משתמש |
יוזמה חדשה |
gideon
918 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 12:06:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
גדעון בוא תסביר לי בהיגיון שלך למה להציע בקיץ לסאסי ישירות בסוף השנה לדוגמא מיליון ש"ח תמורת קטמון ולחכות לתשובתו(אותה יצטרך להעביר תוך שבוע) עדיפה בעיניך על פני להעביר הצעה זו בעוד חודש לעדו ופלג (או מגשר מקצועי שיימצאו)ושהוא יילך עם זה לסאסי.אתה עד כדי כך מאוהב בו?הוא אמין בעיניך יותר מהם???.
קלי, אני לא בטוח שהבנתי לגמרי אבל אנסה לענות. כל מו"מ באשר הוא מתנהל על בסיס עמדת כח אמיתי או מדומה שכל אחד מהצדידים מחזיק בה. יש הבדל עצום אם אתה בה לדיון שאתה בליגה א והצד השני בליגת העל, לבין מצב ששני הצדדים בלאומית. תנאי העיסקה, וסוג הדרישות שאתה יכול להציג או לחלופין לקבל על עצמך שונים בתכלית....כל זה יתבהר רק בסוף העונה.
אני לא צריך להאמין בסאסי או לאהוב אותו זה לא רלוונטי. מאחר וכל הצעה שמשאירה אותו בתמונה לא מקובלת עלי, גם לא בתור נער מגבות. אין כל פשרה, גישור או הסכם שיהיו מקובלים עלי המשאירים לסאסי אחיזה בקבוצה. כל מה שהוא צריך לעשות זה להסיר כל אחיזה שלו בקבוצה תמורת מחיר הולם. הוא בעל הבית נכון להיום לא עידו ולא פלג. את החתימה שלו אני צריך. על כן אני לא מבין למה זה נחוץ. אני גם לא מבין איך מעצומה הקוראת לאחדות בין האוהדים, אהבת האדום, וקומבייה...נוצר לפתע (תוך 3 דפי אשכול) גוף מגשר הפועל בשמי? אם זו הכוונה אז תגידו רוצים להקים גוף מגשר בין הנהלת קטמון הנבחרת לבין סאסי הדיקטטור. אבל תגידו שזו הכוונה.
סאסי חי על הרצון שלנו בקבוצה אחת, כל יוזמה כזו מעצימה את כוחו, הפיסקה האחרונה בכתבה הבאה מזיקה בעיניי. http://www.jerusalemnet.co.il/article/40787
אתה אדם נדיב יותר ממני ומוכן להציע לסאסי סולמות לרדת בהם. אני מעדיף לחכות שיפול מהעץ.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 12:09:43
|
חלק לא קטן מהכותבים פה לא מבינים דבר בסיסי אחד: המצב הנוכחי שבו יש שתי קבוצות אדומות לא יכול להתקיים לאורך זמן: סאסי לא יכול להמשיך להזרים כסף וקטמון לא יכולה לבנות על כך שכל שנה היא תגייס לבד כסף כמות האוהדים בכל קבוצה היא כזו שלא תצדיק לאורך זמן את הקיום שלה
בתור אחד שמגייס לא מעט ספונסרים לקטמון ומבין איזו אנרגיה ואילו מאמצים צריך בשביל זה ( ונראה לי שלא כולם מבינים את הבעייתיות בכך ) אני חושב שצריך קבוצת אוהדים חזקה מאוד בשביל האיחוד אבל באותה נשימה צריך לחתור לפתרון הבעיה.
אני רואה את המטרה שלי ליסוע לבלומפילד ולחיפה ולא לערד ולרחובות. וצריך לפעול כדי להשיג את המטרה ולא לשקוע והלשתקע בפירוד.
בשנתיים האחרונות אני יושב עם אוהדי הפועל המתונים והשפויים ואני מוצא אותם בעלי מטרות זהות לשלי.
גם בקרב אוהדי הפועל יש קיצוניים ומטומטמים וגם בקרב אוהדי קטמון יש כאלה שכל מה שעשו עד היום למען הקבוצה זה לכתוב הודעה בפורום שהיא בדרך כלל ההודעה היותר קיצונית ויותר מלבה שנאה.
אם רק חלק מהכותבים הקיצוניים בפורום היו מגייסים תורמים, ספונסרים, חברי עמותה ועוד - היינו קבוצה מאושרת.
רק שיש יחס פסיכי בין אנשים שלא תורמים לבין הקיצוניות שלהם בפורום. |
ירון |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 12:18:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
קלי, אני חולק על המשפט שכתבת: " 3)אם זה לא ייפתר בקרוב (עונה הבאה) זה מן הסתם כבר לא ייקרה וכבר לא יעניין אף אחד(מיותר להסביר)"
אני לא שותף לניתוח שלך, ואני עדיין אופטימי- כמה זמן נראה לך שסאסי יכול להשקיע זמן ומאמץ וכסף בקבוצה שלא מעניינת אותו? עוד שנה, עוד שנתיים? מי יקנה ממנו את הגוויה המהלכת הזו, חוץ מאיתנו? בכל קבוצה שאני יכול לחשוב עליה מלבד מכבי חיפה ומכבי פ"ת הבעליים מתחלפים כמו גרביים בגלל שלהיות בעלים של קבוצת כדורגל בישראל זה סיוט. גם יומו של הקבלן השחצן יגיע, ואנחנו בעזרת השם נהיה שם כשיימאס לו סופית.
נו בסדר ,שמעתי את המשפט הזה הלוך וחזור כבר 5 שנים.עוד שנה שנתיים יימאס לו הוא בדרך לקריסה כלכלית .בינתיים,אמפירית לפחות ,הוא מחזיק ואפילו שם כסף.היתרון היחיד של הפסיכופאט עלינו הוא ,שיש לו זמן ולא מעט כסף.שנית,אתה שופט אותו ברציונל שלך.אם יש לו כזה ,הוא שונה משלנו. לכן,אני מסכים עם הניתוח של קלי.
|
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 13:02:48
|
יש פה יותר מדי התמקדות בסאסי, ואולי אנחנו מפספסים נקודה חשובה: יש מאיתנו שרואים ב"קבוצת אוהדים" יותר אמצעי ופחות מטרה, ושאיפה שעומדת על רגליה. נניח לרגע לויכוח ההסטורי "מה הוגדר מלכתחילה". כיום - האיכויות המיוחדות של קטמון כ"קבוצת אוהדים" הם נכס כשלעצמו. אני לדוגמה לא רואה את עצמי מעורב באותה אינטנסיביות בקבוצת כדורגל שדומה לכל "הפועל משהו" אחרת, שמנוהלת על ידי גביר מתחלף זה או אחר. אני לא הייתי נותן לסאסי שום "מנוי כבוד". נהפוך הוא, הייתי יורד מהרטוריקה המקללת נגדו, ומציע לו בכנות (אם הוא אוהד הפועל) לשלם אלפיה ולהפוך להיות לחבר עמותה מהשורה. בקיצור, לא איכפת לי איך יקראו לקבוצה האדומה המאוחדת לעד, העיקר שהשם יתחיל ב"הפועל", יגמר ב"ירושלים", ובאמצע - שיהיה בבקשה "קטמון". ושתהיה בתצורת הניהול והבעלות הנוכחית. זה כמובן לא פוסל בשום אופן הידברות עם אחינו האדומים מהמקורית. ולחתום על עצומה - רק אם אבין לאן היא מוליכה, ואהיה משוכנע שאין כאן שום פגיעה בהובלה של המנהיגים הנבחרים שלנו. ומרגע זה אני ממליץ לעצמי בחום להתמקד במשחק הקרוב מול אילת, ובאיך מביאים עוד חברי עמותה למועדון שלנו. |
נערך על ידי - davidkipod ב-19/12/2011 13:21:06 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 14:23:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
חלק לא קטן מהכותבים פה לא מבינים דבר בסיסי אחד: המצב הנוכחי שבו יש שתי קבוצות אדומות לא יכול להתקיים לאורך זמן: סאסי לא יכול להמשיך להזרים כסף וקטמון לא יכולה לבנות על כך שכל שנה היא תגייס לבד כסף כמות האוהדים בכל קבוצה היא כזו שלא תצדיק לאורך זמן את הקיום שלה
בתור אחד שמגייס לא מעט ספונסרים לקטמון ומבין איזו אנרגיה ואילו מאמצים צריך בשביל זה ( ונראה לי שלא כולם מבינים את הבעייתיות בכך ) אני חושב שצריך קבוצת אוהדים חזקה מאוד בשביל האיחוד אבל באותה נשימה צריך לחתור לפתרון הבעיה.
אני רואה את המטרה שלי ליסוע לבלומפילד ולחיפה ולא לערד ולרחובות. וצריך לפעול כדי להשיג את המטרה ולא לשקוע והלשתקע בפירוד.
בשנתיים האחרונות אני יושב עם אוהדי הפועל המתונים והשפויים ואני מוצא אותם בעלי מטרות זהות לשלי.
גם בקרב אוהדי הפועל יש קיצוניים ומטומטמים וגם בקרב אוהדי קטמון יש כאלה שכל מה שעשו עד היום למען הקבוצה זה לכתוב הודעה בפורום שהיא בדרך כלל ההודעה היותר קיצונית ויותר מלבה שנאה.
אם רק חלק מהכותבים הקיצוניים בפורום היו מגייסים תורמים, ספונסרים, חברי עמותה ועוד - היינו קבוצה מאושרת.
רק שיש יחס פסיכי בין אנשים שלא תורמים לבין הקיצוניות שלהם בפורום.
חבר יקר אני חושב שאתה מגזים מאוד באיך שאתה מכנה את האוהדים שלא רוצים לחתום על העצומה(קיצונים,לא עושים כלום חוץ מהודעה אחת בפורום....) אין לי שום טענות אלייך ואני מעריך את פועלך בעיניין הגיוס כפי שאתה אומר אך על לך לחשוב שאתה היחיד שעושה או היחיד שיש לו זכות מפני שהוא עושה גם הם אנשים אחרים לא מסכימים אתך זה לא אומר שהם קיצונים או לא תורמים לקבוצה אז בבקשה ממך אל תגיד אתה אמירות קיצוניות ולנושא עצמו אני חושב שלהבדיל מסאדר לנו יש ההנהלה שמייצגת אותנו ועושה את מה שאנו מאמינים בו מפני שאנו ההנהלה וההנהלה היא אנכנו אז אני לא מסכים שיש צורך בגישור בין ההנהלות ושהבעיה היא ההנהלות הבעיה היא 1 סאסי 2 כול בעל הון ששולט בך הוא בעיה כי אתה לא אחרי לעצמך ואתה תלוי בחסדיו של מישהו אחר ולכן בשביל שתוכל להתפתח שיחה על איחוד(שכולנו בסופו של דבר בעדו) תנאי ראשון הוא שסאסי עוזב ועד אז אין על מה לדבר לפי דעתי..... |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 14:29:31
|
חברות וחברים – את הדיון הרציני אני מנסה לקיים כבר כמה זמן כאן ובמקומות אחרים (תרד אחר ואולי אפילו בפורום חברי עמותה מכל מיני סיבות). המצב היום אינו מה שהיה לפני שנתיים-שלוש. תהליך הקריסה המוחלטת – כלכלית, ספורטיבית, ניהולית, וקהילתית – של הפועל של סאסי נבלם במידה מסויימת. חשוב לראות את זה בראש פתוח כי זה מחייב מדיניות אחרת (אולי) -
עובדות אסטרטגיות חדשות (כולן כמעט בזכות פעילותה של קטמון!!! אז מה...):
ויקטור יונה סולק מהפועל ירושלים. יוסי סאסי פינה את עמדת הניהול השוטף לעמוס סאסי/גיל רז, שעושים עבודה סבירה, גם במחלקת הנוער.
למרות חובות העבר סאסי הזרים השנה כספים שאפשרו העמדת תקציב ראוי.
הקבוצה זוכה להישגים ספורטיבים. כמה סמלי עבר חזרו לפעילות בקבוצה. יש גידול במספר האוהדים. יש להערכתי כמה מאות (300?) שבאים למשחקי סאדר וקטמון גם יחד כשזה אפשרי. יש גם כמה מאות לפחות שלא באים לשתיהן, ביניהם כמה ספונסרים פוטנציאליים (שזה נזק כספי של ממש).
הדימוי העצמי הקולקטיבי של אוהדי סאדר השתפר. הם פיתחו אתוס קבוצתי חזק (של "נאמנים" מול קטמון ה"בוגדים"), וגם ההיבט האתני-מזרחי (המעצבן פה אנשים בצדק) משרת (למרות שקריותו) את הדימוי הזה.
עובדות אסטרטגיות ישנות (כמעט כולן הובילו להקמת קטמון!!!):
סאדר לא באמת מצליחה להחזיר ולהחזיק כמות משמעותית של אוהדים. קטמון חזקה ממנה פי כמה, וממשיכה לגייס אוהדים חדשים (מה שמפחיד אצלנו ואצלם הרבה אוהדים – החשש מדור חדש שלא ידע את יוסף. סאסי יוסף)
סאדר ממש לא מצליחה לגייס ספונסורים, מה שמאלץ את י. סאסי להוציא יותר מהמתוכנן. וזה מעצבן אותו
אין שינוי מבני אמיתי, כמו שגם אנשים בסביבתו הקרובה של סאסי יודעים ומודים בגלוי, הקבוצה והתנהלותה תלויים כחוט השערה בסריטה של סאסי. הדבר הזה מונע באמת כל תכנון סביר לטווח בינוני.
מסקנות:
יש לשכנע את מי שעוד לא שוכנע שמודל של שותפות אוהדים בבעלות ובניהול הוא חיוני. אולי לא מאה אחוז, אבל עם יכולת השפעה וזכות וטו בשאלות אסטרטגיות (כמו סגירת הקבוצה או איחודה – ברוח אמנת האוהדים שהצעתי בתחילת הדיון).
יש להידבר עם אוהדי סאדר שפויים ללא תנאים מוקדמים – גם כדי להרגיע את האווירה, גם כדי שגם הם ילחצו קצת על אנשי פורום השנאה שכרגע נראה שהם מובילים את דעת הקהל שם (שזה באמת אומר שאנחנו והם לא נוכל לשבת באותו יציע בלי מכות) וגם שהם יתבעו מסאסי הגדרות טובות יותר של תנאי האיחוד כמו שהם נראים מצדו (וגם שישנה את הצוואה – משום מה כולם מתעלמים פה מהסקופ האמיתי שפירסמתי בתחילת הדיון בעניין)
יש עוד, אבל בפורום פחות פומבי
|
|
|
אוריה
18 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 15:49:29
|
נדמה לי שנשמעה יותר התנגדות בפורום שלנו (בצדק אולי, עוד לא החלטתי) מבפורום שלהם. במספרים, על כף יד אחת אפשר לספור את המתנגדים לעומת עשרות, אולי יותר, שחתמו על העצומה עד עכשיו, בינהם אוהדים שהיו מאוד מילטנטים כלפינו בעבר. עוד דבר, לדעתי הפורום תופס מקום פחות מרכזי אצלם מאשר בקטמון, יש שם מעט מאוד משתתפים ולא יהיה נבון ללמוד משם על הלך הרוחות בקהל שלהם, את רוב האוהדים ניתן למצוא וגם לדבר עימם בצורה תרבותית בפייסבוק. הקיצוניים תמיד נשמעים בצורה יותר קולנית, גם בקטמון, אבל החשש מאלימות פיזית מופרז ומוגזם, כולנו ילדים טובים ירושלים. |
נערך על ידי - אוריה ב-19/12/2011 15:52:17 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 16:21:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
חברות וחברים – את הדיון הרציני אני מנסה לקיים כבר כמה זמן כאן ובמקומות אחרים (תרד אחר ואולי אפילו בפורום חברי עמותה מכל מיני סיבות). המצב היום אינו מה שהיה לפני שנתיים-שלוש. תהליך הקריסה המוחלטת – כלכלית, ספורטיבית, ניהולית, וקהילתית – של הפועל של סאסי נבלם במידה מסויימת. חשוב לראות את זה בראש פתוח כי זה מחייב מדיניות אחרת (אולי) -
עובדות אסטרטגיות חדשות (כולן כמעט בזכות פעילותה של קטמון!!! אז מה...):
ויקטור יונה סולק מהפועל ירושלים. יוסי סאסי פינה את עמדת הניהול השוטף לעמוס סאסי/גיל רז, שעושים עבודה סבירה, גם במחלקת הנוער.
למרות חובות העבר סאסי הזרים השנה כספים שאפשרו העמדת תקציב ראוי.
הקבוצה זוכה להישגים ספורטיבים. כמה סמלי עבר חזרו לפעילות בקבוצה. יש גידול במספר האוהדים. יש להערכתי כמה מאות (300?) שבאים למשחקי סאדר וקטמון גם יחד כשזה אפשרי. יש גם כמה מאות לפחות שלא באים לשתיהן, ביניהם כמה ספונסרים פוטנציאליים (שזה נזק כספי של ממש).
הדימוי העצמי הקולקטיבי של אוהדי סאדר השתפר. הם פיתחו אתוס קבוצתי חזק (של "נאמנים" מול קטמון ה"בוגדים"), וגם ההיבט האתני-מזרחי (המעצבן פה אנשים בצדק) משרת (למרות שקריותו) את הדימוי הזה.
עובדות אסטרטגיות ישנות (כמעט כולן הובילו להקמת קטמון!!!):
סאדר לא באמת מצליחה להחזיר ולהחזיק כמות משמעותית של אוהדים. קטמון חזקה ממנה פי כמה, וממשיכה לגייס אוהדים חדשים (מה שמפחיד אצלנו ואצלם הרבה אוהדים – החשש מדור חדש שלא ידע את יוסף. סאסי יוסף)
סאדר ממש לא מצליחה לגייס ספונסורים, מה שמאלץ את י. סאסי להוציא יותר מהמתוכנן. וזה מעצבן אותו
אין שינוי מבני אמיתי, כמו שגם אנשים בסביבתו הקרובה של סאסי יודעים ומודים בגלוי, הקבוצה והתנהלותה תלויים כחוט השערה בסריטה של סאסי. הדבר הזה מונע באמת כל תכנון סביר לטווח בינוני.
מסקנות:
יש לשכנע את מי שעוד לא שוכנע שמודל של שותפות אוהדים בבעלות ובניהול הוא חיוני. אולי לא מאה אחוז, אבל עם יכולת השפעה וזכות וטו בשאלות אסטרטגיות (כמו סגירת הקבוצה או איחודה – ברוח אמנת האוהדים שהצעתי בתחילת הדיון).
יש להידבר עם אוהדי סאדר שפויים ללא תנאים מוקדמים – גם כדי להרגיע את האווירה, גם כדי שגם הם ילחצו קצת על אנשי פורום השנאה שכרגע נראה שהם מובילים את דעת הקהל שם (שזה באמת אומר שאנחנו והם לא נוכל לשבת באותו יציע בלי מכות) וגם שהם יתבעו מסאסי הגדרות טובות יותר של תנאי האיחוד כמו שהם נראים מצדו (וגם שישנה את הצוואה – משום מה כולם מתעלמים פה מהסקופ האמיתי שפירסמתי בתחילת הדיון בעניין)
יש עוד, אבל בפורום פחות פומבי
אתה באמת רציני לגבי הצוואה?
|
I am City till I cry |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 16:29:45
|
אפשר לחשוב.פה מאחלים לו למות והא כתב משהו בצוואה,ביג דיל. כמה ברברת על ניסיון,תחתמו וזהו. |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 17:17:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
רק שיש יחס פסיכי בין אנשים שלא תורמים לבין הקיצוניות שלהם בפורום.
ירון, אין עוררין על תרומתך הגדולה מאוד למועדון. אני מודה בענווה שתרומתך גדולה משלי עשרות מונים. זה לא אומר שאסור לי להביע דיעה מנוגדת לשלך. מה פה קיצוני בדיוק? שאני לא רוצה להיות שותף של סאסי? על זה קמה קטמון! איזו שנאה אני מלבה? לא קיללתי, לא ביטלתי, לא זלזלתי באוהדים. מאחר וקלי משמש לי השראה (שלא לומר העתקה) תגידו עכשיו אתם באופן פומבי האם תמורת קבוצה אדומה אחת בעיר, אתם מוכנים לחזור לקבוצה בבעלות חלקית או מלאה של יוסי סאסי? אתם מוכנים לרכוש ממנו זכויות ניהול? רק שנבין על מה חותמים פה.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 17:35:22
|
הצוואה זה רציני
נגיד סאסימאומר שהוא עוזב תמורת ארבע נקודה שתים מיליון שקל יש למישהו את זה?
אגב לספור מתנגדים זה גם מעצבן ויוצר סימטריה נגיד שיש אנשים שנמאס להם שמשתינים להם על הראש והם הולכים ויש אנשים שלא אכפת להם והם נשארים ברור שהסוג הראשון יתנגד יותר לפשרה שבה משתינים לו קצת ולפעמים על הראש
|
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 17:36:37
|
כדי לא להשאיר מקום לספק: אני רואה בניסיונות ההידברות משום תופעה חיובית, אבל שולית. הייתי רוצה מאוד שבערך מאתיים מתוך אוהדי "המקורית" יחזרו לשבת איתנו ביציעים. על כל היתר, המתנבאים בדיוק בשפה של אוהדי בית"ר וגרוע מכך (יש לי התנסות אישית עם הפשיזם הכביכול אדום הזה) אני מוכן לוותר. בעבור התמורה הדלה הזאת לא כדאי להתווכח בינינו בטונים כה גבוהים. אני בהחלט תומך בעמדה של גדעון. אין לנו מה להרוויח מהסימפוזיונים הארוכים האלה ומטוב להקדיש את כל האנרגיה שלנו לבניית הפועל קטמון ירושלים. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 17:37:38
|
גדעון אתה מפספס את הנקודה העיקרית פה כשאתה שואל אותנו באגרסביות מה דעתנו על הפיתרון.לי יש דעה אחת ,לפלג שניה,לעדו שלישית ולשאר חברי היוזמה עוד 10 דעות (אתה יודע שני אנשים 100 דעות),מה נראה לך שעכשיו אני ופלג חושבים אותו דבר? דעתנו כרגע שרק גוף שלישי שיקדיש זמן ,מאמץ בלתי נלאה ואנרגיות,ויהיה קשוב לשני הצדדים והרגישויות שלהם בעל סיכוי למצוא פתרון מוסכם על הצדדים.דעתנו האישית כמו כל דעה של מגשר שווה כקליפת השום(תרצה במשחק אני אספר לך את דעתי האישית והלא מעניינת)המגשר אמור להתרוצץ בין הצדדים לשמוע קווים אדומים,על מה מוכנים להתפשר,על מה לא ולנסות למצוא מכנה משותף. אם המגשר ישיג פיתרון מוסכם אז אשרינו ואם לא אז יישארו שתי קבוצות.אף אחד לא נאיבי לחשוב שיכפה הסכם על סאסי או על חברי קטמון.
כשאתה חותם על העצומה אתה בסך הכל אומר אני גדעון קטמוניסט מושבע ואני רועי זקן אוהד הפועל מושבע מהצד השני למרות אי ההסכמות שלנו ואיבת העבר מוכנים שעדו,פלג ו/או כל מגשר מקצועי שיימצאו יעשו את המאמץ בשבילנו ויהפכו כל אבן למצוא פתרון. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 17:47:08
|
קלי, המילה מגשר לא מופיעה בעצומה כמו שהיא כרגע.
|
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 19/12/2011 : 21:07:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
קלי, המילה מגשר לא מופיעה בעצומה כמו שהיא כרגע.
אתה צודק.בשביל זה אנשים שתומכים ביוזמה טורחים מהראיון הראשון של עדו ברדיו,מההודעה הראשונה של עדו פה(במקביל ליציאת העצומה)ואח"כ בעשרות הודעות להסביר מבחינה אופרטיבית למה התכוונו מארגניה. אף אחד מאיתנו לא מומחה לעצומות וזה לא עיסוקנו בחיים.כשהתיעצנו המליצו לנו שנהוג בעצומות לא להרבות במלל ולתת הצהרה כללית יותר(העם דורש צדק חברתי יותר מפורט?).טעינו?ייתכן -בעצומה הבאה(סילוקו של דני נוימן מעמדת הפרשן) נודיע כיצד מעשית זה ייתבצע |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
יוזמה חדשה |
|
|
|