פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נפרדנו משרקט ומפרנקו:

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נפרדנו משרקט ומפרנקו:
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם נפרדנו משרקט ומפרנקו: נושא הבא
עמוד: מתוך 5

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  08:08:32  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על פי "דאבלפס":
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4177
ולפי "ירושליםנט":
http://www.jerusalemnet.co.il/article/40255

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  08:59:33  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הידיעה התפרסמה אמש בפורום חברי עמותה.

מומלץ לכל חבר עמותה לקרוא.

מה?! אין לך גישה לפורום חברי עמותה?!
http://www.katamon.co.il/join/

נערך על ידי - ועדה מסדרת ב-08/11/2011 11:29:40
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  10:25:45  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין ומעט משונה, אלא אם כן יש כבר מחליפים על הכוונת.
שרקט אמנם לא כיכב, אבל פתח בכל משחקי הליגה ושיחק 90 דקות בכולם מלבד אחד, ואין לנו מגן שמאלי אחר מלבד ליאור חוג׳ה הפצוע.
פרנקו גם פתח בכל משחקי הליגה מלבד אחד, ולאור זה שמלול ומעודה עוד לא הוכיחו כושר ראוי לליגה א׳, גם לו אין תחליף ברור בהרכב בשלב זה. וורנר אמנם יצטרף לסגל בקרוב, אבל יקח לו זמן לחזור לכושר.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  10:53:43  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

מעניין ומעט משונה, אלא אם כן יש כבר מחליפים על הכוונת.
שרקט אמנם לא כיכב, אבל פתח בכל משחקי הליגה ושיחק 90 דקות בכולם מלבד אחד, ואין לנו מגן שמאלי אחר מלבד ליאור חוג׳ה הפצוע.
פרנקו גם פתח בכל משחקי הליגה מלבד אחד, ולאור זה שמלול ומעודה עוד לא הוכיחו כושר ראוי לליגה א׳, גם לו אין תחליף ברור בהרכב בשלב זה. וורנר אמנם יצטרף לסגל בקרוב, אבל יקח לו זמן לחזור לכושר.

בשמאל יש גם את ג'וני, אבל ברור שצריך נחליף ראוי לבני. למרות שפתח בכל משחקי הליגה הוא באמת לא כיכב... בחור חמוד, אבל אני בהחלטו מבין את הבחירה של ליאור.
לגבי פרנקו, שחקן עם פוטנציאל. עם זאת, להוציא את המשחק מול יבנה, הוא לא היה מדהים באף משחק. עמדת החלוץ גם ככה עמוסה מדי בקבוצה שלנו, שי, כפיר ,פרנקו, מעודה, טפרה, לפעמים זנטי ועכשיו גם וורנר. גם כשפותחים עם שלושה חלוצים אז יש עוד שלושה שמחמים את הספסל... נראה לי שמתוך כל הרשימה הזאת זאת בחירה הגיונית...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  11:21:02  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מבין את השחרור של פרנקו.. הוא שיחק די טוב במשחקים האחרונים
השחרור של שרקט לעומת זאת היה צפוי אבל חייבים להביא מחליף.
אהרון סולצ'דו פנוי להצעות?
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  11:57:36  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

לא מבין את השחרור של פרנקו..

דווקא אתה לא מבין? בעיני זה ברור, מפנים מקום בשביל יאן חנוכייב

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  16:51:59  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מציע להקשיב היטב לדברים של ליאור כבר ביום ראשון בערב:
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ראיון עם ליאור מאתמול על המשחק מול עמישב וגם רמיזות על שחרורים אפשריים
http://www.UpFile4u.Net/Files/3s9y8l.amr
ו

יש בדברים סוג של הסבר על השיקולים שעמדו בבסיס ההחלטה. שימו לב שלא מדובר בבעייה חברתית בתוך הסגל וגם לא בהכרח בעייה מקצועית, אלא משהו אחר, אולי באזור המנטליות המצופה ממי שמשחק במדי הפועל קטמון ירושלים.
כאשר שמעתי את דבריו של ליאור בראשונה ועברתי על רשימת השחקנים שבסגל, שרקט ופרנקו "סומנו" על ידי כמי שהדברים מכוונים אליהם.
בקישור/התקפה יש בסגל הקבוצה ריבוי, חיובי, של שחקנים, כאשר צריך לזכור שאורי וורנר צפוי לחזור לשחק בשבועות הקרובים, יש גם את ליאור עדיקא שצורף לאחרונה לסגל.
באשר לעמדת הבלם השמאלי - הרי שסביר שרפאל לוריא יקבל יותר הזדמנויות. במשחקים בהם שיחק הוא הפגין יכולת טובה. אגב במבנה הגוף הוא בדיוק ההיפוך של שרקט
אישית אני מקווה שגם לג'וני ינתנו יותר הזדמנויות לשחק.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  17:14:17  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושש שג'וני לא באמת יצליח להיות ברמה של ליגה א' הוא התקשה מאוד בליגה ב' וג' דאשתקד. צריך מגן שמאלי!
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  18:14:28  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

לא מבין את השחרור של פרנקו...

זה בגלל שטבז פנוי...
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  20:23:34  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שליאור עשה החלטה נכונה.
נכון פרנקו שחקן טוב ומהיר ועשה כמה מבצעים יפים אבל.
מתוך עשרים כדורים שהוא מקבל במשחק,הוא מאבד 18-19,ומן הסתם,באחת ההתקפות האלו אנחנו סופגים גולים.
חוץ מזה שהוא מאבד המון כדורים,הוא גם לא מחזיר אותם,קצת עצלן.
אבל בכל זאת אני מאחל לו המון הצלחה.
לגבי שרקט-לגבי שחקנים מבחוץ יש ציפיות יותר גבוהות והוא לדעתי אחראי על לא מעט גולים שספגנו.
לגבי חיזוק-זה לא מתפקידי אבל עדיף להביא מגן שמאלי עם סגנון יותר הגנתי ועם ניסיון כדי שייצב את ההגנה.ואם מביאים גם חלוץ,עדיף מרכזי יחד עם שי בחוד כי רואים לאחרונה ששי מתקשה לבד בחוד.ושי הוא השחקן הכי חשוב שלנו.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  21:26:20  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השחרור של שרקט היה צפוי. בשלושת המשחקים שראיתי הוא היה הכי חלש בקבוצה בהפרש ניכר. יכולות התקפיות לא רעות בכלל, אבל חור עצום בהגנה, כל שחקן עם רמה טכנית סבירה ומעלה העביר אותו בלי בעיה באחד על אחד.
השחרור של פרנקו מפתיע יותר אבל אם היו חייבים לשחרר שחקן הרכב נוסף אז גם זו נראית לי החלטה סבירה מאוד של ליאור. שחקן מהיר עם פוטנציאל אבל לא חלוץ חד וזה מה שחסר לנו כרגע. נקווה שכפיר יחזור מהר לעצמו ואולי יגיע עוד רכש מוצלח בקרוב.
סך הכול לא פגיעה אנושה בסגל, מקווה שיש מחליפים טובים על הכוונת.
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  21:58:07  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

השחרור של שרקט היה צפוי. בשלושת המשחקים שראיתי הוא היה הכי חלש בקבוצה בהפרש ניכר. יכולות התקפיות לא רעות בכלל, אבל חור עצום בהגנה, כל שחקן עם רמה טכנית סבירה ומעלה העביר אותו בלי בעיה באחד על אחד.
השחרור של פרנקו מפתיע יותר אבל אם היו חייבים לשחרר שחקן הרכב נוסף אז גם זו נראית לי החלטה סבירה מאוד של ליאור. שחקן מהיר עם פוטנציאל אבל לא חלוץ חד וזה מה שחסר לנו כרגע. נקווה שכפיר יחזור מהר לעצמו ואולי יגיע עוד רכש מוצלח בקרוב.
סך הכול לא פגיעה אנושה בסגל, מקווה שיש מחליפים טובים על הכוונת.

בינתיים זה בדיוק מה שחסר לנו בין פתיחת עונה טובה לפתיחת עונה מצויינת.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/11/2011 :  22:17:02  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי משחק ההפסד למרמורק כתבתי כך:
"ולכל מי שיאמר: להביא את שחקן פלוני או אלמוני - נא לצרף להצעה המחאה עם העלות".
נוכח המידע שנמסר באסיפת חברי העמותה, הרי שהקופה שלנו אינה משופעת בכספים מיותרים.
גם אחרי שחרור השניים יש לקבוצה סגל רחב למדי, כאשר יש מקום לתת לשחקנים נוספים יותר הזדמנות לשחק ולהוכיח את עצמם.
יכול להיות שבימים הקרובים נשמע ונראה כל מיני "ידיעות" על שחקן זה או אחר שאולי יעבור לשחק במדי קטמון. אני מציע לבחון כל ידיעה כזו עם קורטוב של ספק. כנראה שלא כל שחקן "בעל שם", "קבלן עליות" מתאים, כמכלול, לשחק במדי קטמון.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  11:10:22  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר לשחרר - אז הבחירה נראית לי נכונה. שניהם לא הרשימו. אולי אפשר להחזיר את נסים אזרזר למרות שאני בכלל בעד לחסוך את הכסף בינתיים. נסתדר טוב מאוד עם הסגל הקיים.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  11:47:45  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפתח, איך נסתדר עם הסגל הקיים? מי ישחק מגן שמאלי?
ליאור חוג'ה לא כשיר כרגע, ובכל מקרה כנראה פחות מוערך משרקט, אחרת היה משחק לפני שנפצע. ותיק הזכיר את ג'וני, מה שנשמע לי קצת הזוי, גם כי ג'וני מעולם לא שיחק בשמאל אלא רק בימין, וגם כי עם כל האהדה אליו, הוא בקושי שיחק בליגה ב' אז למה שפתאום יתאים לליגה א'? אפילו חזי פנחס, שהיה יומיים בסגל שלנו, נעלם ממנו וצץ בגבעת זאב. ולוריא הוא בלם ולא מגן.
גם בהתקפה, השחרור של פרנקו מותיר אותנו עם מחסור אחד מאוד ספציפי - מהירות. שי וכפיר בודאי לא יספקו את זה, וורנר אולי.
עם זאת, אני משוכנע שליאור יודע מה הוא עושה, ושהשיקולים כנראה היו "מקצועיים" במובן של התאמה לקבוצה, או לרוח המועדון. אני גם מעריך (מקווה...) שיש תחליפים (לא יקרים) על הכוונת.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  12:46:54  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

יפתח, איך נסתדר עם הסגל הקיים? מי ישחק מגן שמאלי?
ליאור חוג'ה לא כשיר כרגע, ובכל מקרה כנראה פחות מוערך משרקט, אחרת היה משחק לפני שנפצע. ותיק הזכיר את ג'וני, מה שנשמע לי קצת הזוי, גם כי ג'וני מעולם לא שיחק בשמאל אלא רק בימין, וגם כי עם כל האהדה אליו, הוא בקושי שיחק בליגה ב' אז למה שפתאום יתאים לליגה א'? אפילו חזי פנחס, שהיה יומיים בסגל שלנו, נעלם ממנו וצץ בגבעת זאב. ולוריא הוא בלם ולא מגן.
גם בהתקפה, השחרור של פרנקו מותיר אותנו עם מחסור אחד מאוד ספציפי - מהירות. שי וכפיר בודאי לא יספקו את זה, וורנר אולי.
עם זאת, אני משוכנע שליאור יודע מה הוא עושה, ושהשיקולים כנראה היו "מקצועיים" במובן של התאמה לקבוצה, או לרוח המועדון. אני גם מעריך (מקווה...) שיש תחליפים (לא יקרים) על הכוונת.

קודם כל - אולי אתה צודק, אני לא מבין גדול.
לגבי פרנקו - יש את טפרה ואיסלם שהם מהירים ובוודאי את וורנר כשיחזור.
לגבי שרקט - אז חוג'ה כשיבריא הוא כמובן האופציה כרגע. ג'וני - בעיני אפשרות סבירה. אולי לוריא למרות היותו בלם יכול להתאים, ואולי ליאור זאדה בדק אופציות מתוך הסגל הקיים לתפקיד וראה כי טוב..
יש את איציק (?) עדיקא שאני לא יודע מה התפקיד שלו..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם נפרדנו משרקט ומפרנקו: נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07