פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כנסו קטמונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כנסו קטמונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם כנסו קטמונים נושא הבא  

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  22:20:33  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1.הצעה :באו ניצור פק"ם שופט ונקנה שופט משלנו כי זה ששפט נגד מודעין היה מכור לדעתי.אני מתפלא איך הוא לא הבקיעה לנו בעצמו .הינו יכולים לנצח את המשחק בתוצאה יותר טובה עם שיפוט הוגן.
2.מלול מ י ו ת ר שחקן עשה הכל הפוך כידרר כאשר צריך למסור ומסר כאשר צריך לכדרר וגם זה לרגלי היריב לרוב אז תגידו לי אם אני לא צודק
3.מספר 17 ו77 היו מעולים מה שמם המדויק מי יגיד לי?17 מלך של עגף,77
טכני ומדויק הידד.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-06/11/2009 22:21:23

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  22:55:25  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
17 נסים אזרזר - מגן שמאלי (אם כי נדמה לי שהוא בכלל ימני), עלה בהרכב בכל המשחקים לפני היום.
77 יבגני (ג'וני) צ'ברטוק, שחקן סגל שקיבל דקות מועטות עד עכשיו.

עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 06/11/2009 :  23:42:36  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אליה היקר,
יהיה בסדר. השופט מודע לטעויותיו, ולא פחות חשוב עלינו לבוא בטענות רק לעצמנו, יכולנו למנוע את הלחץ המיותר (למרות שהריגוש עם שריקת הסיום היה נהדר) אם רק היינו מנצלים קצת יותר מצבים.
מלול בהחלט לא פוגע, אבל עדיין שיתוף הפעולה בינו לבין שקד הנפלא או זוזוט החביב יהיה קטלני וישתלם לנו בהמשך.
לסיכום, באמת שיהיה בסדר. יש לנו איש מקצוע נדיר על הקוים ומנהיגים דוגמת גולה ואברהמי שיובילו אותנו בסופו של יום אל מחוז חפצנו.

נערך על ידי - אתי שוסטר ב-06/11/2009 23:43:07
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 07/11/2009 :  11:28:26  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השופט מודע לטעויותיו? זה מתחיל להיות אופנה. יכול להיות שהשופט במשחק היה לא אחר מאשר משה בוחבוט?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 07/11/2009 :  11:38:15  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה ידוע מזמן בליגה ג', השופטים הם בעד הקבוצה המקומית.
הסיבה היא שהשופט מגיע מהאזור שבו משוחק המשחק ולא מרחוק כפי שקורה בליגות הגבוהות יותר.
לגבי כפיר מלול, אני אישית חושב שהתוספת שלו לקבוצה חשובה.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 07/11/2009 :  15:31:25  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הינו יכולים לנצח עם תוצאה טובה יותר מזאת של2-1 מלול לא קורא משחק וגם הביצועים שלו אה....בנוגע לשיפוט זה פשוט מזעזע אותי אז אני אומר באו גם אנחנו נעשה מהשהו בנידון.לא ייתכן אם דבר הזה יפגע במשחק של קבוצה שמשחקת עד כה רמה מעל כולם.גם אני רוצה להודות לשחקנים על רוח לחימה שהם מפגינים .גם לציין יבגני ואזרזר שחקנים מוכשרים בטירוף ושחקני נשמה

אליה
עבור לתחילת הדף

yonatan yonatan מנותק

19 הודעות

נשלח - 09/11/2009 :  09:40:16  הצג פרופיל שלח ל- yonatan הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצעה :באו ניצור פק"ם שופט ונקנה שופט משלנו כי זה ששפט נגד מודעין היה מכור לדעתי

אחינו יש מכשירים יותר טובים מפק"מ היום.. ם תגייס כסף תבוא אליי לייעוץ איפה להשקיע...
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 09/11/2009 :  13:54:35  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yonatan

אחינו יש מכשירים יותר טובים מפק"מ היום.. ם תגייס כסף תבוא אליי לייעוץ איפה להשקיע...

אז איפה כדאי להשקיע?
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 09/11/2009 :  14:46:54  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yonatan

אז איפה כדאי להשקיע?

אצל מוני פנאן סגרו לא?

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם כנסו קטמונים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07