משתמש |
יוזמה חדשה |
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 10:37:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני טוען שיש רוב שפוי בקרה האוהדים שרוצה היברות ורוצה חיבור באותה נשימה יש קיצוניים בשתי הקבוצות שלא מוסיפים לנו כבוד אבל הם מיעוט שולי שלצערי בכמות שהוא כותב ובשפה שהוא כותב נותן לך את התחושה שהוא העיקר
ירון, אתה כנראה צודק. יש כזה רוב בקרב אוהדי קטמון. השאלה היא מה עושים אם השאיפה הזאת. האם נכון להפנות עכשיו את האנרגיות שלנו בכיוון הזה. וכאן נראה שהרבה מאיתנו לא חושבים כמוך. טמקין כתב את זה בצורה מגכיחה (ופיספס בכך שיצר אנטגוניזם). אבל בבסיס הוא צודק. אני למשל חושב: מה כל הדיבורים האלה עושים לשחקנים? זה נותן תחושה של קבוצה ארעית. מחר נתאחד עם קבוצה מראש הליגה הלאומית, ובאיחוד כמו באיחוד - חצי מהקבוצה הולכת הביתה? וההנהלה שצריכה לחפש לנו שחקנים בעמדות מסויימות (צורך אמיתי ובוער), ולעסוק בשאר ענייני ניהול שותף. מישהו מיוזמי העצומה, מהצד הקטמוני, בדק עם אורי ועומרי אם העיתוי לכל זה סביר מבחינתם ? ירון, אתה לדעתי אוהד-על. תותח, לא פחות. אני אומר את זה בשיא הרצינות. מי שעוקב אחרי הפעילות שלך לאורך השנים - קשה שלא להתפעל. אני גם חושב שזכותך המלאה להציג את העשיה הזאת כדרך להטיל כובד משקל ולקדם את הכיוון אליו אתה חותר. אבל האם דעתי, שלא נכון בשלב הזה לעסוק בפומבי באיחוד, הופכת אותי לקיצוני ? כדי שבבוא הזמן הקבוצה האדומה היחידה שתישאר בעיר תראה מה שיותר כמו קטמון שלנו, אנחנו צריכים לבוא מעמדה של עוצמה. הויכוח שנוצר כאן מעצים את ה 1% הבדל ביני ובינך, בעוד ש 99% מהיתר, שמשותף לנו, יוצא ניפסד. (וכל מה שכתבתי לא בא חס וחלילה לסתום פיות ו/או להטיל דופי ו/או להאשים מישהו במשהו. הכל מאהבה, וחג שמח).
|
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 11:35:43
|
ירון, הדבר היחידי בו אני קיצוני הוא בהגיון ובהסקת מסקנות מתבקשות. אתה, זאב ואחרים חושבים שאנו צריכים לתת לרגש להדריך אותנו כרגע --הכוונה היא לרגש הגעגוע לאנשים שלא עברו לקטמון. או קיי, אני מודה, הרוב המוחלט של חברי ליציע נמצאים בהפועל קטמון כך שאין לי אישית געגועים לאיש. אבל גם אם היו, האם בחנתם את משמעות המהלך שלכם? נניח מתמנה מגשר ביננו לבין סאסי. מה הוא בדיוק יעשה? אם יפנה אלינו בשבועות הקרובים, יהיה צורך להעמיד השאלה לדיןן בתוך העמותה. אם אני צודק, הרוב המוחלט יקבע עמדה נחרצת לפיה על סאסי ללכת, ולקחת עימו את החובות. בעניין הזה אתה מספיק מנוסה כדי לדעת שזו תהיה התשובה.באופן מעשי מה שהדבר ייעשה הוא לחסום את הדרך לכל שיחות בקיץ, ואפילו לתקופה ארוכה יותר. מי שמסביר לך את הדבר הוא אני ה"קיצוני", שהייתי מוכן לחיות עד עתה עם העמימות שאפשרה מדי קיץ פניה לסאסי לפתיחת מו"מ. קיצוני שמכמוני ציין בכל מיני שיחות פרטיות כי יש קבוצה בתוך קטמון שהגעגוע למי שנשאר מאחור הוא מהותי ולמענים צריך לחפש מדי קיץ דרך למו"מ אמיתי. בקיץ הקרוב זה כבר לא יתרחש, מהרגע שעמותת הפועל קטמון ירושלים קובעת את עמדתה, ומהרגע שסאסי יתן את תשובתו שתהיה לא פחות נחרצת משלנו. שם נגמרת ההידברות לה אתם כל כך מייחלים. אם אתה חושב שאני טועה, זו זכותך. גם להשוות אותי לרמי תמר אתה יכול אם צורכי הרטוריקה מאלצים אותך. מה שאתה לא רשאי לעשות הוא לא לתת דין וחשבון לעצמך על מה יקרה אם מעשיך יובילו לתוצאות בדיוק הפוכות מאלה שאתה מייחל להן. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-21/12/2011 11:58:24 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 12:02:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני טוען שיש רוב שפוי בקרה האוהדים שרוצה היברות ורוצה חיבור באותה נשימה יש קיצוניים בשתי הקבוצות שלא מוסיפים לנו כבוד אבל הם מיעוט שולי שלצערי בכמות שהוא כותב ובשפה שהוא כותב נותן לך את התחושה שהוא העיקר
ירון, אתה כנראה צודק. יש כזה רוב בקרב אוהדי קטמון. השאלה היא מה עושים אם השאיפה הזאת. האם נכון להפנות עכשיו את האנרגיות שלנו בכיוון הזה. וכאן נראה שהרבה מאיתנו לא חושבים כמוך. טמקין כתב את זה בצורה מגכיחה (ופיספס בכך שיצר אנטגוניזם). אבל בבסיס הוא צודק. אני למשל חושב: מה כל הדיבורים האלה עושים לשחקנים? זה נותן תחושה של קבוצה ארעית. מחר נתאחד עם קבוצה מראש הליגה הלאומית, ובאיחוד כמו באיחוד - חצי מהקבוצה הולכת הביתה? וההנהלה שצריכה לחפש לנו שחקנים בעמדות מסויימות (צורך אמיתי ובוער), ולעסוק בשאר ענייני ניהול שותף. מישהו מיוזמי העצומה, מהצד הקטמוני, בדק עם אורי ועומרי אם העיתוי לכל זה סביר מבחינתם ? ירון, אתה לדעתי אוהד-על. תותח, לא פחות. אני אומר את זה בשיא הרצינות. מי שעוקב אחרי הפעילות שלך לאורך השנים - קשה שלא להתפעל. אני גם חושב שזכותך המלאה להציג את העשיה הזאת כדרך להטיל כובד משקל ולקדם את הכיוון אליו אתה חותר. אבל האם דעתי, שלא נכון בשלב הזה לעסוק בפומבי באיחוד, הופכת אותי לקיצוני ? כדי שבבוא הזמן הקבוצה האדומה היחידה שתישאר בעיר תראה מה שיותר כמו קטמון שלנו, אנחנו צריכים לבוא מעמדה של עוצמה. הויכוח שנוצר כאן מעצים את ה 1% הבדל ביני ובינך, בעוד ש 99% מהיתר, שמשותף לנו, יוצא ניפסד. (וכל מה שכתבתי לא בא חס וחלילה לסתום פיות ו/או להטיל דופי ו/או להאשים מישהו במשהו. הכל מאהבה, וחג שמח).
אתה צודק ! זה באמת מורכב תמיד התקנאתי במכבי תל אביב בכדורסל: עוד לפני שהעונה נגמרת - יש להם לסגל לשנה הבאה ודני קליין מחכה לסוף הפיינל פור כדי להתחיל לגייס כסף.
אני חושש שנסיונות לחבר בין הגופים בטווח זמן של כמה שבועות בקיץ הם בלתי אפשריים אני גם לא חושב שצריך להפעיל לחץ על ההנהלות לנהל מו"מ בינואר אין לי פתרון קסם אבל צריך לגרום לכך שיהיה תהליך עד כמה שניתן נשלט ומסודר כדי למצוא פתרון.
הבעיה הזו היא כל כך גדולה ומורכבת והיא לא תיפתר בזבנג וגמרנו.
אני חושב שמי שרוצה שתהיה קבוצה אחת אדומה חזקה גדולה בעיר - חייב להבין שיש להתעסק בזה כל הזמן.
וכל מה שאמרתי לא מרפה את ידי מלפעול כדי שקטמון תתחזק ותנצח ותהיה דוגמא לאיך קבוצה צריכה להיראות.
הבוקר בתכנית של רסקין בגל"ץ אמר מישהו מערוץ 10 שהם רוצים לאמץ את הפתרון של קטמון וברצלונה להציל את ערוץ 10 ושיש להם כבר 1000 לייקים יש משהו יותר מחזק מזה להראות שיש פה דרך נכונה ?! עכשיו מה הלאה ?
עוד 5 שנים בפילוג ?!
|
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-21/12/2011 12:17:24 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 12:15:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
ירון, הדבר היחידי בו אני קיצוני הוא בהגיון ובהסקת מסקנות מתבקשות. אתה, זאב ואחרים חושבים שאנו צריכים לתת לרגש להדריך אותנו כרגע --הכוונה היא לרגש הגעגוע לאנשים שלא עברו לקטמון. או קיי, אני מודה, הרוב המוחלט של חברי ליציע נמצאים בהפועל קטמון כך שאין לי אישית געגועים לאיש. אבל גם אם היו, האם בחנתם את משמעות המהלך שלכם? נניח מתמנה מגשר ביננו לבין סאסי. מה הוא בדיוק יעשה? אם יפנה אלינו בשבועות הקרובים, יהיה צורך להעמיד השאלה לדיןן בתוך העמותה. אם אני צודק, הרוב המוחלט יקבע עמדה נחרצת לפיה על סאסי ללכת, ולקחת עימו את החובות. בעניין הזה אתה מספיק מנוסה כדי לדעת שזו תהיה התשובה.באופן מעשי מה שהדבר ייעשה הוא לחסום את הדרך לכל שיחות בקיץ, ואפילו לתקופה ארוכה יותר. מי שמסביר לך את הדבר הוא אני ה"קיצוני", שהייתי מוכן לחיות עד עתה עם העמימות שאפשרה מדי קיץ פניה לסאסי לפתיחת מו"מ. קיצוני שמכמוני ציין בכל מיני שיחות פרטיות כי יש קבוצה בתוך קטמון שהגעגוע למי שנשאר מאחור הוא מהותי ולמענים צריך לחפש מדי קיץ דרך למו"מ אמיתי. בקיץ הקרוב זה כבר לא יתרחש, מהרגע שעמותת הפועל קטמון ירושלים קובעת את עמדתה, ומהרגע שסאסי יתן את תשובתו שתהיה לא פחות נחרצת משלנו. שם נגמרת ההידברות לה אתם כל כך מייחלים. אם אתה חושב שאני טועה, זו זכותך. גם להשוות אותי לרמי תמר אתה יכול אם צורכי הרטוריקה מאלצים אותך. מה שאתה לא רשאי לעשות הוא לא לתת דין וחשבון לעצמך על מה יקרה אם מעשיך יובילו לתוצאות בדיוק הפוכות מאלה שאתה מייחל להן.
אבי
א. אני מצטער ששמתי אותך באותו מישור של אחרים - למעשה אינני מכיר אותם.
ב. אני עושה חשבון נפש לעצמי כל יום על מה שאני עושה למען הקבוצה הזו. אני מסתכל בראי ואני מאוד מבסוט. אני מעריך שאם בקטמון היום עוד 5 כמוני - אז היינו קונים את סאסי עם עודף. אבל אין לנו את הפריבליגיה הזו.
התיזה שלי אומרת שקטמון והפועל לא יכולות להחזיק לאורך זמן מעמד בדרך הנוכחית. אני בניגוד למתלהמים מבין מקרוב כמה זה קשה לשרוד ולנצח במסגרת הזו. אני משקיע זמן כדי ללמוד את הנושא ומודלים ניהוליים אחרים. אני בניגוד לאחרים חרד חרדה אמיתית ליכולת הקיום של קטמון לאורך זמן. לכן בניגוד להמון השאנן אני לא חושב שזה נכון לחכות שהפועל תקיז את דמה ולא תשרוד זו טעות גדולה ואני לא אומר את זה ממקום של חולשה - ההפך - להערכתי החרדות שיוסי סאסי צריך להרגיש גדולות משלי. עכשיו קח את כל מה שכתבתי ותלך למקום פרגמטי. הפרגמטיות שלי היא לחפש כל הזמן דרכים לפתור את הבעיה. אין לי געגועים לאלה שנשארו ולו בגלל זה שבגיל 50 אני לא זוכר מי היה שם אז. יש לי געגועים לדבר אחד:
מגרש קטמון 6000 אדומים סינגל מכניס מספרת לשער של שמשון ( אני חושב ) זה מה שעושה לי את זה ולא 300 איש בערד שמקבלים קללות מפרחחים. אני מוכן לקבל קללות, יריקות ואבנים - בתנאי שיש חזון ויודעים לאן הולכים ולא להנציח את ההסתובבות בבוץ של קרית מלאכי
אני מקווה שאני יותר ברור עכשיו |
ירון |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 13:37:00
|
davidkipod צודק. אשכרה אתם נותנים לשחקנים שיש כרגע בקבוצה (חוץ משי)הרגשה שהם זמניים. אתם תתאמצו , תלחמו, אנחנו בינתיים דואגים לאיחוד ואז תחזרו למבשרת, גבעת זאב, או מכל חור אחר שבאתם.. והם, אם זה עוז, כפיר, ציון,עמית, וסליחה אם שכחתי מישהו, הרי העניקו לנו כל כך הרבה רגעים מאושרים. אז כן, אני רוצה קבוצה אדומה אחת. כן, אני רוצה שכל הסאגה הזו תהיה מאחורינו ונהיה מאוחדים, חברים, תחת קורת גג אחת וכל הג'אז הזה, אבל רבאק, הוצאתם לנו, או לי לפחות את כל הרבאק מהמשחק מול אילת. אשכרה נדפק לי המוח מהדיון הזה. וקלי, התכוונת באמת כשאמרת "בהצלחה מול אילת"? כי בלי לקנטר ובלי לערער על היותך אוהד מצויין ומסור(באמת!) נשמעת כאילו אתה לא חלק מאיתנו. באמת שיהיה לנו הצלחה מול אילת. אני רק מקווה שביציעים נשיר ונעודד בטירוף ולא נמשיך להתעסק בדיון שנפתח פה. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 14:48:01
|
כתבה מסולפת ומעצבנת במיוחד. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 16:34:34
|
כתבה מאוד מאוד מעצבנת, כאילו ההנהלה שלנו לא עושה מספיק בשביל איחוד . נו באמת . עד שסאסי לא נמצא על מטוס חזרה לשומקום אין סיבה בכלל לחשוב על איחוד . הידברות עם האוהדים ? מבורכת, אולי הם יצליחו להבין שהמכשול היחידי הוא החלק השני של הצמד השנוא . |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 21/12/2011 : 20:48:53
|
אני לא חושב שצריך להתייחס לעניין הזה ברצינות יתרה, עם זאת שאניתומך ביחוד וברעיון הכללי, כדי לשמוע את הצד הדומם ששם, שרוצה באיחוד. אני חושב שמהיוזמה הזו יצא טוב, לנו, לקטמון. אני מניח, ומקווה שהוהדים האמיתיים שלהם, ולא מתלהמים ודוגמות לכאלה לא צריך, יבינו אולי שאיחוד לא יהיה כל זמן שיוסי סאסי שם. ואולי שיראו מהצד את המצב האמיתי שלהם, הם יבינו שהדרך היחידה לקבוצה אחת בעיר היא הדרך שבה סאסי יבין, שאין לוקהל ביציעים. |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 22/12/2011 : 09:39:59
|
הויכוח בין החותמים לאלו שמסרבים לחתום הוא לא על נוכחותו של סאסי בסאדר, אלא על הדרך להשיג זאת: התרוממותה של קטמון עד שהיא תחלוף על פני סאדר כשזו צוללת מטה, אל מול האופציה שלנסות לזרז את המהלך.
משהו יכול לשלוח לינק לתכנית הרדיו ששודרה אמש ברדיו ירושלים על הסוגיה? |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 22/12/2011 : 14:10:06
|
למיטב הבנתי, הרעיון מאחורי היוזמה פשוט והגיוני. מבחינתי, היוזמה הזאת מוצדקת ולו רק בגלל המחויבות שאני מרגיש לשמור על הקשר והאחווה האוהדים ההגונים שלא הצטרפו אלינו. אבל יש סיכוי שייצא ממנה גם יותר מזה: אני בטוח, כמו כולנו, ששתי קבוצות אדומות זה דבר בעייתי. אני חושב שכולנו מסכימים שמסיבות שאינן באשמת ההנהלה שלנו, שהיא מעל לכל חשד בעיני, יש מתח וקפאון מסויים במשא ומתן עם האנשים מהצד השני. זאת סיבה מספקת בעיני לרבע את המעגל, להוסיף שחקן חדש לזירה הזאת שעשוי לטלטל את מצב הענינים. כח שמורכב מאוהדי שתי הקבוצות יכול להוביל לתהליך כזה. נראה לי שאפשר להרפות קצת מהחששות , הציניות והטינה וללכת על זה. שיגששו אנשי הצוות הזה, יחשבו יצירתית, ישדלו שם ויאיימו פה ונראה מה ייצא. בכל מקרה ברור שכל הצעה תגיע לאישור העמותה, כך שלא ייתכן מחטף. בואו נתמוך. |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 22/12/2011 : 15:06:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
למיטב הבנתי, הרעיון מאחורי היוזמה פשוט והגיוני. מבחינתי, היוזמה הזאת מוצדקת ולו רק בגלל המחויבות שאני מרגיש לשמור על הקשר והאחווה האוהדים ההגונים שלא הצטרפו אלינו. אבל יש סיכוי שייצא ממנה גם יותר מזה: אני בטוח, כמו כולנו, ששתי קבוצות אדומות זה דבר בעייתי. אני חושב שכולנו מסכימים שמסיבות שאינן באשמת ההנהלה שלנו, שהיא מעל לכל חשד בעיני, יש מתח וקפאון מסויים במשא ומתן עם האנשים מהצד השני. זאת סיבה מספקת בעיני לרבע את המעגל, להוסיף שחקן חדש לזירה הזאת שעשוי לטלטל את מצב הענינים. כח שמורכב מאוהדי שתי הקבוצות יכול להוביל לתהליך כזה. נראה לי שאפשר להרפות קצת מהחששות , הציניות והטינה וללכת על זה. שיגששו אנשי הצוות הזה, יחשבו יצירתית, ישדלו שם ויאיימו פה ונראה מה ייצא. בכל מקרה ברור שכל הצעה תגיע לאישור העמותה, כך שלא ייתכן מחטף. בואו נתמוך.
|
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 22/12/2011 : 17:28:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
למיטב הבנתי, הרעיון מאחורי היוזמה פשוט והגיוני. מבחינתי, היוזמה הזאת מוצדקת ולו רק בגלל המחויבות שאני מרגיש לשמור על הקשר והאחווה האוהדים ההגונים שלא הצטרפו אלינו. אבל יש סיכוי שייצא ממנה גם יותר מזה: אני בטוח, כמו כולנו, ששתי קבוצות אדומות זה דבר בעייתי. אני חושב שכולנו מסכימים שמסיבות שאינן באשמת ההנהלה שלנו, שהיא מעל לכל חשד בעיני, יש מתח וקפאון מסויים במשא ומתן עם האנשים מהצד השני. זאת סיבה מספקת בעיני לרבע את המעגל, להוסיף שחקן חדש לזירה הזאת שעשוי לטלטל את מצב הענינים. כח שמורכב מאוהדי שתי הקבוצות יכול להוביל לתהליך כזה. נראה לי שאפשר להרפות קצת מהחששות , הציניות והטינה וללכת על זה. שיגששו אנשי הצוות הזה, יחשבו יצירתית, ישדלו שם ויאיימו פה ונראה מה ייצא. בכל מקרה ברור שכל הצעה תגיע לאישור העמותה, כך שלא ייתכן מחטף. בואו נתמוך.
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 23/12/2011 : 14:38:51
|
שי אהרון דיבר לענין היום ברדיו ירושלים במתינות בהגיון והתמודד יפה עם הצעקנות של חסון ומנדל
לא שזה חדש אבל מנדל ודומיו הם אנשים שחיים מלסכסך וללכלך |
ירון |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/12/2011 : 15:04:31
|
שי אהרון דיבר לענין היום ברדיו ירושלים במתינות בהגיון והתמודד יפה עם הצעקנות של חסון ומנדל
לא שזה חדש אבל מנדל ודומיו הם אנשים שחיים מלסכסך וללכלך
"התמודד יפה" ? הקפטן צריך לקבל פרס על הראיון הזה, אם לא פוליצר אז לפחות פוליקר. אין איש בעולם שיכול ומצליח להתמודד עם חסון את מנדל ושות' ככה. ראיון למופת. |
|
|
יוזמה חדשה |
|
|
|