משתמש |
יש הסעה. נוסעים לערד |
קלי
719 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 17:08:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
בנתיים יש רק כאלה שצריכים טרמפ, ולא יתכן שאם אתה בן 15 ואתה רוצה להגיע לכל משחק בכל מחיר,אתה לא יכול.אתם לא מבינים כמה זה מעצבן
להיות בן 15 זה מעצבן??? אתה יודע כמה זה מעצבן כשאתה שומע נערה שואלת "אדוני רוצה לשבת?" ואתה מסתכל סביב להבין לאיזה זקן היא פינתה מקום ... ואז מתברר לך שהיא דיברה אליך?-זה מעצבן!! |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 17:28:14
|
תארגנו מיניבוס - ההנהלה תורמת 400 ש"ח. אעביר לכם אותם במגרש בערד.
|
הפועל קטמון ירושלים |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 17:56:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
בנתיים יש רק כאלה שצריכים טרמפ, ולא יתכן שאם אתה בן 15 ואתה רוצה להגיע לכל משחק בכל מחיר,אתה לא יכול.אתם לא מבינים כמה זה מעצבן
להיות בן 15 זה מעצבן??? אתה יודע כמה זה מעצבן כשאתה שומע נערה שואלת "אדוני רוצה לשבת?" ואתה מסתכל סביב להבין לאיזה זקן היא פינתה מקום ... ואז מתברר לך שהיא דיברה אליך?-זה מעצבן!!
מזה קשור ?! כשאמרתי להיות בן 15 התכוונתי שאני אחד שאין לו מכונית כמוך(אני מתאר לעצמי שיש לך) ומן הסתם אני זקוק להסעות האלה.לא מכריח אף אחד |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 18:02:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
תארגנו מיניבוס - ההנהלה תורמת 400 ש"ח. אעביר לכם אותם במגרש בערד.
דיברתם עם הבריגדה? |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 18:59:42
|
להיות בן 15 זה מעצבן??? אתה יודע כמה זה מעצבן כשאתה שומע נערה שואלת "אדוני רוצה לשבת?" ואתה מסתכל סביב להבין לאיזה זקן היא פינתה מקום ... ואז מתברר לך שהיא דיברה אליך?-זה מעצבן!!
מצחיק. אבל הילד צודק. לא יכול להיות שיש אוהד שרוצה לנסוע לערד(!) למשחק ואין לו איך. חבל מאוד.
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 19:07:29
|
מה בריגדה די להיות תלויים כל כך. שאחד החבר'ה שאין לו איך להגיע ירים טלפון יסגור עם מיניבוס, ההנהלה תורמת ושלום עם ישראל. די כבר, גם אני יום אחד הייתי ילד בן 15 ואני מעולם לא השתמשתי בתירוץ "לא היה לי איך להגיע". אוטובוס, מונית שירות, טרמפים ורכבות. עכשיו זורקים לכם כפפה, ההנהלה היקרה תורמת למיניבוס קטן ואתם עדיין לא עושים כלום? מה זה? איזה קהל של ילדים מפונקים. |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 19:58:59
|
מזה קשור ?! כשאמרתי להיות בן 15 התכוונתי שאני אחד שאין לו מכונית כמוך(אני מתאר לעצמי שיש לך) ומן הסתם אני זקוק להסעות האלה.לא מכריח אף אחד
לא קשור האמת,אבל קצת חוש הומור לא יזיק אפילו בגיל 15 הסוער.שיהיה לך בהצלחה עם ההסעה/טרמפ |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-07/12/2011 20:01:12 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 20:09:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
מה בריגדה די להיות תלויים כל כך. שאחד החבר'ה שאין לו איך להגיע ירים טלפון יסגור עם מיניבוס, ההנהלה תורמת ושלום עם ישראל. די כבר, גם אני יום אחד הייתי ילד בן 15 ואני מעולם לא השתמשתי בתירוץ "לא היה לי איך להגיע". אוטובוס, מונית שירות, טרמפים ורכבות. עכשיו זורקים לכם כפפה, ההנהלה היקרה תורמת למיניבוס קטן ואתם עדיין לא עושים כלום? מה זה? איזה קהל של ילדים מפונקים.
יודע מה,יום אחד תבריז בשעה 1 משיעור,תסע מבית הכרם לבנייני האומה,תקנה כרטיס נסיעה לחולון(25 שח),תגלה שהאוטובוס יוצא רק אחרי שעה, תלך לחפש מונית שירות שמגיעה לתל אביב,תשלם 50 שקל,תגיע לתל אביב,יבוא אליך נהג מונית מניאק ויקח אותך למגרש בנוסף לעוד 25 שח,ובסוף תגיע למשחק במחצית,פלוס משחק משעמם(עוז צבאג המתיק את העניין עם צמד). אני לא עושה כלום? בו נראה אותך מוציא כמעט 120 שקל על משחק מחורבן בליגה א'. עם כל הכבוד אולי אירגנת פעם הסעה או לא,אבל אני חושב שאתה במקומי היית מוותר על המשחק מראש. |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 20:44:56
|
מה בריגדה די להיות תלויים כל כך. שאחד החבר'ה שאין לו איך להגיע ירים טלפון יסגור עם מיניבוס, ההנהלה תורמת ושלום עם ישראל. די כבר, גם אני יום אחד הייתי ילד בן 15 ואני מעולם לא השתמשתי בתירוץ "לא היה לי איך להגיע". אוטובוס, מונית שירות, טרמפים ורכבות. עכשיו זורקים לכם כפפה, ההנהלה היקרה תורמת למיניבוס קטן ואתם עדיין לא עושים כלום? מה זה? איזה קהל של ילדים מפונקים.
יודע מה,יום אחד תבריז בשעה 1 משיעור,תסע מבית הכרם לבנייני האומה,תקנה כרטיס נסיעה לחולון(25 שח),תגלה שהאוטובוס יוצא רק אחרי שעה, תלך לחפש מונית שירות שמגיעה לתל אביב,תשלם 50 שקל,תגיע לתל אביב,יבוא אליך נהג מונית מניאק ויקח אותך למגרש בנוסף לעוד 25 שח,ובסוף תגיע למשחק במחצית,פלוס משחק משעמם(עוז צבאג המתיק את העניין עם צמד). אני לא עושה כלום? בו נראה אותך מוציא כמעט 120 שקל על משחק מחורבן בליגה א'. עם כל הכבוד אולי אירגנת פעם הסעה או לא,אבל אני חושב שאתה במקומי היית מוותר על המשחק מראש.
יאלללה, יוגי, ספר לו מה זה לפספס את האוטובוס לאשדוד, לקחת אוטבוס לתל אביב, משם רכבת לאשדוד ומשם מונית במחיר מופקע למגרש, להגיע בסמוך למחצית, וכל זה בשביל משחק אימון (!) באיזה יום שלישי.
ת'אמת שחשבתי שזה לא נכון, אבל כנראה שיוגי צודק והאוהדים של היום באמת מפונקים. בלי לדבר על זה שהגעת למשחק חוץ, שנצחנו 2-0 ואתה אומר "משחק משעמם" אבל נו, מילא.. |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 20:54:10
|
כן המשחק היה משעמם,מלבד שני הגולים,נתיבות היו קבוצת נאחס. מצחיק אותי שאתה מזלזל בכל הדברים שאני עושה בשביל הקבוצה. כאילו שמה שאני עושה זה משהו רגיל שכל ילד בבצפר עושה בשביל הקבוצה שלו. סליחה שאני ילד בית הכרם ואני מפונק,ואם להגיד את האמת,אני עושה הכל בשביל להגיע. |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 21:07:02
|
תגידו לי אתם מפגרים? יש ילד שרוצה להגיעהלמשחק שאול הם יש איך לעזור לו ובמקום להציעה לו ברוב נדיבותכם עזרה או פשוט לשתוק אתם צוחקים אליו תתביישו אתם מתנהגים בצורה מכוערת ומגעילה ובעיקר פוגעת באווירה המשפחתית והקולקטיבית של הקהל הנפלא שלנו שלא מהסס לעזור אחד לשני תמיד |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 21:09:44
|
כן המשחק היה משעמם,מלבד שני הגולים,נתיבות היו קבוצת נאחס. מצחיק אותי שאתה מזלזל בכל הדברים שאני עושה בשביל הקבוצה. כאילו שמה שאני עושה זה משהו רגיל שכל ילד בבצפר עושה בשביל הקבוצה שלו. סליחה שאני ילד בית הכרם ואני מפונק,ואם להגיד את האמת,אני עושה הכל בשביל להגיע.
ממש לא זלזלתי בך ובטח שלא במאמצים שלך להגיע למשחק, להפיך, מאד הערכתי את זה.
אבל ברגע שאתה כותב למשתמש יוגי דברים כמו: "אני חושב שאתה לא היית עושה את המאמץ הזה בשביל להגיע למשחק" מבלי לדעת מי הוא או לפחות מה הוא עשה בשביל להגיע למשחקים בחייו זה לא מכובד. |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-07/12/2011 21:11:04 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 21:31:00
|
יודע מה,יום אחד תבריז בשעה 1 משיעור,תסע מבית הכרם לבנייני האומה,תקנה כרטיס נסיעה לחולון(25 שח),תגלה שהאוטובוס יוצא רק אחרי שעה, תלך לחפש מונית שירות שמגיעה לתל אביב,תשלם 50 שקל,תגיע לתל אביב,יבוא אליך נהג מונית מניאק ויקח אותך למגרש בנוסף לעוד 25 שח,ובסוף תגיע למשחק במחצית,פלוס משחק משעמם(עוז צבאג המתיק את העניין עם צמד). אני לא עושה כלום? בו נראה אותך מוציא כמעט 120 שקל על משחק מחורבן בליגה א'. עם כל הכבוד אולי אירגנת פעם הסעה או לא,אבל אני חושב שאתה במקומי היית מוותר על המשחק מראש.
התחלנו ריבים על מי הגיע בדרך הכי הזויה למשחק? פותחים את הדיון או שאנחנו מחליטים שזה לא מה שחשוב יומיים לפני משחק? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 21:42:50
|
אפשר להפוך את זה לשרשור מרגש לגבי הגעות הזויות למשחקים וגם לעזור לאנשים להגיע?...
אני, נגיד, נסעתי בטנדר, ליד הסחורה, 5 שעות לכיוון לקרית שמונה. יצאנו מירושלים כשהיה מבול והגענו לכפר בלום בחמסין, בדרך עקפה אותנו זקנה על קלנועית ועשתה לנו אצבע משולשת. הגענו למשחק, שם חיכה לנו יובל פילוס. נגמר 1:1. אחרי זה חזרנו דרך אל באבור. הגעתי הביתה קצת לפני חצות.
ויחד עם זאת, מי שמחפש טרמפ מב"ש, מוזמן להתקשר 0545246620 |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/12/2011 : 23:27:47
|
פאקינ' השארתי את הנשק שלי בחמ"ל של בסיס שכוח בק"ש, אחרי שמפקד המשטרה הצהיר בפניי "אצלי אתה לא תכנס עם נשק" (הגדלתי ראש, באתי קודם לברר).
בסוף בכלל זרקו אותנו בטריבונה מחוץ למגרש, אכלנו גשם ו-1:0, וכולם חיכו רטובים במיניבוס מחוץ לבסיס שאני אאסוף את הנשק שלי. היה כיף. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
יש הסעה. נוסעים לערד |
|
|
|