פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יוזמה חדשה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יוזמה חדשה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם יוזמה חדשה נושא הבא
עמוד: מתוך 12

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 19/12/2011 :  21:47:09  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

גדעון אתה מפספס את הנקודה העיקרית פה כשאתה שואל אותנו באגרסביות מה דעתנו על הפיתרון.לי יש דעה אחת ,לפלג שניה,לעדו שלישית ולשאר חברי היוזמה עוד 10 דעות (אתה יודע שני אנשים 100 דעות),מה נראה לך שעכשיו אני ופלג חושבים אותו דבר?
דעתנו כרגע שרק גוף שלישי שיקדיש זמן ,מאמץ בלתי נלאה ואנרגיות,ויהיה קשוב לשני הצדדים והרגישויות שלהם בעל סיכוי למצוא פתרון מוסכם על הצדדים.דעתנו האישית כמו כל דעה של מגשר שווה כקליפת השום(תרצה במשחק אני אספר לך את דעתי האישית והלא מעניינת)המגשר אמור להתרוצץ בין הצדדים לשמוע קווים אדומים,על מה מוכנים להתפשר,על מה לא ולנסות למצוא מכנה משותף.
אם המגשר ישיג פיתרון מוסכם אז אשרינו ואם לא אז יישארו שתי קבוצות.אף אחד לא נאיבי לחשוב שיכפה הסכם על סאסי או על חברי קטמון.

כשאתה חותם על העצומה אתה בסך הכל אומר אני גדעון קטמוניסט מושבע ואני רועי זקן אוהד הפועל מושבע מהצד השני למרות אי ההסכמות שלנו ואיבת העבר מוכנים שעדו,פלג ו/או כל מגשר מקצועי שיימצאו יעשו את המאמץ בשבילנו ויהפכו כל אבן למצוא פתרון.

נשמע סביר. ישחקו המגשרים לפנינו.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 19/12/2011 :  21:52:13  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

קלי, המילה מגשר לא מופיעה בעצומה כמו שהיא כרגע.

אתה צודק.בשביל זה אנשים שתומכים ביוזמה טורחים מהראיון הראשון של עדו ברדיו,מההודעה הראשונה של עדו פה(במקביל ליציאת העצומה)ואח"כ בעשרות הודעות להסביר מבחינה אופרטיבית למה התכוונו מארגניה.
אף אחד מאיתנו לא מומחה לעצומות וזה לא עיסוקנו בחיים.כשהתיעצנו המליצו לנו שנהוג בעצומות לא להרבות במלל ולתת הצהרה כללית יותר(העם דורש צדק חברתי יותר מפורט?).טעינו?ייתכן -בעצומה הבאה(סילוקו של דני נוימן מעמדת הפרשן) נודיע כיצד מעשית זה ייתבצע

שמוליק אתה רציני??? על מה אנשים חותמים? על הטקסט או על התורה שבעל פה? על ההצהרה ה"נאיבית" או על רשימה של החותמים הכוללת את יוסי סאסי? אם מיכאל אמן, לדוגמא, אומר שהוא מסכים שיש לגשר בין האוהדים אבל יוצא נגד ההשוואה הין "שתי ההנהלות", איך זה בדיוק מעניק לגרונר, או לכל מי שלא יהיה, מנדט "לגשר" ביננו ולבין סאסי? אתה עוד מאשים אותי בגניבת דעת וקורא לי שקרן....נו באמת.
אבל בוא נעזוב את כל זה ונתרכז בסוגיה העיקרית. העובדה שאותו טקסט שחיברתם משאיר דלת פתוחה להשארות יוסי סאסי בהפועל. תגיד לי בבקשה האם לדעתך אנו צריכים להסכים לנוכחות של סאסי בקבוצה? מה אתה מצפה לשמוע מהנהלת קטמון שלא קראת פה בכל מיני גרסאות? שנקבל אותו? שיש סיכוי שנשנה את דעתנו? שמישהו יהיה מוכן לסכן את הפועל? או אולי אתה חושב שבסוף תצליחו לשכנע את סאסי לעזוב את הקבוצה, ומתכוון להעלות את הנושא ככה כדרג אגב, באיזו שיחה שלישית או רביעית איתו? זה רציני לדעתך?

כתבתי את זה קודם, ואני חוזר אומר לך עכשיו. אפשר לארגן החלטה פורמאלית של אסיפת העמותה אשר תקשור את ידיה של ההנהלה בעניין סאסי, ונראה שזה רצוי לאור ה"תורה שבעל פה" שמתחבאת מאחורי ה"תמימות".

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/12/2011 :  22:03:11  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ונראה שזה רצוי לאור ה"תורה שבעל פה" שמתחבאת מאחורי ה"תמימות".
[/quote]

נו אבי באמת
בואו נאשים את גרונר וקלי ופלג בקונספירציות
בין ההתנגדות לסאסי ובין ההתנגדות החרצת שלך להידברות בין מחנות האוהדים עם נסיון נואש להניע פה תהליך של התקרבות יש מרחק גדול.

בכלל נראה שכל מי שכותב בפורום משהו יותר קיצוני ויותר בלתי מתפשר הוא הכוכב הגדול שלנו.

איך מעמותה עם מחאה חברתית ועם רעיונות אידיאלים מדהימים הפכנו למתנגדים לכל דבר ?!

בואו נחפש כבר פתרונות - זה לא יהיה פשוט - זה לא יהיה קל - זה כמעט חסר סיכוי
אבל גם להקים את קטמון לא היה קל והיה חסר סיכוי ואף על פי כן קטמון נושמת ובועטת.

אני מנסה לתקשר עם אוהדי הפועל - לא עם נחום שמקלל את אוהדי קטמון ולא עם הנהלת הפועל שחושבת שהפתרון הוא בזה שאני אחזור ליציעים של טדי וגם הם לא מבינים בכלל את גודל הבעיה שלהם.

מה רע בזה ?

ואת מה שכתבתי על מה שאני עושה כתבתי לא בכדי לקבל מילים טובות של מישהו כתבתי כי בסופו של דבר - צריך להבין כמה קשה להחזיק קבוצת אוהדים לאורך זמן

הרי כשביקשתי מתנדבים לחלק כרטיסים בבית ספר - רק 3 הסכימו לעזור לי

ירון

נערך על ידי - yarond ב-19/12/2011 22:04:47
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 19/12/2011 :  22:07:57  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי -אתה מצפה שאנשים שבאים לפייס ולגשר ולאגד בתוכם גם את ליאור יונה וגם את אבי טמקין יציגו כעמדת פתיחה עמדה יותר מיליטנטית מזו שאי פעם הציג כל מרואיין של קטמון בתקשורת.ככה נוהג מגשר נורמאלי לטעמך ,אני לא בטוח ששנינו מבינים את המילה מגשר אותו דבר.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-19/12/2011 22:22:08
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 19/12/2011 :  22:59:17  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ושלא תבין אותי לא נכון אני בעד כל פתרון שיביא לקבוצה אחת אדומה, ובהחלט מוכן לשמוע על מגשרים, יועצים, מתווכים וכל רעיון אחר.
אני מבקש רק דבר אחד והוא שקיפות, כי אם יש לי איזושהי ביקורת על מהלכי קטמון בימיה הראשונים היא העדר שקיפות. ולזכות נציגינו בהנהלה קטמון יאמר שנושא השקיפות הולך משתפר.
אין לי כוונה לחתום על עצומה עמומה כל כך, מצד שני אני בהחלט מוכן לשמוע כל רעיון אופרטיבי
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 19/12/2011 :  23:36:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל בשביל מה בכלל צריך את העצומה? מה היא נותנת? רוצים שיח בין האוהדים? אני בעד! אפשר כאן או בפורום השני(?) או במקום נייטרלי כמו בפייסבוק. בואו נעורר שיח רלוונטי וענייני על הדברים המהותיים ולא על האם כן או לא צריך לחתום על עצומה שלא ממעונת לאף אחד.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 19/12/2011 :  23:49:37  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

אבל בשביל מה בכלל צריך את העצומה? מה היא נותנת? רוצים שיח בין האוהדים? אני בעד! אפשר כאן או בפורום השני(?) או במקום נייטרלי כמו בפייסבוק. בואו נעורר שיח רלוונטי וענייני על הדברים המהותיים ולא על האם כן או לא צריך לחתום על עצומה שלא ממעונת לאף אחד.

שים את העצומה רגע בצד
אתה מוכן לארגן מפגשים של אוהדי ירושלים וקטמון שמטרתם הורדת המתח ומחשבות על עתיד משותף ?

ירון
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  00:20:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

שים את העצומה רגע בצד
אתה מוכן לארגן מפגשים של אוהדי ירושלים וקטמון שמטרתם הורדת המתח ומחשבות על עתיד משותף ?

חד משמעית כן.

עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  08:31:06  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע לכולם לבדוק מה זה גישור. לא מדובר בפשרה! לא מדובר בפתרון שהוא אמצע הדרך בין שתי הגישות. מדובר בפתרון יצירתי שפונה למימד שונה ומציע לפתור את הבעיה בדרך מקורית. אם הגישור ישכנע את סאסי לפרוש, האם זה לא טוב? האם אנחנו נלחמים על הפועל ירושלים בריאה או על הכבוד שלנו במלחמה מול סאסי? לדעתי אין לנו מה להפסיד בגישור , רק להרוויח. הגישור הוא יוזמה של הפורום שהינו גוף שלישי ולא של הקבוצות. ברור שאם היום נבקש אישור מהנהלות הקבוצה לגישור אין סיכוי שנקבל. יש אנטגוניזם בשני הצדדים. לכן בדיוק יש גוף שלישי שמנסה להביא את הגישור. הוא לא צריך אישור של ההנהלות. הוא רק בודק עד כמה הרצון לאיחוד רחב בקרב האדומים בבירה. אם יתברר שיש הרבה אנשים שרוצים איחוד אז הם ירוויחו מגישור לטובת איחוד. ברור שנקודת ההתחלה תהיה קשה למגשר. שירצקי יגיד לו שקודם יפטר מסאסי ואחכ נדבר וסאסי יגיד לו שהוא נשאר לנצח בסאדר. אבל לדעתי זה לא פער שאי אפשר לגשר. רק תיתנו צ'אנס.

מתוך ויקיפדיה:
גישור
מאפייני הליך הגישור הם :
נייטרליות של המגשר.
סודיות המידע המתגלה במהלך הגישור.
הצדדים מגיעים בעצמם אל הפתרון, וזה אינו נכפה עליהם על ידי המגשר.

עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  08:58:18  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העצומה חסרת הכיוון הזו, וההתפלשות העצמית האינסופית בדיון שנערך פה, יגרמו לדעתי בעיקר לדבר אחד - יוסי סאסי יחשוב שמה שיש לו ביד שווה הרבה יותר משוויו האמיתי. ובקיצור - המחיר עלה. ואת הנזק הזה אף מגשר לא יצליח לפתור, גם אם הוא ישתמש בסיסמא הסקסית "אדום עולה ביחד" (שחיבר המשתמש הקופירייטר המדהים - "עדו האדום" ואחיו "אלי בן-רימוז'").

ולאנשי קטמון - אולי די עם הנהיה הבכיינית הזו ל"אלו שנותרו שם" - אם הם רוצים, שיישארו שם. רגשי האשם שהחבורה הקטנטנה הזו, הלא אינטילגנטית, שרבים בה הם חארות של ממש, מצליחים לעורר פה, הם בלתי נתפסים. אני מזכיר: הם שוברי השביתה, הם נשארו אצל סאסי (ובשעתו גם יונה), הם העדיפו לקבע את האסון שהפועל היתה שרויה בו.

אז שימשיכו בדרכם.

ודבר אחרון: אף אחד מיוזמי העצומה, אם אני מבין נכון, הוא לא חבר בעמותה השנה. את העובדה הזו לא צריך לפרש, היא אומרת הכל.

מעכשיו, בואו נדבר רק על אילת.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  09:01:22  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, אני הייתי שמח לשמוע מה חושבים האוהדים שנשארו בקבוצה המקורית על היוזמה, וכמובן לפתוח בדיאלוג איתם ולנסות להוריד את מפלס הלהבות. חבל שעדיין הפורום שלהם סגור בפנינו...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  09:59:38  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

שירצקי יגיד לו שקודם יפטר מסאסי ואחכ נדבר וסאסי יגיד לו שהוא נשאר לנצח בסאדר. אבל לדעתי זה לא פער שאי אפשר לגשר. רק תיתנו צ'אנס.

כאן בדיוק מתחילה הבעיה שלכם. אתם החלטתם מה שרצקי יגיד. רק שכחתם ששרצקי יגיד מה שרוב האוהדים חברי העמותה יגידו. חברי הנהלת הפועל קטמון ירושלים בעד קבוצה אדומה אחת בעיר. כל מהלך שלכם שמרמז כאילו זה לא נכון הוא פשע, לא פחות.

אני לא מסכים עם האוהד האהוב סלאמה לגבי התחושות כלפי האוהדים שנשארו שם. אנשים כמו רועי זקן, ליאור יונה ואחרים חסרים לנו מאוד. מאוד. אין להטיל ספק באהבתם להפועל ירושלים. הם היו שם תמיד והם יהיו שם תמיד.
יש שם עשרה עלובי נפש חסרי עמוד שידרה שצועקים ורוצים להמשיך להתפלש עם סאסי בבוץ של הר חומה. הם לא הרוב שם.

לא חתמתי על העצומה. אני מאוד בעד דיבור עם האוהדים שנשארו שם, כפי שכבר ציינתי, הם באמת חסרים לי. אבל לא במחיר של הכפשה של ההנהלה שלנו ולשים אותה באותו מקום כמו ההנהלה שם.

נכון, לא טוב לבוא עם תנאים מוקדמים. אבל מה לעשות, ולא יהיה הסדר בלי שסאסי יהיה בחוץ. על כל הדברים האחרים: איך יקראו לקבוצה, האם לאוהדים יהיה קול בהנהלה, איזה שירים ישירו והאם בזמן קריאת האצבע יאהבו את סלמן עמר - אלה דברים שוליים במסגרת החזרה הביתה. אבל התנאי הבסיסי הוא בלי יונה וסאסי. מאחד נפטרנו, גם יומו של השני יגיע.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  11:42:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:

שירצקי יגיד לו שקודם יפטר מסאסי ואחכ נדבר וסאסי יגיד לו שהוא נשאר לנצח בסאדר. אבל לדעתי זה לא פער שאי אפשר לגשר. רק תיתנו צ'אנס.

כאן בדיוק מתחילה הבעיה שלכם. אתם החלטתם מה שרצקי יגיד. רק שכחתם ששרצקי יגיד מה שרוב האוהדים חברי העמותה יגידו. חברי הנהלת הפועל קטמון ירושלים בעד קבוצה אדומה אחת בעיר. כל מהלך שלכם שמרמז כאילו זה לא נכון הוא פשע, לא פחות.

אני לא מסכים עם האוהד האהוב סלאמה לגבי התחושות כלפי האוהדים שנשארו שם. אנשים כמו רועי זקן, ליאור יונה ואחרים חסרים לנו מאוד. מאוד. אין להטיל ספק באהבתם להפועל ירושלים. הם היו שם תמיד והם יהיו שם תמיד.
יש שם עשרה עלובי נפש חסרי עמוד שידרה שצועקים ורוצים להמשיך להתפלש עם סאסי בבוץ של הר חומה. הם לא הרוב שם.

לא חתמתי על העצומה. אני מאוד בעד דיבור עם האוהדים שנשארו שם, כפי שכבר ציינתי, הם באמת חסרים לי. אבל לא במחיר של הכפשה של ההנהלה שלנו ולשים אותה באותו מקום כמו ההנהלה שם.

נכון, לא טוב לבוא עם תנאים מוקדמים. אבל מה לעשות, ולא יהיה הסדר בלי שסאסי יהיה בחוץ. על כל הדברים האחרים: איך יקראו לקבוצה, האם לאוהדים יהיה קול בהנהלה, איזה שירים ישירו והאם בזמן קריאת האצבע יאהבו את סלמן עמר - אלה דברים שוליים במסגרת החזרה הביתה. אבל התנאי הבסיסי הוא בלי יונה וסאסי. מאחד נפטרנו, גם יומו של השני יגיע.

יופי של הודעה.
מזדהה!

עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  15:22:15  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:

לב שלומי מלכה לב
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 20/12/2011 :  17:12:01  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[/quote]

[/quote]
אתה צודק, אני לא צריך להגיד מה שרצקי יגיד. בכל מקרה ההנהלות של הקבוצות לא חשובות, רק הבעלים: סאדר מחד ואוהדי קטמון מאידך.

אני לא חושב שהעצומה מבקרת את ההנהלות של הקבוצות. נהפוכו, העצומה אומרת שהנהלות צריכות לבצע את עבודתן שזה להעלות את הקבוצות ליגה ולהצליח. לכן צריך מגשר שיהיה חיצוני. אף אחד לא חלק על התרומה המדהימה של ההנהלה. לולא ההנהלה סאדר כבר היית בליגה ג'. העצומה רק באה להכניס מגשר שיעבוד מול הקבוצות כגוף חיצוני. ברור שההתנגדות היא משני הצדדים, זה לא סיבה לא לנסות לגשר בין אוהדים שפעם ישבו יחד. אני חושב שכולם בעד שסאסי יעזוב, השאלה היא רק איך להביא למצב כזה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם יוזמה חדשה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07