פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יוזמה חדשה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יוזמה חדשה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם יוזמה חדשה נושא הבא
עמוד: מתוך 12

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  20:31:50  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל, תיקון טעות:
1. בכרזה שמלווה את ה"יוזמה" הזאת, מופיע הסמל של הפועל קטמון י-ם לצד סמל שלא מופיע על מדים של אף קבוצה - סמל שכתוב בו רק "הפועל ירושלים". האיחוד, עאלק, אמור להיות עם קבוצה שנקראת "הפועל סא.ד.ר ירושלים", ובסמל הקבוצה הזו - בצעד נדיר בעולם הספורט - מופיע כיום הלוגו של חברת סא.ד.ר. כידוע, סאסי התעקש עם "הרוכש האמריקאי" שהסמל הנוכחי יוותר 10 שנים וגם השם סא.ד.ר. לכן, מן הראוי לשים בכרזה את הסמל האמיתי של הקבוצה הזו כיום. לא ככה?
2. חוץ מזה, ברור שלא חותם על העצומה - אם איזה מישהו רוצה להיות מציאותי, שיארגן גם 10 מיליון ש"ח - לחובות נוכחיים, השקעות עבר, וכל החרא שיוסי סאסי תמיד יעלה בכל דיון איתו. כל השאר זה פתפותי ביצים.
רק קטמון חזקה. נקודה. תנו לנו עוד כמה שבתות כאלה.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

דוד655 דוד655 מנותק

60 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  20:36:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דוד655 שלח ל- דוד655 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ניתן לאף מנדט או אישור להופיע ברדיו ולהעלות את נושא האיחוד ,אני חושב שזו חוצפה להעלות לשידור ללא שחברי העמותה אישרו ,אני אוהד את הפועל ירושלים משנת 1965 ברגע שעברתי לעמותת קטמון אני חלק מקבוצה ולא מחליט לעשות דברים על דעתי , מי שלא מבין למה קמה הפועל קטמון מוזמן לשאול אותי אין הרבה מקומות שפויים במדינה . ובטח לא אצל סאסי יונה וכל מי שקלקל את השם של הפועל ירושלים. אני כועס נקודה אין לאף אחד אישור לדבר בשם עמותת הפועל קטמון .
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  20:46:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

להלן עצומה תמימה, שלא מזיקה לאיש, ורוצה רק בטובת עירנו

אנו תושבי ירושלים, בהווה או בעבר, רואים צורך להפסיק את המצב המזיק בו ירושלמים נאלצים לפזר את תשומת ליבם בין שלש ליגות בכדורגל הישראלי. על כן אנו קוראים להנהלות שלשת הקבוצות שיעשו כל מאמץ כדי שבשנה הבאה ישחקו שלשתן באותה ליגה, היא הליגה הלאומית.

אנו קוראים לאוהדי שלשת הקבוצות להתאחד סביב עצומה תמימה זו.

+1

עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  20:48:21  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מניח שאחרי שהעצומה הזו תגיע לאיקס חתימות, ילכו איתה היוזמים שלה למר סאסי ולהנהלת קטמון. ואז מה?

מה יפוי הכוח שנתנו החותמים ליוזמי העצומה? מה המנדט שהופקד בידיהם? להביא לאיחוד? מה זה אומר?

איחוד לפלג הקיצוני של קטמון הוא השתלטות מושלמת על כל הזכויות של הפועל הנמצאת בליגה הלאומית, הפעלת מודל הניהול של קטמון על הקבוצה וסילוק האחים סאסי והכפר סבאי לנצח.

איחוד לפלג הקיצוני של הפועל הנמצאת בליגה הלאומית (אולי אני טועה כאן, אבל לצורך הדיון) הוא חזרה של אוהדי קטמון ליציעים ללא כל תנאי ופירוק של קטמון וכל מנגוניה.

בין לבין יש אלף וריאציות שונות על הנושא איחוד. למה מהן אני נותן את ידי כשאני חותם על עצומה כזו?

כמו שאמר יפתחמ, אני סומך את ידי על ההנהלה שלי. אני לא תופס אותה כסימטרית בשום צורה שהיא להנהלה של הפועל הנמצאת בליגה הלאומית ואני מאמין שהיא תעשה הכל, במסגרת המנדט הדמוקרטי שניתן לה, כדי לשפר את מצבה של הפועל ירושלים.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  21:03:07  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

היוזמה היא מאוד פשוטה היא אומרת: "אנחנו אוהדי הפועל ואנחנו רוצים ששתי הקבוצות יחזרו להיות קבוצה אחת."
אף אחד לא מתיימר לייצג את הנהלת קטמון ואף אחד לא מתיימר לייצג את סאסי. זה פשוט קול קורא להנהלות שהגיע הזמן לבחון איך חוזרים לקבוצה אחת מאוחדת שתכלול בתוכה את כל היתרונות של שתי הקבוצות.
אם שתי ההנהלות יראו שיש כמות גדולה של אוהדים המאמינים שיש צורך באיחוד אולי זה יגרום להם לעשות סוויץ בחשיבה ולהביא להידברות אמיתית בין שני הצדדים.

אתה רציני? לגרום להנהלה לעשות סוויץ בחשיבה? אתה בכלל יודע מי ההנהלה שלך? איזה סוויץ הם צריכים לעשות? להסכים שסאסי יישאר בקבוצה? לוותר על מעורבות האוהדים בהנהלה? להעביר את השליטה לגומא? איזה סוויץ? אני אוהד הפועל ירושלים ואני רוצה שתהיה קבוצה אדומה אחת בעיר. אבל יש לי גבול. 16 שנה אני אוהד הפועל, מתוכם 11 שנה דרכו עלי. די נמאס. אין לך הנהלה שצריך לחתום על עצומות בשביל להשפיע עליה. אתה מרגיש שלא שדעתך לא נשמעת מספיק? תפוס את אורי או שיינפלד לשיחה באחד המשחקים הקרובים, תרים טלפון, תכתוב בפורום... לא חסרות לך דרכים להשפיע. אתה רוצה יותר? שמעתי שמחפשים עוד נציג בהנהלה. בקרוב יהיה כנס חברי עמותה, תציע את עצמך... אבל תן את הכבוד לאנשים שבחרנו, ותסמוך עליהם, שהם רוצים קבוצה אדומה וחזקה אחת בירושלים

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  21:20:24  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמו שאמרו קודמיי, העצומה הזו מעמידה את ההנהלה הנבחרת של קטמון בגובה שווה עם האחים סאסי ועם גיל רז, עצם ביצוע ההשוואה הזו אינו נכון ומכחיד את כל הרעיון שעומד מאחורי קטמון
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  23:32:22  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

היוזמה היא מאוד פשוטה היא אומרת: "אנחנו אוהדי הפועל ואנחנו רוצים ששתי הקבוצות יחזרו להיות קבוצה אחת."
אף אחד לא מתיימר לייצג את הנהלת קטמון ואף אחד לא מתיימר לייצג את סאסי. זה פשוט קול קורא להנהלות שהגיע הזמן לבחון איך חוזרים לקבוצה אחת מאוחדת שתכלול בתוכה את כל היתרונות של שתי הקבוצות.
אם שתי ההנהלות יראו שיש כמות גדולה של אוהדים המאמינים שיש צורך באיחוד אולי זה יגרום להם לעשות סוויץ בחשיבה ולהביא להידברות אמיתית בין שני הצדדים.

אתה רציני? לגרום להנהלה לעשות סוויץ בחשיבה? אתה בכלל יודע מי ההנהלה שלך? איזה סוויץ הם צריכים לעשות? להסכים שסאסי יישאר בקבוצה? לוותר על מעורבות האוהדים בהנהלה? להעביר את השליטה לגומא? איזה סוויץ? אני אוהד הפועל ירושלים ואני רוצה שתהיה קבוצה אדומה אחת בעיר. אבל יש לי גבול. 16 שנה אני אוהד הפועל, מתוכם 11 שנה דרכו עלי. די נמאס. אין לך הנהלה שצריך לחתום על עצומות בשביל להשפיע עליה. אתה מרגיש שלא שדעתך לא נשמעת מספיק? תפוס את אורי או שיינפלד לשיחה באחד המשחקים הקרובים, תרים טלפון, תכתוב בפורום... לא חסרות לך דרכים להשפיע. אתה רוצה יותר? שמעתי שמחפשים עוד נציג בהנהלה. בקרוב יהיה כנס חברי עמותה, תציע את עצמך... אבל תן את הכבוד לאנשים שבחרנו, ותסמוך עליהם, שהם רוצים קבוצה אדומה וחזקה אחת בירושלים

אין לי ולא היתה לי במשך ארבע שנים מילה רעה אחת לומר על ההנהלה והנבחרים ובייחוד על אורי ואשר, שהקימו אמפריה משום דבר.
תקרא את העצומה היא לא אומרת שקטמון צריכה לבטל את עצמה בפני סאדר או ההיפך. היא קוראת לשתי ההנהלות לנסות ולהגיע למכנה המשותף.
אני מניח שגם אתה ממרום 16 שנות האהדה שלך גם רוצה לחזור לקבוצה אחת אדומה.
עד השנה מי שיזמה את הקריאה לאיחוד זו רק קטמון פעם אחת זה היה מו"מ שנמרח לאורך של כמעט כל הפגרה והסתיים מחוסר עניין של הצד השני. בפעם השנייה הוא אפילו לא התחיל.
הדבר החדש עם העצומה הזו הוא שזו קריאה של אוהדי שתי הקבוצות לשתי ההנהלות לנסות ולהגיע להחלטה משותפת על קיום קבוצה אחת. אם יצליחו סבבה אם לא יצליחו נמשיך הלאה. לקטמון יש הנהלה ויש בעלי מניות אם אתה מייצג את הרוב אז הכל בסדר. למה אתה כל כך מפחד מזה?
אתה לא מסכים עם העצומה - אל תחתום
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  23:43:06  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eyal

אין לי ולא היתה לי במשך ארבע שנים מילה רעה אחת לומר על ההנהלה והנבחרים ובייחוד על אורי ואשר, שהקימו אמפריה משום דבר.
תקרא את העצומה היא לא אומרת שקטמון צריכה לבטל את עצמה בפני סאדר או ההיפך. היא קוראת לשתי ההנהלות לנסות ולהגיע למכנה המשותף.
אני מניח שגם אתה ממרום 16 שנות האהדה שלך גם רוצה לחזור לקבוצה אחת אדומה.
עד השנה מי שיזמה את הקריאה לאיחוד זו רק קטמון פעם אחת זה היה מו"מ שנמרח לאורך של כמעט כל הפגרה והסתיים מחוסר עניין של הצד השני. בפעם השנייה הוא אפילו לא התחיל.
הדבר החדש עם העצומה הזו הוא שזו קריאה של אוהדי שתי הקבוצות לשתי ההנהלות לנסות ולהגיע להחלטה משותפת על קיום קבוצה אחת. אם יצליחו סבבה אם לא יצליחו נמשיך הלאה. לקטמון יש הנהלה ויש בעלי מניות אם אתה מייצג את הרוב אז הכל בסדר. למה אתה כל כך מפחד מזה?
אתה לא מסכים עם העצומה - אל תחתום

אגב אני מאמין שהשינויים שחלו בהפועל סאדר קרו רק בזכות קטמון
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  23:44:02  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקבוצה שעומדת מאחורי היוזמה לא מייצגת את שתי הקבוצות. שתי הקבוצות לא מעורבות במהלך. הרעיון שלנו הוא לנסות למצוא פיתרון שיהיה מקובל על שתי הקבוצות ויוביל לקבוצה אחת. בכל מקרה פיתרון כזה יגיע לאישור חברי העמותה של קטמון. אם הוא לא יזכה לרוב, לא תהיה קבוצה אחת. הקבוצה שלנו רוצה לקבל את תמיכת הקהל האדום בירושלים לחפש את הפיתרון עד שיימצא המתווה. אין לנו תנאים מוקדמים אלא רק רצון לחזור להיות קהל אחד. אם אתה בעד הרעיון, תחתום על העצומה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  23:54:00  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

הקבוצה שעומדת מאחורי היוזמה לא מייצגת את שתי הקבוצות. שתי הקבוצות לא מעורבות במהלך. הרעיון שלנו הוא לנסות למצוא פיתרון שיהיה מקובל על שתי הקבוצות ויוביל לקבוצה אחת. בכל מקרה פיתרון כזה יגיע לאישור חברי העמותה של קטמון. אם הוא לא יזכה לרוב, לא תהיה קבוצה אחת. הקבוצה שלנו רוצה לקבל את תמיכת הקהל האדום בירושלים לחפש את הפיתרון עד שיימצא המתווה. אין לנו תנאים מוקדמים אלא רק רצון לחזור להיות קהל אחד. אם אתה בעד הרעיון, תחתום על העצומה.

הפיתרון הוא להעיף את יוסי סאסי מהפועל. מאוד פשוט.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 17/12/2011 :  23:59:20  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מה זה מקובל על שתי הקבוצות? ככל שחולף התרד הזה מתברר כי בסופו של דבר, כל מה שייצא מהעצומה ה"תמימה" היא מתן לגיטמציה ליוסי סאסי. מה טוב ייצא מזה? אתה מכיר פתרון אחר זולת סילוקו של האיש? אני לא. אז במקום כל מיני תחינות וזעקות געגועים לקבלן אולי תציינו כי מר סאסי מהווה המכשול העיקרי, אולי יחיד, לאיחוד הקבוצות. בלי ציון הדרישה המפורשת הזו, יש יותר נזק מתועלת במהלך שלכם.
וכדי שעניין סאסי יהיה לך ברור, מעל לכל ספק, אני מתכוון להציע באסיפה הכללית הבאה בתחילת ינואר החלטה אשר קובעת כי רק הנהלת הקבוצה רשאית לנהל מגעים כלשהם בסוגיית האיחוד, ושדרישת יציאתו של סאסי מכל עמדה והשפעה על הפועל ירושלים יהיה תנאי לכל חתימה. זה נראה לי מהלך מתחייב לאור הניסיון להמליך אותו עלינו.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-18/12/2011 00:03:03
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  00:05:24  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

ציטוט:

מה זה מקובל על שתי הקבוצות? ככל שחולף התרד הזה מתברר כי בסופו של דבר, כל מה שייצא מהעצומה ה"תמימה" היא מתן לגיטמציה ליוסי סאסי. מה טוב ייצא מזה? אתה מכיר פתרון אחר זולת סילוקו של האיש? אני לא. אז במקום כל מיני תחינות וזעקות געגועים לקבלן אולי תציינו כי מר סאסי מהווה המכשול העיקרי, אולי יחיד, לאיחוד הקבוצות. בלי ציון הדרישה המפורשת הזו, יש יותר נזק מתועלת במהלך שלכם.
וכדי שעניין סאסי יהיה לך ברור, מעל לכל ספק, אני מתכוון להציע באסיפה הכללית הבאה בתחילת ינואר החלטה אשר קובעת כי רק הנהלת הקבוצה רשאית לנהל מגעים כלשהם בסוגיית האיחוד, ושדרישת יציאתו של סאסי מכל עמדה והשפעה על הפועל ירושלים יהיה תנאי לכל חתימה. זה נראה לי מהלך מתחייב לאור הניסיון להמליך אותו עלינו.

עוד קורן לא ציין את זה כעמדת קטמון בתגובה שלו לרדיו ירושלים

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  00:10:36  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה משתלטים על התרד הזה אנשים שכל נסיון לדבר עם האוהדים של ירושלים מעורר בהם התנגדות כל כך עזה ?
מה קרה ?
להם אכפת פחות מאיתנו מאיך שהאדום בירושלים נראה ?
יש לי הרבה משותף עם אוהדי ירושלים והאויב שלי הוא ביתר ולא משהו אחר

ירון

נערך על ידי - yarond ב-18/12/2011 00:28:50
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  00:23:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

למה משתלטים על התרד הזה אנשים שכל נסיון לדבר עם הואהדים של ירושלים מעורר בהם התנגדות כל כך עזה ?
מה קרה ?
להם אכפת פחות מאיתנו מאיך שהאדום בירושלים נראה ?
יש לי הרבה משותף עם אוהדי ירושלים והאויב שלי הוא ביתר ולא משהו אחר

אני לא חושב שהבעיה היא דיון עם האוהדים. אני חושב שהבעיה היא עם מה המשמעות של העצומה. אם אין משמעות וזה רק כדי להראות סולידריות אז לא צריך עצומה.

אם יש למישהו מהיוזמים רעיונות יצירתיים לאיך לגשת לעניין הזה, אני מאוד רוצה לשמוע ומוכן לעזור לממש אותם, אבל עדיין לא מבין מה העצומה באה להגיד...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 18/12/2011 :  00:39:20  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מה שגולה אמר. חוץ מזה, העצומה הזו בעצם אומרת שהנהלת קטמון לא עשתה מספיק לאיחוד, מה שמאוד רחוק מהמציאות. אני יודע שאני נשמע כמו הדובר שלהם אבל משום מה העצומה הזו די מעצבנת אותי. כאילו ההנהלה של קטמון זה דבר אחד ואנחנו האוהדים זה דבר אחר. זה נכון במקרה של הפועל, לא אצלנו.
משמעות העצומה כאילו חלק מהבעיה זו הנהלת קטמון. חבר'ה - סאסי הוא הבעיה. נקודה.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 12 נושא קודם יוזמה חדשה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07