פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מדריך אורי דביר לארגון הסעות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מדריך אורי דביר לארגון הסעות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מדריך אורי דביר לארגון הסעות נושא הבא  

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 07/12/2011 :  19:29:58  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם, להלן פרקים חדשים מספרו האחרון של אורי דביר שיוצא לאור לאחר מותו - "מדריך ההסעות"

אנחנו מדלגים כמובן על הפרקים המדברים על אירגון אוטובוס, חכירת מטוס או השכרת מלגזה וקופצים לפרק המדבר על ארגון טרנזיט.

1. מתקשרים לחברת ההסעות. "שלום אני יוגב, אני מתקשר לברר כמה יעלה לי טרנזיט לנסיעה למשחק כדורגל בערד ביום שישי"

2. אם המחיר מתאים סוגרים אם לא ממשיכים הלאה לחברה הבאה עד שמקבלים את הצעת המחיר הטובה ביותר. נסיעה כזו אמורה לעלות בין 60-90 שקלים לבן אדם (בלי לקחת בחשבון את ההצעה הנדיבה של ההנהלה, שתוריד באופן משמעותי את העלות). בהיסטוריית ההסעות נרשמו גם מחירים של 90 ומאה שקלים, קיבלנו ארבע חתיכות וחזרנו הביתה.

3. אחרי סגירת המחיר, קובעים את נקודת האיסוף. מומלץ בבנייני האומה (בצד שממול בנייני האומה), אפשר גם בגן הפעמון ולמען האמת, הפריבליגיה של מארגן ההסעות היא לקבוע את נקודת היציאה גם מהבית שלו.

4. שעת הנסיעה, סוגייה חשובה ומאתגרת. הנוהל אומר שיוצאים בזמן שמאפשר לך להגיע כ45 דקות לפני שריקת הפתיחה של המשחק.

5. פרסום ההודעה בפורום, מתי יוצאים, מאיפה וכמה. טלפון להרשמה ושלום על ישראל. אנשים יתחילו להתקשר, אתם תרשמו אותם במחברת, תאיימו עליהם שאסור לאחר ותפצירו בהם לקנות שתייה.

זהו, אלו חמש הנקודות לארגון ההסעה, אל תיבלהו ממסורנים מפחידים "יש הסעה?" והכי הכי חשוב, הכי חשוב - לא עוצרים בעין חמד.

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 07/12/2011 :  19:38:05  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אתה לוקח על עצמך לארגן את ההסעה, יוגב?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 07/12/2011 :  19:45:15  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

אז אתה לוקח על עצמך לארגן את ההסעה, יוגב?

הגיע הזמן שהדור הצעיר ייקח אחריות על גורלו.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 07/12/2011 :  19:47:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

שלום לכולם, להלן פרקים חדשים מספרו האחרון של אורי דביר שיוצא לאור לאחר מותו - "מדריך ההסעות"

אנחנו מדלגים כמובן על הפרקים המדברים על אירגון אוטובוס, חכירת מטוס או השכרת מלגזה וקופצים לפרק המדבר על ארגון טרנזיט.

1. מתקשרים לחברת ההסעות. "שלום אני יוגב, אני מתקשר לברר כמה יעלה לי טרנזיט לנסיעה למשחק כדורגל בערד ביום שישי"

2. אם המחיר מתאים סוגרים אם לא ממשיכים הלאה לחברה הבאה עד שמקבלים את הצעת המחיר הטובה ביותר. נסיעה כזו אמורה לעלות בין 60-90 שקלים לבן אדם (בלי לקחת בחשבון את ההצעה הנדיבה של ההנהלה, שתוריד באופן משמעותי את העלות). בהיסטוריית ההסעות נרשמו גם מחירים של 90 ומאה שקלים, קיבלנו ארבע חתיכות וחזרנו הביתה.

3. אחרי סגירת המחיר, קובעים את נקודת האיסוף. מומלץ בבנייני האומה (בצד שממול בנייני האומה), אפשר גם בגן הפעמון ולמען האמת, הפריבליגיה של מארגן ההסעות היא לקבוע את נקודת היציאה גם מהבית שלו.

4. שעת הנסיעה, סוגייה חשובה ומאתגרת. הנוהל אומר שיוצאים בזמן שמאפשר לך להגיע כ45 דקות לפני שריקת הפתיחה של המשחק.

5. פרסום ההודעה בפורום, מתי יוצאים, מאיפה וכמה. טלפון להרשמה ושלום על ישראל. אנשים יתחילו להתקשר, אתם תרשמו אותם במחברת, תאיימו עליהם שאסור לאחר ותפצירו בהם לקנות שתייה.

זהו, אלו חמש הנקודות לארגון ההסעה, אל תיבלהו ממסורנים מפחידים "יש הסעה?" והכי הכי חשוב, הכי חשוב - לא עוצרים בעין חמד.

בעניין סעיף מספר 3 - הסטורית זה נכון העניין של הפריבילגיה לקבוע את נקודת היציאה מהבית שלו.

בעניין סעיף 4 - עדיין ההסעה תגיע ברבע שעה איחור. פשוט ככה זה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/12/2011 :  07:39:57  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רציתי לשאול האם ההסעה עוצרת בפונדק אסא בלטרון ?
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 08/12/2011 :  15:01:35  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

רציתי לשאול האם ההסעה עוצרת בפונדק אסא בלטרון ?

תלוי בכמות הנרשמים.
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 08/12/2011 :  17:06:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם יש הסעה?

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מדריך אורי דביר לארגון הסעות נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07