פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יוזמה חדשה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יוזמה חדשה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם יוזמה חדשה נושא הבא
עמוד: מתוך 12

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  01:00:22  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

כל מה שגולה אמר. חוץ מזה, העצומה הזו בעצם אומרת שהנהלת קטמון לא עשתה מספיק לאיחוד, מה שמאוד רחוק מהמציאות. אני יודע שאני נשמע כמו הדובר שלהם אבל משום מה העצומה הזו די מעצבנת אותי. כאילו ההנהלה של קטמון זה דבר אחד ואנחנו האוהדים זה דבר אחר. זה נכון במקרה של הפועל, לא אצלנו.
משמעות העצומה כאילו חלק מהבעיה זו הנהלת קטמון. חבר'ה - סאסי הוא הבעיה. נקודה.

יפי אף אחד לא טען ולא האשים את הנהלת קטמון בשום דבר. יש פה קריאה של אוהדים משני המחנות לניסיון הידברות נוסף. יש בכך רע?
אגב היה מי שניסה בפורום השני לטעון שזה ניסיון של הנהלת קטמון להחליש את הפועל המקורית - ברור שזה לא נכון.

נערך על ידי - eyal ב-18/12/2011 01:14:55
עבור לתחילת הדף

האורקל מדלפי האורקל מדלפי מנותק

2 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  01:14:23  הצג פרופיל שלח ל- האורקל מדלפי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפתח, גולה ושאר החברים הסקפטים, למה אתם מבינים את הדברים כך?
עובדתית אנחנו מתקרבים ל-5 שנים של פילוג ואני אישית מת מפחד מהנקודה בה יחצה הרוביקון ונהיה שתי קבוצות שונות שהרוב במי מהצדדים כבר לא יכיר/ירצה/יוותר במודע על הרצון לשבת יחד עם חבריו מהעבר. מכאן נובעת היוזמה הזאת. למה זה מרגיז אתכם?
אחרי סיבובי שיחות אינטנסיבים יותר או פחות בעבר ברור שיש חוסר אמון בין הצדדים ואולי גוף שלישי שזו מטרתו יוכל לגשר על הפערים הללו. בנוסף, אוהדי הפועל ואוהדי קטמון משתפים פעולה בפעם הראשונה מאז הפילוג ורק זה בפני עצמו ראוי להערכה – אם זה קורה, אז אולי יש פה משהו שיוכל להוביל לישיבה ביחד באותו יציע, אם לאו, בואו ננצל את רגעי העדנה ונאמץ את שיתוף הפעולה.
כשאנחנו כאוהדי הפועל משדרים ומבהירים לגיל רז ולעמוס ויוסי סאסי שאנחנו רוצים להתאחד לפני שיהיה מאוחר ועושים את זה בצוותא אתכם זה מקבל משנה תוקף ומבהיר לכולם שיש פה חזית אחידה של כל אוהדי הפועל ירושלים לדורותיה ולא צדדים יריבים, לפחות עדיין לא.
באמת שאין פה שום רע וחבל לחפש אותו בנרות – העניין מגיע ממקום טהור באמת ובתמים.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  02:29:04  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אורקל,
כוונתך נפלאה אבל תתנפץ על סלע העקשנות של סאסי בדיוק כמו שקרה לכוונות הטובות של רביב ובזיז וחסין וסיוון וקורץ ואלוהים יודע מי עוד ניסה להציל את הפועל ונכשל ב-15 השנים האחרונות.
הזמן משחק לטובתנו, דלפי, כי סאסי הוא אדם אחד ואנחנו למעלה מארבע מאות. יום יבוא והוא ייכנע וירים ידיים, וההחלטה הזו שלו לא תושפע במילימטר מהאוהדים שיש לו כרגע ביציע. הוא משתין עליכם בדיוק כמו שהשתין על כולנו כשהקבוצה הייתה מאוחדת. ההבדל בינינו הוא שאנחנו יצאנו מהמטריקס, אנחנו חופשיים לעצב את גורל הפועל ירושלים בידינו. רוצים להצטרף? בשמחה. תוכלו אם תרצו לגבש קבוצה ולבחור ברמי תמר כנציג האוהדים. רוצים לשבת בצד ולצעוק בוגדים? זכותכם המלאה, אם כי המאד מעצבנת.

בהצלחה שיהיה לך עם העצומה, אני מסרב לחתום ולתמוך בשום הסכם שיותיר את סאסי בעמדה כלשהיא של השפעה על המועדון.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  07:48:35  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

קלי אתה נשמע כמו שמאלני, עיגולד, ....לאן הדרדרת לאן?
[/quote]

גדעון את הבדיחה הזו שמעתי כבר,כדאי שתחדשו ואכן זו גם דעתי הפוליטית,תתקדם
[/quote]
במחילה מכבודך קלי, הנה דוגמא לבדיחה ישנה שרלוונטית מתמיד:
יושב אוהד קטמון בקרית יובל ומשחק בקקי...בא אופיר עזו ושואל אותו, "הלו מה אתה עושה???"
עונה האוהד, אני? אני בונה אופיר עזו מחרא!
נעלב אופיר מגיע אוהד סאדר. " הלו בוגד, מה אתה עושה?"
אני? אני בונה אוהד סאדר מחרא!
נעלב האוהד בא יוסי סאסי. נושף סאסי עשן סיגר ושואל " הלו יא זבל מה אתה עושה?"
אני, אני סתם משחק בחרא. עונה האוהד.
"אז למה לאופיר אמרת שאתה בונה אופיר עזו בחרא, ולאוהד שלי אמרת שאתה בונה אוהד בחרא ולי אתה אומר שאתה סתם משחק בחרא?"

זה בגלל שאין לי מספיק חרא לעשות סאסי!!

אני כבר התקדמתי קלי, מי שצריך להתקדם זה אתה, שעדיין נאחז בק.יובל, אופיר עזו וצריך שיגידו שאתה לא בוגד.
עד שזה יקרה אתה יכול להמשיך לחלום ולשחק בקקי. רק על תעלב אם לא כולם רוצים להכניס את הידיים שלהם לעיסה המבאישה.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  08:39:04  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעולה -האשכול הזה מתקדם בדיוק כפי שציפיתי.עכשיו אני אעשה משהו פחות לויאלי לחברי היוזמה, ואגיד את דעתי האמיתית(המאד לא נאיבית) המנוגדת לחלוטין לדעת חברי היוזמה(אנשים מוזרים אופטימיים וחדורי אמונה)
לדעתי היוזמה הזו הסיכוי שלה משול לסיכוי שאחמיניג'אד ייעשה שבת אצל ליברמן הן מבחינת החתימות אבל בעיקר מבחינת הסיכוי למצוא את נוסחת הפלא.ובכל זאת גם אם היוזמה הזו תתברר כפלופ הכי גדול במאה ה-21 אני תומך נלהב שלה.למה?כי היא אמורה לייצר סוף כל סוף מציאות ודיבור אמיתי לכולם.
אסכם את דעת המתנגדים(הרוב וגם הדומיננטי)
1)קטמון נתנה עד היום 2 הצעות נדיבות.אחת לשותפות בסכום התאבדותי -וזכתה לבריחה לאחר הבנות.שנייה לקנייה בסכום מעל ומעבר למגיע -זכתה להתעלמות משפילה.קטמון בהקשר הזה סיימה את מסע ההשפלות שלה.
2)אין שום שינוי בהפועל י-ם ,אם יש הוא קוסמטי,נעשה רק בגלל קטמון .ביום שקטמון תעשה את הטעות ותתפשר מנגנון ההשמדה של סאסי יופעל
3)סאסי פסיכופאט חולה רוח ושקרן לכן שום הסכם שמשאיר לו נגיעה בקבוצה לא לגיטימי
המסקנה-יש רק דבר אחד אפשרי.סאסי עוזב לחלוטין. זה ייקרה רק אם הוא יואיל בטובו להסביר ולהציע מה הצעתו ההגיונית תמורת עזיבה.אבל בגלל שבתכלס זה לא ייקרה מעשית זה אומר שהדרך היחידה לפעול היא השקעה בעתיד קטמון והתעלמות מהקבוצה השנייה.

אחלה,הגיוני,גם עם הרבה אני מסכים.אז אם זו המציאות אנא בשום פנים ואופן אל תחתמו על העצומה אבל עשו עוד דבר -אמרו זאת ברור חיצונית לתקשורת(טוב ,בנימה יותר טקטית) ופנימית .מבטיח יום למחרת להוריד את חתימתי ולא לעסוק יותר בנושא לעולם.יידעו ויכירו כולם במציאות שתי הקבוצות(לפחות עד שהפועל י-ם תישבר) ושכל אחד ייפעל כפי שיבין או בשפתו של גדעון(ושל אשתי )"קלי,תתקדם"

אבל אם דעתכם שלמרות כל הנאמר עדיין לדעתכם(והדעה שמושמעת) קטמון צריכה לעשות מאמץ ללקבוצה אחת ע"י פשרה או רכישה ע"י הצעה הגיונית בקיץ ,ובתקווה שהפעם הצד השני יועיל לקבל או להתייחס(שאחרת למה להציע?)אז באים אנשים מלאי רצון ואומרים :אתנו ובאמצעות מגשרים הסיכוי הלא גדול רב יותר הן בגלל הזמן שנשקיע (שלכם אין)והן בגלל שבסכסוכים מורכבים רק למגשרים יש סיכוי-במצב כזה תחתמו

לא לעשות לא זה ולא זה -זה כבר עבודה בעיניים

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  10:33:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מעולה -האשכול הזה מתקדם בדיוק כפי שציפיתי.עכשיו אני אעשה משהו פחות לויאלי לחברי היוזמה, ואגיד את דעתי האמיתית(המאד לא נאיבית) המנוגדת לחלוטין לדעת חברי היוזמה(אנשים מוזרים אופטימיים וחדורי אמונה)
לדעתי היוזמה הזו הסיכוי שלה משול לסיכוי שאחמיניג'אד ייעשה שבת אצל ליברמן הן מבחינת החתימות אבל בעיקר מבחינת הסיכוי למצוא את נוסחת הפלא.ובכל זאת גם אם היוזמה הזו תתברר כפלופ הכי גדול במאה ה-21 אני תומך נלהב שלה.למה?כי היא אמורה לייצר סוף כל סוף מציאות ודיבור אמיתי לכולם.
1)קטמון נתנה עד היום 2 הצעות נדיבות.אחת לשותפות בסכום התאבדותי -וזכתה לבריחה לאחר הבנות.שנייה לקנייה בסכום מעל ומעבר למגיע -זכתה להתעלמות משפילה.קטמון בהקשר הזה סיימה את מסע ההשפלות שלה.
2)אין שום שינוי בהפועל י-ם ,אם יש הוא קוסמטי,נעשה רק בגלל קטמון .ביום שקטמון תעשה את הטעות ותתפשר מנגנון ההשמדה של סאסי יופעל
המסקנה-יש רק דבר אחד אפשרי.סאסי עוזב לחלוטין. זה ייקרה רק אם הוא יואיל בטובו להסביר ולהציע מה הצעתו ההגיונית תמורת עזיבה.אבל בגלל שבתכלס זה לא ייקרה מעשית זה אומר שהדרך היחידה לפעול היא השקעה בעתיד קטמון והתעלמות מהקבוצה השנייה.

אחלה,הגיוני,גם עם הרבה אני מסכים.אז אם זו המציאות אנא בשום פנים ואופן אל תחתמו על העצומה אבל עשו עוד דבר -אמרו זאת ברור חיצונית לתקשורת(טוב ,בנימה יותר טקטית) ופנימית .מבטיח יום למחרת להוריד את חתימתי ולא לעסוק יותר בנושא לעולם.יידעו ויכירו כולם במציאות שתי הקבוצות(לפחות עד שהפועל י-ם תישבר) ושכל אחד ייפעל כפי שיבין או בשפתו של גדעון(ושל אשתי )"קלי,תתקדם"

אבל אם דעתכם שלמרות כל הנאמר עדיין לדעתכם(והדעה שמושמעת) קטמון צריכה לעשות מאמץ ללקבוצה אחת ע"י פשרה או רכישה ע"י הצעה הגיונית בקיץ ,ובתקווה שהפעם הצד השני יועיל לקבל או להתייחס(שאחרת למה להציע?)אז באים אנשים מלאי רצון ואומרים :אתנו ובאמצעות מגשרים הסיכוי הלא גדול רב יותר הן בגלל הזמן שנשקיע (שלכם אין)והן בגלל שבסכסוכים מורכבים רק למגשרים יש סיכוי-במצב כזה תחתמו

ניסחת זאת יפה קלי.

מבחינתי (ואני מקווה שמבחינת שאר חברי העמותה באופן זה או אחר), ברור שנוכחות או קשר כלשהו לסאסי ופמלייתו בקבוצה מבטל מכל וכל כל עניין בפשרה. אין מה להתפשר מול אדם שכשמציעים לו אצבע, סופנו שיקח לנו את הזרוע. מספיק התפלשו אוהדי הפועל ירושלים בעפר בגללו, ועוד הנהלת קטמון הייתה צריכה (יחד עם האוהדים) לספוג את הנזק שבנסיונות הכנים והמסוכנים שלנו להציע פיוס כספי, ועוד כהנה וכהנה ספינים שלו במקומון וברדיו י-ם.

קטמון קמה מסיבה מסויימת ויש לה מטרה ברורה ומשימות שנגזרות מהמטרה הזו. בראש ובראשונה אלטרנטיבה ארוכת טווח ושפויה לסאסי. יש שיאמרו שזה גרם לו קצת לפקוח עיניים, אבל נמר לא משנה את חברבורותיו.

בחזרה לנושא המקורי של האשכול, כל הידברות בין האוהדים היא מבורכת בעיניי. קירוב הלבבות ותיקון האיבה ש(כנראה) שוררת בלב של כמה מאיתנו הוא חשוב. אם היוזמה הזו תהווה פורום כזה או אחר להדברות אז בבקשה. אבל עדיין לא הבנתי על מה מבקשים ממני לחתום.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  12:19:56  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אין לי שום בעיה בשיתוף פעולה עם אוהדים של הפועל. להפך, זה אפילו מחמם קצת את הלב שיש כאלה גם בצד השני שחולמים על איחוד.
הבעיה שלי עם העצומה היא שהיא לא מקרבת את האיחוד ואולי אפילו ההפך. אני מדמה את מצבנו למישהו שעבר התעללות מינית במשך שנים עד שאזר אומץ ועזב את הבית כדי להשתחרר ממי שהתעלל בו. כעת אומרים לו שהאיש שהתעלל בו השתנה. הוא לא מתעלל יותר ואפשר לחזור הביתה. ואני אומר שאני לא מאמין ולא מקבל. אני לא נכנס לניתוחים למה והאם סאסי השתנה. מבחינתי מי שהתעלל בנו במשך שנים, אסור לקבל או להאמין לו.
אני חושב שקטמון וסאדר באותה ליגה לא יהיה לא אסון ספורטיבי. זה לא יהיה פשוט, אבל זה אולי הסיכוי היחיד. הרי איחוד לא יקרה לפני שסאסי ימאס בצעצוע היקר הזה, ובלי הסתלקות מוחלטת שלו אני לא מאמין שאחוז גדול מאוהדינו ילכו לאיזושהי עיסקה. אני בכל אופן אהיה בחוץ.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  12:32:26  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, תיקון טעות: ככל הידוע לי ליברמן לא עושה שבת (אלא אם לאכול שרימפס עם נציגים של צ'רנוי עם וודקה וסיגרים ליד זה לעשות שבת)
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  13:11:15  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהמשך לדברים של קלי. אני מסכים, אני לא רוצה איחוד, קבל עם ועולם, כי אני לא מבין, באמת שלא, מה מושך בהפועל סאדר המקורית ירושלים?
סאסי - ממש לא מושך
אח של סאסי - גם לא מושך
המגרש בקרית יובל - מושך נדונית חובות נדירה
מחקלת נוער - מושך (אבל גם לנו יש)
ההסטוריה של הפועל - זה לא שייך לאף אחד מהצדדים לטעמי.
האוהדים שנשארו שם - זו הנקודה היחידה ששווה לברר אותה לטעמי. השאלה היא כמה הם? אני באמת לא מכיר אותם כך שאני בפשטות אומר שאני לא יודע על מי וכמה מדובר. אני מוכן בשמחה לתמוך במאמץ הזה, אם אני מבין שיש שם הרבה אנשים ששווה לעשות את המאמץ האדיר הזה. בינתיים זה נשמע כמו כח צביקה - קבוצה של כמה אנשים שעושה במקביל קולות של גדוד כדי שלא יחשבו שהם מעטים.

ולגבי הטיעון שצריך קבוצה אחת אדומה - אין זה אומר בהכרח שצריך איחוד, אפשר גם שאחת מהקבוצות האדומות תתפרק. קבוצה אחת אדומה, זה טיעון בעד האיחוד כמו שבעד חיזוק של קטמון.

נערך על ידי - roi ב-18/12/2011 13:15:15
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  20:35:29  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

קלי - בלי ציניות, נשבע לך שלא הבנתי.. אולי כי אני כורדי-פולני, כי למדתי בב"יס דנמרק, לא יודע, אבל לא הבנתי..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  20:50:50  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שהקים את הפועל קטמון הציל את היישות האדומה בירושלים. התפקיד של ההנהלה זה לדאוג שתהיה קבוצה אחת בריאה בירושלים, וברוך השם יש. ברור שרק ההנהלה מוסמכת לנהל מו"מ מול סאדר. יוזמי הפורום לא מתמיירים לייצג את הנהלת קטמון או סאדר. זה גם בסדר שהם חוטפים נאצות משני הצדדים, אני מניח שהם התכוננו לכך.
אני לא חושב שצריך להתייאש בגלל שחלק מחברי הפורום נגד העצומה. חלקם צודקים: יש הרבה מאד אנשים שהתחברו מצוין לקטמון וצריך גם להוריד את הכובע בפני החברה הצעירים שהתגייסו. אבל במידה מסוימת העצומה פונה לאלפי האוהדים שהגיעו לגמר הגביע, או שמגיעים פעם בשנה למשחק של קטמון או אפילו מידי פעם. אני משוכנע שיהיו הרבה שייחתמו.
ואז צריך לפנות למגשר מקצועי ולבקש שיגשר בין הנהלות הקבוצה. לייתר דיוק בין בעל קבוצה לבין הקהל שלו לשעבר. לדעתי איש מקצוע טוב יכול למצוא דרך לגשר בינהם. למה? מכיוון שהם לא רוצים את אותו הדבר. אחד יקבל את קליפות התפוז לעשות ריבה והשני את הפלחים. מגשר חכם יכול להביא את סאסי לפרוש מרצונו, למכור בזול, או פתרון יצירתי אחר. זה בדיוק העבודה של מגשר. לנו אין את הכלים לכך ונוצרה אנטגוניזם כה עמוקה שאין לנו סיכוי לעשות עבודה זו. אני לא רוצה להמציא פתרונות כי זה לא המקצוע שלי ואני לא מבין בזה שום דבר. אבל אני משוכנע שיש. למשל להפוך את סאסי לנשיא כבוד ושהבעלות תעבור לאוהדים כמתנה. או למכור לו את קטמון בתמורה לסאדר, או לסדר לסאסי את הקבוצה שהוא באמת אוהב (בית"ר) במחיר מציאה. אני משוכנע שיש הרבה אפשרויות ואני בטוח שאנחנו לא יכולים לעשות זאת.

תפקידו של מגשר הוא לנהל מו"מ עם שתי ההנהלות. היחידים שמוסמכים לקבל תנאים הם ההנהלות בחסות לבעלי הקבוצה: סאסי בסאדר והאוהדים בקטמון. הפורום הוא צד שלישי בסיפור ואיננו מייצג את הקבוצות. הוא צריך להיות המעסיק של המגשר.

נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-18/12/2011 20:52:20
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  21:53:20  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

מי שהקים את הפועל קטמון הציל את היישות האדומה בירושלים. התפקיד של ההנהלה זה לדאוג שתהיה קבוצה אחת בריאה בירושלים, וברוך השם יש. ברור שרק ההנהלה מוסמכת לנהל מו"מ מול סאדר. יוזמי הפורום לא מתמיירים לייצג את הנהלת קטמון או סאדר. זה גם בסדר שהם חוטפים נאצות משני הצדדים, אני מניח שהם התכוננו לכך.
אני לא חושב שצריך להתייאש בגלל שחלק מחברי הפורום נגד העצומה. חלקם צודקים: יש הרבה מאד אנשים שהתחברו מצוין לקטמון וצריך גם להוריד את הכובע בפני החברה הצעירים שהתגייסו. אבל במידה מסוימת העצומה פונה לאלפי האוהדים שהגיעו לגמר הגביע, או שמגיעים פעם בשנה למשחק של קטמון או אפילו מידי פעם. אני משוכנע שיהיו הרבה שייחתמו.
ואז צריך לפנות למגשר מקצועי ולבקש שיגשר בין הנהלות הקבוצה. לייתר דיוק בין בעל קבוצה לבין הקהל שלו לשעבר. לדעתי איש מקצוע טוב יכול למצוא דרך לגשר בינהם. למה? מכיוון שהם לא רוצים את אותו הדבר. אחד יקבל את קליפות התפוז לעשות ריבה והשני את הפלחים. מגשר חכם יכול להביא את סאסי לפרוש מרצונו, למכור בזול, או פתרון יצירתי אחר. זה בדיוק העבודה של מגשר. לנו אין את הכלים לכך ונוצרה אנטגוניזם כה עמוקה שאין לנו סיכוי לעשות עבודה זו. אני לא רוצה להמציא פתרונות כי זה לא המקצוע שלי ואני לא מבין בזה שום דבר. אבל אני משוכנע שיש. למשל להפוך את סאסי לנשיא כבוד ושהבעלות תעבור לאוהדים כמתנה. או למכור לו את קטמון בתמורה לסאדר, או לסדר לסאסי את הקבוצה שהוא באמת אוהב (בית"ר) במחיר מציאה. אני משוכנע שיש הרבה אפשרויות ואני בטוח שאנחנו לא יכולים לעשות זאת.

תפקידו של מגשר הוא לנהל מו"מ עם שתי ההנהלות. היחידים שמוסמכים לקבל תנאים הם ההנהלות בחסות לבעלי הקבוצה: סאסי בסאדר והאוהדים בקטמון. הפורום הוא צד שלישי בסיפור ואיננו מייצג את הקבוצות. הוא צריך להיות המעסיק של המגשר.

התרד הזה מאלץ אותי כל פעם לחדד עמדות, ולהיות עקבי עם תחושותי. לפני שלש שנים, כאשר הוצע ההסכם הראשון עם סאסי התנגדתי לו מהרגע הראשון, והיו לי מספיק חששות ממנו. השכל הישר, ומעשיו של סאסי כלפי הפועל אמרו לי שהשארתו בקבוצה, בתפקיד כלשהו, אפילו של פרומיל אחוז, תפתח את הדרך למלחמות תמידיות, למלחמת התשה, תביעות תמידיות וכו'. שיחות ארוכות עם חוג'ה, ועם שרצקי לא שכנעו אותי, עד שהגיע הטיעון המנצח (דווקא מאורי): למען כל האוהדים שרוצים איחוד אי אפשר לא לקבל ההסכם. בסופו של דבר הרמתי יד בעד ההסכם, והשארתי את גדעון ברעם כקול יחיד נגד. עד היום אני כועס על עצמי על ההצבעה ההיא, אם כי להגנתי אני יכול להגיד שביקשתי את התפקיד של הכנת החלופה, רישום הקבוצה לליגה ג'.
לכל מי שמספר לי על "גישור", "שיחות" ויתר מעשיות מול סאסי, אני צריך לומר את האמת הבסיסית. העובדה שהעצומה המפורסמת לא כוללת, באופן מפורש, את המשפט "עזיבתו של מר יוסי סאסי את הפועל ירושלים, וניתוקו הסופי ממנה" מרוקנת אותה, בעיני, מכל ערך. כמו שהיא מנוסחת היום היא אף יכולה ליצור את הרושם שאנו מוכנים לקבל את סאסי, או את נציגיו, כשותפים. אין לגרונר, או לכל אדם אחר שום זכות להציע לנו הצעות, להציע כל גישור או לפנות לאיש מאיתנו כל זמן שהמשפט הזה נשמט. כל הניסיון להסתתר מאחורי ניסוחים כביכול "תמימים" לא ממש עוזרים, לפחות לי, לקבל את היוזמה הזו.
אני בעד קבוצה אדומה אחת בירושלים, כי הרי אני אוהד הקבוצה מזה כארבעים שנה. אבל, אם הבחירה היא בין קבוצה אחת כאשר לסאסי יש אפילו מראית עין של נוכחות לבין המשך המצב הקיים, אני אתמוך באפשרות השניה, ואינני רואה כל טעם להתדיין בנושא זה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-19/12/2011 08:40:39
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  22:40:10  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גישור עם סאסי? אני מציע את הבורר ורדי זיילר.
בהצלחה עם זה!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  23:11:05  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האורקל מדלפי

עובדתית אנחנו מתקרבים ל-5 שנים של פילוג ואני אישית מת מפחד מהנקודה בה יחצה הרוביקון ונהיה שתי קבוצות שונות שהרוב במי מהצדדים כבר לא יכיר/ירצה/יוותר במודע על הרצון לשבת יחד עם חבריו מהעבר. מכאן נובעת היוזמה הזאת. למה זה מרגיז אתכם?

אורקל יקר, חתמתי בחפץ לב על העצומה, בין היתר בגלל מה שכבר כתבתי כאן. שת"פ אוהדים זה מצויין, זה אפילו טבעי.

אני לא חולק את הפחד שמוזכר בעצומה, ולא רואה בזה כזה אסון ספורטיבי אם הקבוצות ייפגשו. אני חולק אהבה לאוהדי הפועל באשר הם, אבל הפיצול קרה מסיבות מסוימות, זה לא שעמוס קם יום אחד והחליט שהוא לא רוצה לשבת עם פלג נתנאל ביציע. או יותר טוב - איציק קם יום אחד והחליט לחתוך מיוחאי. והמצב הנוכחי של 2 קבוצות, למרות שהוא רחוק מאופטימלי, טוב לאין שיעור מאשר המצב הקודם.

אגב, אני גם לא מסכים עם חבריי "המתנגדים", שתולים את כל העסק בסאסי סאסי סאסי, תוך התעלמות מכך שהגסיסה של הפועל ירושלים היא תהליך ארוך ועמוק, שהחל הרבה לפני שסאסיונה השתלטו עליה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  23:18:44  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האורקל מדלפי

אורקל יקר, חתמתי בחפץ לב על העצומה, בין היתר בגלל מה שכבר כתבתי כאן. שת"פ אוהדים זה מצויין, זה אפילו טבעי.

אני לא חולק את הפחד שמוזכר בעצומה, ולא רואה בזה כזה אסון ספורטיבי אם הקבוצות ייפגשו. אני חולק אהבה לאוהדי הפועל באשר הם, אבל הפיצול קרה מסיבות מסוימות, זה לא שעמוס קם יום אחד והחליט שהוא לא רוצה לשבת עם פלג נתנאל ביציע. או יותר טוב - איציק קם יום אחד והחליט לחתוך מיוחאי. והמצב הנוכחי של 2 קבוצות, למרות שהוא רחוק מאופטימלי, טוב לאין שיעור מאשר המצב הקודם.

אגב, אני גם לא מסכים עם חבריי "המתנגדים", שתולים את כל העסק בסאסי סאסי סאסי, תוך התעלמות מכך שהגסיסה של הפועל ירושלים היא תהליך ארוך ועמוק, שהחל הרבה לפני שסאסיונה השתלטו עליה.

מחאיי, ברור שהפועל החלה לגסוס הרבה לפני סאסי, אבל כרגע הוא הבעיה ולא עמי אוריון או יעקב גיל או עמנואל זיסמן או כל מי שבחש בקדרה הזו בזמנו..
ולא, אין לי בעיה עם שת"פ של אוהדים.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם יוזמה חדשה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07