משתמש |
יוזמה חדשה |
amos
1045 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 16:07:24
|
קלי, כתבת יפה וברור. ובכל זאת השמטת ולא התייחסת לסימטריה הנוצרת בין הקבוצות מנוסח העצומה וגם מדבריך, ולנזק שבעצם כבר נגרם לקטמון מעצם ההצגה הזו. כן, יש אולי סימטריה בין האוהדים, אין שום סימטריה בין הקבוצות -
1. יש הנהלת קבוצה אחת שהציעה פעמיים הצעות איחוד נדיבות, שהכנתן והדיון בהן עלתה לה זמן, מרץ, והכנות לעונה חדשה, ויש הנהלת קבוצה אחת שדחתה אותן באופן גורף.
2. יש הנהלת קבוצה אחת שנחברת על ידי האוהדים ומייצגת אותם. גם כל חבריך מסאדר יכולים להצטרף לעמותה ולהשפיע. ויש הנהלת קבוצה אחת - או לדיוק בעלים בשם יוסי סאסי - שכתב בצוואה שלו שגם על יורשיו הוא אוסר להתאחד עם אנשי הפועל קטמון
לכן, הניסוח על פיו אוהדי קטמון מוכנים לאיחוד אם בדרך נס הוא יקרה ותיווצר קבוצה בדמות קטמון רחוק מאוד מהאמת ההיסטורית והעכשוית. לא בדרך נס - אלא בעבודה קשה ומאומצת של עורך דין, רואה חשבון, וחברי הנהלה גיבשנו הצעה שנדחתה, ושממנה הבנו שחוץ מאשר לבזבז את זמננו אין לסאסים שום רצון כנה. אין לנו ממש כוח לעוד סיבוב כזה. שחבריך בסאדר יתבעו מהנהלתם שהם יגבשו רעיונות לאיחוד ויביאו אותם אלינו ונדון. ושאוהדי קטמון שסבורים שנחנו צריכים לפעול באופן אקטיבי שוב ואולי גם להגדיר מחדש כמה עקרונות (נגיד, תקופת מעבר עם סאסי, שגם לה הסכמנו בעצם כבר!) - יפעלו בתוך אוהדי קטמון ויזמו דיון.
בקיצור, קשה כרגע לחתום על משהו אופרטיבי משותף. שווה מאוד להמשיך לדבר. אני חוזר ואומר - על אוהדי סאדר השתינו ומשתינים בהנהלה בקשת, בעוד שאוהדי קטמון יכולים לשנות כקבוצת אוהדים. שכל אחד י]על במגרש שלו על פי מטרות משותפות ונראה איך זה מתקדם
|
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 16:40:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
קלי, כתבת יפה וברור. ובכל זאת השמטת ולא התייחסת לסימטריה הנוצרת בין הקבוצות מנוסח העצומה וגם מדבריך, ולנזק שבעצם כבר נגרם לקטמון מעצם ההצגה הזו. כן, יש אולי סימטריה בין האוהדים, אין שום סימטריה בין הקבוצות -
1. יש הנהלת קבוצה אחת שהציעה פעמיים הצעות איחוד נדיבות, שהכנתן והדיון בהן עלתה לה זמן, מרץ, והכנות לעונה חדשה, ויש הנהלת קבוצה אחת שדחתה אותן באופן גורף.
2. יש הנהלת קבוצה אחת שנחברת על ידי האוהדים ומייצגת אותם. גם כל חבריך מסאדר יכולים להצטרף לעמותה ולהשפיע. ויש הנהלת קבוצה אחת - או לדיוק בעלים בשם יוסי סאסי - שכתב בצוואה שלו שגם על יורשיו הוא אוסר להתאחד עם אנשי הפועל קטמון
לכן, הניסוח על פיו אוהדי קטמון מוכנים לאיחוד אם בדרך נס הוא יקרה ותיווצר קבוצה בדמות קטמון רחוק מאוד מהאמת ההיסטורית והעכשוית. לא בדרך נס - אלא בעבודה קשה ומאומצת של עורך דין, רואה חשבון, וחברי הנהלה גיבשנו הצעה שנדחתה, ושממנה הבנו שחוץ מאשר לבזבז את זמננו אין לסאסים שום רצון כנה. אין לנו ממש כוח לעוד סיבוב כזה. שחבריך בסאדר יתבעו מהנהלתם שהם יגבשו רעיונות לאיחוד ויביאו אותם אלינו ונדון. ושאוהדי קטמון שסבורים שנחנו צריכים לפעול באופן אקטיבי שוב ואולי גם להגדיר מחדש כמה עקרונות (נגיד, תקופת מעבר עם סאסי, שגם לה הסכמנו בעצם כבר!) - יפעלו בתוך אוהדי קטמון ויזמו דיון.
בקיצור, קשה כרגע לחתום על משהו אופרטיבי משותף. שווה מאוד להמשיך לדבר. אני חוזר ואומר - על אוהדי סאדר השתינו ומשתינים בהנהלה בקשת, בעוד שאוהדי קטמון יכולים לשנות כקבוצת אוהדים. שכל אחד י]על במגרש שלו על פי מטרות משותפות ונראה איך זה מתקדם
מסכים. הכינוי "אוהדי סאדר" מעליב אז ניתן להוריד אותו, אבל בשורה התחתונה, בקטמון האוהדים יכולים להשפיע ולהביא שינוי, ובהפועל לא, ככה שכל הדיון הזה בעצם קצת חד צדדי. אלא אם כן, המסקנות של השיחה הזאת יהיו שהאוהדים ביחד באים באיזושהן טענות לגבי יוסי סאסי. כי אם הבעיה העיקרית היא לא שהוא הבעלים, אז אין צורך בשיחה ובפיוס: אפשר פשוט ללכת למשחקים של הקבוצה שלו. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 16:51:01
|
קלי, אנו נדונו לא להסכים לעולם, כנראה. אולי לא הייתי מספיק ברור עד כה. מה זה אומר מתווכים, מגשרים ולא מעורבים? לפנ שלש שנים עשיתי שקר לעצמי, ובניגוד לכל מה שחשבתי, הצבעתי בעד ההסכם ההוא עם יוסי סאסי, כי חשבתי שלמען אנשים כמוך חייבים לנסות להביא איחוד. היה לי מספיק שכל לבקש מישיבת העמותה (אז היינו עדיין "בעלי מניות" שיינתן לי להתחיל בהכנות לרישום קבוצה לליגה ג'. רוצה לומר, בסרט הזה כבר הייתי. היה הסכם, אשר חשבתי אותו ליותר מדי פשרן כלפי סאסי. תראה מה קרה. מה השתנה בינתיים? שסאסי מסכים כסף מהכיס? הוא עושה זאת כדי לשמר את המצב הקיים. ששחקנים בסאד"ר מקלבים משכורת בזמן ומתייחסים אליהם קצת יותר טוב? את זה אני זוקף לזכותנו. אני פעם נוספת לא אצביע בעד כל הסכם אשר יותיר פרומיל של הקבוצה בידי סאסי, וגם אנסה לשכנע אנשים לתמוך בעמדה זו. אז הנה המשימה למתווכים הבלתי מעורבים, שיתכבדו ויסבירו ליוסי סאסי למה עליו לצאת מהקבוצה, ולהעביר אותה לניהולנו. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 17:06:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אורי כ.
אני מצטרף לאלה שכתבו שכל מי שמשקיע מאמצים למען הישות האדומה בעיר מבורך. ועם זאת, אני ממש לא מסכים עם תפיסת ה"אין מה להפסיד מיוזמה כזאת". לתפיסתי, הדבר הטוב ביותר שניתן לעשות למען הפועל ירושלים חזקה, הוא לסייע להפועל קטמון ירושלים להצליח ככל האפשר. יוזמה כזאת, באמצע עונה קריטית וקשה, עלולה לפגוע במאמציה של הקבוצה לעלות ליגה, כפי שגם רמז שיינפלד. בחישוב פשוט, הסיכון במקרה הזה גובר על הסיכוי ולכן אני לא מתכוון לחתום על העצומה.
באמצע עונה - קריטית וקשה ,אסור לצאת עם יוזמות כי זה עלול לפגוע בלה בלה וכל החרא הזה .בסוף עונה -אסור לדבר כי זה עלול לפגוע בשחקנים,במאמנים,כל הג'אז הזה ,ובטרום עונה -אסור לדבר על זה, כי זה עלול לפגוע בהכנות לעונה הבאה.אז מתי כן ? רבאק,גם על יוזמה שהיא הצהרתית בלבד של כלל אוהדי הפועל ירושלים גם על זה ויכוחים ופלצף ומחפשים תמיד את "הסאבטקסט? למה התכוון המשורר?
יאלה איתכם תחתמו וזהו.
|
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 17:46:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
+1 יוזמה מבורכת.קודם כל כל דבר שמביא שיח אחר בין העמים במקום ההתנצחויות הקבועות הוא דבר שחשוב להיות חלק ממנו. גם הפיתרון למצב יהא אשר יהיה לדעת הפשרנים יותר או הפשרנים פחות לא יגיע משמיים ומעצמו אלא ממאמץ ומהידברות.זה לא פשוט ,זה מסובך אולי זה בלתי אפשרי ,אבל אין דרך אחרת
[/quote]
קלי אתה נשמע כמו שמאלני, עיגולד, ....לאן הדרדרת לאן?
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 17:56:55
|
היוזמה, לפחות בשלב הזה, היא כל כך ארטילאית, שאני לא רואה שום סיבה לא לתמוך בה. היא מזכירה לי עצומה שמאפשרת לך להביע דאגה מהמצב לתמוך ב"שלום הוגן לשני הצדדים וסיום הסכסוך". הסיכויים שיוזמה כזאת באמת תביא שלום הם אפסיים, למרות שכולם תומכים בה (להוציא קיצוניים משני הצדדים). היא יכולה אולי לשפר את האוירה בין הצדדים ולהביא לסוג של דיאלוג בין האזרחים, אבל שלום יגיע רק כאשר שני הצדדים יהיו מעוניינים בו, ויהיו מוכנים לפשרות. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 18:01:13
|
אני לקקן, הולך עם ההנהלה שלי, שהיא נגד מהלך כזה. אני מסכים עם גולה, עמוס ואורי כ. מעלי. ברור לי שזה לא מתאים עכשיו. טמפופו - אל תתחכם. הצענו להם הצעות מרחיקות לכת אחרי כל עונה ועמוס סאסי, השפוי בחבורה אמר שהוא אפילו לא טרח לקרוא את ההצעה האחרונה שהוגשה להם. אז כוס אמאמא של הסאסים. לי נשבר מהם. לאוהדים שנשארו שם אין שום השפעה עליו. כלום. הרי כשהיינו קהל אחד, לא היתה לנו השפעה. הפעם היחידה שכן היתה לנו השפעה (ועדיין יש) היתה כשהקמנו את קטמון. עכשיו הכי חשוב זה לעלות ליגה ושסאסי ירדו. רק ככה יהיה (אולי, אולי, אולי, אולי) איחוד. אנשים מתנהגים פה כאילו סאסי הוא שפוי. אז הוא לא. כאילו הפיצול נוצר כי לשרצקי התחשק. וכן - אתם פוגעים בעונה של קטמון עם היוזמה הזו. אז לא, אני לא חותם.
|
I am City till I cry |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 18:04:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט:
+1 יוזמה מבורכת.קודם כל כל דבר שמביא שיח אחר בין העמים במקום ההתנצחויות הקבועות הוא דבר שחשוב להיות חלק ממנו. גם הפיתרון למצב יהא אשר יהיה לדעת הפשרנים יותר או הפשרנים פחות לא יגיע משמיים ומעצמו אלא ממאמץ ומהידברות.זה לא פשוט ,זה מסובך אולי זה בלתי אפשרי ,אבל אין דרך אחרת
קלי אתה נשמע כמו שמאלני, עיגולד, ....לאן הדרדרת לאן?
גדעון את הבדיחה הזו שמעתי כבר,כדאי שתחדשו ואכן זו גם דעתי הפוליטית,תתקדם |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 18:59:14
|
ראשית, לשומר החומות: אם לא הייתי מחליט שהדיון הזה חייב להישאר שיחה ידידותית וקונסטרוקטיבית למרות הפוטנציאל הנפיץ שלו הייתי כמעט מתעצבן - אני בכוונה כתבתי אוהדי סאדר ואוהדי קטמון כדי להדגיש שכולם אוהדי הפועל ואני רק צריך מונח להבדיל ביניהם, ואתה אומר שזה מעליב, אבל כותב "אוהדי הפועל, ו"אוהדי קטמון"? אמשיך לכנות את שתי הקבוצות לשם הקיצור והבהירות "סאדר" ו"קטמון"
שנית, אני מתחיל לשקול לחתום על העצומה, לא כצעד אופרטיבי שאני לא תולה בו תקווה, אלא כמחווה זעירה של פיוס ותרומה לאווירה. בסך הכל, בעצומה מינימלית כזו של רצון טוב, כל אחד ממשיך להגיד לעצמו בלב את הפרשנות שלו. אני למשל אומר: אני בעד איחוד, כפי שהייתי בעד איחוד בארבע השנים האחרונות, וכפי שהוכחתי בהצבעות בעד הצעות נדיבות, פייסניות (ו... קצת חסרות אחריות, במבט לאחור). אני אומר את זה בקול רם, אבל כרגע לא אמליץ להנהלתי (הנבחרת על ידי!) לעשות איזו פעולה בעניין האיחוד. כן אמליץ לידידי (וגם לשונאי הרבים שהקימו לשם זה פורום) בסאדר ובקטמון: א. להמשיך ולדבר כי זה חשוב ב. להעביר חלק מהלחץ למשפחת סאסי כדי להבין אם יש תנאים מעורפלים כלשהן להתקדמות כלפי איחוד מצידם - אה, ושיוסי ישנה את הצוואה. ברצינות
בקיצור, נראה לי שאחתום
|
נערך על ידי - amos ב-17/12/2011 19:00:37 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 19:21:07
|
ועיקר שכחתי: ברכות להפועל באר שבע על נצחונה בקרב התחתית הקשה
|
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 19:31:15
|
ליוזמת העצומה אינה מזיקה כיוון שכל פעולה שמחזירה את מחנה האוהדים לקווים של דו שיח ורצון משותף היא מבורכת. האיבה שנוצרה בתוכנו היא מחסום שיכול להתגלות כעקשן לא פחות מיוסי סאסי עצמו. על כן אני רואה ביוזמה כלי שיכול להיות אפקטיבי בכל הקשור לחידוש דו שיח במחנה האוהדים וקירוב לבבות. נכון שהיוזמה משדרת הרבה תמימות, אבל אנחנו ממש לא צריכים להרגיש מאויימים ממנה. יש לנו מוסד דמוקרטי שמקבל החלטות תוך דיון פנימי שקול ומחושב. על כן אני מאמין שאם כבר לחץ, זה יהיה על הצד השני.
תחשבו על עצומה שמחתימה ישראלים ופלסטינים שרוצים שיהיה שלום. היוזמה לא מציגה מתווה להשבת פליטים, הסדרי ביטחון או חלוקת ירושלים. אבל היא מביעה רצון כנה של שני צדדים שהיו בסכסוך זמן רב לקצת שקט ונחת. האם יש בזה דבר מגונה?
יוזמה כמו זו שתפתח את הדו שיח בין האוהדים ואולי גם תקרב לבבות, לא יכולה להזיק.
|
נערך על ידי - דרעי ב-17/12/2011 19:32:34 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 20:05:32
|
היוזמה היא מאוד פשוטה היא אומרת: "אנחנו אוהדי הפועל ואנחנו רוצים ששתי הקבוצות יחזרו להיות קבוצה אחת." אף אחד לא מתיימר לייצג את הנהלת קטמון ואף אחד לא מתיימר לייצג את סאסי. זה פשוט קול קורא להנהלות שהגיע הזמן לבחון איך חוזרים לקבוצה אחת מאוחדת שתכלול בתוכה את כל היתרונות של שתי הקבוצות. אם שתי ההנהלות יראו שיש כמות גדולה של אוהדים המאמינים שיש צורך באיחוד אולי זה יגרום להם לעשות סוויץ בחשיבה ולהביא להידברות אמיתית בין שני הצדדים.
|
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 20:20:14
|
ההצהרה חיובית וחשובה. המשא ומתן לא פשוט.לא נקבל קבוצה אחת בדמות קטמון.נקבל פחות מזה. לא מספיק לומר בלי סאסי.צריך לומר בלי סאסי ובלי חובות מעיקים. אני כשלעצמי,טוב לי כך ואין לי את הדחף שהיה לי לפני שנתיים.הרומנטיקה במגרש יותר חשובה לי מבאיזה ליגה נשחק. |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 20:24:17
|
להלן עצומה תמימה, שלא מזיקה לאיש, ורוצה רק בטובת עירנו
אנו תושבי ירושלים, בהווה או בעבר, רואים צורך להפסיק את המצב המזיק בו ירושלמים נאלצים לפזר את תשומת ליבם בין שלש ליגות בכדורגל הישראלי. על כן אנו קוראים להנהלות שלשת הקבוצות שיעשו כל מאמץ כדי שבשנה הבאה ישחקו שלשתן באותה ליגה, היא הליגה הלאומית.
אנו קוראים לאוהדי שלשת הקבוצות להתאחד סביב עצומה תמימה זו. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 17/12/2011 : 20:28:47
|
לא מסכים |
|
|
יוזמה חדשה |
|