משתמש |
ובינתיים בפריפריה... |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 11:07:16
|
לאור מעמדנו החדש כקבוצה בליגות ה(ממש) נמוכות, מן הראוי להעיף מבט מדי פעם ליתר הקבוצות מהאזור, אשר כרגע בעיקר נאבקות איתנו על שחקנים, ובעתיד אולי גם על המגרש.
נתחיל בליגה ב' דרום ב', שם פתחה בית"ר מעלה אדומים בסערה, ומובילה את המחוז עם ארבעה נצחונות בארבעת המחזורים הראשונים. את שער הנצחון ביום ששי מול שיכון המזרח (2-1) כבש לא אחר מאשר עדי מרציאנו, כאשר לצידו כבלם משחק מוטי אוחיון, ובשער ניצב חגי ממן. באותו מחוז משחקת גם בית"ר גבעת זאב, המאומנת על-ידי יאיר אסייג, ולה בינתיים נצחון אחד ושני הפסדים. השם המוכר בין השחקנים שם הוא נועם עזרא.
בליגה ב' דרום א' משחקת הפועל בקעת הירדן, אשר השאילה לנו שני שחקנים (רמי נסים ונסים אזרזר) ובשורותיה משחקים כמה שחקנים נוספים שהיו מועמדים אלינו אבל לא הצטרפו בסופו של דבר, כגון אריק בנימין, ארטוב טרטיאק ומשה סנדורי. בתור עולה חדשה מליגה ג', לבקעת הירדן יש פתיחה סבירה לעונה עם נצחון ושתי תוצאות תיקו. ד"א מכבי קביליו יפו (עם דודי ביטרן) משחקת באותו מחוז ויש לה בינתיים שני נצחונות ותיקו אחד.
נעלה לליגה א' דרום, שם פתחה הפועל מבשרת ציון את העונה עם שלושה הפסדים רצופים וממוקמת במקום האחרון. דוד אבוטבול המשיך כמאמן, ובין השחקנים נמצאים אלון אברמוביץ, אלון אסרף, אסי ושימי ברוכיאן, ברוך ויצמן, טל זקן, ציון זקן, כפיר מלול, מוטי מנחם, מושיקו תשרה, עוז צבאג ואחד שממש חבל לי עליו- מיקי רנדי. עוד אחד שכואב עליו הלב הוא אוהד יוסף, שלא הצליח להתברג בליגה גבוהה יותר ונשאר בקרית מלאכי. [ד"א, תומר עיוון חזר ללהטט בבית"ר כפר-סבא, יחד עם אבי סנדור, משה אסולין ושאולי בלולו.]
ובלי קשר לפריפריה, עירוני בת ים מסתדרת לא רע בליגה הלאומית, וממוקמת כרגע במקום הששי עם 10 נקודות משישה משחקים. ינאי דרעי שחקן הרכב קבוע שם, ואלעד כהן עולה בד"כ כמחליף. גם מכבי באר-שבע עם אותו מאזן נקודות. ויש גם קבוצה שמתקראת "הפועל ירושלים", במקום העשירי עם 7 נקודות.
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 11:59:04
|
ומה עם ציון ויצמן? איפה הוא? |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 12:11:59
|
[ quote]נשלח במקור על ידי רגל עץ
לאור מעמדנו החדש כקבוצה בליגות ה(ממש) נמוכות, מן הראוי להעיף מבט מדי פעם ליתר הקבוצות מהאזור אשר כרגע בעיקר נאבקות איתנו על שחקנים, ובעתיד אולי גם על המגרש.
נתחיל בליגה ב' דרום ב', שם פתחה בית"ר מעלה אדומים בסערה, ומובילה את המחוז עם ארבעה נצחונות בארבעת המחזורים הראשונים. את שער הנצחון ביום ששי מול שיכון המזרח (2-1) כבש לא אחר מאשר עדי מרציאנו, כאשר לצידו כבלם משחק מוטי אוחיון, ובשער ניצב חגי ממן. באותו מחוז משחקת גם בית"ר גבעת זאב, המאומנת על-ידי יאיר אסייג, ולה בינתיים נצחון אחד ושני הפסדים. השם המוכר בין השחקנים שם הוא נועם עזרא.
בליגה ב' דרום א' משחקת הפועל בקעת הירדן, אשר השאילה לנו שני שחקנים (רמי נסים ונסים אזרזר) ובשורותיה משחקים כמה שחקנים נוספים שהיו מועמדים אלינו אבל לא הצטרפו בסופו של דבר, כגון אריק בנימין, ארטוב טרטיאק ומשה סנדורי. בתור עולה חדשה מליגה ג', לבקעת הירדן יש פתיחה סבירה לעונה עם נצחון ושתי תוצאות תיקו. ד"א מכבי קביליו יפו (עם דודי ביטרן) משחקת באותו מחוז ויש לה בינתיים שני נצחונות ותיקו אחד.
נעלה לליגה א' דרום, שם פתחה הפועל מבשרת ציון את העונה עם שלושה הפסדים רצופים וממוקמת במקום האחרון. דוד אבוטבול המשיך כמאמן, ובין השחקנים נמצאים אלון אברמוביץ, אלון אסרף, אסי ושימי ברוכיאן, ברוך ויצמן, טל זקן, ציון זקן, כפיר מלול, מוטי מנחם, מושיקו תשרה, עוז צבאג ואחד שממש חבל לי עליו- מיקי רנדי. עוד אחד שכואב עליו הלב הוא אוהד יוסף, שלא הצליח להתברג בליגה גבוהה יותר ונשאר בקרית מלאכי. [ד"א, תומר עיוון חזר ללהטט בבית"ר כפר-סבא, יחד עם אבי סנדור, משה אסולין ושאולי בלולו.]
ובלי קשר לפריפריה, עירוני בת ים מסתדרת לא רע בליגה הלאומית, וממוקמת כרגע במקום הששי עם 10 נקודות משישה משחקים. ינאי דרעי שחקן הרכב קבוע שם, ואלעד כהן עולה בד"כ כמחליף. גם מכבי באר-שבע עם אותו מאזן נקודות. ויש גם קבוצה שמתקראת "הפועל ירושלים", במקום העשירי עם 7 נקודות. ---------------------------------------------------------------------- תודה על העדכון. בכל זאת יש פרט אחד שבו אתה לא מעודכן. יש משבר חריף ולכן היה פילוג בשיכון המזרח. הקבוצה שמעלה אדומים ניצחה היא שיכון המזרח-כניסה ב'-קומה ג'-דירות 23-35....
|
נערך על ידי - עוז לניצחון ב-18/10/2009 12:27:30 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 12:51:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
לאור מעמדנו החדש כקבוצה בליגות ה(ממש) נמוכות, מן הראוי להעיף מבט מדי פעם ליתר הקבוצות מהאזור, אשר כרגע בעיקר נאבקות איתנו על שחקנים, ובעתיד אולי גם על המגרש.
ובלי קשר לפריפריה, עירוני בת ים מסתדרת לא רע בליגה הלאומית, וממוקמת כרגע במקום הששי עם 10 נקודות משישה משחקים. ינאי דרעי שחקן הרכב קבוע שם, ואלעד כהן עולה בד"כ כמחליף. גם מכבי באר-שבע עם אותו מאזן נקודות. ויש גם קבוצה שמתקראת "הפועל ירושלים", במקום העשירי עם 7 נקודות.
תודה על העידכון. באמת חבל על מיקי... |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 17:11:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו זקן ---------------------------------------------------------------------- ציטוט: תודה על העדכון. בכל זאת יש פרט אחד שבו אתה לא מעודכן. יש משבר חריף ולכן היה פילוג בשיכון המזרח. הקבוצה שמעלה אדומים ניצחה היא שיכון המזרח-כניסה ב'-קומה ג'-דירות 23-35....
לצחוק על שיכון המזרח זה לא הכי חכם במיוחד כשהם העיפו אותנו בסיבוב הראשון של הגביע (באמצע שנות השמונים) בעודנו קבוצה מהליגה הראשונה...
|
נערך על ידי - עוגן ק. ב-18/10/2009 17:12:52 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 17:19:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו זקן ---------------------------------------------------------------------- ציטוט: תודה על העדכון. בכל זאת יש פרט אחד שבו אתה לא מעודכן. יש משבר חריף ולכן היה פילוג בשיכון המזרח. הקבוצה שמעלה אדומים ניצחה היא שיכון המזרח-כניסה ב'-קומה ג'-דירות 23-35....
לצחוק על שיכון המזרח זה לא הכי חכם במיוחד כשהם העיפו אותנו בסיבוב הראשון של הגביע (באמצע שנות השמונים) בעודנו קבוצה מהליגה הראשונה...
די,אנשים רעים.עם כל הסניליות שלי השם חננאל חלא(כובש השער של שיכון המזרח) לא בורח מהראש.אז למה להזכיר את המאורע המביך הזה? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 18:28:09
|
הננאל חלה. הוא ולא אחר. עשית לי את השבוע. ח"ח לך קלי. בניגוד לך אירועים טרואמטיים כאלו, אחרי יותר מעשרים שנה, הופכים אצלי למשהו מר מתוק ונעים לעיכול. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 18:51:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק.
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו זקן ---------------------------------------------------------------------- [quote] לצחוק על שיכון המזרח זה לא הכי חכם במיוחד כשהם העיפו אותנו בסיבוב הראשון של הגביע (באמצע שנות השמונים) בעודנו קבוצה מהליגה הראשונה...
ועוד פעם בשנות התשעים, לא? שתיים-אפס בהארכה אם אינני טועה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 19:28:56
|
לא, בשנות השמונים, ועד היום לי זה לא עולה כזכרון מתוק. חננאל חלא, בעל מכולת, העיף אותנו (2-1 נראה לי). שנתיים אחרי היה גם את השקמה רמת חן עם ויקי פרץ בן 800 שניצחה בימק"א, ובתחילת התשעים היה גם את אשקלון. |
נערך על ידי - קראנקו ב-18/10/2009 19:30:07 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 20:13:38
|
מחננאל חלא זכור לי אחד הטורים היותר מצחיקים של אודי טרלו שאחרי ההפסד המביש תיאר את הכנות קבוצת השיכון לקראת המשחק נגדנו. הוא מתאר שיכון רכבת אין סופי שיורדים ממנו כמה חבר'ה משועממים בכפכפים וגופיות, מתווכחים מי יהיה השוער, ובסוף מחליטים לקרוא לחננאל המכולתניק רק כי יש לו כדור. דרך אגב, בשיכון המזרח גדלה עוד אישיות מפורסמת מלבד חננאל חלא, הלוא הוא זהר ארגוב. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-18/10/2009 20:15:07 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 20:20:43
|
עוגן -אתה רוצה שאהפוך זיכרון מר למתוק רק כי עברו 20 שנה? שים לב מה מצאתי - הסגל של שיכון המזרח מלפני שנתיים. אתה מבין?הבן זונה ,כנראה דקה אחרי כיבוש השער נגדנו ,קיבל חוזה ל 20 שנה.המניאק(יליד 1963 יותר זקן ממני )עשה ועושה קריירה על חשבוני.
ואיזה פלאשבק עשית לי עם אזכור שמו של אודי טרלו. פעם העיתונות המקומית לא רק שלא עיצבנה, אלא אפילו שעשעה כאשר אודי טרלו כתב שני טורים נגדיים עם דמויות פיקטיביות -אנטי כדורסל ,אוהד כדורגל ערס (נדמה לי מר דעבול ובתו אששית הקטנה) ומולו אנטי כדורגל ,אוהד כדורסל חנון (כמדומני מר תדמור) .פשוט עיתונות במיטבה.
|
נערך על ידי - קלי ב-18/10/2009 20:26:34 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 21:07:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ואיזה פלאשבק עשית לי עם אזכור שמו של אודי טרלו. פעם העיתונות המקומית לא רק שלא עיצבנה, אלא אפילו שעשעה כאשר אודי טרלו כתב שני טורים נגדיים עם דמויות פיקטיביות -אנטי כדורסל ,אוהד כדורגל ערס (נדמה לי מר דעבול ובתו אששית הקטנה) ומולו אנטי כדורגל ,אוהד כדורסל חנון (כמדומני מר תדמור) .פשוט עיתונות במיטבה.
קלי, למה אתה מייחס את שני הטורים לטרלו? את הטור הנגדי אכן כתב מר תדמור, הלא הוא דן תדמור, ברבות הימים עורך בלייזר וכיום מנכ"ל טלעד.
|
נערך על ידי - רגל עץ ב-18/10/2009 21:07:41 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 21:16:43
|
קלי, למה אתה מייחס את שני הטורים לטרלו? את הטור הנגדי אכן כתב מר תדמור, הלא הוא דן תדמור, ברבות הימים עורך בלייזר וכיום מנכ"ל טלעד.
זה מה שזכרתי.....אבל שכחתי לקחת כדורים הבוקר |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 21:35:15
|
קלי, הגילוי שחננאל המשיך לקרוע רשתות בליגה ג מרכז כשרוב בני שכבתו נעזרים כבר בקטטר, הוא לא פחות מסקופ. זה באמת נועץ את המסמר האחרון באחת ההשפלות הגדולות של קבוצתנו האהובה. אני מקווה שלפחות בעסקי מכולת הולך לו פחות טוב. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 18/10/2009 : 21:52:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
האגדה הארבנית אכן טענה שמדובר באותו האיש. ימים של עדנה היו אז במקומונים. לגבי חננאל חלא, לפי ההתאחדות הוא עוד שיחק בשנה שעברה, ועד רשום גם כרגע, אכן לא פחות מסקופ. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/10/2009 : 01:41:50
|
רגע, אם זו לא הייתה שיכון-המזרח, לאיזו קבוצה-שכונה הפסדנו בשנות התשעים? עדיין יש לי הרגשה שזו הייתה השיכון. אבל עכשיו אני חושב שזה אולי לא היה שתיים-אפס, אלא שתיים-שתיים והדחה בפנדלים.
עזרה בבקשה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
ובינתיים בפריפריה... |
|
|
|