול שוטף, כדי לנהל את אותו משא ומתן עם ה"מגשרים" במינוי עצמי. מכיוון שמדובר בקטמון, יכולים (הייתי אומר צריכים) לפנות אל חברי העמותה בשתי שאלות. הראשונה היא האם להקריב נושאים שוטפים כדי לנהל מו"מ, אבל מכיוון שרועי זקן נרטב, נבך, בטדי, וגם קר לו, אנו נסכים ששרצקי ושיינפלד לא יתעסקו במציאת מגן שמאלי, או כל נושא אחר, אלא יעמדו לרשותו של גרונר. אז מגיעים לכופתאות. גרונר שואל וקטמון חייבת להשיב, מה הם התנאים שלנו לאיחוד השורות. נפתח תרד מיוחד בחלק העמותה, ובוספו הצבעה על שאלת התנאים. משום מה יש לי הרושם שפה ושם יש איזה 350 חברי עמותה אשר יציינו את "יוסי סאסי חייב לעזוב לחלוטין את הפועל". מתוך מספר זה, 300 גם יגידו שעליו לקחת את החובות איתו. מאותו רגע, אין, לא לעמרי ולא לאורי, כל יכולת תמרון, וכל יכולת לסטות מהחלטות העמותה, אלא אם היא תשונה, מה שלא סביר שיקרה. תם עניין המו"מ לאיחוד, והדרך נחסמת לפחות עד לשנה הבאה (אם אני מבין נכון, אז עלול להווצר אסון של ממש ואנו נעלה ליגה ועל כן נצטרך לשחק נגד מוסא סלמן, והאחים עזו). ובכך, ה"דרך השלישית" אשר כל כך השתוקקה לבנות גג מעל לראשו של זקן נ"ל, תגרום, במו ידיה, לחידוד עמדות ותקשור את ידיה של הנהלת קטמון לפחות עד לעונה הבאה. סאסי, מצידו, יודע שעבור בן הערובה אשר בידיו, הגלעד שליט האדום (העונה לשם רועי זקן) הוא יכול מראש לבקש כל מחיר אפשרי, וגם הוא יידע למנף את הנכס. הדרך לגיהנום, מלבד העובדה שהיא שביל של אבנים צהובות, גם רצופה בכוונות טובות (נקווה שהן אכן כאלה. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-20/12/2011 22:54:12 |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 20/12/2011 : 23:37:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
ודבר אחרון: אף אחד מיוזמי העצומה, אם אני מבין נכון, הוא לא חבר בעמותה השנה. את העובדה הזו לא צריך לפרש, היא אומרת הכל.
אתה מבין לא נכון: אני בעל מניה בקטמון ביום שנוסדה ועד היום, פעיל אקטיבי בקבוצה מאז הקמתה, מסייע לאורי, עמרי ואשר בכל דרך שאני יכול מקדיש חלק גדול מהשבוע שלי לקטמון ועושה זאת באהבה גדול מבלי לצפות לשום שבח מאף אחד, אני מזדהה לחלוטין עם יוזמי העצומה ואסייע להם לגייס כמה שיותר חותמים, ולהניע תהליך של התקרבות בין האוהדים, ותהליך של הידברות בין ההנהלות כדי להגיע להסכמה על קבוצה ירושלמית אדומה אחת חזקה ועם יתדות בליגת העל. למיטב הבנתי זו בדיוק המטרה שלשמה הוקמה קטמון.
אם יש דבר אחד שאינו מקובל עלי, זו דה-לגיטימציה של דעתו של האחר ("אף אחד... לא חבר בעמותה").
אני אישית אדיש לשאלת האיחוד, ומטיל ספק רב אם יש סיכוי לכך מצד הסאסי. אבל אני תומך בכל לב בזכותך לחשוב ולפעול לפי אמונתך. וזה נכון לגבי כל חבר עמותה באשר הוא, גם מי שבמקרה לא מעלה תרומה מבורכת כמוך.
נ.ב. עדיין אינני רואה כל סיבה שחברי ההנהלה יתעסקו או בביצה-שלא-נולדה הזאת. יש דברים הרבה יותר חשובים על הפרק בשלב זה של העונה. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 20/12/2011 : 23:43:34
|
אני אשמח מאוד אם נמצא דרך לקרב ולהתקרב אל החברים שנשארו מאחור. מר טמקין, על רועי זקן לא צריך להרחיב וכך גם לא על אלירן או כל אחד אחר שעמד איתנו ביציע ב2007.
יחד עם זאת, קלי, האחים גרונר, פלג ואורקל יקרים, אני באמת לא מבין מה מטרת העצומה. באמת. יש שיגידו שאני טיפש ויש שיסכימו איתי, אני באמת לא מבין.
כפי שאני רואה את הניסוח שלה כעת, מדובר רק בזה שמי שחתום עליו מצהיר שהוא מעדיף שתהיה אדומה אחת מאשר שתיים. אני חושב שחשוב לכתוב מה יעשו איתה אחר כך. אתם אומרים שיהיה צוות גישור, אחלה - תכתבו, אחר כך הדיון יוכל להמשיך לאן שימשיך. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 20/12/2011 : 23:44:37
|
כמה דמגוגיה אבי-אתה לא מרגיש מגוחך ?מילא שאתה מחפש מתחת לכל מילה בעצומה עם זכוכית מגדלת מה עומד "באמת" מאחוריה,עכשיו אתה מנסה להגחיך את הבעיה של שתי קבוצות בקורת גג לרועי הרטוב? גם התיאור "המעשי" שלך אח"כ כולו מלא בכל כך הרבה דמגוגיות שאני תוהה אם יש טעם לענות...האמת אין טעם כי בשבילך זה באמת רק בעיה של קורת גג לרועי הרטוב.
ואוריה-מה שאתה עושה לא פיירי.נאמר כבר עשרות פעמים ככה המליצו לנו לעשות עצומות.קצר חד וקולע ובסיסי .תלך לעוד עצומות-שעון קיץ טוב לישראל,רוצים צדק חברתי.מי ישיג ,איך ישיג?אף אחד לא נואם שם. טעינו?פעם הבאה נתייעץ עם מומחי העצומות כאן -כעת לא ניתן להוסיף. אבל אח"כ מההודעה הראשונה של עדו כאן ואח"כ בעוד עשרות הודעות שלי נאמר שכפי שאנחנו רואים את הבעיה מעבר למורכבותה הברורה שאותה לא שינינו במיל לבינתיים רק גוף שלישי מוסכם כזה או אחר(בעברית גישור) יכול לנסות הוריד את מפלס האיבה הן בקהל ואח"כ בין ההנהלות על מנת למצוא פתרון (בהנחה שרוצים) ככה נפתר לרוב כל סכסוך מורכב בעולם-לא המצאנו את זה. אבל בשביל זה צריך תמיכה.אם אף אחד מהצדדים לא רוצה מפשר אלא מעדיפים להתכסח לבד-סבבה ,אל תחתמו!!!! עכשיו מישהו מוזמן שוב לשאול אבל איפה כתוב גישור ומה מסתתר כשלא כתבנו |
נערך על ידי - קלי ב-21/12/2011 00:03:06 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 00:02:14
|
כמה דמגוגיה אבי-אתה לא מרגיש מגוחך ?מילא שאתה מחפש מתחת לכל מילה בעצומה עם זכוכית מגדלת מה עומד "באמת" מאחוריה,עכשיו אתה מנסה להגחיך את הבעיה של שתי קבוצות בקורת גג לרועי הרטוב? גם התיאור "המעשי" שלך אח"כ כולו מלא בכל כך הרבה דמגוגיות שאני תוהה אם יש טעם לענות...האמת אין טעם כי בשבילך זה באמת רק בעיה של קורת גג לרועי הרטוב.
אתה לא יכול כול פעם שמישהו לא מסכים איתך להגיד זו דמגוגיה זו קיצונות זו בלה בלה בלה קבל את זה שיש אנשים שחושבים אחרת ממך אל כול אחד באשכול הזה שאמר משהו קצת שונה ממה שאתה חושב ישר אתה מאשים וכותש איך אתה מצפה שיהיה דיון ככה? |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 00:25:37
|
ואוריה-מה שאתה עושה לא פיירי.נאמר כבר עשרות פעמים ככה המליצו לנו לעשות עצומות.קצר חד וקולע ובסיסי .תלך לעוד עצומות-שעון קיץ טוב לישראל,רוצים צדק חברתי.מי ישיג ,איך ישיג?אף אחד לא נואם שם. טעינו?פעם הבאה נתייעץ עם מומחי העצומות כאן -כעת לא ניתן להוסיף. אבל אח"כ מההודעה הראשונה של עדו כאן ואח"כ בעוד עשרות הודעות שלי נאמר שכפי שאנחנו רואים את הבעיה מעבר למורכבותה הברורה שאותה לא שינינו במיל לבינתיים רק גוף שלישי מוסכם כזה או אחר(בעברית גישור) יכול לנסות הוריד את מפלס האיבה הן בקהל ואח"כ בין ההנהלות על מנת למצוא פתרון (בהנחה שרוצים) ככה נפתר לרוב כל סכסוך מורכב בעולם-לא המצאנו את זה. אבל בשביל זה צריך תמיכה.אם אף אחד מהצדדים לא רוצה מפשר אלא מעדיפים להתכסח לבד-סבבה ,אל תחתמו!!!! עכשיו מישהו מוזמן שוב לשאול אבל איפה כתוב גישור ומה מסתתר כשלא כתבנו
נראה לי שאתה לא מבין דבר פשוט. אין לאף אחד בעיה עם זה שהעצומה היא כן כותבת או לא כותבת אם היא דומה לעצומה של השעון קיץ ואם ככה יעצו לך או לא, זה לא באמת מעניין.
מה שכן הוא שאנחנו לא יודעים על מה אנחנו חותמים, ואת זה כתבו כבר עשרים איש בערך.
אני, למשל (ואני בטוח שעוד רוב ניכר מחברי הפורום), כן רוצה קבוצה אדומה אחת בעיר, כן רוצה לשבת עם כל האדומים ביציע אבל במצב הנוכחי (שיוסי סאסי הוא הבעלים שם) לא רוצה את זה ולא מוכן לשמוע על זה אלא מעדיף להתרכז במשחק נגד אילת ביום ראשון, אז מה, אני אמור לחתום או לא? |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-21/12/2011 02:15:44 |
|
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 01:44:23
|
לפני שתרגיש שמתקיפים אותך מכל הכיוונים קלי, תן לי לומר רק שגם אני לא הבנתי את מהות העצומה, ואיך היא שונה מהרצון להקים באהבה את הפועל ירושלים מחדש, ולייבש את הגוף הישן, המסואב והחולה שהיה מנת חלקה ב-2007. אם יש חברים שלנו ביציעים של סאסי, הם נמצאים שם כי הם בחרו להיות שם בסופו של דבר, ואיש לא הצמיד להם אקדח לראש כדי שיעשו זאת. פלג בעצמו אמר שהוא לא מרגיש שקטמון זו הפועל ירושלים, אני מכבד דיעות כאלה גם אם אני לא מבין אותן.
ועוד שאלה שיש לי אליך מעבר למה שכבר נשאל: האם יוזמי העצומה ישימו את עצמם כגוף המגשר המדובר, וישתמשו במנדט שניתן להם ע"י החתימות כדי להידבר עם ההנהלות? אם כך, ובהתחשב בעובדה שיש מבין היוזמים כאלו שהם גם חברי עמותה, זה נראה מאד כמו ניגוד עניינים. אם לא המקרה, אז אני מניח שתביאו באמת מישהו שיפעל בשמכם כדי לגשר בין הצדדים. וזה גם למיטב זכרוני לא מופיע במסמך המקורי.
כבר כתבתי, אני מאמין שהפתרון יצמח מתוך שת"פ בין אוהדים שאינו קשור ישירות במגרש. להבדיל אלפי הבדלות, בימים האחרונים צללתי במסגרת עבודתי בחומרים שקשורים למנהיג היקר של קוריאה הצפונית, קים ז'ונג איל מנוחתו עדן. בקו הגבול בין הצפון לדרום שם ישנו חדר אחד ויחיד בו נציגי שתי המדינות יכולים להפגש ולדבר. זה מין בוטקה / מבנה יביל כזה מסכן, שהוא המקום היחיד שבו בני אותו עם יכולים לשבת פנים אל פנים. זה מעמיד את כל הסיפור שלנו בפרספקטיבה, אני היתי מציע שבשלב ראשון, בלי עצומות וחתימות וכולי, יעשו מפגשי הדברות רציפים ולא-עוינים, הם גם לא חייבים להיות רק למטרה זו, כפי שכבר הצעתי, הם יכולים לשלב כל מיני פעילויות פחות רציניות מלשבת ורק לדבר. ובלי לנסות לשכנע את האחרים "לעבור צד", או כל מיני דברים כאלה. זה יכול גם לעזור ליוזמה שלכם לקרות מהר יותר לדעתי.
חג אורים שמח ובאמת בהצלחה עם זה. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 07:44:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה אני, למשל (ואני בטוח שעוד רוב ניכר מחברי הפורום), כן רוצה קבוצה אדומה אחת בעיר, כן רוצה לשבת עם כל האדומים ביציע אבל במצב הנוכחי (שיוסי סאסי הוא הבעלים שם) לא רוצה את זה ולא מוכן לשמוע על זה אלא מעדיף להתרכז במשחק נגד אילת ביום ראשון, אז מה, אני אמור לחתום או לא?
אם אתה נגד הידברות עם הבעלים של הצד השני על מנת למצוא פתרון בין אם בקיץ ובין אם לאורך זמן גמיש יותר .נגד הידברות בין אם ישירה ובין עם הקבוצה שמנסה לעזור ולתווך -אתה אמור לא לחתום ,די פשוט. אם כמוך חושבים רוב אוהדי הפועל באשר הינם(וזו אפשרות עצובה מבחינתי אבל מאד ריאלית) ,חברי הקבוצה הזו יצטרכו להבין שאף אחד איננו מעונין בעזרתם ולא לעסוק יותר בנושא הזה. הדיון בפורמט הזה מוצה(לפחות מבחינתי) ורק גורם שויכוחים לא נעימים בהם מאסתי עם הצד השני מוחלפים עם הצד שפה ,וזה 180 מעלות הפוך ממטרה שעיקרה הידברות ופיוס.אני מניח שמי שיירצה באמת לשמוע עוד מידע מאנשים שקשורים ליוזמה ימצא ערוצים ישירים ונורמאליים יותר.
בהצלחה לנו מול אילת |
נערך על ידי - קלי ב-21/12/2011 23:20:00 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 08:23:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
מכיוון שהעניינים העקרוניים כבר מוצו, אני רק רוצה לגעת בצדדים המעשיים של ה"דרך השלישית", אם אפשר לכנות את זה כך. אם הבנתי נכון, העניין הוא שקלי, גרונר ויתר חבריו לא חושבים שאפשר להמתין לקיץ ורוצים לכפות עלינו לנהל משא ומתן (עקיף) עם סאסי כבר עכשיו, כאשר ההנהחה היא שאסור להשאיר את רועי זקן (אם אני מדייק בשמו) בדד ביציעי טדי כאשר סאד"ר משחקת. כדרך אגב, אנו צריכים להסכים לקביעה שאם זה תלוי בשיקול דעתו של שרצקי, רועי שלנו ימשיך לסבול עינוי בדידות קשים, שכן אורי שומר בעקשנות על עמימות מחשידה. אם כך, כדי להיות נדיבים נניח שאותם שני חברים שמשמשים בהנהלת הקבוצה, שעסוקים מעל לראש, מתבקשים עתה לפנות זמן, או להקריב נושאים לטיפול שוטף, כדי לנהל את אותו משא ומתן עם ה"מגשרים" במינוי עצמי. מכיוון שמדובר בקטמון, יכולים (הייתי אומר צריכים) לפנות אל חברי העמותה בשתי שאלות. הראשונה היא האם להקריב נושאים שוטפים כדי לנהל מו"מ, אבל מכיוון שרועי זקן נרטב, נבך, בטדי, וגם קר לו, אנו נסכים ששרצקי ושיינפלד לא יתעסקו במציאת מגן שמאלי, או כל נושא אחר, אלא יעמדו לרשותו של גרונר. אז מגיעים לכופתאות. גרונר שואל וקטמון חייבת להשיב, מה הם התנאים שלנו לאיחוד השורות. נפתח תרד מיוחד בחלק העמותה, ובוספו הצבעה על שאלת התנאים. משום מה יש לי הרושם שפה ושם יש איזה 350 חברי עמותה אשר יציינו את "יוסי סאסי חייב לעזוב לחלוטין את הפועל". מתוך מספר זה, 300 גם יגידו שעליו לקחת את החובות איתו. מאותו רגע, אין, לא לעמרי ולא לאורי, כל יכולת תמרון, וכל יכולת לסטות מהחלטות העמותה, אלא אם היא תשונה, מה שלא סביר שיקרה. תם עניין המו"מ לאיחוד, והדרך נחסמת לפחות עד לשנה הבאה (אם אני מבין נכון, אז עלול להווצר אסון של ממש ואנו נעלה ליגה ועל כן נצטרך לשחק נגד מוסא סלמן, והאחים עזו). ובכך, ה"דרך השלישית" אשר כל כך השתוקקה לבנות גג מעל לראשו של זקן נ"ל, תגרום, במו ידיה, לחידוד עמדות ותקשור את ידיה של הנהלת קטמון לפחות עד לעונה הבאה. סאסי, מצידו, יודע שעבור בן הערובה אשר בידיו, הגלעד שליט האדום (העונה לשם רועי זקן) הוא יכול מראש לבקש כל מחיר אפשרי, וגם הוא יידע למנף את הנכס. הדרך לגיהנום, מלבד העובדה שהיא שביל של אבנים צהובות, גם רצופה בכוונות טובות (נקווה שהן אכן כאלה.
ממש אפוקליפסה עכשיו.(מרלון ברנדו מתהפך בקברו) כשאני קורא את רמי תמר ומשה ביטון ,מהצד הקיצון ההוא ,ואותך מהצד הקיצון פה ,אני יודע.מרגיש.בטוח.אני נמצא במקום טוב באמצע.("הדרך השלישית כהגדרתך ")
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 09:30:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
ממש אפוקליפסה עכשיו.(מרלון ברנדו מתהפך בקברו) כשאני קורא את רמי תמר ומשה ביטון ,מהצד הקיצון ההוא ,ואותך מהצד הקיצון פה ,אני יודע.מרגיש.בטוח.אני נמצא במקום טוב באמצע.("הדרך השלישית כהגדרתך ")
אני טוען שיש רוב שפוי בקרה האוהדים שרוצה היברות ורוצה חיבור באותה נשימה יש קיצוניים בשתי הקבוצות שלא מוסיפים לנו כבוד אבל הם מיעוט שולי שלצערי בכמות שהוא כותב ובשפה שהוא כותב נותן לך את התחושה שהוא העיקר |
ירון |
|
|
עוזי האדום
11 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 09:46:37
|
קלי מחזק את ידך ואת אלו שיוזמים את המהלך מבלי להיכנס לניתוחו. ולאחר שקראתי את כל השירשור בנושא דעתי התחזקה שכנראה רוב הקהל של קטמון זה באמת לא הפועל ירושלים בעצם הגישה השלילית שלהם לרעיון. ומי כמוך יודע כמה אני מחרים את הפועל ירושלים(סאסי אך לא את אוהדיה) וגם שלם עם החלטתי להישאר בבית לאחר שהבנתי לאן הרוח נושבת בקטמון.... ואין ספק בקצב הזה הפועל ירושלים הולכת לאיבדון ליבי נחמץ אך מחזיק אצבעות למהלך לקירוב הללבות האדומים שכן כל אדום אמיתי רוצה בו אומנם לא בכל תנאי אבל בטח לא ישים מקלות לנסיון של אוהדים אדומים אמיתיים שלא מסתתרים אחרי קטמון כשייש להם כוונות אחרות (ויודע שזה לא הכלל שכן קל לזהות מי באמת אוהד הפועל האמיתית ומי תפס טרמפ ומנסה לסטות מהמטרה לשמה הוקמה קטמון...) בהצלחה קלי ידידי אני בעד!!! |
|
|
יוזמה חדשה |
|
|
|