משתמש |
סרטון של הבלגן מול יבנה |
בלאש ביקו
864 הודעות |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 01/11/2011 : 09:53:57
|
יבנה בבונים. תחי הזרוע האלימה של הפועל ירושלים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
pelegnet
16 הודעות |
נשלח - 01/11/2011 : 15:54:52
|
אותו דבר בדיוק היה גם במשחק שלנו (הפועלי-ם) שנה שעברה בטדי לטעמי המשפחה שלי על 3 בנייה מבוקשת עד עכשיו ביבנה... פשוט התנהגות נוראית צר לי שחוויתם גם את זרועם. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 01/11/2011 : 16:57:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי pelegnet
אותו דבר בדיוק היה גם במשחק שלנו (הפועלי-ם) שנה שעברה בטדי לטעמי המשפחה שלי על 3 בנייה מבוקשת עד עכשיו ביבנה... פשוט התנהגות נוראית צר לי שחוויתם גם את זרועם.
גם אתכם האשימו במכירת משחקים? |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 01/11/2011 : 17:01:00
|
אותו דבר בדיוק היה גם במשחק שלנו (הפועלי-ם) שנה שעברה בטדי לטעמי המשפחה שלי על 3 בנייה מבוקשת עד עכשיו ביבנה... פשוט התנהגות נוראית צר לי שחוויתם גם את זרועם.
אז גם אתם הגעתם למסקנה שהם קופים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 01/11/2011 : 22:46:11
|
למה "האשימו", יא מפגר? למה "האשימו", יא בבון אדום? שחקני קטמון דאז מכרו משחק(ים), יא חתיכת דביל. זו עובדה מוכחת. יש פה אנשים ששונאים את הפועל רעננה על התנהגות ספורטיבית (שלא פתחו רגליים במשחק טראומטי מסויים)) אז שנאה על רקע התנהגות לא ספורטיבית זה לא מוצדק?
הבנתי, השמש זורחת לכם מהתחת
|
|
|
pelegnet
16 הודעות |
נשלח - 01/11/2011 : 23:30:03
|
אמרה אישה אחת פעם "הם לא נחמדים" כך אני מתאר את החוויה הזו |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 01/11/2011 : 23:40:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
למה "האשימו", יא מפגר? למה "האשימו", יא בבון אדום? שחקני קטמון דאז מכרו משחק(ים), יא חתיכת דביל. זו עובדה מוכחת. יש פה אנשים ששונאים את הפועל רעננה על התנהגות ספורטיבית (שלא פתחו רגליים במשחק טראומטי מסויים)) אז שנאה על רקע התנהגות לא ספורטיבית זה לא מוצדק?
שחקני כפר סבא מערב לא שיחקו כדורגל. הם באו לא בשביל לנצח, אלא בשביל להרוס ולגרום סבל לאנשים אחרים. היו מגיעים למשחק תוקפים וכובשים- דבר אחד, אבל לעמוד 11 שחקנים על קו השער ורק להרוס את המשחק- זה דבר אחר |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 01/11/2011 : 23:56:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
שחקני כפר סבא מערב לא שיחקו כדורגל. הם באו לא בשביל לנצח, אלא בשביל להרוס ולגרום סבל לאנשים אחרים. היו מגיעים למשחק תוקפים וכובשים- דבר אחד, אבל לעמוד 11 שחקנים על קו השער ורק להרוס את המשחק- זה דבר אחר
שום ספורטיבי שום נעליים!!! הציעו אנשי רעננה לרביב צחי למכור את השוער תמורת 40 אלף דולר! רביב לא הסכים אז הם באו להרוס.. זה הסיפור. ושנה אחרי זה עשו זאת לקרית שמונה ומה שאני חושב על איזי זה גם שהוא לא הסכים לקנות את המשחק. כמובן שכל מה שכתבתי כאן זה לא מוכח אלא לכאורה. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 04:26:06
|
תגובה מהתחת! וזה עוד אחרי שהאשמת את עוז וכפיר במכירה. אז הנה עוד עובדה "מוכחת" - קרית גת מכרו את המשחק לסכנין במחזור רעננה. היו עדויות, היו שמות, אבל משום מה התיק נסגר. לא ברור למה במשחק בקרית גת לא באנו לפוצץ לבבונים המקומיים את הצורה. אלימות היא תגובה אותנטית שצריך להבין ולקבל , בתנאי שהיא באה מצד ה"דפוקים". הא? או שמא, עולה החשד, היחס שלך אליהם לוקה בהפוך על הפוך בהתנשאות? יעני הם לא כמונו. הם הדפוקים ולכן ההתנהגות המחליאה שלהם מוצדקת מראש. הם מין אנשים כאלה שלא שומרים בבטן. אם היינו אותנטים כמוהם היינו גם באים לכסח גם את רעננה. ולמה הם אלימים כלפי אוהדי סאדר? בטוח יש להם סיבה טובה. זה לא הם שאשמים. זה אנחנו שדפקנו אותם. עכשיו רק צריך לברר איפה ומתי ולהכות על חטא.
|
נערך על ידי - האחים מרילי ב-02/11/2011 04:30:23 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 04:57:18
|
אני לא מצדיק את האלימות. אני רק מבין את התסכול
אגב - המכירה של קרית גת היתה באמת מתסכלת מאוד. אבל יש הבדל מסוים - בקרית-גת זה היה שמועות, לגבי מוטי אבוקסיס (וינאי דרעי וחגי ממן) יש תמלילים והרשעה אחת בבית משפט. זה שהמעורבים עדיין פעילים בכדורגל זו שערוריה
עדיין לא הבנתי איך התפרצות אלימה של שלושה אנשים הופכת עיר שלמה לבבונים, מוטציות, וכו. בטח אני צריך לקרוא קצת גבלס בשביל זה
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 06:44:17
|
אמרה אישה אחת פעם "הם לא נחמדים" כך אני מתאר את החוויה הזו
מירי רגב?
בכל מקרה, נחמד לדעת שדווקא אוהדי יבנה לא עושים את ההבחנה בין אוהדי הפועל לאוהדי הפועל. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-02/11/2011 06:54:24 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 08:13:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
מירי רגב?
גולדה מאיר על הפנתרים השחורים בראשית שנות ה- 70'. http://www.kedma.co.il/Panterim/Golda.htm ושים לב לתשובה של ראובן אברג'יל על מקור השם של הארגון... |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
pelegnet
16 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 08:44:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
מירי רגב?
בכל מקרה, נחמד לדעת שדווקא אוהדי יבנה לא עושים את ההבחנה בין אוהדי הפועל לאוהדי הפועל.
אני יכול להגיד לך משהו, בעינים של יבנה כולנו אשכנזים... חחח אז הנה יש לנו משהו במשותף. ואכן ציטטתי את גולדה מאיר. |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 09:18:00
|
שחקני כפר סבא מערב לא שיחקו כדורגל. הם באו לא בשביל לנצח, אלא בשביל להרוס ולגרום סבל לאנשים אחרים. היו מגיעים למשחק תוקפים וכובשים- דבר אחד, אבל לעמוד 11 שחקנים על קו השער ורק להרוס את המשחק- זה דבר אחר
זיכרון סובייקטיבי
חבל לדוש בזה כי אני סתם זורה לעצמי מלח על הפצעים, אבל רעננה, ברבע שעה האחרונה של המשחק המקולל, עשו כמעט הכל (חוץ מלשרוך נעליים...) כדי שנבקיע גול (בליווי צעקות מהיציע, לא בטוח של מי, של "הערבים עולים, הערבים עולים").
|
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 02/11/2011 : 09:37:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
זיכרון סובייקטיבי
חבל לדוש בזה כי אני סתם זורה לעצמי מלח על הפצעים, אבל רעננה, ברבע שעה האחרונה של המשחק המקולל, עשו כמעט הכל (חוץ מלשרוך נעליים...) כדי שנבקיע גול (בליווי צעקות מהיציע, לא בטוח של מי, של "הערבים עולים, הערבים עולים").
לא רציתי לפתוח את זה, אבל להאשים את רעננה זה נאיבי בערך כמו להאשים את מאיר לוי (ששמעתי גם אנשים כאלה), גם ברבע שעה האחרונה הם פתחו לנו רגלים לגמרי (גולה, יכול להיות שאתה לא זוכר וזה דיי לגיטימי שיהיה בלאק אאוט ממשחק כזה אבל לא היה שם כדורגל בעשר דקות האחרונות) וגם במהלך המשחק עצמו הם לא בדיוק שברו רגליים.
לגבי המכירה שהייתה או לא הייתה ששלומי דנינו כתב אין לי מושג אם זה באמת נכון.. |
|
|
סרטון של הבלגן מול יבנה |
|
|
|