משתמש |
יש הסעה. נוסעים לערד |
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 23:39:57
|
אם הגענו למצב שמחאיי משוויץ בחוויות מהצבא- באמת המשיח מגיע |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 00:30:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריאל
אם הגענו למצב שמחאיי משוויץ בחוויות מהצבא- באמת המשיח מגיע
לפי איך שהת'רד מתפתח, השאלה היא לא אם הוא מגיע, אלא איך הוא מגיע וכמה תלאות הוא יעבור בדרך. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 00:57:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
לפי איך שהת'רד מתפתח, השאלה היא לא אם הוא מגיע, אלא איך הוא מגיע וכמה תלאות הוא יעבור בדרך.
לפי איך שהת'רד מתפתח, אפשר להיות אופטימי. ההנהלה תורמת, הזקנים (22 ומעלה, טכנית שיכורים ממי שפיר אבל זקנים ברוחם, מנגנון של אוהדי הפועל לטמטם את מימד הזמן) רוטנים ומרביצים תורה בצעירים, הצעירים- העולם שייך להם וטוב שכך, ו Off-Air כרגיל , מאבחן נכון. ( אם בסיפורי הגעה עסקינן - גם אני במדים ונשק, כמו מחאיי, נתקלתי בתגובה זהה ממפקד משטרה, בת"א לפני גמר הגביע ביד אליהו ב 99. בכל זאת הגעתי להיכל, כשבסוף איציק ויוחאי התנינים דאגו לנעול לי את הנשק נעילה כפולה במונית של איציק, ואת הנוקר העברנו לארנק. כבר אז ידעתי - גם אם בחמת גדר יעשו לחבר'ה שלהם מסג'ים, הנדסה גנטית, טיפולי שורש ויאכילו אותם בשר מדוריס קצבים שליד , גם אז - התנינים של הפועל ירושלים הם הטובים בעולם)
|
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 01:34:10
|
מונית ספיישל ממוצב פרג (ליד משגב עם) לגבעת רם, הגעה ב 15 דקות איחור+ הצלחתי לשכנע את השוטרים בכניסה שיתנו לי להיכנס עם הנשק והמחסנית |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 07:38:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי Off Air
לפי איך שהת'רד מתפתח, השאלה היא לא אם הוא מגיע, אלא איך הוא מגיע וכמה תלאות הוא יעבור בדרך.
לפי איך שהת'רד מתפתח, אפשר להיות אופטימי. ההנהלה תורמת, הזקנים (22 ומעלה, טכנית שיכורים ממי שפיר אבל זקנים ברוחם, מנגנון של אוהדי הפועל לטמטם את מימד הזמן) רוטנים ומרביצים תורה בצעירים, הצעירים- העולם שייך להם וטוב שכך, ו Off-Air כרגיל , מאבחן נכון. ( אם בסיפורי הגעה עסקינן - גם אני במדים ונשק, כמו מחאיי, נתקלתי בתגובה זהה ממפקד משטרה, בת"א לפני גמר הגביע ביד אליהו ב 99. בכל זאת הגעתי להיכל, כשבסוף איציק ויוחאי התנינים דאגו לנעול לי את הנשק נעילה כפולה במונית של איציק, ואת הנוקר העברנו לארנק. כבר אז ידעתי - גם אם בחמת גדר יעשו לחבר'ה שלהם מסג'ים, הנדסה גנטית, טיפולי שורש ויאכילו אותם בשר מדוריס קצבים שליד , גם אז - התנינים של הפועל ירושלים הם הטובים בעולם)
ואיך התנין יוחאי נעלם מהמגרשים, כל המגרשים, ונשאר בבית לטפל בצמד התאומים שנולד לו. במקום לקרוא להם איציק ויוחאי איבדנו אוהד יקר, סמל לדור שלנו. |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 08:50:02
|
אני זוכר הברזה מהבסיס בצריפין ביום חול. כאשר המפקד לא מפסיק להתקשר ואני מכבה את הטלפון אני מגיע ליציע בעכו בסביבות דקה 70 צועק בדרך לטריבונה לדודו גורש שהוא בן זונה. התוצאה אחד אפס לעכו. הפועל ירושלים בדרך לארצית. דקה שמונים שוויון. ודקה תשעים כדור עף ליציע. אני מוסר את הכדור לשי אהרון להוצאת אאוט שמסתיימת בשער ובנצחון. בסוף אגב ירדנו ליגה אבל זה זניח. |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 09:03:33
|
אני לא יגיע למישחק (מצעד זכויות האדם) אבל כל הבני 15 או לא 15 שלא יכולים להגיע אולי הם יכולים לנסוע באוטובוס עם השחקנים? אם יש קבוצה של 10-15 זה ניראה לי יכול להיות פיטרון טוב, אני ראיתי כבר שתי קבוצות שעשו את זה. בהצלחה לכל המגיעים ויאללה הפועל.
|
avanti livorno
|
|
|
איציק עומר
28 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 09:19:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
כרגיל - יוצא ממודיעין וחוזר למודיעין
הי ירון
אשמח להצטרף אליך ולהשתתף בהוצאה איציק עומר |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 09:53:41
|
נוסע מצפון העיר דרך כביש 3 ו 6. 0544464651
מקווה שזה לא נחשב אוף טופיק.
|
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 10:08:47
|
יש כמובן את המשחק של קטמון בבאר שבע. בו ההסעה נתקעה במחלף הראל וגרמה לנו להגיע במחצית השנייה כדי לראות את הפועל מקבלת 2 שערים בראש ולחזור הביתה מבואסים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 12:00:57
|
אדום עולה היקר, אל תבין לא נכון, אתה אוהד מסור ונערץ ואף אחד לא טוען שמישהו אוהד יותר טוב או פחות טוב. כל מה שמנסים לומר לך, שהדור שלך מעט התפנק, הוא מחכה שיוציאו לו הסעות ואם אין אז שיהיה לו טרמפ. גיל 15 הוא גיל מקסים באהדת הכדורגל, גיל שאתה לא רואה בעיניים עושה הכל בשביל הקבוצה מעשים חכמים וטיפשים כאחד. אתה נראה אוהד בעל פוטנציאל מנהיגותי, אתה רק צריך ביצים בשביל זה ואין דרך יותר טובה להתחיל מלארגן טרנזיט לערד.
ניהלתי מספר ויכוחים עם אוהדים בטענה שהדור הצעיר ביציע מאוד מפונק, הרבה לא הבינו על מה אני מדבר. אחרי האשכול הזה אני חושב שכולם מסכימים. בבקשה תוכיחו שאני טועה. קחו אחריות על עצמכם. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 12:32:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
יש כמובן את המשחק של קטמון בבאר שבע. בו ההסעה נתקעה במחלף הראל וגרמה לנו להגיע במחצית השנייה כדי לראות את הפועל מקבלת 2 שערים בראש ולחזור הביתה מבואסים.
ה"קטע" הגדול במשחק הזה היו שירי ה"עידוד" לאחר ספיגת השערים, ובהם "אל נא תאמר דרכי האחרונה" ודומיהם.
אבל אם כבר עוסקים בשנים האחרונות הרי שלדעתי כ- 90 האוהדים שהגיעו למשחק בליגה ג' נגד שגב שלום בדימונה באמצע השבוע בשעת אחר צהריים מוקדמת קיבלו באותו יום חופשה מהמחלקה ל"very very disturb people" הזכורה מאחד מסרטיו של מל ברוקס. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 15:55:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
אפשר להפוך את זה לשרשור מרגש לגבי הגעות הזויות למשחקים וגם לעזור לאנשים להגיע?...
אני, נגיד, נסעתי בטנדר, ליד הסחורה, 5 שעות לכיוון לקרית שמונה. יצאנו מירושלים כשהיה מבול והגענו לכפר בלום בחמסין, בדרך עקפה אותנו זקנה על קלנועית ועשתה לנו אצבע משולשת. הגענו למשחק, שם חיכה לנו יובל פילוס. נגמר 1:1. אחרי זה חזרנו דרך אל באבור. הגעתי הביתה קצת לפני חצות.
ויחד עם זאת, מי שמחפש טרמפ מב"ש, מוזמן להתקשר 0545246620
אני גם מגיע מב"ש. אני אתקשר אליך יותר מאוחר ואולי נחבור (או שמא נפצל ביננו את הטרמפיסטים הנואשים).
|
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 16:11:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
אני זוכר הברזה מהבסיס בצריפין ביום חול. כאשר המפקד לא מפסיק להתקשר ואני מכבה את הטלפון אני מגיע ליציע בעכו בסביבות דקה 70 צועק בדרך לטריבונה לדודו גורש שהוא בן זונה. התוצאה אחד אפס לעכו. הפועל ירושלים בדרך לארצית. דקה שמונים שוויון. ודקה תשעים כדור עף ליציע. אני מוסר את הכדור לשי אהרון להוצאת אאוט שמסתיימת בשער ובנצחון. בסוף אגב ירדנו ליגה אבל זה זניח.
זה המשחק הכי מרגש של הפועל שהייתי בו |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 08/12/2011 : 17:34:43
|
יוצאים מתל אביב חוזרים לתל אביב 3 מקומות יוקוש-0524442851
ניתן להתקשר בכל שעה |
|
|
יש הסעה. נוסעים לערד |