משתמש |
סרטון של הבלגן מול יבנה |
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 10:00:42
|
א. לא דיברתי על שבירת רגליים. פשוט בונקר מסריח בלי התקפה אחת ב. אני זוכר כל תמונה מהמשחק, ואמנם בחמש- עשר דקות האחרונות הייתה התפוצצות שלנו על השער והחמצות שלא היו מביישות את רוני רוזנטל, אבל זה לא קשור לשחקני היריב, אלא להבנה של השחקנים שלנו שהזמן הולך ואוזל, והשער לא פשוט יבוא מתישהו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 12:35:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אני לא מצדיק את האלימות. אני רק מבין את התסכול
אגב - המכירה של קרית גת היתה באמת מתסכלת מאוד. אבל יש הבדל מסוים - בקרית-גת זה היה שמועות, לגבי מוטי אבוקסיס (וינאי דרעי וחגי ממן) יש תמלילים והרשעה אחת בבית משפט. זה שהמעורבים עדיין פעילים בכדורגל זו שערוריה
עדיין לא הבנתי איך התפרצות אלימה של שלושה אנשים הופכת עיר שלמה לבבונים, מוטציות, וכו. בטח אני צריך לקרוא קצת גבלס בשביל זה
אם לא הבנת עד עכשיו, אני ממש לא חושב שהתפרצות של שלושה בבונים הופכת את כל העיר לגן חיות. תיסכול הוא חלק משמעותי מחייו של כל אוהד. לפעמים מוצדק יותר ולפעמים פחות. במקרה של יבנה נראה שהתיסכול מנותב לאלימות בקלות רבה מדי (כן, זה רק קומץ, לא כל האוהדים ובטח לא כל העיר, אוקיי?). אם זה בגלל מכירת משחק שהיתה או לא היתה, או בגלל סיבות אחרות לא ברורות במשחק מול סאדר.
לא הבנתי את הבוטות שבה עפת עלי בגלל שרמזתי שהאלימות בקרב אוהדי יבנה היא יותר מסגירת חשבונות היסטורית. אבל אני כנראה רגיש מדי. |
|
|
יוהאנוס
22 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 12:43:13
|
אני לא מצדיק את האלימות. אני רק מבין את התסכול
אגב - המכירה של קרית גת היתה באמת מתסכלת מאוד. אבל יש הבדל מסוים - בקרית-גת זה היה שמועות, לגבי מוטי אבוקסיס (וינאי דרעי וחגי ממן) יש תמלילים והרשעה אחת בבית משפט. זה שהמעורבים עדיין פעילים בכדורגל זו שערוריה
עדיין לא הבנתי איך התפרצות אלימה של שלושה אנשים הופכת עיר שלמה לבבונים, מוטציות, וכו. בטח אני צריך לקרוא קצת גבלס בשביל זה
ובכן, למען הסדר הטוב- לא כל תושבי העיר יבנה שותים ממיי נחל שורק. רק אותם שמנים מכוערים שהיו במשחק. או אולי בכלל הם כורעים על ארבע ושותים מהאסלה?
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 16:40:36
|
מרילי אתה רגיש מדי.
עכשו, כשהסברת, הבנתי, אולי אני איטי מדי
על דבריך האחרונים אני חותם בקלות |
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 20:26:22
|
למה "האשימו", יא מפגר? למה "האשימו", יא בבון אדום? שחקני קטמון דאז מכרו משחק(ים), יא חתיכת דביל. זו עובדה מוכחת. יש פה אנשים ששונאים את הפועל רעננה על התנהגות ספורטיבית (שלא פתחו רגליים במשחק טראומטי מסויים)) אז שנאה על רקע התנהגות לא ספורטיבית זה לא מוצדק?
הבנתי, השמש זורחת לכם מהתחת
תקשיב עמוס אולי מספיק לשחק אותה יפה נפש מה שמו לאוהדי קטמון במים ולמה ולמה ולמה? אני לא הייתי במשחק ומה שנראה פה בסירטון וממה ששמעתי יש פה התנפלות של בבונים חיות אדם תת רמה על ילדים אז אל תשחק אותה יפה נפש, איזה קבוצה אתה אוהד מה גם המקרה עם אוהדי שעריים בשנה שעברה היה אשמתנו עד עכשיו אני בצמרמורת מהסרטון תבין גם אוהדי מלאכי עם לא הייתה הפרדה היה קורה אותו דבר ואני אומר לך את זה בברור מי שמרים ידיים על ילדים הוא אפס פחדן וכל הדברים פה כשרים ואומר לך את זה מדריך בבית ילדים!! |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 21:06:32
|
לא הבנתי מה הקשר בין הסרטון לבין מה שאמרתי? הסרטון מראה טקסטים שנכתבו פה על כלל תושבי יבנה וכלל אוהדי יבנה? אני לא דיברתי על מה שקרה במגרש וביצע, אלא על התגובות וניסוחן בפורום. אין לי שום בעיה להתגונן, להתעצבן, להרביץ בחזרה. אבל כשאני חוזר הביתה אני לא בונה מזה תיאוריות מתנשאות
ובאמת אני בעיקרון מעריך וחש סימפטיה לאוהדים של יבנה בכללותם (ולאלימים שביניהם אני יתן סטירה בלי בעיות) שבאים למשחק חוץ. כמונו, הם אוהדים קבוצה קטנה בליגה א' (שקופחה מאוד, על זה כולם מסכימים) ובוחרים לנסוע אחריה ולעודד אותה. הרבה יותר קל וטבעי בימינו לאהוד אחת מארבע הגדולות (כולל היריבה העירונית) - או לאהוד את ברצלונה מהכורסה - מאשר להשאר נאמן לקבוצה קטנה בליגה קטנה. במקום ללעוג להם צריך לזכור שבעקרון זה העתיד של הכדורגל - בסיס קהילתי של קבוצות פריפריה, ולא שלוש קבוצות עשירות בניהול טייקונים וכל היתר תפאורה
תגיד אלף פעם לעצמך: הם בני אדם כמונו. הם אוהדים כמונו. הם בני אדם כמונו. הם אוהדים כמונו.... זה נורא בריא. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 21:19:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos תגיד אלף פעם לעצמך: הם בני אדם כמונו. הם אוהדים כמונו. הם בני אדם כמונו. הם אוהדים כמונו.... זה נורא בריא.
רק שאנחנו לא מרביצים מכות לאוהדי היריבה כשמשהו מעצבן אותנו, ואנחנו לא זורקים עליהם פחי זבל, ואנחנו לא מאחלים מוות לחלקים נרחבים מאזרחי המדינה שלנו. חוץ מזה הם אוהדים כמונו.
(למען הסר ספק, תגובתי הנ"ל מתייחסת רק לאנשים שמגיעים למשחקי הכדורגל של מכבי יבנה ומפגינים התנהגות אלימה, ולא לכלל תושבי העיר.) |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 21:25:29
|
ל הרבה יותר קל וטבעי בימינו לאהוד אחת מארבע הגדולות (כולל היריבה העירונית) - או לאהוד את ברצלונה מהכורסה - מאשר להשאר נאמן לקבוצה קטנה בליגה קטנה. במקום ללעוג להם צריך לזכור שבעקרון זה העתיד של הכדורגל - בסיס קהילתי של קבוצות פריפריה, ולא שלוש קבוצות עשירות בניהול טייקונים וכל היתר תפאורה
עמוס, די ברור שלכמה מתושבי יבנה תהיה אהדה לקבוצה המקומית. ממה שראיתי במשחק האחרון כמו גם במשחק המפורסם ביבנה ואם תרצה גם במשחק במלאכי, הרי שמדובר באנשים שבסופו של דבר אוהדים את ביתר ירושלים. לא שיש בזה איזה שהוא פסול, אבל הם דומים בהתנהגות שלהם לאוהד הרגיל של ביתר. במשחק האחרון נגד קטמון יותר משהם באו לעודד את קבוצתם הוא באו לקנטר, לקלל ובסופו של דבר גם לריב. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 21:31:18
|
לא הבנתי מה הקשר בין הסרטון לבין מה שאמרתי? הסרטון מראה טקסטים שנכתבו פה על כלל תושבי יבנה וכלל אוהדי יבנה? אני לא דיברתי על מה שקרה במגרש וביצע, אלא על התגובות וניסוחן בפורום. אין לי שום בעיה להתגונן, להתעצבן, להרביץ בחזרה. אבל כשאני חוזר הביתה אני לא בונה מזה תיאוריות מתנשאות
ובאמת אני בעיקרון מעריך וחש סימפטיה לאוהדים של יבנה בכללותם (ולאלימים שביניהם אני יתן סטירה בלי בעיות) שבאים למשחק חוץ. כמונו, הם אוהדים קבוצה קטנה בליגה א' (שקופחה מאוד, על זה כולם מסכימים) ובוחרים לנסוע אחריה ולעודד אותה. הרבה יותר קל וטבעי בימינו לאהוד אחת מארבע הגדולות (כולל היריבה העירונית) - או לאהוד את ברצלונה מהכורסה - מאשר להשאר נאמן לקבוצה קטנה בליגה קטנה. במקום ללעוג להם צריך לזכור שבעקרון זה העתיד של הכדורגל - בסיס קהילתי של קבוצות פריפריה, ולא שלוש קבוצות עשירות בניהול טייקונים וכל היתר תפאורה
תגיד אלף פעם לעצמך: הם בני אדם כמונו. הם אוהדים כמונו. הם בני אדם כמונו. הם אוהדים כמונו.... זה נורא בריא.
לאיזה מחוזות הפלגת ,ממש ציירת תמונה רומאנטית של אוהדים קשיי יום שחוזרים מעבודה במכרות לקבוצת הכדורגל הקטנה שלהם...מה שאני זוכר (והמשחק האחרון רק ריענן זאת) שאוהדי יבנה היו המגעילים ביותור שנתקלתי בהם במסעותינו בליגות הנמוכות ,גזענים אלימים ארסים מחורבנים.
לא כל אזרח רשום ביבנה הוא אחד כזה כנראה אבל אתה יודע בדיוק למי אנחנו מתכוונים. |
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 22:38:34
|
תגיד אלף פעם לעצמך: הם בני אדם כמונו. הם אוהדים כמונו. הם בני אדם כמונו. הם אוהדים כמונו.... זה נורא בריא.
תקשיב עמום אני שמח שאתה מבין את העניין הזה תבין שאתה יוצר נגדך אנטגוניזם שוב אחד הדברים שהכי מפריעים לי זה אלימות אני לא רואה שום מקום פה לשבח את האוהדים של יבנה שהולכים כביכול אחרי הקבוצה שלהם כל פעם שיש משחק של קטמון יש קרקס כי כל הארץ הזאת אוהדת ביתר והם באו בטח בגלל שהם אחים או בני דודים של אחד השחקנים מי שמרים יד על ילדים זורק אלהם פחים, ומחפש לריב לא משנה כמה הוא יהיה "נאמן כביכול לקבוצה שלו" מבחינתי הוא לא בן אדם כמוני כי אני לעולם לא ירים יד על אנשים ואף אחד לא התכוון פה לדבר על העיר יבנה ואל התושבים בכללותם אולי כדי שתזכור שבירושלים אין ים ולכן אין לאן להסחף!!!!! |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 04:53:13
|
ויי ויי ויי כמה קשה לכם לקבל את העובדה שאוהדי יבנה הם בני אדם כמונו. כמובן, לאוהדי קטמון השמש זורחת מהתחת
אגב, מהתיאורים כאן עולה פוגרופ אלים, רחוק מאוד מההתלקחות הרגעית והמצומצמת שהיתה שם (ושגם כמה מאוהדי יבנה ניסו לסיים והתנצלו עליה). האלימות המילולית בפורום אחרי המשחק יותר גרועה בהרבה - היא לא בלהט משחק, היא מחושבת, היא מתנשאת, היא גזענית, היא צדקנית ומשוכנעת שהיא צודקת, היא חוכמולוגית, והיא נוראה
גם בדיוק לא התרשמתי שמדובר בשנאה אלינו בגלל אהדה לביתר (אוהד ביתר לא נוסע למשחק חוץ בליגה א). אם יש שנאה אלינו היא קשורה למשחק ההוא שבו השארנו אותם ליגה, ובתחושה הכללית שאנחנו גלקטיקוס. אני יודע שקשה לאוהד קטמון לתפוס שיש מי שמרגיש כלפיו את מה שאנחנו מרגישים למכבי תל אביב כדורסל. אבל ככה זה אם תדברו פעם עם אוהדים של קבוצה יריבה תגלו מלא דברים מעניינים. כן, בדיוק, מדובר באנשים קשי יום, שמרויחים בחודש את מה שאתה מוציא בפאב ביומיים, ושרכשו כרטיסים בשלושים שקל כדי לראות משחק חוץ של קבוצה בליגה א ביום ששי בצהרים. אפשר להפריד בין אלימות של חלק ובין הערכה לאוהדים מסורים בליגה שלכם. אבל אתם, כמובן, לא מסוגלים לחשוב שאנשים שונים מכם הם אנושיים. הם תמיד תתי אדם (איזה ביטוי נאצי, יותר גרוע מלהגיד "שואה") כי הם לא למדו אתם-יודעים-איפה
אם אני מעורר אנטגוניזם סבבה. כל אחד יודע איך אני נראה ואיפה אני עומד. שיבוא לנסות עלי את האנטגוניזם שלו וכמה אני "יפה נפש" (אף פעם לא הבנתי מה העלבון בזה, מה. מכוער-נפש זה יותר טוב?)
|
|
|
שאלתי
22 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 12:38:51
|
מעולם לא לגמתי את מי הברז של יבנה, אבל בדבר אחד אין ספק: לקבוצת הכדורגל של העיר יש כמה וכמה אוהדים אלימים, שאת חלקם חייבים להעיף ממגרשי הכדורגל פור גוד. אתה רומנטיקן ידוע עמוס ובכל זאת המציאות כאן קצת מבלבלת: כבר בעונה הראשונה שלנו, הרבה לפני המשחק נגד מכבי ב"ש, כשעוד לבשנו את מדיה של מבשרת, נתקלנו במשחק החוץ ביבנה באוהדים אלימים וגעזנים. ובקיצור: מגעילים. בני אדם ברור, אבל חרא של בני אדם. ונכון, אפשר להבין את הכעס שלהם, והמשחק ההוא נגד מכבי ב"ש היה ביזיון, והתסכול מוצדק ואפילו הקללות לכפיר ועוז. הכל בסדר, חוץ מהאלימות הזאת, שאתה משום מה, קצת מצדיק כאן.
|
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 14:30:14
|
ויי ויי ויי כמה קשה לכם לקבל את העובדה שאוהדי יבנה הם בני אדם כמונו. כמובן, לאוהדי קטמון השמש זורחת מהתחת
אגב, מהתיאורים כאן עולה פוגרופ אלים, רחוק מאוד מההתלקחות הרגעית והמצומצמת שהיתה שם (ושגם כמה מאוהדי יבנה ניסו לסיים והתנצלו עליה). האלימות המילולית בפורום אחרי המשחק יותר גרועה בהרבה - היא לא בלהט משחק, היא מחושבת, היא מתנשאת, היא גזענית, היא צדקנית ומשוכנעת שהיא צודקת, היא חוכמולוגית, והיא נוראה
גם בדיוק לא התרשמתי שמדובר בשנאה אלינו בגלל אהדה לביתר (אוהד ביתר לא נוסע למשחק חוץ בליגה א). אם יש שנאה אלינו היא קשורה למשחק ההוא שבו השארנו אותם ליגה, ובתחושה הכללית שאנחנו גלקטיקוס. אני יודע שקשה לאוהד קטמון לתפוס שיש מי שמרגיש כלפיו את מה שאנחנו מרגישים למכבי תל אביב כדורסל. אבל ככה זה אם תדברו פעם עם אוהדים של קבוצה יריבה תגלו מלא דברים מעניינים. כן, בדיוק, מדובר באנשים קשי יום, שמרויחים בחודש את מה שאתה מוציא בפאב ביומיים, ושרכשו כרטיסים בשלושים שקל כדי לראות משחק חוץ של קבוצה בליגה א ביום ששי בצהרים. אפשר להפריד בין אלימות של חלק ובין הערכה לאוהדים מסורים בליגה שלכם. אבל אתם, כמובן, לא מסוגלים לחשוב שאנשים שונים מכם הם אנושיים. הם תמיד תתי אדם (איזה ביטוי נאצי, יותר גרוע מלהגיד "שואה") כי הם לא למדו אתם-יודעים-איפה
אם אני מעורר אנטגוניזם סבבה. כל אחד יודע איך אני נראה ואיפה אני עומד. שיבוא לנסות עלי את האנטגוניזם שלו וכמה אני "יפה נפש" (אף פעם לא הבנתי מה העלבון בזה, מה. מכוער-נפש זה יותר טוב?)
לא הם לא בני אדם כמונו\כמוני הם ערסים אני לא! אם לך נוח להיות שייך לקבוצה זו שיבושם לך. העמדה שלך היא טרחנית ומייגעת שלנו היא אמוצינאלית ופרקטית ,אנחנו לא ניתן לערסים להכתיב את הטון. בפעם הבאה שאיזה ערס עוקף אותך בכביש או מקלל אותך ברחוב תקפיד לנהל איתם שיחה על קשיי היום יום. הם צרה החולה של החברה שלנו (בין היתר) ונמאס כבר לדברר אותם ולהבין אותם. שייחנקו. דרך אגב לעשות הכללה במהלך שיחה זה לא תמיד כ"כ נורא כמו שאתה מתאר את זה...תרשה לי לדמיין מה אתה חושב על אוהדי בית"ר. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 18:04:25
|
תלמד לקרוא לפני שאצתה מדבר
אם איזה ערס (מה זה?) תוקף אותי בעצבים אני יודע מצוין מה לעשות. רק שאני לא אסיק מזה שהוא תת אדם.
מה שאני לא יודע זה מה לעשות עם החוכמולוגים מסוגך
|
נערך על ידי - amos ב-03/11/2011 18:05:37 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/11/2011 : 18:25:39
|
דרך אגב, EUPHEU, מה השם האמיתי שלך? למה אתה לא מזדהה? אם אתה כזה גיבור עם ערסים תהיה גיבור איתי. ממה אתה מפחד?
לא הבנתי איך אתה יודע שמישהו הוא ערס לפני שהוא עוקף אותך בכביש או מקלל אותך ברחוב. לפי שזה שהוא פחות לבן מהתחת שלך? או שיש לו יותר שערות על הגוף ממה שיש לך עח הראש? כי אם ערס ההגדרה שלו זה מי שעוקף אותך בכביש או מקלל אותך ברחוב אז אתה לא צריך להגיד ערס ערס כל הזמן. מספיק להגיד "אם מישהו עוקף אותך בכביש או מקלל אותך ברחוב". ככה גם לא ידעו שאתה גזען מסריח וטיפש.
אוהדי יבנה הם אוהדים כמונו. הם גם העתיד של הכדורגל כמונו. אם כולם ילכו לשלוש קבוצות-על לא יהיה כדורגל נקודה. אבל אתם, קשה לכם להגיד על אנשים שונים ממכם שהם בני אדם. ממש בלתי אפשרי להוציא את זה מהפה
כשהייתי משחק כדורגל עם חברים, אז במהלך המשחקים קרו הרבה דברים - קללות, דחיפות, מכות, יריקות, פיצוצים. קורה כשמשחקים שמתעצבנים, מאבדים שליטה (ומתביישים אחר כך), אפילו בין חברים. אז מה? לא הלכתי הביתה והמצאתי לי תורת גזע שלפיה הבן אדם שבעט בי את הכדור בכעס הוא תת אדם ומוטציה. האנושיות שלו ושלי לא עמדה למבחן
וזה בדיוק מה שקרה - שניים וחצי אוהדים של יבנה התקיפו קצת. לא איזה פוגרום אומשהו. אנחנו הגבנו בדיוק כמו שצריך. וכל הכבוד. עכשו אפשר ללכת הביתה בלי להסיק מסקנות.
|
|
|
סרטון של הבלגן מול יבנה |
|
|
|