פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ובינתיים בפריפריה...

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ובינתיים בפריפריה...
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם ובינתיים בפריפריה... נושא הבא
עמוד: מתוך 3

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 19/10/2009 :  07:04:51  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

רגע, אם זו לא הייתה שיכון-המזרח, לאיזו קבוצה-שכונה הפסדנו בשנות התשעים? עדיין יש לי הרגשה שזו הייתה השיכון. אבל עכשיו אני חושב שזה אולי לא היה שתיים-אפס, אלא שתיים-שתיים והדחה בפנדלים.

עזרה בבקשה.

כפר שלם כמדומני, אז עם כרמלו מישיש.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 19/10/2009 :  14:02:00  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את כפר שלם ניצחנו במסגרת גביע המדינה בשיעור של 1:0. את השער הנדיר כבש הענק הגמלוני, האיש שדמה לויקי בוקובזה ולסנדי ולנטיניץ' הרבה לפני שידענו מי הם וסבלנו מנחת זרועם, הלא הוא עוגן ק.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 19/10/2009 :  14:18:14  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולנטיניץ' היה יפו א' וזלידזוביץ' יפו ב' או להיפך?
אף פעם לא הצלחתי לקלוט בדיוק את הסדר.
ומה עם מינטנקו וסולוביינקו? היו להם כינויים ע"ש הקבוצה ממנה באו?
אני מבולבל

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/10/2009 :  22:06:13  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מדורינו "ובינתיים בפריפריה" חוזר עם עדכון מהשבוע, אם כי ללא הבטחה שיהפוך לקבוע.
אז ככה...

בליגה ב' דרום ב' בית"ר מעלה אדומים (עדי מרציאנו, מוטי אוחיון, חגי ממן) כבר עם חמישה נצחונות מחמישה משחקים, לאחר 3-0 על מכבי שעריים. מעלה אדומים צמודה בצמרת לבני אילת, שגם לה 15 נקודות, ושתיהן מקדימות ב-6 נקודות את שאר הליגה.
לעומתה, בית"ר גבעת זאב (מאמן: יאיר אסייג) עדיין עם 3 נקודות בלבד לאחר הפסד 2-3 לאותה בני אילת, וקרובה מאוד לקו האדום בתחתית.

בליגה ב' דרום א' הפועל בקעת הירדן ממשיכה את פתיחת העונה הטובה שלה, ונמצאת במקום הרביעי עם 11 נקודות מ-5 משחקים (ללא הפסד), לאחר נצחון 2-0 על בית"ר פתח-תקוה. בקעת הירדן מפגרת בשתי נקודות אחרי המובילה הפועל אזור, ומקדימה בשתי נקודות את קביליו יפו.

בליגה א' דרום סוף-סוף נצחון להפועל מבשרת ציון, 3-1 בחוץ על נחלת יהודה, משער של מיקי רנדי ושניים של עוז צבאג בדקות 90 ו-93. כפיר מלול נכנס כמחליף בדקה ה-84 (משמעותי?). אלון אסרף לא שותף.

ובליגה הלאומית, ניצחון היום להפועל ירושלים על בני לוד, 2-1 משני שערים של שי אהרון הבלתי-נגמר.
עבור לתחילת הדף

יואב בסון יואב בסון מנותק

20 הודעות

נשלח - 27/10/2009 :  09:34:04  הצג פרופיל שלח ל- יואב בסון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי מה שאמרו לי כפיר בישל את 2 השערים לעוז.ושי אהרון באמת בלתי נגמר...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 28/10/2009 :  16:21:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

רגע, אם זו לא הייתה שיכון-המזרח, לאיזו קבוצה-שכונה הפסדנו בשנות התשעים? עדיין יש לי הרגשה שזו הייתה השיכון. אבל עכשיו אני חושב שזה אולי לא היה שתיים-אפס, אלא שתיים-שתיים והדחה בפנדלים.

עזרה בבקשה.

כפר שלם כמדומני, אז עם כרמלו מישיש.

טוב, עדיין תקוע לי שזה היה הפסד לשיכון-המזרח גם בשנות התשעים. חברים, עשו טובה, שמישהו ירד לארכיונים, טלפון לדני מועלם, משהו. זה כולה עשור שעבר, לא שנות הארבעים (ואם זה היה, לפחות היה אפשר לשאול את חיים).

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 28/10/2009 :  17:02:07  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשנות השמונים ותחילת התשעים הפסדנו הן לשיכון המזרח (חננאל חלה) וקודם לכן לשקמה רמת חן (ויקי פרץ) שהגדיל ואמר לאחר שער הניצחון שלו (אנחנו בלאומית והם בליגה ב') "הפועל ירושלים הרסו לי את טופס הטוטו".
בסוף התשעים תחילת אלפיים היה רק משחק גביע אחד שהסתיים בהפסד בפנדלים לאחר תיקו שתיים, ובו הפסדנו להפועל אשקלון שהייתה אז בליגה השלישית. גיא סולטן ותומר אזולאי שיחקו בשורות האורחים.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 29/10/2009 :  03:04:21  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צדיק כתמר. אז כמה נגמר בשנות התשעים? שתיים-אפס בהארכה?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

71 הודעות

נשלח - 29/10/2009 :  05:04:27  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק מול אשקלון בגביע הסתיים בהפסד צורב בפנדלים (הכדור האומלל של יוגב שמעון עדיין עושה את דרכו לכיוון שערו של עמי גניש, שוערה השני של אשקלון בזמנו שעצר את הכדור עם הרגל). בסיום 120 הדקות התוצאה הייתה 2:2.
הסיבה שבגינה נשכחה משהו טראומת הגביע הזו, היא כמובן המשחק האחרון של אותה עונה, מול אחת רעננה.
עבור לתחילת הדף

71 הודעות

נשלח - 29/10/2009 :  05:06:29  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לשיכון המזרח (חננאל חלה) הפסדנו 0-1. גם לשקמה הפסדנו 0-1, למרות קריאותיו הנואשות של המאמן הנערץ שייע לכיוונו של החלוץ העבר האדיר והאיש העלוב בהווה יאיר אסייג: "יאיר תעשה מבצע". זה לא עזר.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 29/10/2009 :  08:27:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

המשחק מול אשקלון בגביע הסתיים בהפסד צורב בפנדלים (הכדור האומלל של יוגב שמעון עדיין עושה את דרכו לכיוון שערו של עמי גניש, שוערה השני של אשקלון בזמנו שעצר את הכדור עם הרגל). בסיום 120 הדקות התוצאה הייתה 2:2.
הסיבה שבגינה נשכחה משהו טראומת הגביע הזו, היא כמובן המשחק האחרון של אותה עונה, מול אחת רעננה.

לדעתי, הכדור של יוגי עדיין עושה את דרכו דווקא לכיוון שערה של הפועל ר"ג, שזכתה בגביע באותה שנה. לא?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 30/10/2009 :  14:01:54  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועוד איך רמת-גן. שער אהרון, איזה שי שוויון בשנייה האחרונה. ואיזה באסה אחרי זה להפסיד בפנדלים. אם אתם שואלים אותי, שמה התחילה הנפילה שלנו.לא, בעצם זה היה מול קריית-גת, במשחק האחרון של הסיבוב הראשון.

עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 30/10/2009 :  20:03:41  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היא לא באה ב2-0 להרצליה בר"ג? מחזור ראשון של סיבוב שני..?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 31/10/2009 :  04:09:00  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה היה 2:1 מול הרצליה, אופיר עזו השווה זמנית.
וזה בא רק שבוע אחרי גול השוויון בשניות האחרונות בקריית-גת, רגע אחרי שמוסא שם "גול ניצחון" דרמטי. והכל, כמובן, בשידור חי בטלוויזיה, שרצתה להראות קצת מהקבוצה החמה בליגה (רביעיה מול סכנין שבוע קודם). זה גמר אותנו.מדהים שעוד הצלחנו להחזיק בתמונה עד רעננה אחרי זה. עונה מקוללת.

עבור לתחילת הדף

יפתח יפתח מנותק

14 הודעות

נשלח - 02/11/2009 :  22:47:15  הצג פרופיל שלח ל- יפתח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

את כפר שלם ניצחנו במסגרת גביע המדינה בשיעור של 1:0. את השער הנדיר כבש הענק הגמלוני, האיש שדמה לויקי בוקובזה ולסנדי ולנטיניץ' הרבה לפני שידענו מי הם וסבלנו מנחת זרועם, הלא הוא עוגן ק.

נכון, עוגן קורבי. מדהים שאתה זוכר את המשחק הזה.. זה היה בימק"א ביום חורפי עם "הצגה כפולה" עם בית"ר. אנחנו שיחקנו ראשונים ואני הלכתי הביתה כי כמובן לא רציתי לראות את בית"ר. מה שאני זוכר מהמשחק הנשכח הזה היא דווקא כתבה למחרת בעיתון ידיעות. היה כתוב שאוהדי כפר שלם הפגינו מול בנין המועצה (או משהו כזה) לאחר שהם טענו שלא יתכן שהם יפסידו לקבוצה כמו הפועל ירושלים.. והם היו בליגה ב'..

שונא בית"ר יחיה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם ובינתיים בפריפריה... נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07